Jump to content

Motorola RAZR XT910

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αν το θες για να φορτίσεις bricked razr έχεις δοκιμάσει πρώτα τα σχετικά guides?

Ναι δεν γίνεται τίποτα... Η άλλη λύση ειναι να παρω δεύτερο razr.:(

Ναι δεν γίνεται τίποτα... Η άλλη λύση ειναι να παρω δεύτερο razr.:(

οντως απαιτειται το εργοστασιακο του καλωδιο για την διαδικασια που θελεις??

εγω ευχαριστως να σε εξυπηρετουσα αλλα βρισκομαι επαρχια.. :lost:

Coolpad F1 (8297W)

οντως απαιτειται το εργοστασιακο του καλωδιο για την διαδικασια που θελεις??

εγω ευχαριστως να σε εξυπηρετουσα αλλα βρισκομαι επαρχια.. :lost:

Δυστυχώς είναι ο μονός τρόπος να φλασαρω χωρίς γεμάτη μπαταριά που όπως είπα δεν ,μπορώ να τη φορτισω με τίποτα. Βρίσκω στο eBay με 10 ευρώ άλλα θέλει κάνα μήνα να έρθει από Χονγκ κονγκ. Άμα δεν το χρειάζεσαι το αγοράζω

Χμ, αναθεωρω σχετικα με την 4.0.4.

Τελικα ειναι πολυ βαρια. Το τηλεφωνο συχνα ξεμενει με 80-90 mb μνημης (!) παρα το 1giga που εχει.

Επισης και ο browser θελει ακομη δουλεια, παροτι εχει βελτιωθει αρκετα.

Μα πως καταφερες κ εχεις αφησει μονο 80-90 mb ελευθερα???

Εγω μετα απο εναν μηνα χρησης δεν εχω δει ποτε κατω απο 150 mb, οσες εφαρμογες κ να τρεχουν... :confused:

Κ για τον browser αυτο που ανεφερες σχετικα με το κολλημα στο πρωτο αγγιγμα ειναι γεγονος...

Edited by miketra
Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3

Μα πως καταφερες κ εχεις αφησει μονο 80-90 mb ελευθερα???

Εγω μετα απο εναν μηνα χρησης δεν εχω δει ποτε κατω απο 150 mb, οσες εφαρμογες κ να τρεχουν... :confused:

Κ για τον browser αυτο που ανεφερες σχετικα με το κολλημα στο πρωτο αγγιγμα ειναι γεγονος...

Τόση ελεύθερη μνήμη μου δείχνει το os monitor.

Με τη ρύθμιση όμως που μου είπε ο φίλος πιο πάνω (ρυθμίσεις> για προγραμματιστές> διεργασίες) έβαλα μέχρι 4 και τώρα η μνήμη είναι 250-350 mb ελεύθερη.

Πάντως, είναι βαριά εκδοση. Κάποιες εφαρμογές καθυστερούν να ανοίξουν, πιο πολύ από ότι με την 2.3.6 (πχ το τηλέφωνο). Όχι τίποτα τρομερό, αλλά το καταλαβαίνω.

Επίσης, αυτό που λέω για τον browser, ισχύει σε μερικά sites, όχι σε όλα, ούτε απαραίτητα στα πιο βαριά. (πχ μπες στο gsmarena που είναι όλα τέλεια και στο youtube(την κανονική έκδοση), που έχει λάγκ ).

Ελπίζω ότι το final θα είναι βελτιωμένο στα σημεία.

ΕΡΩΤΗΞΗ: Αν, όπως είμαι τώρα, με 4.0.4, φλασάρω με rsd τη 2.3.6 , θα έχω πρόβλημα?

Edited by ddr2

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Εμένα παλι μου φαίνονται ότι όλα γίνονται ελαφρώς πιο γρήγορα, αλλά σε κάθε περίπτωση όχι πιο αργά.

Όσον αφορά επιστροφή σε 2.3.6 δεν γίνεται...

Απλά ας έχουμε υπόψιν ότι και η επίσημη έκδοση να βγει, πάλι θα υπάρξουν μικροαναβαθμίσεις... Αυτό δείχνει η ιστορία...

Edited by netblaster

Εμένα παλι μου φαίνονται ότι όλα γίνονται ελαφρώς πιο γρήγορα, αλλά σε κάθε περίπτωση όχι πιο αργά.

Όσον αφορά επιστροφή σε 2.3.6 δεν γίνεται...

Απλά ας έχουμε υπόψιν ότι και η επίσημη έκδοση να βγει, πάλι θα υπάρξουν μικροαναβαθμίσεις... Αυτό δείχνει η ιστορία...

Εννοειται. Ακομη και τωρα, η συσκευη ειναι πολυ καλη. θα μπορουσε να ειναι η τελικη εκδοση. Απλα, ορισμενες ατελειες πρεπει να τις λεμε. Μη τα θελουμε ολα δικα μας.

Επισης η μπαταρια ειναι χαλαρα βελτιωμενη κατα 30%

Δυστυχώς είναι ο μονός τρόπος να φλασαρω χωρίς γεμάτη μπαταριά που όπως είπα δεν ,μπορώ να τη φορτισω με τίποτα. Βρίσκω στο eBay με 10 ευρώ άλλα θέλει κάνα μήνα να έρθει από Χονγκ κονγκ. Άμα δεν το χρειάζεσαι το αγοράζω

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1549625

Αυτό το δοκίμασες;

Έχω λάβει και σε 2 weeks δεματάκι απο Hong Kong πάντως.

http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1549625

Αυτό το δοκίμασες;

Έχω λάβει και σε 2 weeks δεματάκι απο Hong Kong πάντως.

το εκανα, τζιφος. Παραγγειλα καλωδιο, αναμενω λοιπον. Μεχρι να ερθει, θα εχει βγει επισημα το ICS:p

Για οσους δεν εχουν την 651.167.26.XT910.Retail.en.EU ( http://sbf.droid-developers.org/umts_spyder/SPDREM_U_01.6.5.1-167_SPU-15-M2-3_SIGNEuropeAustraliaEMEA_USASPDRRTGB_HWp2b_Service1FF_fastboot.xml.zip) ανοιχτη ευρωπαικη εκδοση ή την επισης ανοιχτη ευρωπαικη εκδοση 651.167.21.XT910.NonEFIGSRetail.en.EU (http://sbf.droid-developers.org/umts_spyder/SPDREM_U_01.6.5.1-167_SPU-15-M2-1-CEE_1C.91P_0A.6C_RTCEE_CFC_HWp2b_SIGNED.xml.zip ) και θελουν να τις περασουν και να μην εχουν πλεον τις γερμανικες εκδοσεις (με την BILD κ.α.) γινεται πανευκολα με τον οδηγο μου στην πρωτη σελιδα .

Keltonas, ποιο ειναι το post #, που αναφερεις αυτο τον οδηγο σου?

Εννοεις την πρωτη σελιδα αυτου του thread? η την 104?

Παιδια δοκιμαζω Vol up + Vol down + Power ταυτοχρονα και δεν μπορω να μπω με τιποτα στον boot mode! :wacko:

Oσες φορες και αν δοκιμαζω μου ανεβαζει η κατεβαζει την ενταση και μετα πεταει το μενου για να κανω power off, flight mode, κλπ.

Υπαρχει καποιος αλλος τροπος, μηπως δεν κανω καλα κατι?

Edited by athanaso77
Απαγορεύονται τα συνεχόμενα μηνύματα.

Παιδια δοκιμαζω Vol up + Vol down + Power ταυτοχρονα και δεν μπορω να μπω με τιποτα στον boot mode! :wacko:

Oσες φορες και αν δοκιμαζω μου ανεβαζει η κατεβαζει την ενταση και μετα πεταει το μενου για να κανω power off, flight mode, κλπ.

Ναι. Να το δοκιμάσεις με σβηστό το κινητό:D

γεια σου

απο κλειστο το κινητο πας σε boot mode

οχι οπως ειναι ανοιχτο .....:cool:

Εκτος απο την 672.180.17 υπαρχει καποια αλλη, νεοτερη ics που θα μπορουσαμε να δοκιμασουμε?

Εκτος απο την 672.180.17 υπαρχει καποια αλλη, νεοτερη ics που θα μπορουσαμε να δοκιμασουμε?

Υπάρχει η έκδσοση LATAM της λατινικης αμερικής, με build date 4 Ιουνίου( δεν θυμάμαι το ακριβές νούμερο του Build), αλλά δεν νομίζω να είναι κατί τρομερά διαφορετικό...

Goodbyte.gr:geek: Ειδήσεις.Κινητά.Tablet.Gadgets.Science

οταν βγει η official για την χωρα μας...η τελικη εκδοση τελοσπαντων........ ποια θα ναι η διαδικασια που θα ακολουθησουμε? μεσω RSD η μεσω fastboot? ξερει κανεις?
Coolpad F1 (8297W)

Παιδιά sorry αν έχει επισημανθεί σε κάποιο post προγενέστερα αλλά ήθελα να ρωτήσω. Το Razr maxx θα έρθει στην Ελλάδα?

Τάσος

Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket:

οταν βγει η official για την χωρα μας...η τελικη εκδοση τελοσπαντων........ ποια θα ναι η διαδικασια που θα ακολουθησουμε? μεσω RSD η μεσω fastboot? ξερει κανεις?

Όταν βγει η τελική έκδοση θα βγει και το αντίστοιχο .sbf ή .xml αρχείο που ουσιαστικά θα είναι όλη η ROM και θα φλασάρεται μέσω RSD. Έτσι γίνεται μέχρι τώρα...

Άντε να βγεί η επίσημη μήπως και φτιάξει το θέμα με το wifi γιατί αυτός είναι και ο λόγος που δεν έχω αφήσει το iPhone 4 ακόμα...
Νίκος

Παιδιά sorry αν έχει επισημανθεί σε κάποιο post προγενέστερα αλλά ήθελα να ρωτήσω. Το Razr maxx θα έρθει στην Ελλάδα?

ναι, αλλα ποτε δεν εχουνε πει..! στην γερμανια μπορεις ηδη να το προπαραγγειλεις με 450..!!;)

Λοιπον, για οσους εχουμε 4.0.4, παρακαλω, δοκιμαστε το ακολουθo:

Ανοιξτε τον browser

ανοιξτε τη σελιδα in.gr. Νομιζω οτι η πλοηγηση και το ζουμ ειναι υποδειγματικη.

Μετα, ανοιξτε τη σελιδα topeiraxtiri.gr στην εκδοση ιστου (οχι mobile).

Νομιζω η πλοηγηση εχει προβληματακια. Λιγο λαγκ κλπ....

Τωρα, ανοιξτε παλι το in.gr. Περιεργως, τα προβληματακια πλοηγησης εξακολουθουν να υπαρχουν, παροτι πριν δεν υπηρχαν!!!

Κλειστε τον browser ΚΑΙ απο το multitasking.

Ανοιξτε παλι τον browser στη σελιδα του in.gr και ειναι ολα οκ.

Συμπερασμα: το μικρο λαγκ που παρουσιαζεται σε καποια sites νομιζω οτι ειναι bug και οχι απλα κακογραμμενο λογισμικο ή αδυναμια hw.

Εγώ ξέρω ότι παντού διάβαζα ότι με την ICS το κινητό πάει σφαίρα κλπ κλπ και αυτό που βλέπω είναι ένα σαφώς πιο αργό κινητό. Πέρα από κάποιες ευπρόσδεκτες αισθητικές επεμβάσεις η 2.3.6 ήταν σαφώς πιο λειτουργική. Δεν πιστεύω δε ότι με την τελική έκδοση τα πράγματα θα βελτιωθούν γιατί κατά πάσα πιθανότητα αυτή είναι η τελική έκδοση. Μακάρι να κάνω λάθος...

Εγώ ξέρω ότι παντού διάβαζα ότι με την ICS το κινητό πάει σφαίρα κλπ κλπ και αυτό που βλέπω είναι ένα σαφώς πιο αργό κινητό. Πέρα από κάποιες ευπρόσδεκτες αισθητικές επεμβάσεις η 2.3.6 ήταν σαφώς πιο λειτουργική. Δεν πιστεύω δε ότι με την τελική έκδοση τα πράγματα θα βελτιωθούν γιατί κατά πάσα πιθανότητα αυτή είναι η τελική έκδοση. Μακάρι να κάνω λάθος...

περιεργο που σου φαινεται πιο αργο.

εγω το βλεπω τουλαχιστον 10-20% πιο βελτιωμενο σε καθε τομεα... :-/

εχεις δει σε καποιο συγκεκριμενο κομματι να "κολλαει" σε σχεση με την 2.3.6?

PS: αλλαξε το εικονιδιακι αριστερα του Razr?!! me likey :bow:

Coolpad F1 (8297W)

• The title was changed to Motorola RAZR XT910