Jump to content

mpierettis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    239
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by mpierettis

  1. Ευχαριστώ bbbb. Το είδα κι αυτό. Αλλά πόσο ασφαλές είναι να μεταφέρω τα μηνύματα μου μέσω κάποιου server στο gmail? Δεν είναι μόνο προσωπικά/φιλικά αλλά και επαγγελματικά. Πώς μπορώ να θέσω στο SMS Backup & Restore το drive της μνήμης του τηλεφώνου?
  2. Καλησπέρα. Για κάποιο λόγο δεν μπορεί το κινητό να διαβάσει την SD κάρτα (και καμία SD κάρτα) και θα πάει για service. Η κάρτα είναι εντάξει διότι μπορώ και την διαβάζω από το PC. Θέλω όμως να κάνω backup τα sms. Μπορείτε να μου πείτε πώς να κάνω backup? (Desire unrooted με 2.2) Όσο προγράμματα κι αν έχω κατεβάσει χρειάζονται την SD κάρτα για να κάνουν τα sms backup εκεί. Ευχαριστώ.
  3. Ευχαριστώ. Κάποια προτίμηση σε ROM, αν και υπάρχουν πολλές επιλογές απ'ότι καταλαβαίνω.
  4. Για το (1) βρήκα το Power Search και κάνει ακριβώς αυτό που έψαχνα. Μήπως ξέρει κάποιος κάτι για το (2)?
  5. Καλή Χρονιά παιδιά. Κάτοχος κι εγώ του Desire εδώ και λίγες ημέρες και προσπαθώ να εξοικειωθώ με ένα διαφορετικό του Symbian λειτουργικού. Απ'ότι κατάλαβα από τα post δεν νοείται κάτοχος Adroid κινητού χωρίς να "παίξει" με διάφορες ROM. Θα γίνει και αυτό αλλά σιγά σιγά. Ήθελα να κάνω 2 ερωτήσεις: 1) Υπάρχει κάποια εφαρμογή η οποία να ψάχνει σε όλα τα πεδία των επαφών? Εννοώ ακόμα και στα notes της όποιας επαφής. Όσο κι αν έψαξα δε βρήκα κάτι στο market. 2) Επειδή έχω δει τρελλή κατανάλωση μπαταρίας, υπάρχει κάποιος τρόπος έτσι όπως είναι τώρα το κινητό unrooted, είτε μέσω εφαρμογής είτε κάτι άλλο που να κρατάει περισσότερο? Είναι πολύ σπαστικό να το φορτίζω κάθε βράδυ. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
  6. Τελικά παιδιά μήπως κατάφερε κανένας να κάνει synchronize με Thunderbird?
  7. Δε νομίζω ότι η Apple είχε βγάλει οθόνη αφής πριν το Nokia 7710 ή το SE P900.
  8. Ακριβώς. Πολύ μπούγιο για το τίποτα. Άπειροι "φίλοι" και στην ουσία κανένας. Όταν θέλω να μιλήσω με κάποιο φίλω/συγγενή/γκόμενα/κτλ παίρνω τηλ, πάω για καφέ, πάω για μπύρα, πάω στα μπουζούκια. Όλα τα άλλα είναι περιττά. Ούτε έχω ούτε θα αποκτήσω ποτέ.
  9. Ας τα πάρουμε από την αρχή: 1) Στις Ρυθμίσεις --> Συνδεσιμότητα --> Προορισμοί --> Internet έχω φτιάξει 3 Access Points: Home (WLAN), Office (WLAN) και WIND Internet, με τη σειρά προτεραιότητας που τα γράφω. 2) Στα Μηνύματα --> "Business" (Mailbox) --> Email ρυθμίσεις --> ρυθμίσεις σύνδεσης --> Εισερχόμενα --> Σημείο Πρόσβασης --> Default Connection 3) Στον Ιστό --> Ρυθμίσεις --> Γενικά --> Σημείο Πρόσβασης --> Ask when needed 4) Όχι δεν έχω βάλει κάποιο αλλο πρόγραμμα να σκανάρει για ασύρματα Το θέμα μου είναι ότι όταν για παράδειγμα πηγαίνω σε μια καφετέρεια με free WiFi, και πατάω στο e-mail μου να κατεβάσει τα καινούρια e-mail, δε μου βγάζει αυτήν την οθόνη που επισύναψες παραπάνω, αλλά με ρωτάει μόνο αν θέλω να συνδεθεί στο "WIND Internet". Δε μου δίνει δηλαδή τη δυνατότητα να επιλέξω κάποιο WLAN. Είτε αυτό είναι free (ξεκλείδωτο) είτε όχι. Σας ευχαριστώ πολύ για την ενασχόληση!!
