dimitrismngs Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 (edited) ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ ΕΝΑ MOTROLA RAZER XT 910. ΑΓΟΡΑΣΑ ΕΝΑΝ ΦΟΡΤΙΣΤΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ USB KAI ΣΥΝΔΕΩ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ, ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΦΟΡΤΙΖΕΙ. ΤΟΝ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ (SAMSUNG, SONY ERICSSON) ΚΑΙ ΦΟΡΤΙΖΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. ΤΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΡΑΓΕ; ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ; ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ; --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ.. Edited July 26, 2012 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrismngs Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 (edited) Ο ΦΟΡΤΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ALCATEL KAI ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ.. Edited July 26, 2012 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lovis Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Παιδες εγώ έκανα το τηλέφωνο σε ICS χωρις να το βαλω σε AP Fastboot..μεσω RSD . Θα εχω κανα προβλημα ??updates Θα μπορω να παιρνω OTA απο μοτορολα η θα πρεπει να τα κανω εγω? Btw το wifi πολυυυυυυ βελτιωμένο...σοβαρα..επιτελους 2-3 γραμμες παραπανω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snakething Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 (edited) παιδια εχω το lg optimus 2x και βαρεθηκα να περιμενω το ICS αξιζει το razr να το παρω? ειναι ευκολο να βαζω ρομς? στο lg το κανω πολυ ευκολα οπως να βαλω και την επισημη ξανα. επισης υπαρχουν αρκετες ρομ για το τηλεφωνο? ευχαριστω Edited July 26, 2012 by snakething Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 26, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 παιδια εχω το lg optimus 2x και βαρεθηκα να περιμενω το ICS αξιζει το razr να το παρω? ειναι ευκολο να βαζω ρομς? στο lg το κανω πολυ ευκολα οπως να βαλω και την επισημη ξανα. επισης υπαρχουν αρκετες ρομ για το τηλεφωνο? ευχαριστω Δεν υπάρχει ιδιαίτερη κινητικότητα σε rom cooking στη συγκεκριμένη συσκευή. Ωστόσο μπορείς να ρίξεις μια ματιά εδώ όπου υπάρχουν τα πάντα... http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1363 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lovis Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Εκανα χθες σχολιο στης μοτορολα το fb οτι πηραμε 500 δολλαρια τηλεφωνο κτλπ και τι αφτερ σειλς ειναι αυτο και τι σαπορτ κτλπ κτλπ ...και μετα απο 2-3 κομεντς ακομα απαντησε αυτο Motorola Europe : Hi El Capitán and everyone else too, thanks for your comments. Rest assured that we make sure to read every complaint and suggestion on the page. We can only assure you that the update is coming and we are working hard to get it out as soon as we can. http://www.facebook.com/motorolaeurope/posts/10151179534210499?ref=notif¬if_t=feed_comment_reply Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios1981 Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Καλο τηλεφωνο το ξυραφι,τρομερο θα ελεγα για τα λεφτα του,αλλα για μενα motorola τελος απο εδω και περα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 (edited) Με την 2.3.6 τραβαω φωτος 4:3 στα 8mp. Στην ics, εσεις που την εχετε βαλει, μηπως τραβα φωτος με 16:9 στα 8mp ? Δεν γίνεται αυτό που λες και δεν έχει σχέση με τη ROM. Ο αισθητήρας (βασικά, οι περισσότεροι αισθητήρες, ακόμα και στις φωτογραφικές μηχανές) είναι σε αναλογία 4:3, εν προκειμένω με ανάλυση 8 Mpx. Για να "δώσει" εικόνα με αναλογία 16:9, πρέπει να "κόψει" δύο λωρίδες, στο πάνω και το κάτω όριο του "κάδρου". Έτσι "απομένουν" 6 mpx. Η ανάλυση είναι η ίδια και απαράλλαχτη. Απόλαυσε το τηλέφωνό σου και μη σκοτίζεσαι για τα megapixel :) Edited July 26, 2012 by cirith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Φταίει σίγουρα κάποια από τις παραμέτρους του φορτιστή που δεν του κάθεται καλά! Η Alcatel είναι κινέζικη εταιρεία χαμηλού κόσοτυς και μάλλον παρήγγειλε πολύ φτηνιάρικους φορτιστές στο "φασονατζίδικο". Το δικό φόρτιζε και με Nokia και με Samsung. Xρειάζεσαι άλλο φορτιστή. Θα ρωτούσα τώρα αν κάνει της Nokia :lol: για να έχω έναν σπίτι και έναν στην δουλειά βαρέθηκα να κουβαλάω φορτιστές :lol: Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsouflas Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Τελικά δεν κατάφερα τίποτα! σήμερα το πήγα για service στη cellcom! Όταν ενημερωθώ θα σας ενημερώσω και εσας! ευχαριστώ πάντως που προσπαθησατε να με βοηθήσετε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Δεν γίνεται αυτό που λες και δεν έχει σχέση με τη ROM. Ο αισθητήρας (βασικά, οι περισσότεροι αισθητήρες, ακόμα και στις φωτογραφικές μηχανές) είναι σε αναλογία 4:3, εν προκειμένω με ανάλυση 8 Mpx. Για να "δώσει" εικόνα με αναλογία 16:9, πρέπει να "κόψει" δύο λωρίδες, στο πάνω και το κάτω όριο του "κάδρου". Έτσι "απομένουν" 6 mpx. Η ανάλυση είναι η ίδια και απαράλλαχτη. Απόλαυσε το τηλέφωνό σου και μη σκοτίζεσαι για τα megapixel :) Ευχαριστω για την απαντηση, ηθελα να γνωριζω τι παιζει. Ν σαι καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Λοιπόν, αν θυμάστε μερικοί μετά από την παραλαβή από το service πριν από κάνα μήνα που το είχα πάει απλώς για αναβάθμιση επειδή δεν μου ερχόταν η 236 OTA, μου ήρθε αμέσως μετά ΟΤΑ η ICS και προχώρησα στην αναβάθμιση!:( Το τηλέφωνο μετά από λίγες ημέρες μου έβγαλε πρόβλημα. Έβλεπε συνέχεια πως έχω συνδεδεμένη κάποια συσκευή μέσω HDMI ενώ φυσικά δεν είχα. Το πήγα προχθές στο Service και τι μου είπαν σήμερα; !!! 251 ευρώ για πλακέτα επειδή η συσκευή είναι rooted! Εγώ δεν ξέρω καν πως κάνουν root την συσκευή!:mad: Το τηλέφωνο το πήγα μετά από επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις που είχα κάνει μήπως και φτιάξει. Τίποτα άλλο δεν είχα κάνει, ούτε μία εφαρμογή δεν είχα περάσει, ούτε καν δεν είχα συγχρονίσει. Τους είπα "τι είναι αυτά που μου λέτε;" και τους είπα το χρονικό! Αύριο θα μιλήσουν μου είπαν με την motorola (γιατί αυτοί τι είναι; Δεν είναι η motorola;) και θα μου πουν αύριο. Τι μπλέξιμο είναι αυτό πάλι; Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να μου το φτιάξουν το τηλέφωνο!:mad: Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Λοιπόν, αν θυμάστε μερικοί μετά από την παραλαβή από το service πριν από κάνα μήνα που το είχα πάει απλώς για αναβάθμιση επειδή δεν μου ερχόταν η 236 OTA, μου ήρθε αμέσως μετά ΟΤΑ η ICS και προχώρησα στην αναβάθμιση!:( Το τηλέφωνο μετά από λίγες ημέρες μου έβγαλε πρόβλημα. Έβλεπε συνέχεια πως έχω συνδεδεμένη κάποια συσκευή μέσω HDMI ενώ φυσικά δεν είχα. Το πήγα προχθές στο Service και τι μου είπαν σήμερα; !!! 251 ευρώ για πλακέτα επειδή η συσκευή είναι rooted! Εγώ δεν ξέρω καν πως κάνουν root την συσκευή!:mad: Το τηλέφωνο το πήγα μετά από επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις που είχα κάνει μήπως και φτιάξει. Τίποτα άλλο δεν είχα κάνει, ούτε μία εφαρμογή δεν είχα περάσει, ούτε καν δεν είχα συγχρονίσει. Τους είπα "τι είναι αυτά που μου λέτε;" και τους είπα το χρονικό! Αύριο θα μιλήσουν μου είπαν με την motorola (γιατί αυτοί τι είναι; Δεν είναι η motorola;) και θα μου πουν αύριο. Τι μπλέξιμο είναι αυτό πάλι; Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να μου το φτιάξουν το τηλέφωνο!:mad: Το καλό με σένα είναι πως δεν την πέρασες εσύ και λογικά θα είσαι καλύμένος. Το κακό είναι πως την ics την είδε σαν custom(αφού δεν είσουν root μαλλον αυτό θα ενοούσε). Το χειρότερο είναι που δεν υπάρχει γυρισμός σε gb για να είναι κάποιος σίγουρος. Καλή τύχη Stoupi! Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agligoros Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 (edited) Λοιπόν, αν θυμάστε μερικοί μετά από την παραλαβή από το service πριν από κάνα μήνα που το είχα πάει απλώς για αναβάθμιση επειδή δεν μου ερχόταν η 236 OTA, μου ήρθε αμέσως μετά ΟΤΑ η ICS και προχώρησα στην αναβάθμιση!:( Το τηλέφωνο μετά από λίγες ημέρες μου έβγαλε πρόβλημα. Έβλεπε συνέχεια πως έχω συνδεδεμένη κάποια συσκευή μέσω HDMI ενώ φυσικά δεν είχα. Το πήγα προχθές στο Service και τι μου είπαν σήμερα; !!! 251 ευρώ για πλακέτα επειδή η συσκευή είναι rooted! Εγώ δεν ξέρω καν πως κάνουν root την συσκευή!:mad: Το τηλέφωνο το πήγα μετά από επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις που είχα κάνει μήπως και φτιάξει. Τίποτα άλλο δεν είχα κάνει, ούτε μία εφαρμογή δεν είχα περάσει, ούτε καν δεν είχα συγχρονίσει. Τους είπα "τι είναι αυτά που μου λέτε;" και τους είπα το χρονικό! Αύριο θα μιλήσουν μου είπαν με την motorola (γιατί αυτοί τι είναι; Δεν είναι η motorola;) και θα μου πουν αύριο. Τι μπλέξιμο είναι αυτό πάλι; Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να μου το φτιάξουν το τηλέφωνο!:mad: τους εξηγησες οτι με τη δικη τους rom πηρες το update OTA; στη θεση σου παντως θα εριχνα κανα 2 καντηλια (με αυστηρο υφος,ε)αυτα που σου λενε ειναι αερολογιες μηπως και ψαρωσεις για να βγαλουν κανα χαρτζιλικι. Edited July 26, 2012 by agligoros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos10k Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Λοιπόν, αν θυμάστε μερικοί μετά από την παραλαβή από το service πριν από κάνα μήνα που το είχα πάει απλώς για αναβάθμιση επειδή δεν μου ερχόταν η 236 OTA, μου ήρθε αμέσως μετά ΟΤΑ η ICS και προχώρησα στην αναβάθμιση!:( Το τηλέφωνο μετά από λίγες ημέρες μου έβγαλε πρόβλημα. Έβλεπε συνέχεια πως έχω συνδεδεμένη κάποια συσκευή μέσω HDMI ενώ φυσικά δεν είχα. Το πήγα προχθές στο Service και τι μου είπαν σήμερα; !!! 