Jump to content

georlapo

Members
  • Δημοσιεύσεις

    73
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by georlapo

  1. georlapo

    iGO 2006

    Απο που κατεβάζουμε το i-go βρε παιδιά;Το χάρτη;
  2. Μετά απο επανεγκατάσταση του PN στο PDA δεν μου καταχωρεί τις πλοηγήσεις στο ιστορικό.Μήπως χρειάζεται κάποια ρύθμιση;Ευχαριστώ.
  3. Φίλε μου χίλια ευχαριστώ.Είχα ξεχάσει το 0000.
  4. Εχω WM5 και έκανα αναβάθμιση της ROM απο το site της Dell.Aπο τις ρυθμίσεις του Bluetooth επιλέγω το slim BT GPS.Μου ζητάει κωδικό πάω επόμενο και μου λέει Your device did not connect with Slim BT GPS.The network connection failed or the passkey is incorrect.Εχω απενεργοποιήσει το secure connection.
  5. Εχω το Dell Axim και το BT Fortuna slim.Ενώ όλα δούλευαν κανονικά με το Destinator PN έκανα μια αναβάθμιση στη Rom απο την Dell και απο τότε δεν μπορεί να επικοινωνήσει μέσω Bluetooth το Dell με το Fortuna με τίποτα.Μήπως ξέρει κανείς τι ρυθμίσεις χρειάζονται;Ευχαριστώ.
  6. Δοκίμασα αλλά δεν μπορεί να συνδεθεί;Τι ρυθμίσεις ακριβώς χρειάζονται;
  7. Εχω το DELL AXIM X51V και το Fortuna slim Bt GPS.Ενώ όλα δούλευαν κανονικά με το Destinator PN έκανα αναβάθμιση την ROM απο το site της Dell και τώρα δεν συνδέεται καθόλου το το GPS με το Dell.Τι μπορεί να φταίει;
  8. Την έχει δοκιμάσει κανείς;Γνώμες;
  9. Ευχαριστώ.Μάλλον στην Κρήτη δεν υπάρχουν τέτοια.
  10. Πας στο menu-Περί και βλέπεις την έκδοση.
  11. Βρε παιδιά στα speed cameras του Destinator PN υπάρχει ειδοποίηση για ραντάρ εκφοβισμού.Τι είναι αυτό;
  12. georlapo

    Destinator 6

    Πως γίνεται βρε παιδιά να έχω και το PN και το 6 στο PPC;Εχω και το PN και τους χάρτες στην κάρτα SD και όταν πάω να εγκαταστήσω το 6 είτε στην κάρτα είτε στην μνήμη του PPC μου λέει οτι πρέπει να απεγκατασταθεί η προηγούμενη έκδοση.Ευχαριστώ.
  13. georlapo

    Destinator 6

    Βρε παιδιά απο που κατεβάζουμε το Destinator 6 να το δοκιμάσω κι εγώ;Εχω το PN αγορασμένο.Ευχαριστώ.
  14. Είναι η 2005.Q4.3732
  15. Το πρόβλημα είναι ότι δεν απεγκαθίσταται καθόλου το προγραμμα αλλά μου λέει αν θέλω να το σβήσω απο την λίστα των προγραμμάτων.
  16. Πως γίνεται βρε παιδιά πλήρης απεγκατάσταση προγραμμάτων απο το PPC;Οταν πάω να απεγκαταστήσω κάποιο πρόγραμμα μου λέει ότι δεν έχει απεγκατασταθεί πλήρως και δεν μπορώ να το ξαναεγκαταστήσω.
  17. Βρε παιδιά χάθηκαν ξαφνικά τα εικονίδια του WLAN και του Bluetooth απο την οθόνη του PPC και δεν μπορώ να τα επαναφέρω.Μήπως έχει κανείς ιδέα;
  18. Εχω το μόντεμ USR 9108 και το Dell Axim X51V.Πως μπορώ να συνδεθώ στο Internet μέσω του PPC με WLAN.Ποιές ρυθμίσεις χρειάζονται;
  19. Ρε παιδιά κανένα προγραμματάκι για καθαρισμό του PPC υπάρχει;
  20. ΟΚ.Ευχαριστώ πολύ.
  21. Εχω το Dell Axim X51V και το Fortuna Slim Bluetooth.Δεν μπορώ να συνδέσω το PDA με το Fortuna.Τι ρυθμίσεις χρειάζονται;Ευχαριστώ προκαταβολικά.
×
×
  • Create New...