FKLDS Δημ. July 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2006 Καλησπέρα στο forum.Να σας περιγράψω το πρόβλημά μου μήπως και μπορέσετε να με βοηθήσετε.Είμαι κάτοχος ενός rx1950 με SD στα 2 giga.Θέλω να "περάσω" το UPTODATE (ιατρικό πρόγραμμα) αλλά αν τρέξω το set-up από τα XP μου ζητά card reader (που εγώ δε διαθέτω),γιατί το συνολικό πρόγραμμα είναι γύρω στα 800 Μb.Με διάφορες αλχημείες (pocket rar + activesync) κατόρθωσα να το "περάσω" στο pda και να το εγκαταστήσω,αλλά αν το "τρέξω" μου βγάζει 2 μηνύματα με τη σειρά που τα γράφω: 1)Please insert your data card 2)Storage card with UpToDate Data not found.Please insert the card into your device and restart the application. Καμία ιδέα για το τί μπορώ να κάνω??? (Υ.Γ. το ξέρω πως με ένα Card Reader θα ήταν όλα εντάξει αλλά είμαι περίεργος να δω αν γίνεται εγκατάστσαη και χωρίς αυτό) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. July 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2006 Καλησπέρα στο forum.Να σας περιγράψω το πρόβλημά μου μήπως και μπορέσετε να με βοηθήσετε.Είμαι κάτοχος ενός rx1950 με SD στα 2 giga.Θέλω να "περάσω" το UPTODATE (ιατρικό πρόγραμμα) αλλά αν τρέξω το set-up από τα XP μου ζητά card reader (που εγώ δε διαθέτω),γιατί το συνολικό πρόγραμμα είναι γύρω στα 800 Μb.Με διάφορες αλχημείες (pocket rar + activesync) κατόρθωσα να το "περάσω" στο pda και να το εγκαταστήσω,αλλά αν το "τρέξω" μου βγάζει 2 μηνύματα με τη σειρά που τα γράφω: 1)Please insert your data card 2)Storage card with UpToDate Data not found.Please insert the card into your device and restart the application. Καμία ιδέα για το τί μπορώ να κάνω??? (Υ.Γ. το ξέρω πως με ένα Card Reader θα ήταν όλα εντάξει αλλά είμαι περίεργος να δω αν γίνεται εγκατάστσαη και χωρίς αυτό) Υπάρχει setup αρχείο; Είναι ένα μόνο; Είναι exe, cab κάτι άλλο;:worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. July 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2006 Ακόμη κάπου διάβασα ότι μπορούμε να έχουμε πλοήγηση με το universal χωρίς κάποιο έξτρα εργαλείο (π.χ fortuna slim). Με ένα πρόγραμμα της microsoft νομιζω. Ξέρετε κάτι? Ευχαριστώ προκαταβολικά Όπως είπε και ο apkor πλοήγηση χωρίς εξωτερικό gps δεν γίνεται στο 9000. Ωστόσο μπορείς να εγκαταστήσεις κάποιο πρόγραμμα πλοήγησης όπως tomtom, destinator etc και να βλέπεις τους χάρτες, να ορίζεις διαδρομές και να εκμεταλεύεσαι όλα τα πλεονεκτήματα του προγράμματος εκτός από την πλοήγηση φυσικά. Η microsoft έχει το ms streets 2006 αλλά δε λέει και πολλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peterv Δημ. July 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2006 ρε παιδιά βοήθεια έχω το loox N560 και φόρτωσα το interkey πρέπει να βρώ όμως και την γλώσσα των ελληνικών εεεε από ποιό site θα την βρώ ? Εχω φορτώσει στο PDA την εφαρμογή αλλά όταν πάω να επιλέξω στο START-SETTINGS-SYSTEM-INTERKEY την γλώσσα δεν έχει καμμία και τα πλήκτρα add είναι ανενεργά !!!!!!!! Τι κάνω ?????? peterv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobo Δημ. July 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2006 Δεν μπορώ να συνδέσω το mio μου με το Actisync. Πρέπει να ρυθμίσω τίποτα ports? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. July 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2006 Checkαρε αν το 'allow usb connections' ειναι ενεργοποιημενο. Μηπως εσβησες απο το μιο με το check notifications ή καποιο αναλογο, καποια εγγραφη που δεν επρεπε? [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobo Δημ. July 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2006 Checkαρε αν το 'allow usb connections' ειναι ενεργοποιημενο. Μηπως εσβησες απο το μιο με το check notifications ή καποιο αναλογο, καποια εγγραφη που δεν επρεπε? TO allow usb connections ειναι ενεργοποιμένο, και δεν έχω σβήσει τίποτα απο το mio. Μάλιστα στο activesync του mio, λέει "communications error. Cannot start communications with desktop computer. Remote networking could not start due to a critical error.(error 608) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FKLDS Δημ. July 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2006 Υπάρχει setup αρχείο; Είναι ένα μόνο; Είναι exe, cab κάτι άλλο;:worry: Το Set-up τρέχει σε XP και μου ζητά card reader.Eγώ έκανα εγκατάσταση 2 cab αρχεία στο pda και πέρασα το βασικό όγκο δεδομένων με το pocket rar.O βασικός όγκος δεδομένων είναι 2 αρχεία συνολικού μεγέθους 800 Mb με συντόμευση .raw (ανοίγουν με το sentry 2020).Ενώ φαίνεται να έχω περάσει όλα τα απαραίτητα στο Pda,όταν τρέχω το UpToDate.exe από το Pda μου ζητά την κάρτα με τα δεδομένα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobo Δημ. July 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2006 Τελικά βρήκα ποιό ήταν το πρόβλημα. Δεν είχα βάλει drivers. Αλλα τώρα μου γράφει συνέχεια retrieving settings και δεν κάνει τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. July 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2006 Το Set-up τρέχει σε XP και μου ζητά card reader.Eγώ έκανα εγκατάσταση 2 cab αρχεία στο pda και πέρασα το βασικό όγκο δεδομένων με το pocket rar.O βασικός όγκος δεδομένων είναι 2 αρχεία συνολικού μεγέθους 800 Mb με συντόμευση .raw (ανοίγουν με το sentry 2020).Ενώ φαίνεται να έχω περάσει όλα τα απαραίτητα στο Pda,όταν τρέχω το UpToDate.exe από το Pda μου ζητά την κάρτα με τα δεδομένα. Μήπως έχεις βάλει τα δεδομένα σου σε λάθος σημείο της κάρτας; Μπορεί να ψάχνει σε συγκεκιμένο path και εσύ να τα έχεις χύμα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. July 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2006 Παιδιά, ξέρει κανείς να μου πει, πια εντολή χρειάζεται το πιπισι μου για να συνδεθεί στο ίντερνετ μέσω του GPRS του κινητού μου? (SE w900) Η σύνδεση μεταξύ των δύο, μέσω bluetooth.Κάπου διάβασα ότι έχει κάπως αυτή τη μόρφή *#99**1 , ή κάτι τέτοιο, αλλά για την κάθε εταιρία π.χ. vodafone,τιμ..κλπ είναι διαφορετική. Από που θα μπορέσω να την βρώ αυτή την εντολή. Thanks :) Το *99# είναι ο κλασικός αριθμός κλήσης για το GPRS. Aν δεν παίζει, δοκίμασε και την ΑΤ command, την οποία θα σου τη δώσει το custom care της εταιρείας (ξεκινάει +CGDCONT....) Πρόσεξε τα κενά και τη σωστή εισαγωγή των κομάτων, εισαγωγικών κτλ. τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FKLDS Δημ. July 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2006 Μήπως έχεις βάλει τα δεδομένα σου σε λάθος σημείο της κάρτας; Μπορεί να ψάχνει σε συγκεκιμένο path και εσύ να τα έχεις χύμα. Έχω δοκιμάσει να τα βάλω και σε διάφορους φακέλους χωρίς αποτέλεσμα μέχρι στιγμής.Θα συνεχίσω τους πειραματισμούς. Thanx johner for your time. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobo Δημ. July 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2006 Πώς κάνουμε hard reset? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoo Δημ. July 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2006 Η διαδικασία διαφέρει από συσκευή σε συσκευή. Για ποια συσκευή ρωτάς; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobo Δημ. July 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2006 Η διαδικασία διαφέρει από συσκευή σε συσκευή. Για ποια συσκευή ρωτάς; mio A201 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobo Δημ. July 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2006 Και κάτι ακόμα. Υπάρχει κάποιος οδηγός για σύνδεση του activesync μέσω bluetooth? H αν μπορεί κάποιος να γράψει αναλυτικά τις οδηγίες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peterv Δημ. July 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2006 Υπάρχει πουθενά δωρεάν κανα ελληνικό πληκτρολόγιο για το Ν560 ? peterv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpierettis Δημ. July 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2006 Παιδιά καλησπέρα. Συγνώμη που ποστάρω έτσι, αλλά έψαξα λίγο και δε βρήκα. Ψάχνει ένας φίλος χάρτες για το Tom Tom για Ιταλία και Γαλλία. Θα ημουν ευγνώμων για οποιαδήποτε βοήθεια. Πιο πολυ ασχολούμαι με Symbian και δεν ξέρω πολλά και ούτε παρακολουθώ τα των Windows mobile δρόμενα. Η εγκατάσταση είναι η ίδια με αυτή των Symbian? Δηλαδή απλά περνάς τους χάρτες σε ένα φάκελλο στο πρόγραμμα? Ευχαριστώ πάρα πολύ a priori. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerini Δημ. July 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2006 Mhpws kserei kapoios an yparxei tropos sto Activesync na blepoume poies allages kanei sta onomata thn wra tou sygxronismou? Exw kanei bebaia tis katallhles rythmiseis, alla thelw na blepw kai tis allages pou pernaei. To poio kalo programma sygxronismou pou eixa mexri twra htan ths Oxygen kai me Nokia series60. Eblepes ta panta, kai se rwtouse ki'olas an theleis na kaneis kai poies allages. Κωστας - Κατερινη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. July 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2006 ευχαριστο JUSTME και MUCKSMITH,τελικα ηταν απο το PROTECT TOOLS!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
6270N Δημ. July 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2006 ΕΧΩ ΤΟ 9090 ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΕΙΚΟΝΕΣ ,ΒΙΝΤΕΟ Κ.ΤΛ ΜΕ ΜΠΛΕ ΔΟΝΤΙ . ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΜΠΛΕ ΔΟΝΤΙ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georlapo Δημ. July 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2006 Εχω το Dell Axim και το BT Fortuna slim.Ενώ όλα δούλευαν κανονικά με το Destinator PN έκανα μια αναβάθμιση στη Rom απο την Dell και απο τότε δεν μπορεί να επικοινωνήσει μέσω Bluetooth το Dell με το Fortuna με τίποτα.Μήπως ξέρει κανείς τι ρυθμίσεις χρειάζονται;Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cookmangr Δημ. July 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2006 σε οποιον μπορει να βοηθησει Εχω το KG Software Power Toys WM2003 που ειναι για να βλεπεις ποσο κοστιζουν οι κλησεις που κανεις στο κινητο η στο gprs κ.λ.π Το χρησιμοποιω στο Hp 6315 και οταν το εχω στην today screen ολη την ωρα ολα τα στοιχεια που εχω μαζι με αυτο πχ Calendar Tasks κλπ αναβοσβηνουν !!! Αναβοσβηνουν παρα πολυ γρηγορα και ειναι αρκετα ενοχλητικο. Το εχει παρουσιασει σε καποιον αλλο το ιδιο προβλημα?? και εαν ναι πως το αντιμετοωπισατε??? Ευχαριστω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2006 μου το εκανε και μενα στο 2020,εχεις βαλει το σωστο αρχειο;γιατι ειναι 2 οπως θα ειδες,για 2003 και 2003se,δοκιμασε και απεγκατασταση και εγκατασταση ξανα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cookmangr Δημ. July 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2006 οταν εβαλα το αρχειο για τα 2003 μου εκανε αυτο το προβλημα Οταν εβαλα το αρχειο με το 2003Se δεν εκανε αυτο το προβλημα αλλα οταν πατουσα το κουμπι να αλλαξει μετρητη δεν αλλαζε και εβγαζε μια ασπρη γραμμη. Εσυ πως το αντιμετωπισες??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts