Jump to content

dipapadi

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

dipapadi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Πως το ανακάλυψες αυτό βρε θηρίο! Μπράβο! Μισή ώρα στο τηλέφωνο με την τεχνική υποστήριξη, με δυο άτομα και δεν το ξέρει κανείς αυτό. Πράγματι σκοτώνοντας τα δυο processes του Kies η εφαρμογή της Vodafone λειτουργεί κανονικά. Έστω και με μια μικρή καθυστέρηση στο άνοιγμα!
  2. Γεια σε όλους, προσπαθώ να ρυθμίσω το Destinator 8 να δουλέψει με το Diamond2 αλλά τζίφος... πρέπει να ρυθμίσω port, baudrate και protocol και δεν έχω ιδέα τι να βάλω! Το Google Maps που έχω επίσης στη συσκευή λειτουργεί κανονικά, αλλά στις ρυθμίσεις του για το GPS έχει ενεργοποιημένη την επιλογή "Διαχείριση από τα Windows". Δεν έχει δηλαδή ρύθμιση για συγκεκριμένο port. Γνωρίζει κανείς τι πρέπει να κάνω; Το έψαξα αρκετά στο google αλλά δεν βρήκα κάτι που να δουλεύει. Ειδικά για την επιλογή protocol στα σχόλια των ρυθμίσεων λέει ότι 1=SiRF και 2=NMEA. Κάπου στο internet είδα να λένε κάποιοι να βάλεις τιμή 4! Τι είναι το 4; Το δοκίμασα και δεν δουλεύει. Εκτός κι αν το 4 ήταν σωστό και είχα λάθος port/baudrate.
  3. Γεια σε όλους! Μια ερώτηση προς τους παλιούς κατόχους LG. Αγόρασα πρόσφατα το LG KS20 και θέλω να πάρω φορτιστή αυτοκινήτου. Βρήκα έναν φορτιστή στο ebay που λέει ότι κάνει για LG. Σίγουρα όμως είναι πιο παλιός από το KS20 και δεν ξέρω αν κάνει. Ερώτηση: Η LG έχει τον ίδιο φορτιστή για όλα τα μοντέλα της ή είναι σαν την Nokia που αλλάζει κάθε τόσο; Στην φωτογραφία που επισυνάπτω φαίνεται ο κανονικός φορτιστής μπρίζας του KS20. Σας φαίνεται για κλασικός φορτιστής LG ή είναι κάτι ιδιαίτερο. Παρακαλώ προσέξτε και τα τεχνικά χαρακτηριστικά (output τάση και ένταση: 4.8V 0.9A).
  4. Δυστηχώς δεν μπορείς. Διάβασε αν θέλεις σχετικά με το today-srcreen στο τέλος της σελίδας: http://www.papadi.gr/projects/helleniccalendar.aspx
  5. Σκέφτηκα να ενσωματώσω αυτή την λειτουργία κάποια στιγμή. Αλλά σίγουρα θα είναι για να συμπληρώσει κανείς ονόματα που δεν υπάρχουν και όχι γενέθλια και υπενθυμίσεις. Αυτά μπορείς να τα καταχωρήσεις στις επαφές και το ημερολόγιο των Windows. Το Hellenic Calendar είναι ένα εορτολόγιο, όχι αντικαταστάσεις του ημερολογίου.
  6. Αγαπητοί φίλοι, Καταρχήν να ευχαριστήσω όλους όσους κατέβασαν την πρώτη έκδοση του προγράμματος. Μόλις οκολήρωσα την αναβάθμιση του Hellenic Calendar. Η νέα έκδοση ανοίγει πιο γρήγορα από την προηγούμενη, διορθώνει μερικά μικρά λάθη και περιλαμβάνει μια επιπλέον προβολή των Σημαντικών Ημερομηνιών του έτους. Στη σχετική λίστα μπορείτε να δείτε συγκεντρωμένες τις σημαντικότερες κινητές και ακίνητες γιορτές καθώς και τις ημέρες που πέφτουν! Μπορείτε να κατεβάσετε την νέα έκδοση από τη διεύθυνση http://www.papadi.gr. Στείλτε τα σχόλιά σας στο σχετικό blog entry (http://www.papadi.gr/Default.aspx?tabid=70&EntryID=17) ή σε αυτό το forum. Παρακαλώ μαζί με τα σχόλια ή τα ερωτήματά σας σημειώστε και την συσκευή που χρησιμοποιείτε, έτσι ώστε να μπορέσω να συγκεντρώσω μια λίστα με τις συμβατές συσκευές. Δυστηχώς θα απογοητεύσω τους φίλους που χρησιμοποιούν Windows Mobile Smartphone Edition, μια που οι ιδιοτροπίες που υπάρχουν τόσο στην ανάπτυξη και κυρίως στην εγκατάσταση μιας εφαρμογής σε αυτό το λειτουργικό σύστημα με ανάγκασαν να παραιτηθώ από αυτή την προσπάθεια. Στη σελίδα από την οποία μπορείτε να κατεβάσετε το πρόγραμμα μπορείτε να διαβάσετε σχετικά σχόλια. Φιλικά, Δημήτρης Παπαδημητρίου
  7. Πολύ σωστά. Γι αυτό και δεν μπήκα στην φασαρία να το ψάξω. Σε κάποια θέματα η ανάπτυξη για φορητές συσκευές είναι λίγο φασαρία! Αν όμως σου είναι εύκολο θα με ενδιέφερε να ενσωματώσω κάτι τέτοιο. Στείλε μου ένα μήνυμα να το συζητήσουμε στο http://www.papadi.gr/contact.aspx.
  8. Αγαπητοί Φίλοι, Μόλις ολοκλήρωσα την ανάπτυξη του προγράμματος 'Hellenic Calendar', ενός μικρού προγράμματος-ημερολογίου το οποίο θα σας δώσει την δυνατότητα να έχετε στην φορητή σας συσκευή όλες τις ονομαστικές εορτές του ελληνικού ημερολογίου. Το πρόγραμμα σας εμφανίζει τις γιορτές για την τρέχουσα και την επόμενη μέρα, ενώ μπορείτε να αναζητήσετε και γιορτές βάσει ονόματος ή ημερομηνίας. Δεν θα χρειάζεται επίσης να ψάξετε πολύ για να βρείτε πια ημερομηνία "πέφτει" το Πάσχα και η Καθαρά Δευτέρα ή τι μέρα πέφτουν τα Χριστούγεννα ή 25η Μαρτίου. Το 'Hellenic Calendar' μπορεί να σας δώσει τέτοιες πληροφορίες τόσο για φέτος όσο για οποιοδήποτε έτος επιλέξετε! Μπορείτε να κατεβάσετε ελεύθερα το 'Hellenic Calendar' από την εξής διεύθυνση: http://www.papadi.gr/projects/HellenicCalendar.aspx Και μην ξεχάσετε να το πείτε και στους φίλους σας! Φιλικά, Δημήτρης Παπαδημητρίου * Για όποιον το θέλει κατευθείαν σε μορφή cab εδώ.
×
×
  • Create New...