George6633 Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Κατά τη γνώμη μου πήγαινε να κάνεις τη θητεία σου να ξεμπερδεύεις... Αυτή θα ήταν η καλύτερη λύση,αλλά πρόσφατα έπαθα μια ρήξη μηνισκου και χρειάζομαι εγχείρηση που θα γίνει σε 1-2 μήνες,οπότε με ανάρρωση κλπ θα πάρει χρόνο... :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_71 Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 γεια σας παιδια!θα θελα ν μ βοηθησετε σε κατι..ο κολλητος μου ειναι φανταρος στον Εβρο και του ηρθε η μεταθεση για το μηχανικο στο Λουτρακι.ξερετε μηπως τι παιζει απο υπηρεσιες,εξοδους και γενικοτερα τι κλιμα επικρατει;;ευχαριστω εκ των προτερων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 Ο μονος που μπορει να σου απαντησει σωστα και εγκυρα ειναι κανενα συμφουριτης που αυτη την στιγμη υπηρετεί στο συγκεκριμενο στρατοπεδο.Καθε φορα με τις σειρες που φευγουν και που ερχονται αλλαζουν πολυ τα πραγματα και τα δεδομενα. Εμεις οταν ανεβηκαμε στον Εβρο την περασαμε ζάχαρη ..μας πηγαινε 2 μεσα 5 εξω . Ειναι πολλα που εχουν να κανουν με το αν ειναι καλα σε καποιο στρατοπεδο ή οχι , και ολα εξαρτώνται απο το timing . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RyDeR Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 Παίδες προλαβαίνω να φύγω με του Αυγούστου-Σεπτεμβρίου; Επίσης, γνωρίζει κανείς τα τηλέφωνα των γραφείων στην Θεσσαλονίκη; Παίρνω σε κάποια από το site και δεν απαντάει κανείς... Δεν ξέρω καν τι ώρες-μέρες να παω να κόψω την αναβολή που θέλω... μην κατεβώ από Χαλκιδική τζάμπα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nospa777 Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Geia sas paidia...parousiazomai 9 septemvri keup lamia..uparxei kapoios pou itan prosfata ulikou polemou na mou pei pou eina kala gia metathesi?? Eimai apo athina k tha protimousa na eimai edw konta alla an einai na piksw paw k allou... euxaristw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Καλησπέρα φίλε. Καταρχήν στο ΚΕΥΠ από παιδιά της σειράς μου, 325 (Μαρτιο'13), άκουσα πολύ καλά λόγια. Σίγουρα μια χαρά θα περάσεις εκεί. Τώρα για μετάθεση, ότι και να ακούσεις από πριν, δεν παίζει και πολύ ρόλο πιστεύω, γιατί μετράει το timing κάτα κάποιο τρόπο για το πως θα σας πάει σε κάθε μονάδα. Μπορεί δηλαδή μέχρι και τώρα σε κάποια μονάδα να τους πήγαινε σταθερά 1 μέσα 2 έξω πχ αλλά να απολυθούν πολλοί μαζί και να έρθουν λίγοι αντίστοιχα και να αλλάξει τελείως, οπότε αυτό είναι λίγο συγκυριακό το πως θα πηγαίνει. Βέβαια στη μονάδα που ήμουν εγώ (441 Αποθήκη βάσεως υγειονομικού υλικού) εδώ και πολύ καιρό όπως μου είπαν και πιό παλιοί σπάνια να μας πήγαινε 1-1. Συνήθως 2-1 με 3-1. Οπότε δεν τη συστήνω :p p.s.: Μην γράφεις με greeklish απαγοεύεται από τους κανόνες του φόρουμ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 323 λελε 10 και σημερα προβατωνας εβρου 7 ΛΜΧ Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Geia sas paidia...parousiazomai 9 septemvri keup lamia..uparxei kapoios pou itan prosfata ulikou polemou na mou pei pou eina kala gia metathesi?? Eimai apo athina k tha protimousa na eimai edw konta alla an einai na piksw paw k allou... euxaristw Απόφυγε τα νησιά ΒΑ Αιγαίου... Εμπλοκή τεράστια συνήθως. 311 λελέ :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Καλησπέρα φίλε. Καταρχήν στο ΚΕΥΠ από παιδιά της σειράς μου, 325 (Μαρτιο'13), άκουσα πολύ καλά λόγια. Σίγουρα μια χαρά θα περάσεις εκεί. Τώρα για μετάθεση, ότι και να ακούσεις από πριν, δεν παίζει και πολύ ρόλο πιστεύω, γιατί μετράει το timing κάτα κάποιο τρόπο για το πως θα σας πάει σε κάθε μονάδα. Μπορεί δηλαδή μέχρι και τώρα σε κάποια μονάδα να τους πήγαινε σταθερά 1 μέσα 2 έξω πχ αλλά να απολυθούν πολλοί μαζί και να έρθουν λίγοι αντίστοιχα και να αλλάξει τελείως, οπότε αυτό είναι λίγο συγκυριακό το πως θα πηγαίνει. Βέβαια στη μονάδα που ήμουν εγώ (441 Αποθήκη βάσεως υγειονομικού υλικού) εδώ και πολύ καιρό όπως μου είπαν και πιό παλιοί σπάνια να μας πήγαινε 1-1. Συνήθως 2-1 με 3-1. Οπότε δεν τη συστήνω :p p.s.: Μην γράφεις με greeklish απαγοεύεται από τους κανόνες του φόρουμ. Φαρμακοποιός; Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Όχι βασικά τρίμηνο, οπότε με έφεραν Αθήνα, δεν πήγα παραμεθόριο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos20082 Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Μάγκες ήρθε το χαρτί μου που λέει οτι τέλη Σεπτέμβρη πάω στα ΚΑΑΥ Ν.Φώκαιας στην Χαλκιδική. Επιτέλους τέρμα το παραμεθο στο Λαγό!!! Ξέρει κανεις πως είναι τα πραγματα τον χειμωνα εκεί ? Βασικά τι παίζεται στα ΚΑΑΥ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pappous_Vatraxos Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 ΚΑΑΥ...???!!! :X Μάθε γρήγορα μανικιούρ, γιατί αν αφήσεις γωνία σε κάνα νύχι, μπορεί να πληγωθείς σοβαρά, κατά το ξύσιμο...!!! :lol: Λογικά θα κάνεις ζωάρα...!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Αν και εχουν περασει αρκετααααααα χρονια που απολυθηκα, ημουν σε ΚΑΑΥ στην αθηνα ειναι μοναδα 3του κυκλου εκπαιδευσης ,δηλαδη καραχυμαριο ξεχνας οτι ηξερες απο τις κλασικες μοναδες. :lol::lol: Πολλη καλο φαγητο, καθε σαββατο τρωγαμε πιτσα .Το μονο κακο ειναι οτι πας σε εποχη που κλεινει{ειναι μερος που κανουν διακοπες οι στρατιωτικοι} Σε γενικες γραμμες, αν δεν εχουν αλλαξει τα πραγματα απο την εποχη μου καλα θα περασεις. Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulis89 Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Καλημέρα παίδες!! Μπαίνω Νοέμβρη κεεμ Σπάρτης και θα ήθελα από κάποιους που ήταν εκεί πρόσφατα λεπτομέρειες. Τι συνθήκες επικρατούν όπως τουαλέτες μπάνια ΚΨΜ και λοιπά. Επίσης τη διαδικασία της πρώτης μέρας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 εγω μολις εμαθα οτι παρουσιαζομαι στο συνταγμα ευζωνων στο μεσολογγι... μονο ευζωνας δεν θελω να γινω!! τι ξερετε για εκει?? Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 εγω μολις εμαθα οτι παρουσιαζομαι στο συνταγμα ευζωνων στο μεσολογγι... μονο ευζωνας δεν θελω να γινω!! τι ξερετε για εκει?? επειδη ήμουνα φοιτητής μεσολόγγι θa σου πω ότι έχει κουνούπια, μετά άμα κοπεί το ρευμα δεν υπάρχει νερό, επίσης γενικά κόβουν το νερό οπότε θέλουν ανεξάρτητα άμα υπάρχει διακοπή ρεύματος οπότε θέλει να το τσεκάρεis πρωτα. Επίσης μου είχε τύχει όταν εμένα κοντά στα παλιά goodυς πριν κλείσουν όταν γινόταν διακοπή ρεύματος και μιλαγα στο κινητό με vodafone κοβοταν η γραμμή ! Και το νερό ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Μεσολόγγι παρουσιάστηκε ο ξάδερφος μου Μάρτιο '13 και σε σχέση με Θήβα που ήμουν εγώ την ίδια περίοδο έιναι αρκετά πιό απαιτητικοί. Για παράδειγμα θα έχετε όπλο δικό του ο καθένας, ενώ εμείς στη Θήβα είδαμε όπλο μόνο στη βολή και κανα δυό φορές στην εκπαίδευση. Θα κάνετε αρκετές πορείες προς το πεδίο βολής, 7 φορές είχε πάει ο ξάδερφος μου, εγώ μία στη Θήβα μόνο στη βολή. Από αξιωματικούς-υπαξιωματικούς δεν ξέρω να σου πω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Για παράδειγμα θα έχετε όπλο δικό του ο καθένας, ενώ εμείς στη Θήβα είδαμε όπλο μόνο στη βολή και κανα δυό φορές στην εκπαίδευση. Πρώτη φορά ακούω φαντάροι να μη χρεώνονται το δικό του όπλο ο καθένας. :wacko: Καλά πάμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Στο κέντρο εκπαίδευσης κάνεις δε χρεώνεται όπλο, στη μονάδα όταν πάει ναι...σα θαλαμοφυλακας στην Κόρινθο 2007 πέντε όπλα είχε ο οπλοβαστος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 (edited) Πρώτη φορά ακούω φαντάροι να μη χρεώνονται το δικό του όπλο ο καθένας. :wacko: Καλά πάμε... Κι όμως στη Θήβα δεν είχαμε όπλο!! Μετά σε άλλες μονάδες κανονικά, αλλά στο κέντρο όχι. Στο Μεσολόγγι είχαν κανονικά. Και στην 441 ΑΒΥΥ εδώ στην Αθήνα πάντως δεν είχαμε ακριβώς δικό μας όπλο χρεωμένο. Υπήρχαν περίπου 20 όπλα στον οπλοβαστό (όσα χρειάζονταν για τις ένοπλες υπηρεσίες) και χρεωνόμασταν κάποιο από αυτά τις ημέρες που είχαμε υπηρεσία. Edited October 12, 2013 by paris_89 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 (edited) Στο κέντρο εκπαίδευσης κάνεις δε χρεώνεται όπλο, στη μονάδα όταν πάει ναι...σα θαλαμοφυλακας στην Κόρινθο 2007 πέντε όπλα είχε ο οπλοβαστος Μάλλον έκρινα από τη δική μου εμπειρία και νόμιζα ήταν έτσι παντού. Το 2010 στη Λαμία είχαμε από το κέντρο ο καθένας χρεωμένο όπλο και λόγχη. Και εννοείται και μετά στις μονάδες. Edited October 12, 2013 by bomber21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kritikaros1 Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 σε σύγκριση με άλλα κέντρα είναι αρκετά πιο ζόρικα,όχι τίποτα τρελό απλά στα περισσότερα ξύνονται. επίσης είναι μικρό το στρατόπεδο και δεν βολέυει για πολλά-πολλά. τέλος πέρσι τέτοια εποχή που είχα μπει και εγώ είχε αρκετό κρύο τα βράδυα λόγω υγρασίας αν και τα πρωινά με το κοντομάνικο είχαμε σκάσει.οπότε θέλει προσοχή μην την αρπαξεις. σεντονια και λοιπά άλλα αντικείμενα δικά σου αφήνουν "με δική σου όμως ευθύνη" αν σε τσιμπήσουν γενικά αλλά δεν λενε τίποτα γιατι αν τους θίξεις θεμα καθαριότητας δεν μπορούν να το αντικρούσουν. το μονο θέμα είναι η φόρτιση του κινητού,θες οπωσδήποτε πολύπριζο μαζί σου,δεν εχουν μεσα οι θάλαμοι πρίζες οπότε αναγκαστηκα πάνε όλοι ΚΨΜ. ό,τι άλλο χρειαστείς στείλε πμ:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Το οπλο χρεωνεται καπως, παντα, ακομα και για μια ημερα. Τωρα στην βολη στο κεντρο ουτε εγω χρεωθηκα οπλο, καθως δεν το πηραμε για σκοπια/υπηρεσια. Επισης δεν θυμαμαι να κουβαλουσαμε τα οπλα (ο καθενας το δικο του) στην πορεια προς την βολη. Νομιζω ηταν ετοιμα στο χωρο απο τους Εποπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulis89 Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 σε σύγκριση με άλλα κέντρα είναι αρκετά πιο ζόρικα,όχι τίποτα τρελό απλά στα περισσότερα ξύνονται. επίσης είναι μικρό το στρατόπεδο και δεν βολέυει για πολλά-πολλά. τέλος πέρσι τέτοια εποχή που είχα μπει και εγώ είχε αρκετό κρύο τα βράδυα λόγω υγρασίας αν και τα πρωινά με το κοντομάνικο είχαμε σκάσει.οπότε θέλει προσοχή μην την αρπαξεις. σεντονια και λοιπά άλλα αντικείμενα δικά σου αφήνουν "με δική σου όμως ευθύνη" αν σε τσιμπήσουν γενικά αλλά δεν λενε τίποτα γιατι αν τους θίξεις θεμα καθαριότητας δεν μπορούν να το αντικρούσουν. το μονο θέμα είναι η φόρτιση του κινητού,θες οπωσδήποτε πολύπριζο μαζί σου,δεν εχουν μεσα οι θάλαμοι πρίζες οπότε αναγκαστηκα πάνε όλοι ΚΨΜ. ό,τι άλλο χρειαστείς στείλε πμ:D σε ποιον αναφερεσαι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moutzaxedin Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Καλημέρα παίδες!! Μπαίνω Νοέμβρη κεεμ Σπάρτης και θα ήθελα από κάποιους που ήταν εκεί πρόσφατα λεπτομέρειες. Τι συνθήκες επικρατούν όπως τουαλέτες μπάνια ΚΨΜ και λοιπά. Επίσης τη διαδικασία της πρώτης μέρας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Στο Κεεμ θα ευχαριστηθείς φαγητό...το μόνο που αξίζει.. άντε και το ΚΨΜ του αλλά επειδή θα είσαι νεούδι το πιο πιθανό θα είναι να μην το πολυχαρείς γιατί θα σας πηγαίνουν βασει προγράμματος εκπαίδευσης. Τώρα για τουαλέτες εντάξει. ψιλοχάλια γιατί στο λόχο είναι κοντά στα 150 άτομα για 6 τουαλέτες 4 ντουζιέρες και 7-8 νιπτήρες..εγώ ξυπνούσα μια ώρα πριν το εγερτήριο για να προλάβω να ξυριστω κλπ... δεν ξέρω σε τι φάση θα το πετύχεις το κεεμ..στη δική μου σειρά είχαν φέρει 3ετης ευέλπιδες για να μας κάνουν εκπαίδευση και μας τα πρήζανε.. 316 ΛΕΛΕ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts