Jump to content

iPhone 4S

geovass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οι υπηρεσίες τοποθεσίας ειναι κλειστές και το κουμπί δεν μετακινείται για να κάνω ενεργοποίηση. Μήπως κατα την εγκατάσταση του ios7 δεν το ενεργοποίησα κατα λάθος κσι τωρα παραμένει έτσι;

Δοκίμασε να κλείσεις και να ξανά ανοίξεις την συσκευή.

Πως έβαλες το Ios7 με update η set up as new?

Nokia 8800 Scirocco

Την έκλεισα τίποτα. Έκανα το update απο τις ρυθμίσεις

Αν η κοινωνία ήταν όπως αυτό το FORUM, τότε χαρά σε όλους μας

(6150, 6210, 6230i, P800, A701, Ε65, Ε71, Α702, E90, iphone4s, iphone 7

Την έκλεισα τίποτα. Έκανα το update απο τις ρυθμίσεις

Δοκίμασε home και power button πατημένα ταυτόχρονα για 10 δευτερόλεπτα και να ανοίξεις ξανά να δούμε μηπως έγινε κάτι. Αλλιώς θα πρότεινα restore απο iTunes και set up as new όταν ανοίξει όχι επαναφορά απο κάποιο backup.

Φυσικά θα σβηστούν όλα όσα έχεις στην συσκευή σου

Nokia 8800 Scirocco

Με το home και το power θα σβηστές τίποτα;

Δεν έγινε τίποτα. Θα δοκιμάσω αυτό που είπες κσι θα ενημερώσω το forum για να πληροφορήσουμε κσι τους άλλους. Ευχαριστω πολυ.

Δεν έγινε τίποτα. Θα δοκιμάσω αυτό που είπες κσι θα ενημερώσω το forum για να πληροφορήσουμε κσι τους άλλους. Ευχαριστω πολυ.

Πρόσεχε με το restore να έχεις κρατήσει ότι χρειάζεσαι γιατί θα σβηστούν όλα.

Όταν δεις στο αρχικό βοηθητικό μενού set up as new η στα ελληνικά δεν ξέρω ακριβώς πως το λέει πάτησε το μην κανεις restore απο παλαιότερο backup και επαναφέρει και ίσως κάποια κολληματα

Nokia 8800 Scirocco

Ας κανω κι εγω μια ενημέρωση για το προβλημα μου.. Απο Σημερα το απογευμα κατι το επιασε και δουλευει και με απλο σημα.. Τι να πεις.. Αβυσσος η ψυχη του iphone..

με εκατονταδες μικρορυθμίσεις τελικά το Ios7 δείχνει καλά στο 4s, αν και τα bugs είναι ακόμα αρκετά ήδη έχει αναφερθεί ότι θα διορθωθούν σε επόμενη έδοση.

Το χειρότερο όμως κόλλημα ειναι το App Store, τρώει τρελά κολλήματα και με τα udpates (και τα notifications) αλλα χτες μου εκανε κατι πιο θεϊκο: Δεν μπορουσα να αγορασω καμια εφαρμογή καθως και δεν μπορουσα να αναβαθμισω. Απο το Ios6 ακομα το appstore εκανε τα τρελα του. Ηθελα 10 επανεκκινησεις και φαγωμα ολης της μπαταριας για να ερθει στα ισα του το εργαλειο. Και το πιο κουφο: Για το Chrome μου εδειχνε αναβαθμιση στα notifications, πηγαινα να την κατεβασω και δεν μου εβγαζε το κουμπι "Update" αλλα "Open". Επρεπε να διαγραψω το app και να το ξανακατεβασω για να διορθωθει η κατασταση...

Χαλάρωσε, δεν έχει πρόβλημα το App Store, απλά κάνει τις ενημερώσεις μόνο του. Με το που θα ανακαλύψει μια ενημέρωση την κάνει update και μέχρι εσύ να το τσεκάρεις την έχει εγκαταστήσει. Πατάς αριστερά απο το open στο σημείο που λέει με μικρά γράμματα what's new και σου λέει τι καινούριο παίζει στη συγκεκριμένη ενημέρωση. Το open είναι απλά για να ανοίξεις την εφαρμογή.

Τι άλλο bug νομίζεις ότι υπάρχει;

Ας κανω κι εγω μια ενημέρωση για το προβλημα μου.. Απο Σημερα το απογευμα κατι το επιασε και δουλευει και με απλο σημα.. Τι να πεις.. Αβυσσος η ψυχη του iphone..

Αν σου ξανά ανεβάσει θερμοκρασία μέσα στην εβδομάδα ή κατα τη φόρτιση, ή δεις ότι ξεφορτίζει γρηγορα, κι ας μην χάνει το σήμα του, κράτα back up, κανε set up as new και στείλτε το για επισκευή πριν λήξη η εγγύηση σου. Κατα πάσα πιθανότητα έχει εισχωρήσει υγρασία στο εσωτερικό του

Αν σου ξανά ανεβάσει θερμοκρασία μέσα στην εβδομάδα ή κατα τη φόρτιση, ή δεις ότι ξεφορτίζει γρηγορα, κι ας μην χάνει το σήμα του, κράτα back up, κανε set up as new και στείλτε το για επισκευή πριν λήξη η εγγύηση σου. Κατα πάσα πιθανότητα έχει εισχωρήσει υγρασία στο εσωτερικό του

Δυστυχώς έχει λήξει η εγγύηση.. Αν είχα θα το είχα στείλει για σέρβις την πρώτη κιόλας μέρα..

Δυστυχώς έχει λήξει η εγγύηση.. Αν είχα θα το είχα στείλει για σέρβις την πρώτη κιόλας μέρα..

Δοκιμασες άλλη κάρτα;

Nokia 8800 Scirocco

Να θυμάσαι οτι αν δεν είναι δικιά σου υπαιτιότητας η ζημιά μπορείς να διεκδίκησης τα 2 χρόνια εγγυησης που ισχύουν σύμφωνα με την Ε.Ε .

Samsung galaxy s21+

Να θυμάσαι οτι αν δεν είναι δικιά σου υπαιτιότητας η ζημιά μπορείς να διεκδίκησης τα 2 χρόνια εγγυησης που ισχύουν σύμφωνα με την Ε.Ε .

Αυτό ισχύει μόνο αν αποδείξεις ότι το πρόβλημα υπήρχε από την ημέρα της αγοράς και το ανακάλυψες τώρα η αν αποδείξεις ότι έγινε από κάποιο update, αλλιώς ισχύει η εγγύηση που δίνει ο κατασκευαστής.

http://i.imgur.com/REW6ccY.jpg The future of android by Google. Δεν χρησιμοποιώ πλέον FACEBOOK σε καμία από τις συσκευές μου. Sheepple Γιάννης (dedaliskos@hotmail.com).

μια βοηθεια παιδια .βαζω το τηλεφωνο στο itunes και μου λεει οτι δεν αναγνωριζει το περιεχομενο του iphone και την μονη επιλογη που μου δινει ειναι επαναφορα τηλεφωνου.να σημειωσω οτι ειμαι jb στην 6.1.2 και ολα ξεκινησαν μετα με την συνδεση με το itools οταν εβαλα μουσικη και συχρονιστικε με το τηλεφωνο.οσες προσπαθειες και να εκανα με το itunes το ιδιο μηνυμα μου βγαζει.
salonika city :thanks:

Δοκιμασες άλλη κάρτα;

Δεν εχω προλαβει ακομα να παω στη βονταφον να μου κοψει μια αλλη σιμ που εχω λογω φορτου εργασιας.. Θα παω τη δευτερα..

Παντως το βλεπω οτι δυσκολευεται με το σημα.. Καποιες φορες δεν με αφηνει να στειλω μηνυμα και καποιες αλλες ενω μιλαω στο τηλεφωνο κοβεται η ομιλια..

Εχω παρατηρησει οτι μια εφαρμογη π.χ. facebook πιανει στο κινητο 150mb, απο τα οποια ειναι τα 60mb της εφαρμογης και τα υπολοιπα ειναι δεδομενα της εφαρμογης.

Μπορουμε με καποιο τροπο να σβησουμε τα δεδομενα χωρις ομως να σβησουμε την εφαρμογη;

Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S

Current devices: iPhone 6s, Ipad 2

Δημήτρης

Εχω παρατηρησει οτι μια εφαρμογη π.χ. facebook πιανει στο κινητο 150mb, απο τα οποια ειναι τα 60mb της εφαρμογης και τα υπολοιπα ειναι δεδομενα της εφαρμογης.

Μπορουμε με καποιο τροπο να σβησουμε τα δεδομενα χωρις ομως να σβησουμε την εφαρμογη;

Δεν νομίζω να υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Ειναι αρχεία τα οποία θα χρησιμοποιήσει η εφαρμογή.

Καλύτερα να σβήσεις την εφαρμογή έχουν γίνει πολλές έρευνες και απέδειξαν ότι ειναι χάλια εφαρμογή και καταναλώνει αρκετή μπαταρία ακόμα και όταν έχεις πατήσει αποσύνδεση.

Εγω μπαίνω απο τον safari μόνο

Nokia 8800 Scirocco

Η εφαρμογή του Facebook είναι ένα παραδειγμα. Και η στοκ εφαρμογή των mail πιάνει παρα πολύ χώρο λόγο των δεδομένων που έχουν κατέβει.

Αυτά τα δεδομένα δεν μπορούμε να τα κάνουμε εκκαθάριση;

Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S

Current devices: iPhone 6s, Ipad 2

Δημήτρης

Χαλάρωσε, δεν έχει πρόβλημα το App Store, απλά κάνει τις ενημερώσεις μόνο του. Με το που θα ανακαλύψει μια ενημέρωση την κάνει update και μέχρι εσύ να το τσεκάρεις την έχει εγκαταστήσει. Πατάς αριστερά απο το open στο σημείο που λέει με μικρά γράμματα what's new και σου λέει τι καινούριο παίζει στη συγκεκριμένη ενημέρωση. Το open είναι απλά για να ανοίξεις την εφαρμογή.

Τι άλλο bug νομίζεις ότι υπάρχει;

δεν νομιζω οτι υπαρχει αλλο bug, αυτο που ανεφερα ειναι bug, πρεπει να διαβασεις καλυτερα το μηνυμα μου, πιστεψε με το κατεχουμε το ios

Αη - Phone

Η εφαρμογή του Facebook είναι ένα παραδειγμα. Και η στοκ εφαρμογή των mail πιάνει παρα πολύ χώρο λόγο των δεδομένων που έχουν κατέβει.

Αυτά τα δεδομένα δεν μπορούμε να τα κάνουμε εκκαθάριση;

Μα και να τα κάνεις εκκαθάριση πάλι θα ξανα εμφανιστούν.. Είναι απαραίτητα δεδομένα για να δουλέψει η εφαρμογή, π.χ. κωδικοί, συγχρονισμοί δεδομένων και άλλα..

δεν νομιζω οτι υπαρχει αλλο bug, αυτο που ανεφερα ειναι bug, πρεπει να διαβασεις καλυτερα το μηνυμα μου, πιστεψε με το κατεχουμε το ios

Υπάρχουν αρκετά bugs μπορεί κάποιος να μην τα έχει δει να μην τα έχει η οτιδήποτε αλλα υπάρχουν ειναι το νονό σίγουρο.

Αναμένουμε διορθώσεις στο άμεσο μέλλον όμως

Nokia 8800 Scirocco

Παιδια βοήθεια

Έκανα αναβάθμιση σε ios7 κσι τωρα δεν μπορω να ενεργοποιήσω τις υπηρεσίες τοποθεσίας, ούτε υπαρχει το μενού υπηρεσίες συστήματος.

Τί να κάνω;

Βρέθηκε λύση, τουλάχιστον στο δικό μου προβλημα.

Έκανα επαναφορά όλες τις ρυθμίσεις και το προβλημα απεκατεστσθη

Λοιπόν... Χθες αποφάσισα να αναβαθμίσω στην 7.0.2 γιατί δεν πήγαινε άλλο στην 6.1.3

Να πω την αλήθεια όταν έβαλα την GM είχα απογοητευτεί, δεν ήταν ότι ας πούμε ήταν αργό, αλλά ήταν choppy και εκνευρίζομαι με κάτι τέτοια. Χθες αναβάθμισα πάλι λοιπόν και μεταξύ των tweaks με απενεργοποίηση background refresh και στήσιμο ακριβώς όπως το χρειάζομαι έκλεισα και το εφέ transparency και από ό,τι κατάλαβα αυτό έκανε όλη τη δουλειά, γιατί σαν απόδοση είμαι σαν την 6 πλέον και σε μερικά σημεία μπορώ να πω είδα βελτίωση. Το βασικό θέμα ήταν η μπαταρία, τελείωνε πολύ γρήγορα, αλλά αποφάσισα χθες μιας και το έχω το κινητό ένα χρόνο να αλλάξω μπαταρία και άλλαξα σήμερα και ΝΟΜΙΖΩ είδα βελτίωση. Με την παλιά μόλις το έβγαζα από την πρίζα έπεφτε σε 1 ώρα στο 99 ενώ τώρα μετά από 2 ώρες με χρήση ακόμη δεν έπεσε και είμαι και στο διαμέρισμά μου σε πρώτο όροφο που οι συσκευές πραγματικά πασχίζουν για σήμα :p .

Δε ξέρω, είμαι πλήρως ικανοποιημένος μέχρι τώρα. Σε αντίθεση με το 4, θαρρώ το 4S "γερνάει" πολύ καλά και για τον καιρό που είναι στην αγορά, τα χαρακτηριστικά και τις απαιτήσεις του 7 πιστεύω η συμπεριφορά του είναι υποδειγματική, σε σημείο που με κάνει να έχω δεύτερες σκέψεις για το αν θα πάω τελικά σε 5S ή όχι.

• The title was changed to iPhone 4S
  • The topic was unpinned