Jump to content

iPhone 4S

geovass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όταν έχεις ανοιχτά data κλείνει το wifi σε sleep Mode, όταν τα χεις κλειστά μένει ανοιχτό

Επανερχομαι μετά απο μέρες γιατι το προβλημα συνεχιζει να υφισταται.Εκανα επανεγκατασταση δυο φορες ,μια σαν καινουργιο i phone και μία απο παλιοτερο σημειο ελεγχου και το προβλημα παραμενει.

Εκεινο που εχω επισης παρατηρησει ειναι οτι δεν επιλεγει αυτοματα το πιο δυνατο[γνωστο εννοειται] ασυρματο δικτυο αλλα μενει συνδεδεμενο στο προηγουμενο που ειχε συνδεθει και απλα βρισκεται στα ορια της εμβελειας[μια γραμμη σηματος].Πριν λιγο καιρο τα δίκτυα εναλλασοταν αυτοματα κανονικα ,μολις εμπαινε στη εμβελεια του ισχυροτερου

• Administrators
Καλησπερα, γνωριζει καποιος πως θα μπορουσα να περασω τις επαφες απο ενα sony ericsson yari;

Ρίξε μια ματιά εδώ.

Modpic.gif

παιδια καλησπερα. εδω και 1 βδομαδα αγορασα ενα iphone 4s. τωρα το προβλημα που αντιμετοπιζω ειναι οτι οταν μπαινω στο youtube και βαζω να παιξει 1 βιντεο ,παιζει κανονικα αλλα δεν εχει ηχο! ο διακοπτης της σιγασης ειναι ανοιχτος οποτε δεν ειναι απο εκει! τι μπορει να ειναι καπια ρυθμιση η προβλημα στο λογισμικο? το κινιτο χτυπαει μια χαρα και σε ειδοπηοιση και σε κλησεις! το εκανα restore αλλα τιποτα. τα παντα δουλευουν εκτος αυτο. δεν μου εμφανιζει καθολου την μπαρα εντασης οταν παιζει το βιντεο στο youtube . μολις συνδεσω τα ακουστικα τοτε παιζει κανονικα ο ηχος και βγαινει και η μπαρα.απο τι μπορει να ειναι?

Μου το κανει και μενα αυτο το youtube καποιες φορες και μαλιστα τα κουμπια +- δεν ακουν με τπτ. Μαλλον για καποιο bug προκειται. Δοκιμασε ενα restart του κινητου. Εμενα λειτουργησε μετα

Αη - Phone

Χθες βραδυ εκανα το τελευταιο αντιγραφο στο i cloud. Με ποιο τροπο μπορω να το εγκαταστησω γιατι διεγραψα ενα παιχνιδι και θελω να επανελθω στο επιπεδο που ημουνα; Ποια ειναι η διαδικασια;
[sIGPIC][/sIGPIC]

• Administrators

Κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και στη νέα εκκίνηση δεν το σετάρεις as new iphone αλλά επιλέγεις το Restore from iCloud Backup.

http://support.apple.com/kb/PH12521?viewlocale=en_US&locale=en_US

Modpic.gif

Καλημέρα, χτές αγόρασα ένα 4s...και όταν το έβγαλα από το κουτί δεν άνοιγε. δεν είχε καθόλου μπαταρία. Και έπρεπε να το φορτίσω λίγο για να ανοίξει. Τρόμαξα εγώ...είναι φυσιολογικό?

Επίσης χτες μετά από 4 ώρες και μια ώρα χρήση navigation google maps η μπαταρία από το 100% είχε πέση στο 60 νομίζω..

τώρα σε μισή ώρα με full ενασχόληση βέβαια απο 100 έχει πάει 95.

Βέβαια μετά απο τις 3 φορτίσεις θα δείξει..τα έχω όλα ανοιχτά. wifi, 3g, push notifications, location services.

Πόσο να περιμένω?

ευχαριστώ παιδιά.

Καλημέρα, χτές αγόρασα ένα 4s...και όταν το έβγαλα από το κουτί δεν άνοιγε. δεν είχε καθόλου μπαταρία. Και έπρεπε να το φορτίσω λίγο για να ανοίξει. Τρόμαξα εγώ...είναι φυσιολογικό?

Επίσης χτες μετά από 4 ώρες και μια ώρα χρήση navigation google maps η μπαταρία από το 100% είχε πέση στο 60 νομίζω..

τώρα σε μισή ώρα με full ενασχόληση βέβαια απο 100 έχει πάει 95.

Βέβαια μετά απο τις 3 φορτίσεις θα δείξει..τα έχω όλα ανοιχτά. wifi, 3g, push notifications, location services.

Πόσο να περιμένω?

ευχαριστώ παιδιά.

Αν δεν είχε καθόλου μπαταρία μέσα, λογικό είναι να αργεί λίγο να ανοίξει, μην αγχώνεσαι, σε όλα τα κινητά έτσι γίνεται.

Περίμενε να στρώσει λίγο η μπαταρία (3-4 φορτίσεις) και όλα θα λειτουργούν φυσιολογικά.

Καλημέρα σας!

Είμαι κάτοχος μιας συσκευής Iphone 4S και σκέφτομαι ότι με την παρουσίαση του νέου Iphone (5S λογικά) να μαζέψω τα απαραίτητα χρήματα για να το αγοράσω. Παρόλαυτα θα ήθελα να δωρίσω το υπαρχον Iphone μου (4S) σε ένα συγγενή. Γνωρίζω (μεχρι προσφατα τουλαχιστο) ότι ένας χρήστης μπορεις να χρησιμοποιησει το apple id του μεχρι 10 συσκευες, αρα ο, τι ειναι αγορασμενο απο μενα μπορει να χρησιμοποιηθει σε ολες τις συσκευες που θα χειριζονται με το id μου, σωστα?

Παρολαυτα, θελω το Iphone 4s που θα δωρισω να εχει ναι μεν κοινες τις εφαρμογες και τα παιχνιδια που κατεβασα-αγορασα, αλλα δεν θελω να εχουμε κοινες επαφες, μνμ, σημειωσεις και ημερολογια που ειναι καπως πιο προσωπικα και ισως ασχετα και αδιαφορα προς χρηση τα του ενος για τον αλλον. Υπαρχει τροπος να διαχωριστει το ενα απο το αλλο? Τι reset πρεπει να κανω στο 4S για να γινει αυτο οταν το δωσω στον συγγενη μου?

Με το Icloud τι προβλημα δημιουργειται? Η καθε συσκευη θα εχει το δικο της icloud και backup (μπορει να επιλεγεται η συσκευη καθε φορα?) και ολες μαζι ενα χωρο εως 5GB που δινει δωρεαν η Apple?

Αη - Phone

• Administrators
Όλες οι εφαρμογές είναι αγορασμένες από το δικό σου apple id, αυτό δεν αλλάζει και φυσικά δεν ενδείκνυται να το δανείσεις για ευνόητους λόγους μιας και ο άλλος θα έχει πρόσβαση παντού σε ότι έχει να κάνει με τα προσωπικά σου δεδομένα.

Modpic.gif

Όλες οι εφαρμογές είναι αγορασμένες από το δικό σου apple id, αυτό δεν αλλάζει και φυσικά δεν ενδείκνυται να το δανείσεις για ευνόητους λόγους μιας και ο άλλος θα έχει πρόσβαση παντού σε ότι έχει να κάνει με τα προσωπικά σου δεδομένα.

Συγνώμη αλλά η απάντηση σου δεν με καλύπτει και δεν μίλησα ποτε για δανεισμό.

Αη - Phone

@stagml το icloud παει βαση id!! οχι ανα συσκευη!! αρα οτι εχεις εσυ στο icloud σου το εχει και μπορει να το βλεπει και ο αλλος!! απο την στιγμη που διαγραψεις τις επαφες μηνυματα κλπ δεν θα μπορει να τις βλεπει απο την συσκευη..παρα μόνο αν τις ανατρεξει στο Icloud! οι εφαρμογες θα μπορουν να ειναι παρομοιες!! Kαλυτερα ειναι να κανει ενα νεο ID και να σεταρει το κινητο απο την αρχη..και αν θες να του δωσεις καποιο app αγορασμενο...απλα βαζεις το id σου και το παιρνει!

@stagml το icloud παει βαση id!! οχι ανα συσκευη!! αρα οτι εχεις εσυ στο icloud σου το εχει και μπορει να το βλεπει και ο αλλος!! απο την στιγμη που διαγραψεις τις επαφες μηνυματα κλπ δεν θα μπορει να τις βλεπει απο την συσκευη..παρα μόνο αν τις ανατρεξει στο Icloud! οι εφαρμογες θα μπορουν να ειναι παρομοιες!! Kαλυτερα ειναι να κανει ενα νεο ID και να σεταρει το κινητο απο την αρχη..και αν θες να του δωσεις καποιο app αγορασμενο...απλα βαζεις το id σου και το παιρνει!

Αν απενεργοποιησω το icloud συγχρονισμο στο κινητο του συγγενη μου και διαγραψω ολα τα δικα μου στοιχεια και βαλει ΜΟΝΟ τα δικα του με κοινο μας id, δεν γινεται? Ας ξεχασουμε δλδ το icloud (φουλ απενεργοποιηση απο το κινητο του)...

Αη - Phone

H μόνη λύση που μου έρχεται στο μυαλό είναι να το αδειάσεις εντελώς, μετά να του κατεβάσεις διάφορα πληρωμένα apps με το δικό σου apple id και ύστερα να φτιάξει δικό του.

Απλά όταν έχουν update οι συγκεκριμένες εφαρμογές, θα πρέπει να γίνονται με το δικό σου apple id.

Opel Astra OPC

αυτο που σου λεει και ο μιχαλης! ο συγγενης σου θα πρεπει να αλλαζει συχνα id... τα βασικα app εχουν συνεχεια Updates! + οτι μπορει να σου διαγραψει κατι κατα λαθος!! και να την πατησεις και εσυ! γιατι απλα συνχρονιζονται!! οποτε ξεχωριστα ID η αποψη μου!

Καλημέρα σας!

Είμαι κάτοχος μιας συσκευής Iphone 4S και σκέφτομαι ότι με την παρουσίαση του νέου Iphone (5S λογικά) να μαζέψω τα απαραίτητα χρήματα για να το αγοράσω. Παρόλαυτα θα ήθελα να δωρίσω το υπαρχον Iphone μου (4S) σε ένα συγγενή. Γνωρίζω (μεχρι προσφατα τουλαχιστο) ότι ένας χρήστης μπορεις να χρησιμοποιησει το apple id του μεχρι 10 συσκευες, αρα ο, τι ειναι αγορασμενο απο μενα μπορει να χρησιμοποιηθει σε ολες τις συσκευες που θα χειριζονται με το id μου, σωστα?

Παρολαυτα, θελω το Iphone 4s που θα δωρισω να εχει ναι μεν κοινες τις εφαρμογες και τα παιχνιδια που κατεβασα-αγορασα, αλλα δεν θελω να εχουμε κοινες επαφες, μνμ, σημειωσεις και ημερολογια που ειναι καπως πιο προσωπικα και ισως ασχετα και αδιαφορα προς χρηση τα του ενος για τον αλλον. Υπαρχει τροπος να διαχωριστει το ενα απο το αλλο? Τι reset πρεπει να κανω στο 4S για να γινει αυτο οταν το δωσω στον συγγενη μου?

Με το Icloud τι προβλημα δημιουργειται? Η καθε συσκευη θα εχει το δικο της icloud και backup (μπορει να επιλεγεται η συσκευη καθε φορα?) και ολες μαζι ενα χωρο εως 5GB που δινει δωρεαν η Apple?

Μπορείς να εχεις ξεχωριστο id για το icloud και ξεχωριστό id για το appstore.

Έτσι έχω κάνει με το δικό μου και της γυναίκας μου. Έχουμε το ίδιο id για το appsrore (το δικό μου) και ο καθένας μας δικό του icloud id με αποτέλεσμα επαφές, facetime και imessage να είναι ξεχωριστά.

Καλημέρα σας!

Πρώτα θα κάνεις reset (όλες τις ρυθμίσεις) στην συσκευή που θα δώσεις για να καθαρίσει από τα δικά σου στοιχεία. Μετά θα του δημιουργήσεις ένα νέο λογαριασμό Apple ID για icloud, FaceTime, imessages, και όταν τελειώσεις το setup της συσκευής χωρίς να έχεις κάνει download καμία εφαρμογή θα πας στις ρυθμίσεις στο iTunes και AppStore θα κάνεις logout από τον λογαριασμό που του δημιούργησες και θα βάλεις το δικό σου Apple ID και password. Θα μπορεί να κατεβάσει όλες τις δικές σου εφαρμογές και παιχνίδια.

Αλλά αν γνωρίζει το δικό σου Apple ID και password μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να τα χρησιμοποιήσει και να επαναφέρει τα δικά σου δεδομένα από το icloud και να τα διαχειριστεί όπως θέλει.

Άρα είναι θέμα εμπιστοσύνης αν θέλεις να χρησιμοποιεί το δικό σου ID για τις εφαρμογές και παιχνίδια που έχεις αγοράσει η κατεβάσει στο παρελθόν.

Σε όλα τα υπόλοιπα εκτός του iTunes και AppStore θα λειτουργούν σαν διαφορετικές συσκευές.

Edited by dedalos
http://i.imgur.com/REW6ccY.jpg The future of android by Google. Δεν χρησιμοποιώ πλέον FACEBOOK σε καμία από τις συσκευές μου. Sheepple Γιάννης (dedaliskos@hotmail.com).

Καλησπέρα παιδιά!

Είμαι κάτοχος του 4s.

Γνωρίζει κανείς αν με IOS7 θα λειτουργεί το parallax effect και για το συγκεκριμένο μοντέλο;;;

Ευχαριστώ πολύ, εκ των προτέρων!

Δημήτρης

Καλησπέρα παιδιά!

Είμαι κάτοχος του 4s.

Γνωρίζει κανείς αν με IOS7 θα λειτουργεί το parallax effect και για το συγκεκριμένο μοντέλο;;;

Ευχαριστώ πολύ, εκ των προτέρων!

Δημήτρης

Καλησπέρα φίλε! Ναι θα λειτουργεί και μάλιστα απροβλημάτιστα και το parallax effect και οι δυναμικές ταπετσαρίες και γενικα όλο το ios7 (και οι panorama photos ως ταπετσαρίες λειτουργούσαν μέχρι πριν την beta 6)! Έχω την beta 6 και η ταχύτητα με το ios6 ειναι ίδια, παρόλο που το έκαναν πιο βαρύ! Αναμονή σε 7 μέρες!

Καλησπέρα φίλε! Ναι θα λειτουργεί και μάλιστα απροβλημάτιστα και το parallax effect και οι δυναμικές ταπετσαρίες και γενικα όλο το ios7 (και οι panorama photos ως ταπετσαρίες λειτουργούσαν μέχρι πριν την beta 6)! Έχω την beta 6 και η ταχύτητα με το ios6 ειναι ίδια, παρόλο που το έκαναν πιο βαρύ! Αναμονή σε 7 μέρες!

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντησή σου!

Εν αναμονή λοιπόν...! :-)

Καλημερα.Εχω το iphone 4s 32GB εδω και 10 μηνες και θελω να το πουλησω για να αγορασω το 5s.Ποσο περιπου μπορω να το πουλησω?Ευχαριστω.

Επίσημα πλέον 18 Σεπτέμβρη απο το iPhone 4 και μετα μπαίνουν στο ios7 το ίδιο και απο iPad 2 και μετα και το iPod touch 5gen! Οπότε υπομονή 8 μέρες κατα τις 8 το απόγευμα θα έρθει το ios7 Αναμονή!

Καλημερα.Εχω το iphone 4s 32GB εδω και 10 μηνες και θελω να το πουλησω για να αγορασω το 5s.Ποσο περιπου μπορω να το πουλησω?Ευχαριστω.

Καλημέρα, αυτήν την στιγμή βλέπω Iphone 5S 32GB με 490! (δλδ με λιγο παζαρι στα 460 ανετα). Θεωρώ πως (ανάλογα και την κατάσταση του) πρέπει να βάλεις το 4s σου από 320 έως 350. Ειδα μολις σημερα ενα σικο σουμε 310. Εάν θέλεις να φύγει αμέσως μια τιμή γύρω στα 320 είναι ό,τι πρεπει. Κάνε μια ψακτικη και εδω αλλα και σε site αγοραπωλησιων και κανε ενα μεσο ορο.

Αη - Phone

Πόσο θα πωλείται το 4S στην Αμερική μετά τις 18 Σεπτέμβρη, όταν και θα κυκλοφορήσουν τα 5c και 5s;

• The title was changed to iPhone 4S
  • The topic was unpinned