  10. Το έχω ορίσει έτσι ακριβώς. Αλλά όταν βρίσκομαι σε κάποιο ελεύθερο WLAN με ρωτάει μόνο αν θέλω να συνδεθώ με GPRS χωρίς να μου δίνει τη δυνατότητα να σκανάρει για κάποιο άλλο δίκτυο. :confused:
  11. Τελικά παιδιά γι αυτό γίνεται τίποτα? Στο δικό σας πώς είναι?
  12. Στο δικό μου Ν97 δεν υπάρχει αυτή η επιλογή. Ρυθμίσεις - Συνδεσιμότητα - Προορισμοί - Επιλογές - Προεπιλεγμένη σύνδεση - Έχει μόνο: Internet, Multimedia msg, WAP. Δεν υπάρχει το "Ερώτηση Πάντα" Η έκδοση είναι η 20.0.0.019, αν παίζει κάποιο ρόλο.
  13. Αυτή ακριβώς την επιλογή δε βλέπω πουθενά. Στις επιλογές "Access point in use" δε μου τη βγάζει αυτήν την επιλογή. Έχει μόνο τα Access Points που έχουν δημιουργηθεί στα Connection Settings.
  14. Καλημέρα, Νομίζω ότι η παρακάτω ερώτησή μου έχει ξανασυζητηθεί αλλά δεν έχω βρει τα συγκεκριμένα post ή μπορεί και να μην έχει καλυφθεί λεπτομερώς. Έχω καταχωρήσει σαν δίκτυα Internet τρεις επιλογές: Home WLAN, Office WLAN και WIND Internet με τη συγκεκριμένη σειρά προτεραιότητας. Κοινώς όταν είμαι σπίτι διαβάζω τα mail μέσω του WLAN μου και όταν είμαι στο γραφείο τα διαβάζω από το WLAN του γραφείου. Τι γίνεται τώρα όταν δεν είμαι ούτε στο σπίτι ούτε στο γραφείο αλλά και δε θέλω να μπω μέσω GPRS? Ας πούμε ότι είμαι σε μια καφετέρεια με free WiFi. Απ'ότι κατάλαβα δεν υπάρχει η επιλογή "Search for WLAN" όπως στα υπόλοιπα Nokia. Σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει κάθε φορά να φτιάχνω ένα Internet profile και μετά αν θέλω να το σβήνω? Ευχαριστώ.
  15. Παρακαλώ! Δεν είμαι σπίτι και η φωτογραφία που έβγαλα είναι από την κάμερα του notebook. Αυτή είναι η καλύτερη που μπορώ να βρω τώρα: http://betabug.ch/blogs/ch-athens/914 Τελικό σίγμα μικρό (ς).
  16. http://img193.imageshack.us/img193/7729/grlayout.jpg Δε φαίνεται πολύ καλά η φωτογραφία, αλλά καταλαβαίνεις περίπου πώς είναι το ελληνικό πληκτρολόγιο. Φωνήεν με τόνο: Κουμπάκι δίπλα στο Ctrl και φωνήεν (όχι ταυτόχρονα) Φωνήεν με διαλυτικά: Κρατώντας πατημένο το shift (κουμπάκι με βελάκι προς τα πάνω) πατάς το κουμπάκι δίπλα στο Ctrl (αυτό του τόνου). Μετά το φωνήεν που θέλεις. Πιάνει όμως μόνο με το ι (γιώτα) και το υ (ύψιλον). Φωνήεν με διαλυτικά και τόνο: Κρατώντας πατημένο το shift (κουμπάκι με βελάκι προς τα πάνω) πατάς το W. Μετά το φωνήεν που θέλεις. Πιάνει όμως μόνο με το ι (γιώτα) και το υ (ύψιλον).
  17. Τίποτα δε γίνεται με κανέναν τρόπο. Το πήρα απόφαση, έπεσα σε κατάθλιψη και ελπίζω να μη φανούν χρήσιμα αυτά τα sms. Σε ευχαριστώ πολύ για την πολύτιμη βοήθειά σου!
  18. Μάλιστα. Πολύ ωραία. Είχα κάνει και backup μέσω PC Suite πριν κάποιο καιρό. Θα δοκιμάσω να κάνω restore. Θα δοκιμάσω και κανένα από αυτά τα recovery tools. Αν δε γίνει τίποτα θα πέσω σε κατάθλιψη!!
  19. Καταρχάς να σε ευχαριστήσω για την άμεση ανταπόκριση και τις απαντήσεις. Στο φάκελο Private\1000484b\Mail2\ υπάρχει το αρχείο index και είναι περίπου 30kB. Επίσης, στον φάκελο Private\1000484b\Mail2\00001001_S\ έχει 3 φακέλλους: [8], , [c]. Πες μου μόνο ότι δεν έχω χάσει τα μηνύματα και υπάρχει τρόπος ανάκτησης!!
  20. Το τσέκαρα και αυτό που λές και η αποθήκευση είναι στην κάρτα μνήμης. Πάντα τα αποθήκευα στην κάρτα μνήμης.
  21. Καλησπέρα παιδιά. Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με τα αποθηκευμένα μηνύματα. Χθες το βράδυ έπαιζα με το κινητό μου και συγκεκριμένα πήγα στα Tools --> Settings --> Connection --> APN Control. Εκεί επέλεξα Options --> Activate restrictions. Από εκείνη τη στιγμή το κινητό μου φλίπαρε!! Έκανε restart, κόλλησε, δεν άναβε, κτλ. Έβγαλα την κάρτα μνήμης, το άναψα και πήρε μπροστά. Μετά έβαλα την κάρτα μνήμης και όλα έπαιξαν ρολόι. Εφαρμογές, επαφές, φωτογραφίες, video και γενικά ότι είχα στην κάρτα μνήμης έπαιζαν μια χαρά. Εκτός από τα messages: Εισερχόμενα, Φάκελλοι, E-mail accounts. Όλα χάθηκαν. Είχα πολλά μηνύματα (καμμιά 1400άρα) τα οποία τα χρειάζομαι (προσωπικά αλλά κυρίως επαγγελματικά) και δεν τα είχα σώσει κάπου. Τι έγινε? Χάθηκαν τελείως ή μπορώ να τα ανασείρω από κάπου? Να σημειώσω ότι περίπου πριν από 20ημέρες είχα κάνει "Backup phone memory" στην κάρτα μνήμης, αν βοηθάει κάπου αυτό. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  22. Μάλιστα. Μάλλον τότε φταίει το ότι έχω την έκδοση 100.07.76 08-06-2008! Θα αναβαθμίσω οσονούπω..
  23. Από το μενού Αναζήτηση δε γίνεται. Δε μου εμφανίζει την αντίστοιχη επαφή της λέξης που ψάχνω. Η κατηγοριοποίηση δε με βοηθάει διότι από τις επαφές που έχω, περίπου οι 1000 είναι επαγγελματικές και κάθε μήνα τις ανανεώνω από το Thunderbird. Η μόνη ομάδα που έχω είναι οι μετρ των μπουζουξίδικων!:) Thnx anyway!
  24. Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Πώς μπορώ να βρω μια επαφή θέτοντας στο search κάποιο στοιχείο? Για παράδειγμα θέλω να βρω όλες τις επαφές οι οποίες εργάζονται στην εταιρεία "MyPhone". Αν βάλω στο search το "MyPhone" δε θα μου τις βγάλει. Πολλές φορές θέλω να θυμηθώ κάποια πρόσωπα, αλλα θυμάμαι μόνο τις εταιρείες στις οποίες εργάζονται. Υπάρχει κάποιος τρόπος?
×
×
  • Create New...