skiouros20 Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Tasos19s said: Είναι στα πρόθυρα. Αρχίζει σταδιακά να εμφανίζει το πρόβλημα και μια μέρα χαλάει εντελώς Δυστυχώς παρά πολλά 4s είχαν πρόβλημα χωρίς άλλη μια φορά η apple να το αναγνωρίζει. Η πάει για επισκευή η παίρνει άλλη συσκευή Έχεις δίκιο φίλε μου πάλι το έκανε κ ξανά έφτιαξε και ξανά μανα...Για επισκευή την βλέπω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 skiouros20 said: Έχεις δίκιο φίλε μου πάλι το έκανε κ ξανά έφτιαξε και ξανά μανα...Για επισκευή την βλέπω.... Δυστυχώς Ας πάρει τα δεδομένα όλα αρχικά μην γίνει και τίποτα άλλο και χάσει. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiouros20 Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 Tasos19s said: Δυστυχώς Ας πάρει τα δεδομένα όλα αρχικά μην γίνει και τίποτα άλλο και χάσει. Ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 skiouros20 said: Ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια! Αν η συσκευή είναι σε καλή κατάσταση εγώ θα έψαχνα κάποιο άλλο 4s πχ με σπασμένη οθόνη και θα κρατούσα μόνο την μητρική. Τώρα από θέμα χρημάτων δεν ξέρω αν συμφέρει να μπει σε τέτοια διαδικασία. Όποια βοήθεια εδώ θα είμαστε να τα λέμε Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiouros20 Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 Tasos19s said: Αν η συσκευή είναι σε καλή κατάσταση εγώ θα έψαχνα κάποιο άλλο 4s πχ με σπασμένη οθόνη και θα κρατούσα μόνο την μητρική. Τώρα από θέμα χρημάτων δεν ξέρω αν συμφέρει να μπει σε τέτοια διαδικασία. Όποια βοήθεια εδώ θα είμαστε να τα λέμε Είναι σε άριστη κατάσταση η συσκευή της, κυριολεκτικά σαν καινούργιο. Έψαξα κάποιο που να έχει θέμα για να πάρουμε ανταλλακτικά,αλλά τα δίνουν ποιο ακριβά από το να κάνουμε σέρβις.Σκεφτομαι να πάρω την κεραία από Σκρουτζ και να μπω στην διαδικασία να το φτιάξω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 skiouros20 said: Είναι σε άριστη κατάσταση η συσκευή της, κυριολεκτικά σαν καινούργιο. Έψαξα κάποιο που να έχει θέμα για να πάρουμε ανταλλακτικά,αλλά τα δίνουν ποιο ακριβά από το να κάνουμε σέρβις.Σκεφτομαι να πάρω την κεραία από Σκρουτζ και να μπω στην διαδικασία να το φτιάξω.... Δεν έχει πρόβλημα η κεραία. Μην πάρεις τζάμπα τίποτα Είναι ένα chip επάνω στην μητρική κολλημένο Μόνος χωρίς εργαλεία δεν γίνεται Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 Αν δε θέλει να αποχωριστεί το 4S της με τίποτα (που το καταλαβαίνω :)) ψάξτε να βρείτε για κάποιο μεταχειρισμένο να πάρετε την πλακέτα. Μπορείτε να ψάξετε κάποιο με iOS 7 κιόλας, σίγουρα θα βρείτε κάτι Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 one_tree_hill said: Αν δε θέλει να αποχωριστεί το 4S της με τίποτα (που το καταλαβαίνω :)) ψάξτε να βρείτε για κάποιο μεταχειρισμένο να πάρετε την πλακέτα. Μπορείτε να ψάξετε κάποιο με iOS 7 κιόλας, σίγουρα θα βρείτε κάτι Αμα βρει 4s με 7 ή 8 έκδοση αξιζει.Αν και για μενα μπορεί στα 150 να βρει μεταχειρισμένο 5s,έστω και σε μέτρια κατασταση. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiouros20 Δημ. March 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2017 Nikolas14 said: Αμα βρει 4s με 7 ή 8 έκδοση αξιζει.Αν και για μενα μπορεί στα 150 να βρει μεταχειρισμένο 5s,έστω και σε μέτρια κατασταση. Παιδιά σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια!Δεν γνώριζα ότι είναι τόσο περίπλοκο το θέμα του αν και θα έπρεπε να το φανταστώ μία και έχω δει άπειρα βίντεο με διάφορα σέρβις σε iphone το ποσό "δύσκολο" να φτάσεις στην αντικατάσταση του ποιο απλού ανταλλακτικού... Θεωρώ πως θα προβεί σε αγορά είτε του 4s που όπως πολύ σωστά είπατε δεν αποχωρίζεται,είτε σε κάποιο 5s. Μία τελευταία ερώτηση όμως παιδιά,μήπως είναι καλύτερο να πάρει το 5s καινούργιο από κανένα σκρουτζομαγαζο η best price; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. March 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2017 skiouros20 said: Παιδιά σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια!Δεν γνώριζα ότι είναι τόσο περίπλοκο το θέμα του αν και θα έπρεπε να το φανταστώ μία και έχω δει άπειρα βίντεο με διάφορα σέρβις σε iphone το ποσό "δύσκολο" να φτάσεις στην αντικατάσταση του ποιο απλού ανταλλακτικού... Θεωρώ πως θα προβεί σε αγορά είτε του 4s που όπως πολύ σωστά είπατε δεν αποχωρίζεται,είτε σε κάποιο 5s. Μία τελευταία ερώτηση όμως παιδιά,μήπως είναι καλύτερο να πάρει το 5s καινούργιο από κανένα σκρουτζομαγαζο η best price; Ναι,πιο φτηνά θα της βγει απο τα μεγάλα μαγαζιά+εγγύηση για 2 χρόνια.Ομως αμα ειναι να δώσει 250€ για 5s,αμα εχει την οικονομική δυνατότητα να παει στο SE.Αξιζει τα 100€ παραπανω,αμα ειναι να το κρατήσει για 3-4 χρόνια οπως το 4s της γιατι λες οτι δεν το αποχωρίζεται. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2017 skiouros20 said: Παιδιά σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια!Δεν γνώριζα ότι είναι τόσο περίπλοκο το θέμα του αν και θα έπρεπε να το φανταστώ μία και έχω δει άπειρα βίντεο με διάφορα σέρβις σε iphone το ποσό "δύσκολο" να φτάσεις στην αντικατάσταση του ποιο απλού ανταλλακτικού... Θεωρώ πως θα προβεί σε αγορά είτε του 4s που όπως πολύ σωστά είπατε δεν αποχωρίζεται,είτε σε κάποιο 5s. Μία τελευταία ερώτηση όμως παιδιά,μήπως είναι καλύτερο να πάρει το 5s καινούργιο από κανένα σκρουτζομαγαζο η best price; Όλα εξαρτώνται με το πόσα χρήματα θέλει να διαθέσει Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiouros20 Δημ. March 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2017 Tasos19s said: Όλα εξαρτώνται με το πόσα χρήματα θέλει να διαθέσει Το ανώτατο μέχρι 300€ είτε κάτι σε καινούργιο είτε σε μεταχειρισμένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. March 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2017 skiouros20 said: Το ανώτατο μέχρι 300€ είτε κάτι σε καινούργιο είτε σε μεταχειρισμένο. iphone 6 ή SE μεταχείρησμενο στα 300€. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2017 skiouros20 said: Το ανώτατο μέχρι 300€ είτε κάτι σε καινούργιο είτε σε μεταχειρισμένο. Στα 300€ είναι πολλές επιλογές. Μπορείς να βάλεις ένα θέμα στη ενότητα περί συσκευών και θα το συζητήσουμε εκεί Θα αναφέρουν κι άλλοι κάποιες απόψεις Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiouros20 Δημ. March 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2017 Tasos19s said: Στα 300€ είναι πολλές επιλογές. Μπορείς να βάλεις ένα θέμα στη ενότητα περί συσκευών και θα το συζητήσουμε εκεί Θα αναφέρουν κι άλλοι κάποιες απόψεις Φίλε μου ευχαριστώ πάρα πολύ!Να είσαι καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peritos Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 γεια σας παιδια, ηθελα να φτιαξω την οθονη του 4ς γιατι εχει σπασει το γυαλι(εχει μια καθετη γραμμη σπασιματος κατα μηκος του κινητου)κατα τα αλλα μια χαρα δεν εχει κανενα προβλημα η αφη ουτε εχει μαυρες κουκιδες και τετοια...!επειδη ομως εδω στη λαρισα που μενω τα εχω γυρισει σχεδον ολα τα σερβις επισημα και μη, μου ζητανε πανω απο 60 ευρω και δεν θελω να δωσω τοσα!οποτε λεω να το φτιαξω μονος μου,ειμαι γενικα σχετικος με κινητα μονο ενα εχω ανοιξει ομωσ(παλιο ανδροιδ απο περιεργεια)και σκεφτομουν να παρω τα εργαλεια να αγορασω την οθονη και να αρχισω,μπορει να μου πει καποιος που το εχει κανει αν ειναι οντως τοσο δυσκολο??γιατι στο βιντεο μου φανηκε οτι μπορω να τα καταφερω(οχι ευκολα) και επισης ενα λινκ για το τι οθονη να παρω γιατι λιγο που εψαξα εχει οθονη και lcd σκετο digiter κατι τετοια και μπερδευομαι λιγακι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 peritos said: γεια σας παιδια, ηθελα να φτιαξω την οθονη του 4ς γιατι εχει σπασει το γυαλι(εχει μια καθετη γραμμη σπασιματος κατα μηκος του κινητου)κατα τα αλλα μια χαρα δεν εχει κανενα προβλημα η αφη ουτε εχει μαυρες κουκιδες και τετοια...!επειδη ομως εδω στη λαρισα που μενω τα εχω γυρισει σχεδον ολα τα σερβις επισημα και μη, μου ζητανε πανω απο 60 ευρω και δεν θελω να δωσω τοσα!οποτε λεω να το φτιαξω μονος μου,ειμαι γενικα σχετικος με κινητα μονο ενα εχω ανοιξει ομωσ(παλιο ανδροιδ απο περιεργεια)και σκεφτομουν να παρω τα εργαλεια να αγορασω την οθονη και να αρχισω,μπορει να μου πει καποιος που το εχει κανει αν ειναι οντως τοσο δυσκολο??γιατι στο βιντεο μου φανηκε οτι μπορω να τα καταφερω(οχι ευκολα) και επισης ενα λινκ για το τι οθονη να παρω γιατι λιγο που εψαξα εχει οθονη και lcd σκετο digiter κατι τετοια και μπερδευομαι λιγακι.. Το ανταλλακτικό θα πρέπει να είναι ένα Οθόνη μαζί με digitizer eBay μπορείς να βρεις Η διαδικασία είναι κάπως δύσκολη. Όπως τα είδες στο βίντεο. Βγαίνει τελευταία η οθόνη. Αν νομίζεις ότι μπορείς να την αλλάξεις, αλλιώς δεν ξέρω αν αξίζει και να το φτιάξεις Επίσης πολύ πιθανόν η οθόνη που θα βάλεις να μην είναι αυθεντική. Θα δώσεις 50€ και το αποτέλεσμα ίσως δεν σου αρέσει Γνώμη μου είναι να το αφήσεις έτσι αφού δουλεύει και δεν έχει πρόβλημα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peritos Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 Tasos19s said: Το ανταλλακτικό θα πρέπει να είναι ένα Οθόνη μαζί με digitizer eBay μπορείς να βρεις Η διαδικασία είναι κάπως δύσκολη. Όπως τα είδες στο βίντεο. Βγαίνει τελευταία η οθόνη. Αν νομίζεις ότι μπορείς να την αλλάξεις, αλλιώς δεν ξέρω αν αξίζει και να το φτιάξεις Επίσης πολύ πιθανόν η οθόνη που θα βάλεις να μην είναι αυθεντική. Θα δώσεις 50€ και το αποτέλεσμα ίσως δεν σου αρέσει Γνώμη μου είναι να το αφήσεις έτσι αφού δουλεύει και δεν έχει πρόβλημα Οταν λες φιλε δεν θα μου αρεσει τι εννοεις??δηλαδη δεν εχουν την ιδια εικονα οι οθονες?επισης απο σκρουτζ κατι οθονες δεν ειναι αυθεντικες με 20 ευρω,δεν ξερω ποια ειναι κανονικη και ποια μουφα αν μπορεις στειλε μου λινκ οθονες να καταλαβω..ευχαριστω που μ'απαντησες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 peritos said: Οταν λες φιλε δεν θα μου αρεσει τι εννοεις??δηλαδη δεν εχουν την ιδια εικονα οι οθονες?επισης απο σκρουτζ κατι οθονες δεν ειναι αυθεντικες με 20 ευρω,δεν ξερω ποια ειναι κανονικη και ποια μουφα αν μπορεις στειλε μου λινκ οθονες να καταλαβω..ευχαριστω που μ'απαντησες Αυθεντική 100% δεν μπορείς να βρεις Δεν έχουν ίδια εικόνα ούτε ίδια αφή Αφού δεν έχει πρόβλημα η συσκευή σου καλύτερα μην την πειράζεις. Στο skroutz όχι δεν είναι αυθεντικές. Τζάμπα θα μπλέξεις και μπορεί και να το χαλάσεις αντί να το φτιάξεις Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestispro Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 Παιδιά καλησπέρα, χρησιμοποιούσα τη συσκευή μια 5ετια (σκυλί μαυρο), επιτέλους πήρα άλλη και αντιμετωπίζω το εξής προβλημα: είχα ένα νούμερο της voda και είπα να το χρησιμοποιήσω το τοποθετώ κανονικά και με κανένα τρόπο δεν μου ενεργοποιεί το message και το face time. Κάλεσα στην εξυπηρέτηση, στο Apple support δοκίμασα όλες τις πιθανές επιλογές αλλά μάταια. Όταν ξαναβάζω τη παλιά σιμ δουλεύει κανονικά στο λεπτό Καμία ιδέα?? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 anestispro said: Παιδιά καλησπέρα, χρησιμοποιούσα τη συσκευή μια 5ετια (σκυλί μαυρο), επιτέλους πήρα άλλη και αντιμετωπίζω το εξής προβλημα: είχα ένα νούμερο της voda και είπα να το χρησιμοποιήσω το τοποθετώ κανονικά και με κανένα τρόπο δεν μου ενεργοποιεί το message και το face time. Κάλεσα στην εξυπηρέτηση, στο Apple support δοκίμασα όλες τις πιθανές επιλογές αλλά μάταια. Όταν ξαναβάζω τη παλιά σιμ δουλεύει κανονικά στο λεπτό Καμία ιδέα?? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μονάδες έχει μέσα η κάρτα; Η ενεργοποίηση των υπηρεσιών αυτών χρεώνεται Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestispro Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 Tasos19s said: Μονάδες έχει μέσα η κάρτα; Η ενεργοποίηση των υπηρεσιών αυτών χρεώνεται Έχει 5€ κάρτα το έχω τσεκάρει και αυτό Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 anestispro said: Έχει 5€ κάρτα το έχω τσεκάρει και αυτό Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δοκίμασε να κλείσεις τους διακόπτες iMessage και FaceTime. Κάνε επανεκκίνηση και δοκίμασε ξανά την επόμενη ημέρα. Αν το κανείς 1-2 φορές κολλάει και δεν ενεργοποιείται. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukas77 Δημ. June 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2017 Καλησπερα σας, να εκφρασω μια απορια.Ειδα σε μια αγγελια ενα iphone 4s ανακατασκευασμενο και αγορασμενο απο e-germanos και αναφερει ο πωλητης οτι το κινητο δεν μπορει να αναβαθμιστει στην 9.3.5 αλλα μεχρι την 9.1,κατι που αναφερεται και στην συσκευασια.Ισχυει κατι τετοιο; Ευχαριστω, Δημητρης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amykles Δημ. June 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2017 Καλησπέρα. Επίσημα, το 4S δέχεται μέχρι και την έκδοση iOS 9.3.5. Το να ισχυρίζεται κάποιος πως μια συγκεκριμένη συσκευή 4S μπορεί να δεχθεί μόνο μέχρι την έκδοση iOS 9.1, σίγουρα εγείρει ερωτήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts