Fotis55 Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 Ευχαριστώ πολύ φίλε μου για την βοήθεια. :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b_bil2 Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 Καλησπερα παιδια ,εχω το εξης πρόβλημα με το iphone 4 , θελω να κανω συγχρονισμο τα application στο itunes σε καινουργιο mac ( το εκανα φορματ ) και δεν μου τα παίρνει με τίποτα !! τι πρέπει να κανω ? ποια ειναι τα σωστά βήματα συγχρονισμού σε καινούργιο mac ? ευχαριστω ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 Καλησπερα παιδια ,εχω το εξης πρόβλημα με το iphone 4 , θελω να κανω συγχρονισμο τα application στο itunes σε καινουργιο mac ( το εκανα φορματ ) και δεν μου τα παίρνει με τίποτα !! τι πρέπει να κανω ? ποια ειναι τα σωστά βήματα συγχρονισμού σε καινούργιο mac ? ευχαριστω ! Κάνε authorize το mac μέσω itunes και κάνε transfer purchases από το menu του itunes όταν συνδέσεις το iphone. Τουλάχιστον σε pc δουλεύει έτσι, σε mac δεν ξέρω.:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b_bil2 Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 εγινε ευχαριστω ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 Κάνε authorize το mac μέσω itunes και κάνε transfer purchases από το menu του itunes όταν συνδέσεις το iphone. Τουλάχιστον σε pc δουλεύει έτσι, σε mac δεν ξέρω.:O Και σε μακ ετσι δουλευει:cool: Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
techplastic Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 Καλησπέρα σε όλους,αντιμετωπίζω ενα πρόβλημα με το i Tunes εδω και 2 μέρες αν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει θα το εκτιμήσω πολυ.Πρίν 2 μέρες έκανα το update στο I tunes και απο τότε που το ανοίγω δεν φορτώνει με τίποτα το i tunes store!Kάνει οτι φορτώνει αλλά σταματάει στη μέση και στην οθόνη δεν βγάζει τίποτα.Όλα τα ύπολοιπα λειτουργούν μια χαρά(iphone-ipad-επιλογές στο i tunes)σημείωση οτι έχω απλό λάπτοπ με windows xp δεν εχω mac.Έκανα 2-3 φορές απεγκατάσταση του i tunes αλλά και πάλι τίποτα..........τι μπορεί να φταίει???Τέτοιο πρόβλημα πρώτη φορά αντιμετωπίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 Όσοι αντιμετωπίζουν προβλήματα (εγκατάσταση, συγχρονισμό με wifi, μεταφορά μουσικής/ταινιών, κλπ), και απορίες για το iTunes μπορουν να το γράφουν σε αυτό το θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa147 Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 (edited) Καλησπέρα παιδιά. μια ερωτηση αν εχει καποιος αντιμετωπισει προβλημα με αγορα απο το app store στην 5?? εχω τσεκαρει τα στοιχεια της καρτας ειναι σωστα, εκανα αγορα και με paypal μεσω ebay για να διασφαλισω οτι δεν ειναι θεμα της καρτας...το app store αρνειται πεισματικα να με αφησει να κανω οποιαδηποτε αγορα. Επισης εχω σβησει και ξαναπερασει απο την αρχη ολα τα στοιχεια της καρτας μου και παλι δεν ειδα αποτελεσμα. Edited October 16, 2011 by alfa147 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trellolello Δημ. October 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2011 Δεν θα αναφερθώ εδώ σε αυτά που το iTunes δεν κάνει εξ ορισμού και μου κάνει τη ζωή δύσκολη ούτε σε άλλα προβλήματα που μου έχει παρουσιάσει κατά καιρούς και έλυσα αλλά σε κάτι που πάντα μπορούσα να κάνω και τώρα δε μπορώ. Μετά από ανβάθμιση σε iOS 5 και iTunes 10.5 (χωρίς jb) αλλάζω με το Get Info κάποιες πληροφορίες των τραγουδιών με κυριότερη το όνομα του καλλίτέχνη και του album και οι αλλαγές δεν περνιούνται στο iPhone. Στο iTunes φαίνεται να έχουν αλλάξει κανονικά αλλά στο iPhone το μόνο που μπορεί να αλλάξει είναι ο τίτλος του τραγουδιού. Αν αποσυνδέσω και ξανασυνδέσω τη συσκευή, το iTunes δείχνει τα αλλαγμένα ονόματα αλλά το iPhone τα αρχικά. Και τι δεν έκανα χωρίς αποτέλεσμα: Αλλαγές στις ρυθμίσεις Manually manage music and videos, απεγκατάσταση του iTunes και των συστατικών του, καθαρισμό της registry και επανεγκατάσταση, restore στη συσκευή από backup και 2ο restore με set up as new, αλλαγή των εκδόσεων των ID3 tags, αλλάγή στα permissions των αρχείων... Το μόνο που δεν έκανα είναι format. Η προσωρινή λύση που βρήκα είναι να τα περάσω στο Winamp, να αλλάξω από κει αυτά που θέλω με το View file info και να τα ξαναπεράσω με το iTunes. Θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω και κάποιο από τα εναλλακτικά προγράμματα διαχείρισης αν δεν είχαν κι αυτά προβλήματα συμβατότητας με το iOS 5. Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι πρόκειται για bug του άθλιου iTunes. :mad: Μπορεί να με πείσει κανείς για το αντίθετο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajohny Δημ. October 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2011 καλημερα παιδια, προσπαθησα να περασω τη νεα ios 5 απο το itunes στο iphone4 αλλα οταν τελειωνει το κατεβασμα μου γραφει connection error. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoumak Δημ. October 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2011 Καήσπερα ψαχνω πωσ θα περασω widget στο ιphone 4 και τι ακριβωσ κανει το activator?Ειδα ατο youtube αυτο το βιντεο το θεμα ειναι ευκολο να το βρεις αυτα στα πλαγια πωσ τα εβαλε οποιος ξερει ας μου πειhttp://www.youtube.com/watch?v=7zMLRAEeN-w&feature=player_embedded Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gameover13 Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 Εδω το βρηκα αλλα δεν ζερω αν δουλευει:http://iphoneate.com/3d-fiction-l-ll-y-lll-vwallpaper-para-iphone-ipod-touch/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellphone Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 Καήσπερα ψαχνω πωσ θα περασω widget στο ιphone 4 και τι ακριβωσ κανει το activator?Ειδα ατο youtube αυτο το βιντεο το θεμα ειναι ευκολο να το βρεις αυτα στα πλαγια πωσ τα εβαλε οποιος ξερει ας μου πειhttp://www.youtube.com/watch?v=7zMLRAEeN-w&feature=player_embedded Αν δεν κάνω λάθος για τέτοια πράγματα χρείαζεσαι απαραίτητα jb ..και απ 'ότι ξέρω JB για το iOS 5 δεν έχει βγει ακόμα . Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg I love my Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsfakianakis Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 Αν δεν κάνω λάθος για τέτοια πράγματα χρείαζεσαι απαραίτητα jb ..και απ 'ότι ξέρω JB για το iOS 5 δεν έχει βγει ακόμα . jb εχει βγει απλα ειναι tethered δηλαδη μπελας σκετος Παράθεση /Users/georgesfakianakis/Downloads/281wupg.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoumak Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 Αν δεν κάνω λάθος για τέτοια πράγματα χρείαζεσαι απαραίτητα jb ..και απ 'ότι ξέρω JB για το iOS 5 δεν έχει βγει ακόμα . ευχαριστω για την απαντηση το εχω ηδη jb και εχω οπωσ ειπα πριν το iphone 4 me ios 4,3,3 απλα ηθελα να περασω widgets οπωσ στο android αν πασ στο cydia εχει κατηγορια με widgets απλα δεν ξερω πωσ να τα βαλω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellphone Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 Mε την καινούργια έκδοση του itunes & ταυτόχρονα iOS 5 έχω ένα συγκεκριμένο (εκνευριστικό για εμένα ) πρόβλημα με την σύνδεση του iphone4 και του itunes . Με όλες της άλλες εκδόσεις ,μπορούσα να μεταφέρω τραγούδια και ringtones από το pc & το laptop στο iphone απλά με drag n drop. Με την αναβάθμιση του itunes όμως,έχω "χάσει" αυτή την επιλογή ,και για να περάσω ακόμα και 1 τραγούδι πρέπει να κάνω sync music που απλά μου σπάει το νευρικό σύστημα !!:lol: Kαι ρωτάω τώρα ,υπάρχει κάποια ρύθμιση που δεν έχω κάνει εγώ για να μπορώ να μεταφέρω με αυτόν τον απλό τρόπο τραγούδια ή απλά πια δεν γίνεται ? Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg I love my Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 Επέλεξε την επιλογή "Manually manage music and video" απο το iTunes. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 Το PC μου πέθανε.. Πήρα νέο (windows 7) και θέλω να μεταφέρω ότι έχω μέσα στο iPhone 4 (iOS 5 χωρίς JB) στο νέο PC στο iTunes... Δεν θέλω να χάσω κυρίως τις επαφές μου και τις εφαρμογές μου! Έχω και backup στο iCloud. Ξέρετε πως θα το κάνω αυτο; (δεν έχω κρατήσει τίποτα απο το παλιο PC). Ευχαριστω παραπολυ και συγνώμη που δεν το έθεσα πριν στην σωστή ενότητα... :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellphone Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 Επέλεξε την επιλογή "Manually manage music and video" απο το iTunes. Ευχαριστώ πολύ!!! Επιτέλους drag n drop !! ουφ!!! είχε κολλήσει το μυαλό μου ! Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg I love my Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosdov Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 Παιδιά καλημέρα.Πως περνάω σε 2ο υπολογιστή το iphone 3gs?Τα έκανα τα βήματα(serial.hex κλπ)αλλά όταν το βάζω στο 2ο υπολογιστή χάνω τα apps. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsfakianakis Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 Παιδιά καλημέρα.Πως περνάω σε 2ο υπολογιστή το iphone 3gs?Τα έκανα τα βήματα(serial.hex κλπ)αλλά όταν το βάζω στο 2ο υπολογιστή χάνω τα apps. βαλε τον λογαριασμο σου και στο δευτερο υπολογιστη και κατεβασε και σε αυτον τα apps ετσι ωστε μολις το συνδεσεις να τα βλεπει Παράθεση /Users/georgesfakianakis/Downloads/281wupg.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleka_gates Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 θέλω να μεταφέρω το backup του παλιού iphone στο καινούριο χωρίς όμως να χάσω κάτι.Απ'ότι εχω καταλάβει το itunes δεν μπορεί να κρατήσει backup 2 iphone σωστά?Και ήδη έχω χάσει αρκετά...Τουλάχιστον θέλω να προλάβω τα χειρότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 θα κάνεις authorize το itunes στο νέο pc, θα μεταφέρεις όλη τη μουσική / ταινίες / κλπ στο νέο υπολογιστή (στις θέσεις που τα είχες στο παλιό pc) θα συνδέσεις το usb και θα κάνεις transfere purchases. Όταν τελειώσει θα κάνεις κανονικά Sync και θα μεταφέρεις τη μουσική κλπ σου. Λογικά δεν θα χάσεις τίποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleka_gates Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 θα κάνεις authorize το itunes στο νέο pc, θα μεταφέρεις όλη τη μουσική / ταινίες / κλπ στο νέο υπολογιστή (στις θέσεις που τα είχες στο παλιό pc) θα συνδέσεις το usb και θα κάνεις transfere purchases. Όταν τελειώσει θα κάνεις κανονικά Sync και θα μεταφέρεις τη μουσική κλπ σου. Λογικά δεν θα χάσεις τίποτα... Συγγνώμη,όχι στο καινουριο pc στο καινούριο iphone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 Με έσκισες βρε!!:wacko: Πάρε backup στο παλιό iphone και με το που θα συνδέσεις το νέο... θα του πεις να κάνει restore από το τελευταίο backup του παλιού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts