mpempoulinos Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 Υπάρχουν νομίζω προγράμματα που βλέπεις και εξάγεις τα τραγούδια από το iPhone. Και μετά τα ξαναπερνάς στο νέο iTunes. Κάνε μια αναζήτηση στον γούγλη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 Το θέμα είναι πως αν συγχρονίσω κάτι (πχ φωτογραφίες) θα χάσω όλα τα υπόλοιπα (επαφες τραγουδια κλπ) από το iphone. Μου βγάζει σχετικό μήνυμα και το έχω πάθει και στο παρελθόν. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
godiva Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 Θέλω να κάνω μια "αφελή" ερώτηση, παρακαλώ παραπέμψτε με αν υπάρχει κάποιος σχετικός οδηγός: Θέλω να κάνω "format" στο iphone, και μετά να το κάνω setup as new (βασικά για να ξεφορτωθώ "σκουπίδια" που ίσως έχουν μείνει μετά από 2 χρόνια χρήσης & ίσως το κάνουν πιο αργό) 1) Πώς το κάνω το τηλέφωνο "καθαρό", μόνο με τα βασικά; Αν το κάνω setup as new και μετά κάνω restore ενός παλιού backup, μάλλον δεν έχει νόημα, έτσι; Θα ξαναπεραστούν όλα τα "σκουπίδια"; 2) Αν τα ξαναπεράσω όλα από την αρχή, επαφές, ημερολόγιο κλπ τα περνάω από το iCloud, έτσι; 3) Τα προγράμματα που έχω αγοράσει & κατεβάσει, θα τα περάσω από το iTunes; Γενικά, πιστεύετε ότι αξίζει τον κόπο μια τέτοια διαδικασία; Πράγματι βοηθάει στην απόδοση του τηλεφώνου; Ή τσάμπα κόπος; Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 (edited) Θέλω να κάνω μια "αφελή" ερώτηση, παρακαλώ παραπέμψτε με αν υπάρχει κάποιος σχετικός οδηγός: Θέλω να κάνω "format" στο iphone, και μετά να το κάνω setup as new (βασικά για να ξεφορτωθώ "σκουπίδια" που ίσως έχουν μείνει μετά από 2 χρόνια χρήσης & ίσως το κάνουν πιο αργό) 1) Πώς το κάνω το τηλέφωνο "καθαρό", μόνο με τα βασικά; Αν το κάνω setup as new και μετά κάνω restore ενός παλιού backup, μάλλον δεν έχει νόημα, έτσι; Θα ξαναπεραστούν όλα τα "σκουπίδια"; 2) Αν τα ξαναπεράσω όλα από την αρχή, επαφές, ημερολόγιο κλπ τα περνάω από το iCloud, έτσι; 3) Τα προγράμματα που έχω αγοράσει & κατεβάσει, θα τα περάσω από το iTunes; Γενικά, πιστεύετε ότι αξίζει τον κόπο μια τέτοια διαδικασία; Πράγματι βοηθάει στην απόδοση του τηλεφώνου; Ή τσάμπα κόπος; Ευχαριστώ πολύ 1. με setup as new μια χαρα εισαι, αν ειναι να κανεις ρεστορ μη ξεκινας την διαδικασια τσαμπα κοπος 2. ναι 3.μπορεις να τα κατεβασεις παλι δε θα σου τα χρεωσει κοιτα καλα ειναι να γινει ενα setup , θα φυγει ολη η σαβουρα, και θα γινει και πιο γρηγορο Edited November 14, 2012 by dimtz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
godiva Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Eυχαριστώ πολύ! Το έκανα, πράγματι, χωρίς προβλήματα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mgeorge Δημ. November 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2012 (edited) παιδια καλησπερα. εκανα το λαθος να προσπαθησω να κανω αναβαθμιση μεσω itunes ενα i phone4 εγραψε ενα error και το μονο που κανει πλεον το τηλ ειναι να εμφανιζει ενα εικονιδιο με ενα usb cable να συνδεθει με το i tunes. συνδεοντας το τηλεφωνο με τον υπολογιστη λεει να κανω restore δεν εκανα χειροκινητο back up. πειτε μου σας παρακαλω οτι το εχει κανει μονο του και το βρισκω καπου.. δεν πρέπει να χαθουν τα αρχεια που εχει στο κινητο. τι κανω? σωστε με σας παρακαλω φιλικα Γιωργος edit ολα οκ τελικα! Edited November 27, 2012 by sakiss Παράθεση everything counts... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Γειά σε όλους! Θα ήθελα να ρωτήσω την διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσω στο iTunes ώστε να δώσω ''καθαρό" (σαν καινούριο) το iPhone 4s που έχω σε ένα φίλο και να περάσω φυσικά ότι έχω (μέσα στο 4s) στο νέο iPhone 5 μου. Ευχαριστώ πολύ! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Γειά σε όλους! Θα ήθελα να ρωτήσω την διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσω στο iTunes ώστε να δώσω ''καθαρό" (σαν καινούριο) το iPhone 4s που έχω σε ένα φίλο και να περάσω φυσικά ότι έχω (μέσα στο 4s) στο νέο iPhone 5 μου. Ευχαριστώ πολύ! ;) Κανείς bkackup το 4S μέσω του itunes και μετά επιλέγεις restore. Θα σβήσουν τα πάντα και θα μπορέσεις να δώσεις καθαρό το 4S στον φίλο σου. Από εκεί και πέρα θα συνδέσεις το 5, θα το ενεργοποιήσεις και θα επιλέξεις να κάνεις restore from backup. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Κανείς bkackup το 4S μέσω του itunes και μετά επιλέγεις restore. Θα σβήσουν τα πάντα και θα μπορέσεις να δώσεις καθαρό το 4S στον φίλο σου. Από εκεί και πέρα θα συνδέσεις το 5, θα το ενεργοποιήσεις και θα επιλέξεις να κάνεις restore from backup. Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση! Το νέο iPhone το συνδέω στο PC και μετά το ανοίγω? Ρωτάω γιατί αν το ανοίξεις ξεκινάει ενας οδηγός που ζητάει wifi κλπ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση! Το νέο iPhone το συνδέω στο PC και μετά το ανοίγω? Ρωτάω γιατί αν το ανοίξεις ξεκινάει ενας οδηγός που ζητάει wifi κλπ... Θα το ανοίξεις πριν το συνδέσεις, θα κάνεις την διαδικασία ενεργοποίησης και μετά θα επαναφέρεις το backup από το 4s μέσω itunes. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastassis Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Καλημέρα, θέλω να μεταφέρω μια εφαρμογή που έχω αγοράσει απο το παλιο ipad 2 στο νέο μου ipad. Οι δυο συσκευές έχουν διαφορετικό userID. Είναι αυτό δυνατό? διάβαζα στο Ίντερνετ πως δε γίνεται, αλλά ήθελα και τη γνώμη σας. Παράθεση 1) Note 8 2) Note III Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 Μπορείς. Απλά κάνε log in στο App Store με το Apple ID μέσω του οποίου είχες αγοράσει την εν λόγω εφαρμογή. Εγκατέστησε τη, έπειτα κάνε log out, και εκ νέου log in με το τωρινό σου Apple ID. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soiramk Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 Αν εξαιρέσεις το coverflow (που μου λείπει αισθητικά μόνο, γιατί δεν το λειτουργούσα πολύ έτσι), μου αφήνει πολλές καλές εντυπώσεις. Χρειαζόταν καιρό τώρα ένα facelift και αυτό ήταν ότι έπρεπε!! Ειδικά ο mini player είναι φοβερός και πλήρης! Σχεδόν πάντα το έχω γυρισμένο σε mini και με αυτό: Μπορείτε να έχετε ταυτόχρονα το iTunes αλλά και την προβολή mini player ενεργοποιημένα. Πρώτα κάντε δεξί κλικ στο εικονίδιο του iTunes στο dock σας και επιλέξτε Options->Assign to->All Desktops (για να εμφανιστεί η επιλογή αυτή προφανώς θα πρέπει να χρησιμοποιείτε πάνω από ένα Desktops). Τώρα πατήστε από το iTunes Windows->MiniPlayer και είστε έτοιμοι. via MacUser.gr αν κάνεις minimize (-) το iTunes (στο Dock πχ), όταν πατάς το iTunes icon (στο Dock) και είσαι σε οποιδήποτε Desktop, εμφανίζεται μόνο ο mini player!! Επίσης θεωρώ ότι η λειτουργία "Up Next/Play Next" είναι καιρός να μπει και στο Music των iDevices. Παράθεση · iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb · iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb · MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19) · Apple Watch Series 7 45mm · AirPods Pro 2nd Gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
setter Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Καλημέρα παιδιά εχω το iphone 5 και ήθελα αν γνωρίζετε στο καινούριο iTunes 11 όταν θέλω να αλλάξω υπολογιστή τι θα κάνω για να μην χάσω τίποτα από το τηλέφωνο και να συνεργάζετε πια με τον καινούριο υπολογιστή ..Αν είναι δυνατόν ένα ένα τα βήματα που θα κάνω .. Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Καλημέρα παιδιά εχω το iphone 5 και ήθελα αν γνωρίζετε στο καινούριο iTunes 11 όταν θέλω να αλλάξω υπολογιστή τι θα κάνω για να μην χάσω τίποτα από το τηλέφωνο και να συνεργάζετε πια με τον καινούριο υπολογιστή ..Αν είναι δυνατόν ένα ένα τα βήματα που θα κάνω .. Ευχαριστώ πολύ http://blog.golden-i.gr/in...ibrary-pc-mac/ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
setter Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 http://blog.golden-i.gr/in...ibrary-pc-mac/ Ευχαριστώ φίλε μου όμως δεν βρίσκω την επιλογή που θέλω Δηλαδή να βάλω το τηλέφωνο σε Άλο I tunes χωρίς να χάσω τίποτα από το τηλέφωνο εάν ξέρης εξήγησε μου σε παρακαλώ ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkarafo Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 Έχω ένα μεγάλο πρόβλημα όλες αυτές τις ημέρες και δεν μπορώ να συνδεθώ στο itunes store. Μου βγάζει συνέχεια error -1202 και κάτι άλλα παλαβά. Επίσης δεν δείχνει καμμία εικόνα από το itunes store και ότι πάω να κάνω, όπως να δω εφαρμογές ή να πατήσω στο purchased, μου πετάει όλη την ώρα αυτό το σφάλμα. Δοκίμασα και άλλαξα την ημερομηνία στα windows, δοκίμασα registry πρόγραμμα, έπαιξα με κάτι ρυθμίσεις στα internet options αλλά τίποτα. Έως και image του norton ghost από παλιότερη ημερομηνία έβαλα με τα windows μετά την εγκατάσταση και πάλι το ίδιο σφάλμα!!! Πως γίνεται; Απεγκατάστησα το itunes, το έκανα repair, έβαλα τη νέα έκδοση (11), έβαλα μια παλιότερη (9) και συνέχεια μα συνέχεια το ίδιο πρόβλημα!! Σας έχει συμβεί; Ξέρετε καμμία λύση. Ασχολούμαι ώρες και δεν μπορώ να καταλάβω τι το προκαλεί.. Εϊμαι σε απόγνωση γιατί ότι και να δοκιμάσω δεν κάνει τίποτα. Σας ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXALHS_PSYCHO Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 Παίδες μια ερώτηση. Είναι να πουλήσω το 4s μου και έχω κάνει backup στο itunes. Απλά δεν έχω κάνει επαναφορά και setup as new. Αυτό γίνεται live την ώρα που θα το δώσω? Να σβηστούν δλδ όλα τα δικά μου επιτόπου.(τηλέφωνα,φωτος κτλ κτλ). Και αν ναι πως? Παράθεση Opel Astra OPC Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 Παίδες μια ερώτηση. Είναι να πουλήσω το 4s μου και έχω κάνει backup στο itunes. Απλά δεν έχω κάνει επαναφορά και setup as new. Αυτό γίνεται live την ώρα που θα το δώσω? Να σβηστούν δλδ όλα τα δικά μου επιτόπου.(τηλέφωνα,φωτος κτλ κτλ). Και αν ναι πως? Κάνε το restore (δεν σβήνει το backup σου στο itunes) και πούλησε το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arkoy Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 Καλησπερα,πριν καποιες μερες εκανα μια βλακεια..εβαλα περιορισμο στην καμερα και τον ξεχασα :wacko: υπαρχει καποια λυση για να βρω το κωδικο ή να ξεκλειδοσω αυτον τον περιορισμο (οχι restore) ευχαριστωω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsampika89 Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 Παιδιά καλησμέρα! Έχω ένα πρόβλημα με το itunes. Ενώ επιλέγω την συσκευή μου απο την μπάρα αριστερά το επόμενο παράθυρο που ανοίγει μου ζητάει πάλι συγχρονισμό του iphone μου. Επιλέγω σύνοψη,στοιχεία... αλλά το παράθυρο αυτό συνεχίζει να βρίσκεται εκεί. Γνωρίζει κάποιος τι θα μπορούσα να κάνω? (Εντελώς αρχάρια με iphone και itunes,παρακαλώ πολύ λεπτομερής περιγραφή :O ) Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosdov Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Καλησπέρα παιδιά.Σκέφτομαι να κάνω format στον υπολογιστή μου.Πως θα ξαναμεταφέρω τα apps απο το iPhone και το iPad? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosdov Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 Καλησπέρα παιδιά.Σκέφτομαι να κάνω format στον υπολογιστή μου.Πως θα ξαναμεταφέρω τα apps απο το iPhone και το iPad? Παιδιά το βρήκα.Κάνεις εισαγωγή αγορών απο iPhone-iPad κ.λ.π. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkarafo Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 Παιδιά το βρήκα.Κάνεις εισαγωγή αγορών απο iPhone-iPad κ.λ.π. Δηλαδή ακριβώς τι κάνεις; Γιατι με ενδιαφέρει και εμένα. Τα formats στα windows πάνε και έρχονται. Είναι ένα συνηθισμένο πια φαινόμενο.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 Πηγαίνοντας στο Updates στο App Store στην επιλογή Purchased μπορούμε να δούμε όλες τις εφαρμογές που χουμε κατεβάσει. Υπάρχει κάποιος τρόπος να διαγράψουμε αυτές που δε χρησιμοποιούμαι πια, ώστε να μη βλέπουμε όλες τις σαβούρες που χουμε κατεβάσει στο παρελθόν? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts