Jump to content

alfa147

Members
  • Δημοσιεύσεις

    57
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About alfa147

  • Ημ. Γέννησης 11/07/1978

alfa147's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. ΝΑΙ αυτη...την εγραψα λαθος....να φανταστω για να λες για χειμερινη οτι ειναι σχετικα "βαρυ" αρωμα...
  2. Καλησπέρα παιδια , μου εφεραν δώρο μια αντρική Chanel Blue ... δεν εχει δυστυχως ομως δειγμα...πριν παω να την δοκιμασω , εχετε καποια αποψη για την συγκεκριμενη ?
  3. Καλησπέρα παιδιά. μια ερωτηση αν εχει καποιος αντιμετωπισει προβλημα με αγορα απο το app store στην 5?? εχω τσεκαρει τα στοιχεια της καρτας ειναι σωστα, εκανα αγορα και με paypal μεσω ebay για να διασφαλισω οτι δεν ειναι θεμα της καρτας...το app store αρνειται πεισματικα να με αφησει να κανω οποιαδηποτε αγορα. Επισης εχω σβησει και ξαναπερασει απο την αρχη ολα τα στοιχεια της καρτας μου και παλι δεν ειδα αποτελεσμα.
  4. πολυ σωστος ο φιλος...σε απαντητικο email της dpd αφου φιλοτιμηθηκαν μια εβδομαδα μετα να με ενημερωσουν...επιβεβαιωνω τον φιλο stelio thanx
  5. Ρε παιδια απο εσας που κανετε παραγγελιες απο το ASOS ,μπορει καποιος να πει με σιγουρια με πιο courier ερχονται τα πακετα της DPD ???
  6. μια ερωτησουλα... στο ASOS αν επιλεξω xpress shipping θα μου δωσουν tracking number?
  7. μολις πηρα το 4αρι στα χερια μου αοπ cosmote....και με τρωει το χερι μου να το jb... 2 βασικες ερωτησεις παιδια ... ειναι στην 4.1 και με firmware 2.10.04...μπορω με το limerain ή οχι και δευτερο θα πρεπει να κανω και unlock??
  8. Μια ερωτησουλα η οποια δεν ξερω κατα ποσο κολλαει εδω... μπορει να δωσει καποιος infos για outlet στο Λονδίνο και στα περιχωρα ?
  9. καλησπέρα, μια πληροφορία αν γνωρίζει κάποιος....που μπορώ να βρω την γκαμα απο sneakers της le coq sportif....υπαρχει κάποιο official store ή μονο σε αλυσίδα με αθλητικά ειδη
  10. δυο ερωτησουλες για το giarre.com 1)ειναι αξιοπιστο ως προς την αυθεντικοτητα ??? γιατι οι τιμες του ειναι πραγματικα απιαστες 2)Απο θεμα χρονου παραδόσεων πως ειναι. Ευχαριστω
  11. ενα μικρο quiz...φιλος που δεν ειχε παρατηρησει οτι το paypal status του ηταν unverified , εκανε μια αγορα απο luisaviaroma και δεν την δεχτηκε , το θεμα ειναι οτι το paypal του δειχνει στο status του transaction οτι ειναι completed.... σημαινει οτι εχουν τραβηχτει τα χρηματα απο την καρτα του??? και αν ναι τι γινεται τωρα για να ακυρωθει?
  12. νομιζω 320€ τα ειδα στο ensayar και 308€ στο attica
  13. Απο που ρε μαγκες κι εγω δεν τα βρισκω πουθενά !!!! ????
  14. αυτος ο περιβοητος οδηγος που ειναι ρε παιδια???εψαξα καμια 30αρια σελιδες πισω και δεν τον βρηκα...υπαρχει καποιο direct link???
×
×
  • Create New...