Jump to content

gsouflas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    56
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About gsouflas

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

gsouflas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. ακριβώς το ιδιο εμφανιζει και σε μενα! και μου κανει τα ιδια που κανει και στο φιλο!
  2. παιζει κανα κουπόνι για vickmall για το κινητό??
  3. gsouflas

    Lenovo A916

    Καλησπέρα! εκανα εγκατασταση την Official rom και μου χαθηκε το IMEI. πως τα επαναφέρω???
  4. Μπορεί κάποιος από εδώ να μου πει από ποιο site/μαγαζί να παραγγείλω το redmi note 3? υπάρχει κανα εκπτωτικό κουπόνι? και θα θελα να μου προτείνετε και απο ευρωπαικά μαγαζια!! ευχαριστώ
  5. λιγο ασχετο αλλα καποια στιγμη που διαβαζα ολες τις σελιδες καποιος ειχε γραψει για ενα κολπο για να μας ερχονται ολες οι ειδοποιησεις αμεσως! γιατι σε μενα μου ερχονται οποτε να ναι και σε whatsapp και viber! το θυμαται κανεις???
  6. Μετά το reboot βρήκε 3g αλλά όταν άνοιξα wifi και το ξαναεκλεισα για να το δοκιμάσω δεν συνδεθηκηκε ποτέ με 3g και ας τα είχαν ανοιχτά τα δεδομένα!
  7. Ναι! Ηταν επιλεγμένο το apn wind internet! Τι μπορώ να κάνω τώρα??
  8. Ούτε εγώ εχω δεδομένα με cm12!!
  9. Μου έβγαλε μια αναβάθμιση να κάνω! Να την κάνω??
  10. Το τηλεφωνο ξαφνικα εκανε επανεκινηση και δεν ανοιξε ποτε! απλα βγαζει το λογο στην αρχη κανει να φορτωσει και απλα ξαναρχιζει και παλι το ιδιο! τι να κανω! εχω απο τοτε που το πηρα πριν ενα χρονο την xtremevanilla
  11. φίλε ποσο το πουλάς το κινητο? δουλευει κανονικά με τη rom που έχεις??
  12. @gsouflas μήπως έχεις κάποια νούμερα με +30 και κάποια χωρίς? Διόρθωσέ τα με το number fixer από το playstore. τα έχω διορθωμένα! η stock εφαρμογη για μηνύματα τα δείχνει κανονικά ομως!
  13. Καλημέρα! κάτοχος 5 μερών της κινητάρα μας! πέρασα την vanilla και όλα τέλεια!μόνο το κουμπί back δε πιάνει πάντα με την πρώτη! και το πρόλημα που έχω είναι ότι χρησιμοποιώ το contacts+ για επαφες και μηνύματα αλλα ενω μου στέλνουν μηνυματα απο μερικές επαφες δε μου τα εφμανιζει! τι μπορεί να φταίει??
  14. Το δικο μου απο χτες εχει ερθει αεροδρόμιο! Ελπιζω και σενα!
×
×
  • Create New...