hraklhs57 Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Μόνο ολόκληρο backup μπορείς να επαναφέρεις, όχι μέρος αυτού. Καταρχην σε ευχαριστω για την απαντηση. Κατα δευτερον ενημερωνω οτι εχω κανει συγχρονισμο με itunes, επομενως ξανακανοντας συγχρονισμο μετα την αναβαθμιση θα εχω παλι τα sms; Με συγχωρεις αλλα προερχομαι απο android! Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Καταρχην σε ευχαριστω για την απαντηση. Κατα δευτερον ενημερωνω οτι εχω κανει συγχρονισμο με itunes, επομενως ξανακανοντας συγχρονισμο μετα την αναβαθμιση θα εχω παλι τα sms; Με συγχωρεις αλλα προερχομαι απο android! Πρεπει να πατησεις backup στο itunes στην καρτελα summary και μετα restore backup και ψαχνεις για το backup που ειχες κανει. Sync μονο δεν αρκει ειναι για να κανει απλα συγχρονισμο τις φωτογραφιες και οτι αλλο το εχεις βαλει να συγχρονισει. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_JiMMiS_ Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Καλησπέρες! Και εγω από χτες με iOS 7, και το βλεπω super! Μικρά κολλήματα διαπιστώνω, αλλά οπωσδήποτε όχι αποτρεπτικά από το να κάνει κάποιος την αναβάθμιση!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Την εγκατεστησα κι εγω την νεα αναβαθμιση με clean install και παει μπαλα!! Εκανα συγχρονισμο με το itunes μετα και ολα επανηλθαν οπως πριν ομορφα και τακτοποιημενα Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_JiMMiS_ Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Παίδες αν θελω να κάνω downgrade στο iOS 6, γίνεται; Ποια ειναι η διαδικασία ακριβώς, γνωρίζει κανεις;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 19, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Παίδες αν θελω να κάνω downgrade στο iOS 6, γίνεται; Ποια ειναι η διαδικασία ακριβώς, γνωρίζει κανεις;;; Δεν γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αλλά ρίξτε μια ματιά όσοι θέλετε να επιστρέψετε σε iOS 6, http://www.macworld.com/article/2049091/unhappy-with-ios-7-downgrade-while-you-still-can.html#tk.rss_all Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 20, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Ναι το είδα και εγώ εκ των υστέρων τυχαία... ισχύει για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazos Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 Έβαλα και εγω τα 7 στο 4s και μια χαρά δουλεύει(ένα ελαφρύ lag το έχει σε σχέση με την 6 αλλα δεν είναι κάτι που σε προβληματίζει).και δεν έκανα εγκατάσταση σαν αρχική αλλα κατευθείαν με ΟΤΑ Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stagml Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 απογοητευση η νεα ios με το 4s μου. δειτε εδω... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4910289#post4910289 Παράθεση Αη - Phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Έχω ένα περίεργο θέμα με το 3G : Επειδή συνηθίζω να κλείνω το cellular data για ευνόητους λόγους , όταν κάποια στιγμή χρειαστώ να έχω ιντερνέτ και δεν είμαι κοντά σε wifi , τότε αναγκαστικά ανοίγω το cellular data, αλλά δεν μπορεί να κάνει connect με 3G . Η μόνη λύση που βρήκα είναι να ανοιγοκλείνω το airplane mode για να επαναφέρω το 3G . Να διευκρινίσω οτι αυτό δεν μου το κάνει τώρα με το IOS7 αλλά μου το έκαμνε πάντα . Μήπως έχετε κάποια άποψη τι μπορεί να φταίει ? Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 επαναφορα ρυθμισεων δικτυου εχεις δοκιμασει να κανεις καμια φορα? Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimsap7 Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 να ρωτησω οταν συνδεω το i phone 4s στο pc δε μου κανει συγχρονισμο ξερετε τι παιζει? τωρα τελευταια το επαθα ολο το καιρο μια χαρα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 εχεις αναβαθμισει το itunes στην τελευταια εκδοση? Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ctavrosdem Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Έχω ένα περίεργο θέμα με το 3G : Επειδή συνηθίζω να κλείνω το cellular data για ευνόητους λόγους , όταν κάποια στιγμή χρειαστώ να έχω ιντερνέτ και δεν είμαι κοντά σε wifi , τότε αναγκαστικά ανοίγω το cellular data, αλλά δεν μπορεί να κάνει connect με 3G . Η μόνη λύση που βρήκα είναι να ανοιγοκλείνω το airplane mode για να επαναφέρω το 3G . Να διευκρινίσω οτι αυτό δεν μου το κάνει τώρα με το IOS7 αλλά μου το έκαμνε πάντα . Μήπως έχετε κάποια άποψη τι μπορεί να φταίει ? Ευχαριστώ πολύ Όταν θες να ανοίξεις το 3G Πρέπει να είναι στο off το wifi . Για αυτό όταν το βάλεις σε λειτούργεια πτήσης ενεργοποιείτε το 3G επειδή κλίνει το wifi.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 Φιλος δεν ισχυει αυτο που λες. Εγω εχω παντα ανοιχτο το 3g και το wifi Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 Μολις μου ηρθε update σε 7.0.2 που διορθωνει αρκετα bugs Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 Αρκετά δεν νομίζω γιατί είναι μικρό 18-19mb. Από τον αριθμό μόνο καταλαβαίνουμε ότι αντιμετωπίζουν μάλλον αρκετά προβλήματα αφού δεν έδωσαν την 7.0.1 αλλά κατευθείαν την 7.0.2. Ένα αναμονή των αποτελεσμάτων. Το 4s μου είναι λίγο κάπως. Το 4αρι σέρνεται πάντως. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 Εδόθη ο αριθμός 7.0.2 διότι η 7.0.1 είχε δοθεί πριν λίγες μέρες στα iPhones 5S/5C. Αλλαγές θα δούμε, αν δούμε, στην έκδοση 7.1, πιστεύω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 Αλλαγές θα δούμε μόνο αν πάρουμε το 5s από ότι βλέπω αυτό θέλουν αυτοί μάλλον. Στον δρόμο που χάραξε η Htc βλέπω ότι βαδίζει το μέλλον παλαιότερων συσκευών και δεν μ αρέσει Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 27, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 Δεν έχει καμία σχέση με την πολιτική που ακολουθεί η htc, απλά ήταν αναμενόμενο να είναι πιο "βαριά" η νέα έκδοση με ότι αυτό συνεπάγεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 Δεν έχει καμία σχέση με την πολιτική που ακολουθεί η htc, απλά ήταν αναμενόμενο να είναι πιο "βαριά" η νέα έκδοση με ότι αυτό συνεπάγεται. Εννοειται οτι θα ειναι πιο βαρια αλλα αν δεν γινεται μπορουν να κοψουν πραγματα η να μην την δωσουν καθολου. Στο 4αρι ας πουμε ειναι μερα με την νυχτα η διαφορα προς το χειροτερο. Στο 4s κατι γινεται αλλα αν σκεφτεις οτι λεγεται αναβαθμιση και οχι υποβαθμιση καπου χανεται το νοημα να την βαλεις. Αν θελουν μπορουν να το ελαφρυνουν και να τρεχει απροβληματιστα ειναι το μονο σιγουρο αλλα δεν θελουν για να παρουμε νεα συσκευη. Αυτο κανει και η Htc και αλλες εταιρειες και μπαινεις στο τρυπακι να αλλαζεις συσκευες καθε χρονο. το 4αρι με την 6.1.3 ειναι πολυ αξιολογο. Με την 7.0 ειναι λες και πηρες μια συσκευη Android των 150 ευρω. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 Με την 7.0 ειναι λες και πηρες μια συσκευη Android των 150 ευρω. συμφωνω απολυτα μαζι σου Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 29, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Για να μην μπερδεύουμε τις εντυπώσεις όμως, να θυμίσω ότι εδώ συζητάμε για το 4s και όχι για το 4άρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasiskok Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Παιδιά καλησπέρα! Να πω και εγώ την γνώμη μου για το iOS7 στο 4S! Αρχικά να πω πως εμφανίσιακα η διάφορα είναι τεράστια (για μένα προς το καλύτερο αλλά υποκειμενικό είναι αυτό) έχοντας το από την beta1 αρχές Ιουνίου μέχρι και σήμερα στην official 7.0.2 έχω να πω πως σε θέμα σταθερότητας με την 7.0.2 φτάνει τα επίπεδα του iOS6 και σε smoothness επίσης έχει γίνει πολύ καλό, κορυφαίο όπως ήταν και παλιότερα! Σε όλα είναι πολύ καλό πλέον τρέχει απροβλημάτιστα με μηδαμινά κόλληματα! Αλλά έχω παρατηρήσει 2 bug! 1) Κόλλημα κάποιες φορές κατα το άνοιγμα του spotlight και 2) μπαταρία ή οποία ενώ είχε δείξει καλά δείγματα στην beta6 πλησιάζοντας μάλιστα αυτονομία αυτή του iOS6 (με τα εφέ απενεργοποιημενα) ενώ τώρα πάλι δεν είμαι ευχαριστημένος κρατάει αρκετά λιγότερο! Να δούμε αν θα στρώσει με τον καιρό! Πάντως για μένα είναι σαν να ανανεώθηκε το κινητό και το έχω ακούσει από ΠΑΡΑ ΠΟΛΟΥΣ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts