gwgw Δημ. February 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2008 @ Bayern4 Είσαι πολύ σωστός.Μπράβο σου.Μακάρι όλοι να είχαν τα ίδια μυαλά με σένα.Αλλά όλοι κοιτάνε πως να λουφάρουν,να περάσουν καλά. Την συγκεκριμένη χρονική περίοδο στην μονάδα που είμαι δεν έχουμε κανένα φαντάρο... και μονάδα τις ίδιας πόλης αλλά ΠΑ έχει γύρω στου 180 και κάνουν 6 υπηρεσείες τον μήνα και κάνουν και παράπονα οτι κάνουν πολλές. Λίγο τα βύσματα να χαλαρώσουν... Και μια συμβουλή "μετάθεση στο 'σπίτι', δεν είναι πάντα καλά". Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. February 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2008 έρευνας πληροφορικήςπω..... αυτα ειναι....:rolleyes: Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spanaks Δημ. February 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2008 πω..... αυτα ειναι....:rolleyes: Πολύ καλύτερα από τον κοινό στρ, αλλά πάντα ανάλογα το λόχο στρατηγείου που θα πέσεις... Εγώ π.χ. έφαγα 1μιση μήνα συνεχόμενης υπηρεσίας... Παράθεση People choose the paths that grant them the greatest rewards for the least amount of effort. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. February 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2008 εχουμε 2-3 στρ(ΕΠ) στην ταξιαρχια μου (31 Μ/Κ ΤΑΞ ΠΖ) και πιστευω καλα περνανε... εχω μιλησει με τον εναν απο δαυτους! πρεπει να εχεις καλο βυσμα ετσι...? Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spanaks Δημ. February 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2008 Βύσμα? Τι είναι αυτό? :lol::lol: Παράθεση People choose the paths that grant them the greatest rewards for the least amount of effort. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. February 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2008 ναι ναι! σιγουρα....! :P εγω στρ(ΔΒ) ειμαι και μπορω να πω οτι μας πηζουν λιγο!! (δεν ισχυει για ολους τους ΔΒ, ισχυει ομως σιγουρα για το λοχο μου!) Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spanaks Δημ. February 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2008 Γενικά η εμπειρία έχει δείξει ότι το καλύτερο βύσμα γράφεται απλά στο δυναμολόγιο του λόχου και μετά δεν τον βλέπει ούτε ο διοικητής... Όλα τα υπόλοιπα είναι για να περνάει η ώρα... 6 και σήμερα... Παράθεση People choose the paths that grant them the greatest rewards for the least amount of effort. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silverakis Δημ. February 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2008 Βύσμα? Τι είναι αυτό? :lol::lol: Egw edw poy eimai den einai katholoy vysmatiko...san idikothta einai poly kalh giati pas se taksiarxies h merarxies......alla exei arketa douleia k skopetaki sthn Kw.... Se xhmeia opws h ksanthi oplo den pianoun......:O Παράθεση IBIS 5 "IBIS: just keep walking" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 παιδια ξερει κανεις για ενα 10ημερο αδειας που δινουν σε πυρροπληκτους? Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spanaks Δημ. February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 Τότε με τις φωτιές που ήμουν Κομοτηνή είχανε διώξει όσους ήταν από πυρόπληκτες με μετάθεση κατευθείαν σε μονάδες κοντά στα σπίτια τους. Δεν είχα ακούσει για κάποια ειδική άδεια μετέπειτα... Παράθεση People choose the paths that grant them the greatest rewards for the least amount of effort. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 φιλος που ηταν στο λιτοχωρο και βοηθουσε στο πρωτο γραφειο μου ειπε οτι εσκασε σημα... τωρα στο πρωτο γραφειο του λοχου μου δεν ξερουν τιποτα και τωρα που ειμαι σε αδεια δεν μπορω να τσεκαρω τα μηνυματα που σκανε στο ΚΕΠΙΚ... Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 Πρωτη φορα βλεπω φασολαδα σε πιατο κρατημενο αναποδα και η φασολαδα να μενει στο πιατο και να μην πεφτει στο πατωμα...χαχαχα...απο λαστιχο ειναι!?! Αυτα τα #%^#$^% θα τρωω εκει?! Παρουσιαζομαι στις 11, και κατι μου λεει πως για 12 μηνες θα πλουτισω τα περιξ φαγαδικα... Οh yes. τα φαστουφάνταδικα πλουτίζουν από φοιτητές και φαντάρους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Directx Δημ. February 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2008 Εγώ παρουσιάζομαι με την επόμενη ΕΣΣΟ και σε μεγάλη θα έλεγα ηλικία :D Δεν μπορώ να πω ότι είμαι χαρούμενος διότι ποτέ δεν συμπάθησα τον Στρατό ενώ ο χρόνος της θητείας θα με βγάλει από τους ρυθμούς της ζωής μου και τις συνήθειες μου. Αν υπήρχε βιώσιμη εναλλακτική λύση αντί της Θητείας, θα την προτιμούσα δίχως δεύτερη σκέψη. Από την άλλη πλευρά δεν θα έλεγα όμως ότι τα έχω βάψει μαύρα, μάζεψα διάφορες γνώμες από φίλους που υπηρέτησαν παλαιότερα, συνεπώς έχω σχηματίσει μια άποψη αλλά το συμπέρασμα (που θα είναι καθαρά υποκειμενικό με βάση το πώς πέρασα εγώ στο Στρατό και συνεπώς αδιαπραγμάτευτο) θα το βγάλω μόνο όταν παρουσιαστώ και δω τα πράγματα από κοντά -οπότε φροντίζω να το δω ως μια εμπειρία (ευχάριστη, δυσάρεστη ή αδιάφορη θα δείξει). Παράθεση Old programmers never die. They just terminate and stay resident. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. February 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2008 Υπάρχει κ η εναλλακτικη θητεία... ΑΛΛΑ............. Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. February 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2008 και σε μεγάλη θα έλεγα ηλικία :D Ποσο χρονων είσαι φιλε; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Directx Δημ. February 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2008 Ας πούμε λίγο μεγαλύτερος σου. Το χειρότερο είναι ότι διαβάζεις τέτοιες θλιβερές ειδήσεις και αποκαρδιώνεσαι τελείως με την θητεία: http://prezatv.blogspot.com/2008/01/blog-post_31.html :( Παράθεση Old programmers never die. They just terminate and stay resident. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. February 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2008 παιδια μην πιστευετε οτι διαβαζετε. τα πραγματα δεν ειναι ακριβως οπως τα αναφερουν. Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karakatsanisg Δημ. February 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2008 Ο στρατος δεν ειναι τιποτα παραπάνω από ένα εντελώς χαμένο χρονο από τη ζωή. ΣΤΡ(ΥΠ) σειρα 282. 2003Ά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. February 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2008 εδιτ... άσε μην γίνομαι κακός τώρα και ξαναλέμε ΠΑΛΙ τα ίδια χωρίς αποτέλεσμα! delete me please.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spanaks Δημ. February 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2008 Θυμάμαι κάποιος στρατόκαυλος φαντάρος που είχε ρωτήσει στο κέντρο... "Δλδ αν δεν ήταν υποχρεωτικό, δε θα ρχόσουνα?" Παράθεση People choose the paths that grant them the greatest rewards for the least amount of effort. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. February 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2008 Θυμάμαι κάποιος στρατόκαυλος φαντάρος που είχε ρωτήσει στο κέντρο... "Δλδ αν δεν ήταν υποχρεωτικό, δε θα ρχόσουνα?" Δεν ηταν στρατόκαυλος ο φαντάρος αλλά περίφανος που θα υπηρετήσει για την Ελλάδα. Και όμως υπάρχουν τέτοια άτομα. Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. February 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2008 Μην ασχολείσαι φίλε ... γι' αυτό έκανα και εγώ edit το προηγούμενό μου ποστ! Δεν αξίζει να ασχοληθεί κανείς! Πάντα θα υπάρχουν και τέτοιοι ... που ίσως καλύτερα να μην πάνε ποτέ στρατό - μιας και 1ον) θα βρουν εύκολα σφαίρα και όπλο και θα αυτοκτονήσουν , με τα γνωστά επακόλουθα ότι φταίει ο Ε.Σ. , 2ον) θα κλαίνε μια ζωή ότι χάσανε τα καλύτερα και καρπερότερά τους χρόνια στον στρατό και 3ον) κινδυνεύουν και οι νορμάλ φαντάροι αν τους τύχει κανένας τέτοιος στην θητεία τους! Υ.γ. υπάρχει και 4ον) μην σηκωθούν από την λιωσμένη καρέκλα μπροστά στον υπολογιστή και στην TV! Κρίμα δεν είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. February 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2008 φυσικα ειναι κριμα. εχουν μαθει να ξενυχτανε μονο για τα μπουζουκια κ για το chat. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spanaks Δημ. February 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2008 Δεν ηταν στρατόκαυλος ο φαντάρος αλλά περίφανος που θα υπηρετήσει για την Ελλάδα. Και όμως υπάρχουν τέτοια άτομα. Με την κατάντια του Ε.Σ. σήμερα, ότι και να ήθελα να προσφέρω το ξέχασα μετά τους πρώτους μήνες θητείας... Παράθεση People choose the paths that grant them the greatest rewards for the least amount of effort. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. February 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2008 Με την κατάντια του Ε.Σ. σήμερα, ότι και να ήθελα να προσφέρω το ξέχασα μετά τους πρώτους μήνες θητείας... Αυτό είναι μεγάλη αλήθεια, δυστυχώς. Ο στρατός έχει την απίστευτη ικανότητα να σε αποθαρρύνει από το να προσφέρεις. Θες να υπηρετήσεις την πατρίδα σου (έστω για το ****το του πάω που πάω, τουλάχιστον ας μάθω δυο πράγματα) και τελικά λαμβάνεις την εντύπωση ότι η πατρίδα σου δεν θέλει να υπηρετηθεί. Κρίμα βέβαια, αλλά δεν φταίει ο φαντάρος για αυτό, η σαπίλα ξεκινάει από ψηλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts