Jump to content

Φανταριλίκια και λοιπά στρατιωτικά

PrivateeR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

@ Bayern4

Είσαι πολύ σωστός.Μπράβο σου.Μακάρι όλοι να είχαν τα ίδια μυαλά με σένα.Αλλά όλοι κοιτάνε πως να λουφάρουν,να περάσουν καλά.

Την συγκεκριμένη χρονική περίοδο στην μονάδα που είμαι δεν έχουμε κανένα φαντάρο... και μονάδα τις ίδιας πόλης αλλά ΠΑ έχει γύρω στου 180 και κάνουν 6 υπηρεσείες τον μήνα και κάνουν και παράπονα οτι κάνουν πολλές.

Λίγο τα βύσματα να χαλαρώσουν...

Και μια συμβουλή "μετάθεση στο 'σπίτι', δεν είναι πάντα καλά".

Γιώργος

• Απαντήσεις 8,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

έρευνας πληροφορικής
πω..... αυτα ειναι....:rolleyes:

Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT

http://www.cardomain.com/ride/2667388

πω..... αυτα ειναι....:rolleyes:

Πολύ καλύτερα από τον κοινό στρ, αλλά πάντα ανάλογα το λόχο στρατηγείου που θα πέσεις... Εγώ π.χ. έφαγα 1μιση μήνα συνεχόμενης υπηρεσίας...

People choose the paths that grant them the greatest rewards for the least amount of effort.

εχουμε 2-3 στρ(ΕΠ) στην ταξιαρχια μου (31 Μ/Κ ΤΑΞ ΠΖ) και πιστευω καλα περνανε... εχω μιλησει με τον εναν απο δαυτους! πρεπει να εχεις καλο βυσμα ετσι...?

Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT

ναι ναι! σιγουρα....! :P

εγω στρ(ΔΒ) ειμαι και μπορω να πω οτι μας πηζουν λιγο!! (δεν ισχυει για ολους τους ΔΒ, ισχυει ομως σιγουρα για το λοχο μου!)

Γενικά η εμπειρία έχει δείξει ότι το καλύτερο βύσμα γράφεται απλά στο δυναμολόγιο του λόχου και μετά δεν τον βλέπει ούτε ο διοικητής... Όλα τα υπόλοιπα είναι για να περνάει η ώρα... 6 και σήμερα...
People choose the paths that grant them the greatest rewards for the least amount of effort.

Βύσμα? Τι είναι αυτό? :lol::lol:

Egw edw poy eimai den einai katholoy vysmatiko...san idikothta einai poly kalh giati pas se taksiarxies h merarxies......alla exei arketa douleia k skopetaki sthn Kw....

Se xhmeia opws h ksanthi oplo den pianoun......:O

IBIS 5

"IBIS: just keep walking"

παιδια ξερει κανεις για ενα 10ημερο αδειας που δινουν σε πυρροπληκτους?

Τότε με τις φωτιές που ήμουν Κομοτηνή είχανε διώξει όσους ήταν από πυρόπληκτες με μετάθεση κατευθείαν σε μονάδες κοντά στα σπίτια τους. Δεν είχα ακούσει για κάποια ειδική άδεια μετέπειτα...

φιλος που ηταν στο λιτοχωρο και βοηθουσε στο πρωτο γραφειο μου ειπε οτι εσκασε σημα... τωρα στο πρωτο γραφειο του λοχου μου δεν ξερουν τιποτα και τωρα που ειμαι σε αδεια δεν μπορω να τσεκαρω τα μηνυματα που σκανε στο ΚΕΠΙΚ...

Πρωτη φορα βλεπω φασολαδα σε πιατο κρατημενο αναποδα και η φασολαδα να μενει στο πιατο και να μην πεφτει στο πατωμα...χαχαχα...απο λαστιχο ειναι!?!

Αυτα τα #%^#$^% θα τρωω εκει?!

Παρουσιαζομαι στις 11, και κατι μου λεει πως για 12 μηνες θα πλουτισω τα περιξ φαγαδικα...

Οh yes.

τα φαστουφάνταδικα πλουτίζουν από φοιτητές και φαντάρους.

Εγώ παρουσιάζομαι με την επόμενη ΕΣΣΟ και σε μεγάλη θα έλεγα ηλικία :D

Δεν μπορώ να πω ότι είμαι χαρούμενος διότι ποτέ δεν συμπάθησα τον Στρατό ενώ ο χρόνος της θητείας θα με βγάλει από τους ρυθμούς της ζωής μου και τις συνήθειες μου.

Αν υπήρχε βιώσιμη εναλλακτική λύση αντί της Θητείας, θα την προτιμούσα δίχως δεύτερη σκέψη.

Από την άλλη πλευρά δεν θα έλεγα όμως ότι τα έχω βάψει μαύρα, μάζεψα διάφορες γνώμες από φίλους που υπηρέτησαν παλαιότερα, συνεπώς έχω σχηματίσει μια άποψη αλλά το συμπέρασμα (που θα είναι καθαρά υποκειμενικό με βάση το πώς πέρασα εγώ στο Στρατό και συνεπώς αδιαπραγμάτευτο) θα το βγάλω μόνο όταν παρουσιαστώ και δω τα πράγματα από κοντά -οπότε φροντίζω να το δω ως μια εμπειρία (ευχάριστη, δυσάρεστη ή αδιάφορη θα δείξει).

Old programmers never die. They just terminate and stay resident.

Ας πούμε λίγο μεγαλύτερος σου.

Το χειρότερο είναι ότι διαβάζεις τέτοιες θλιβερές ειδήσεις και αποκαρδιώνεσαι τελείως με την θητεία:

http://prezatv.blogspot.com/2008/01/blog-post_31.html

:(

Old programmers never die. They just terminate and stay resident.

παιδια μην πιστευετε οτι διαβαζετε. τα πραγματα δεν ειναι ακριβως οπως τα αναφερουν.

εδιτ... άσε μην γίνομαι κακός τώρα και ξαναλέμε ΠΑΛΙ τα ίδια χωρίς αποτέλεσμα! delete me please....

Θυμάμαι κάποιος στρατόκαυλος φαντάρος που είχε ρωτήσει στο κέντρο...

"Δλδ αν δεν ήταν υποχρεωτικό, δε θα ρχόσουνα?"

Θυμάμαι κάποιος στρατόκαυλος φαντάρος που είχε ρωτήσει στο κέντρο...

"Δλδ αν δεν ήταν υποχρεωτικό, δε θα ρχόσουνα?"

Δεν ηταν στρατόκαυλος ο φαντάρος αλλά περίφανος που θα υπηρετήσει για την Ελλάδα.

Και όμως υπάρχουν τέτοια άτομα.

Γιώργος

Μην ασχολείσαι φίλε ... γι' αυτό έκανα και εγώ edit το προηγούμενό μου ποστ! Δεν αξίζει να ασχοληθεί κανείς! Πάντα θα υπάρχουν και τέτοιοι ... που ίσως καλύτερα να μην πάνε ποτέ στρατό - μιας και 1ον) θα βρουν εύκολα σφαίρα και όπλο και θα αυτοκτονήσουν , με τα γνωστά επακόλουθα ότι φταίει ο Ε.Σ. , 2ον) θα κλαίνε μια ζωή ότι χάσανε τα καλύτερα και καρπερότερά τους χρόνια στον στρατό και 3ον) κινδυνεύουν και οι νορμάλ φαντάροι αν τους τύχει κανένας τέτοιος στην θητεία τους!

Υ.γ. υπάρχει και 4ον) μην σηκωθούν από την λιωσμένη καρέκλα μπροστά στον υπολογιστή και στην TV! Κρίμα δεν είναι?

φυσικα ειναι κριμα. εχουν μαθει να ξενυχτανε μονο για τα μπουζουκια κ για το chat.

Δεν ηταν στρατόκαυλος ο φαντάρος αλλά περίφανος που θα υπηρετήσει για την Ελλάδα.

Και όμως υπάρχουν τέτοια άτομα.

Με την κατάντια του Ε.Σ. σήμερα, ότι και να ήθελα να προσφέρω το ξέχασα μετά τους πρώτους μήνες θητείας...

Με την κατάντια του Ε.Σ. σήμερα, ότι και να ήθελα να προσφέρω το ξέχασα μετά τους πρώτους μήνες θητείας...

Αυτό είναι μεγάλη αλήθεια, δυστυχώς. Ο στρατός έχει την απίστευτη ικανότητα να σε αποθαρρύνει από το να προσφέρεις. Θες να υπηρετήσεις την πατρίδα σου (έστω για το ****το του πάω που πάω, τουλάχιστον ας μάθω δυο πράγματα) και τελικά λαμβάνεις την εντύπωση ότι η πατρίδα σου δεν θέλει να υπηρετηθεί.

Κρίμα βέβαια, αλλά δεν φταίει ο φαντάρος για αυτό, η σαπίλα ξεκινάει από ψηλά.