Jump to content

jimm40

Members
  • Δημοσιεύσεις

    75
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About jimm40

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

jimm40's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. τελικα μεγαλη πατατα η 11αρα :mad:
  2. Καλησπέρα Θέλω να αγοράσω το κινητό από gearbest αλλά γραφει ότι η μπαταρία είναι 3000ma Και όχι 3500ma Τι παίζει ?
  3. jimm40

    Sony Xperia Z2

    :ninja: μετα το 5' 10'' δειχνει οτι το ειχαν τα παλιοτερα ζ και ειναι σχεδον σιγουρος ο ''χασαπης '' οτι το ζ2 δεν εχει καποιο ειδος εξωτερικης μεμβράνης.
  4. γεια εβαλα και εγω τη jellykat και δηλωνω ικανοποιημενος εως τωρα εχω ενα θεμα ομως οχι σοβαρο αλλα αν λυθει τοτε super !!!!!!!!!! ενω δουλευε στην κινηση παλαμης η αποτυπωση οθονης ξαφνικα δεν.... καμια ιδεα?
  5. η rom του Στρατου εχει ρουτ απο μονη της? και αν οχι το ρουταρουμε οπως και με τις 4,1...?
  6. εβαλα σημερα τη ρομ που εφτιαξε ο S_wind και ενω λεω αυτη ειναι τελος βρηκα λιμανι....τελειως ξαφνικα δεν δουλευει το διακοπτακι να ανοιξει το wifi και δεν δουλευει το widget gmail :( τι κανω?
  7. απο sotmax ....κανονικα εγκατασταση ,δεν θελει κατι ιδιαίτερο ?
  8. Στην SotMax 4.3 V13 με τον flash player τι γινετε ? τον εβαλα και οταν παει να παιξει σε boat (σε στοκ δεν παιζει καθολου) κλεινει ο boat :(
  9. καλησπερα προσπαθησα να βαλω το πρωτα τον bootloader δεν εκανε επανεκινηση μονο του. βαζω μεσω odin την μαμα ρομ και ενω δειχνει οτι την εχει παρει κανει pass επανεκινηση φτανει στο λογοτυπο μου λεει μονο samsung και μενει εκει καμια ιδεα?
  10. καλησπερα εχω ενα θεματακι , καθε φορα που κανω επανεκινηση μου ξεκιναει με γερμανικη γλωσσα, βαζω ελληνικη ,κανω επανεκινηση ξανα γερμανικη, λεω οκ ασετο προς το παρον . Ανοιγω titanium backup στα γερμανικα και αυτο και δεν καταλαβαινω το μενου του να του βαλω εστω αγγλικα. καμια ιδεα γενικα για τη γλωσσα ή για το titanium ? να πω οτι το τηλ ειναι γερμανικο φυσικα
×
×
  • Create New...