251 ευρώ για πλακέτα επειδή η συσκευή είναι rooted! Εγώ δεν ξέρω καν πως κάνουν root την συσκευή!:mad: Το τηλέφωνο το πήγα μετά από επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις που είχα κάνει μήπως και φτιάξει. Τίποτα άλλο δεν είχα κάνει, ούτε μία εφαρμογή δεν είχα περάσει, ούτε καν δεν είχα συγχρονίσει. Τους είπα "τι είναι αυτά που μου λέτε;" και τους είπα το χρονικό! Αύριο θα μιλήσουν μου είπαν με την motorola (γιατί αυτοί τι είναι; Δεν είναι η motorola;) και θα μου πουν αύριο. Τι μπλέξιμο είναι αυτό πάλι; Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να μου το φτιάξουν το τηλέφωνο!:mad: Δηλαδη και εγω που περασα με rsd lite την 4.04 αν τους το παω στο service (λογω ασθενους wifi), θα μου πουν τα ιδια; Αφου ειναι official η rom..στεκει ολο αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiorgakis25 Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 την τελευταια βδομαδα μου βγαζει ειδοποιηση για αναμονη στοιχειων για μεταφορτωση..συνδεω κινητο με laptop kai γραφει "απομακρυσμενος υπολογιστης εκτος συνδεσεις"..ξερει καποιος τι ειναι αυτο και τι πρεπει να κανω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 Ανακοίνωση για ξεκλέιδωτους bootlockers από την moto http://www.motorola.com/blog/2012/07/26/unlock-the-bootloader-on-motorola-photon-q-4g-lte/. Αντε μακάρι και σε μας. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 τους εξηγησες οτι με τη δικη τους rom πηρες το update OTA; στη θεση σου παντως θα εριχνα κανα 2 καντηλια (με αυστηρο υφος,ε)αυτα που σου λενε ειναι αερολογιες μηπως και ψαρωσεις για να βγαλουν κανα χαρτζιλικι. Τους το εξήγησα και είπαν θα το κοιτάξουν. Προφανώς να δουν ημερομηνίες που είχε ανέβει η εκδοσή από την MOTOROLA θα ψάξω να βρω τα posts μου εδώ να βρω ακριβώς την ημερομηνία. Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zortam Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 Καλημερα στο φορουμ! Επειδη την κυριακη θα κανω ενα ταξιδακι προς ελαφονησσο (πελοπονησσος), ψαχνω ενα καλο GPS για να το εχω προχειρο σε περιπτωση που χασουμε το δρομο :p Χρησιμοποιησα/δοκιμασα το Sygic αλλα η διαδρομη που μου βγαζει προς ελαφονησσος ειναι απαισια καθως χρησιμοποιει Καραβι απο το Γυθειο για Κιθηρα και μετα απο κει καραβι για Νεαπολη και μετα απο κει καραβι για Ελαφονησσο χαχα. Το αστειο ειναι οτι ΔΕΝ γινεται να την αλλαξω αυτη τη διαδρομη, οσο και να παταω "αποφυγη πορθμειων" δεν την αλλαζει την διαδρομη με τιποτα! Θελει σονι και καλα να με παει με καραβι και απο θαλασσα και να κανω 50 ωρες αντε για 6 ! Παρολλο που το Sygic ειναι πολυ ωραιο σαν interface κλπκλπ εχει κολληματα με τις διαδρομες. Εχει κανεις σας δοκιμασει αλλο GPS εκτος του Sygic ? Εχει κανεις κατι να προτεινει συγκεκριμενα για το Razr ? Το εγραψα στο συγκεκριμενο φορουμ και οχι στο αντιστοιχο για GPS καθως ψαχνω προγραμμα συγκεκριμενα για το RAZR, για την δικια του αναλυση οθονης πχ κλπ κλπ! Ευχαριστω εκ των προτερων!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 Με λιγα λογια το ISC μονο προβληματα φερνει 250€ για αλλαγη πλακετας παμε καλα ! Sent from my nokia N97mini Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimval86 Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 Με λιγα λογια το ISC μονο προβληματα φερνει 250€ για αλλαγη πλακετας παμε καλα ! Sent from my nokia N97mini Ένα λεπτό φίλε , δηλαδή για μια αναβάθμιση ου σου κάνανε αυτοί ύστερα από σερβις που τους το πήγες , δημιουργήθηκε το πρόβλημα με τη πλακέτα, κι αυτοί τι δεν καταλαβαίνουν δηλαδή? Πήγαινε εκεί γ@@@σταύρωσέ τους και πες να αναλάβουν τις ευθύνες τους, δεν είναι σοβαρά πράματα αυτά ήμαρτον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 Ένα λεπτό φίλε , δηλαδή για μια αναβάθμιση ου σου κάνανε αυτοί ύστερα από σερβις που τους το πήγες , δημιουργήθηκε το πρόβλημα με τη πλακέτα, κι αυτοί τι δεν καταλαβαίνουν δηλαδή? Πήγαινε εκεί γ@@@σταύρωσέ τους και πες να αναλάβουν τις ευθύνες τους, δεν είναι σοβαρά πράματα αυτά ήμαρτον. Πηρα τηλεφωνο πριν λιγο και μου ειπαν πως εχουν στειλει email και περιμενουν απαντηση Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 Καλημερα στο φορουμ! Επειδη την κυριακη θα κανω ενα ταξιδακι προς ελαφονησσο (πελοπονησσος), ψαχνω ενα καλο GPS για να το εχω προχειρο σε περιπτωση που χασουμε το δρομο :p Χρησιμοποιησα/δοκιμασα το Sygic αλλα η διαδρομη που μου βγαζει προς ελαφονησσος ειναι απαισια καθως χρησιμοποιει Καραβι απο το Γυθειο για Κιθηρα και μετα απο κει καραβι για Νεαπολη και μετα απο κει καραβι για Ελαφονησσο χαχα. Το αστειο ειναι οτι ΔΕΝ γινεται να την αλλαξω αυτη τη διαδρομη, οσο και να παταω "αποφυγη πορθμειων" δεν την αλλαζει την διαδρομη με τιποτα! Θελει σονι και καλα να με παει με καραβι και απο θαλασσα και να κανω 50 ωρες αντε για 6 ! Παρολλο που το Sygic ειναι πολυ ωραιο σαν interface κλπκλπ εχει κολληματα με τις διαδρομες. Εχει κανεις σας δοκιμασει αλλο GPS εκτος του Sygic ? Εχει κανεις κατι να προτεινει συγκεκριμενα για το Razr ? Το εγραψα στο συγκεκριμενο φορουμ και οχι στο αντιστοιχο για GPS καθως ψαχνω προγραμμα συγκεκριμενα για το RAZR, για την δικια του αναλυση οθονης πχ κλπ κλπ! Ευχαριστω εκ των προτερων!! Προσωπικα με εχει βολεψει το Ndrive. Τωρα ειμαι Κερκυρα διακοπες και δουλευει μια χαρα και εδω. Επισης το don't panic και το navigon παιζουν κανονικα στο razr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 Ένα λεπτό φίλε , δηλαδή για μια αναβάθμιση ου σου κάνανε αυτοί ύστερα από σερβις που τους το πήγες , δημιουργήθηκε το πρόβλημα με τη πλακέτα, κι αυτοί τι δεν καταλαβαίνουν δηλαδή? Πήγαινε εκεί γ@@@σταύρωσέ τους και πες να αναλάβουν τις ευθύνες τους, δεν είναι σοβαρά πράματα αυτά ήμαρτον. :lol: Δεν έχω εγώ το πρόβλημα ο Stoupi έχει :) ,, απο αύριο θα έχω την συσκευή Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos10k Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 Πηρα τηλεφωνο πριν λιγο και μου ειπαν πως εχουν στειλει email και περιμενουν απαντηση Μπορεις να μου πεις την εκδοση του λογισμικου σου μετα το ΟΤΑ update; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts