FoT1s Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 Δεν γίνεται να περάσεις ρομ χωρίς τον κερνελ, μόνο σκέτο κερνελ Δεν καταλαβαινω τι θελεις να πεις/εννοεις. ΥΓ. Αν εννοεις που γραφω οτι περασα cm χωρις κερνελ κτλ, εννοω τον ντορι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 (edited) Παιδες, εβαλα ξανα την cm χωρις κερνελ χωρις τιποτα, και παλι τα ιδια μου εκανε. Περασα την 4.0.3, εκανα βαθμονομηση και μετα μεσω οτα περασα την 4.1.2, και το κινητο ειναι μια χαρα τωρα, γυρναει κανονικα χωρις προβλημα. Τι φταιει δεν μπορω να καταλαβω και το κανει αυτο στην cm...μηπως χανει την βαθμονομηση του οταν μπαινει custom ρομ κτλ? Τι πιστευεται οτι φταιει? (τουλαχιστον στο δικο μου κινητο). Εντελως παραλογο... Δοκιμασες να περασεις αλλη cm, π.χ. αυτη που εχω εγω? (σου εχω στειλει το link σε pm). Δοκιμασε και με SlimBean, με Vanilla Rootbox... Κανε δοκιμες κυριως με AOSP να δεις τι παιζει... Και ξερεις τι αλλο με "προβληματιζει"? Οτι δεν εχουν παρει θεση οι πιο εμπειροι του forum... Μαλλον η περιπτωση σου ειναι... περιπτωσαρα! Edited September 26, 2013 by stabill Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 (edited) Εντελως παραλογο... Δοκιμασες να περασεις αλλη cm, π.χ. αυτη που εχω εγω? (σου εχω στειλει το link σε pm) ΚΑΙ αυτην, και 10.2 εβαλα και οτι μπορεις να φανταστεις αλλο δοκιμασα. Το κινητο απο το πρωι, μεχρι και τωρα, δουλευει κανονικα και γυρισει πλαγια και ολα κομπλε με στοκ 4.1.2. Ειλικρινα, δεν ξερω τι συμβαινει και εχω ξενερωσει που δεν μπορω να βαλω την CM που μου αρεζε. Αμα περασω παλι CM κτλ, παλι τα ιδια θα εχω. Και να πω οτι κατι κανω λαθος, δεν κανω. Κανω φακτορυ, την περναω με τα gapps, ξανακανω φακτορυ και το ανοιγω. Οπως λεει και στις οδηγιες. *Χανει την βαθμονομηση ρε συ, γι' αυτο. Οταν περασα την 4.0.3, το εκανα βαθμονομηση και παρολο που και σε εκεινη δεν γυρνουσε, μολις το εκανα, εφτιαξε και μετα προχωρησα στο περασμα μεσω οτα της 4.1.2 Οσο για της ρομ, slimbean, δεν μου αρεσει καθολου, την εχω βαλει. Οσο για την αλλη, δεν την εχω δει εστω καν. Edited September 26, 2013 by FoT1s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 ΚΑΙ αυτην, και 10.2 εβαλα και οτι μπορεις να φανταστεις αλλο δοκιμασα. Το κινητο απο το πρωι, μεχρι και τωρα, δουλευει κανονικα και γυρισει πλαγια και ολα κομπλε με στοκ 4.1.2. Ειλικρινα, δεν ξερω τι συμβαινει και εχω ξενερωσει που δεν μπορω να βαλω την CM που μου αρεζε. Αμα περασω παλι CM κτλ, παλι τα ιδια θα εχω. Και να πω οτι κατι κανω λαθος, δεν κανω. Κανω φακτορυ, την περναω με τα gapps, ξανακανω φακτορυ και το ανοιγω. Οπως λεει και στις οδηγιες. Κανε και format system απο το mounts and storage... Τι να πω... Κανε δοκιμες και με αλλες roms, οχι Samsung-based... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 (edited) Κανε και format system απο το mounts and storage... Τι να πω... Κανε δοκιμες και με αλλες roms, οχι Samsung-based... Αυτη την στιγμη δεν εχω διαθεση ουτε εικονα να περασω. :lol: Μαλλον με βλεπω να μενω με την στοκ οπως παει το πραγμα, γτ αν πρεπει να γυριζω συνεχεια στην 4.0.3 για να το διορθωνω, οχι, ευχαριστω. :p Ψαχνω και προγραμματα να κανουν βαθμονομηση, αλλα κανενα δεν κανει σωστα την δουλεια του. Edited September 26, 2013 by FoT1s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 Στην cm 10.2 στο πλήκτρο ενεργοποίησης / απενεργοποίησης του κινητού στην επιλογή reboot δεν υπάρχει η δυνατότητα να μπαίνει κατευθείαν σε recovery όπως είχε η slim. Γνωρίζει κάποιος αν γίνεται αυτό ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 Υπαρχει η σχετικη επιλογη στο μενου "επιλογες για προγραματιστες". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 μιας και προχωραμε μπροστα στο android θα περασω την νεα PA RC2 με το active display απο το motoX Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 μιας και προχωραμε μπροστα στο android θα περασω την νεα PA RC2 με το active display απο το motoX Περιμένουμε εντυπώσεις από τη συνολική λειτουργία, και τη διάρκεια της μπαταρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 Καλημέρα Εχω θέμα με ένα φάκελο που λέγεται rtheme. Φλασαρω gs2romwipe ή το αλλο για τον κερνελ αλλα κολαει εκεί που λέει processing /data/ rtheme Ουτε να τον διαγραψω μπορώ. . Εκανα wipe data manually περασα ρομ και εχω πάλι θέματα. Ο media scanner στο θεό Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 Περιμένουμε εντυπώσεις από τη συνολική λειτουργία, και τη διάρκεια της μπαταρίας. Πολλή καλή, γρήγορη και απαλή, όντως έχει διαφορά η 4.3, επειδή όμως συνήθισα σε κάποια καλούδια της aokp θα περάσω την pac by Nico, την έχει φτιάξει με sabemod+linaro και κάτι διάφορα optimizations Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 Κανείς? ? Θέλω να διαγραψω τελείως το περιεχόμενο της internal. Με ποιον τρόπο? Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oiko37 Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 Εγω παντος μετα απο μια γυρα jellybam 4.3 - Slimbean 4.2.2/4.3, ξαναξυρισα σε neat. Αν δεν ειμουνα εθισμενος σε φλασαρισματα μαλλον θα την κρατουσα για καιρο αυτην. Από μπαταρία πως πάει η συγκεκριμένη σε σχέση με την επίσημη ελληνική 4.1.2 XWLSW? Πάνω κάτω μία από τα ίδια να φανταστώ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Από μπαταρία πως πάει η συγκεκριμένη σε σχέση με την επίσημη ελληνική 4.1.2 XWLSW? Πάνω κάτω μία από τα ίδια να φανταστώ? Καμια σχεση. Η lsw ειναι μακραν χειροτερη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Κανείς? ? Θέλω να διαγραψω τελείως το περιεχόμενο της internal. Με ποιον τρόπο? Ρυθμισεις, αποθ. χωρος, εκει εχει μια επιλογη που κανει αυτο που θελεις. Αν σου την αναφερει ως sd card ή κατι τετοιο, ειναι ο internal χωρος. Μου προεκυψε προσφατα, οταν νομισα οτι θα καθαριζα την sd και καθαρισα τον internal χωρο...! :p:lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Διεγραψα ολη την εξωτερική μου χτες κατά λάθος αππ το recovery. Titanium backups. Photos. Video Αστο Επανεφερα καποια αλλα.... Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oiko37 Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Καμια σχεση. Η lsw ειναι μακραν χειροτερη. Ναι ε? Μακάρι! Θα την δοκιμάσω με πρώτη ευκαιρία γιατί όλα της καλά της lsw, αλλά στο θέμα μπαταρία δεν παλεύεται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Νομιζω πως βρηκα το προβλημα στο κινητο μου οταν περναω cm. Μηπως αυτο με το γυρισμα της οθονης που δεν το κανει, συμβαινει επειδη εγω εκανα φακτορυ ρεσετ κ κασε, την περνουσα την ρομ κ ξαναεκανα τα ιδια? Ρωταω, επειδη ειδα τυχαια πως λεει να περαστη και γραφει οπως ειναι η υπαρχουσα ρομ εκτος cm, περνας την ρομ κανεις φακτορυ κ οχι κ τα κασε μετα ανοιγεις το κινητο κτλ...τι εχετε να πειτε για ολο αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 (edited) Νομιζω πως βρηκα το προβλημα στο κινητο μου οταν περναω cm. Μηπως αυτο με το γυρισμα της οθονης που δεν το κανει, συμβαινει επειδη εγω εκανα φακτορυ ρεσετ κ κασε, την περνουσα την ρομ κ ξαναεκανα τα ιδια? Ρωταω, επειδη ειδα τυχαια πως λεει να περαστη και γραφει οπως ειναι η υπαρχουσα ρομ εκτος cm, περνας την ρομ κανεις φακτορυ κ οχι κ τα κασε μετα ανοιγεις το κινητο κτλ...τι εχετε να πειτε για ολο αυτο? Δεν πιστεύω αλλά ποτέ δεν ξέρεις.. Πάρε ένα nandroid backup και δοκίμασε ;-) Πάντως factory rest κτλ κατόπιν εγκατάστασης της Cm δεν έχει τύχει να κάνω, όλα μόνο πριν την εγκατάσταση της. Από τις 4.3 έχω εντυπωσιαστεί από το build του nico60 της Pac-man (συγκεκριμένο build, όχι τη pac γενικά). Smooth, σταθερό, μηδέν κολλήματα, εμφανώς πιο γρήγορη από 4.2 και άπειρες επιλογές για προσωπική παραμετροποίηση. @PAPAKITOY όταν κάνεις δοκιμές για εκκαθάριση δεδομένων πάντα βγάζεις την sdcard.. την έχω πάθει πάντως οπότε μπορώ να φανταστώ.. ελπίζω τα κυριότερα να τα επανέφερες! Edited September 30, 2013 by Sofos_5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovich Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Μετά από πολλούς μήνες με σχεδόν απροβλημάτιστη χρήση της Omega v12 milestone 1 ήθελα να βάλω την Omega v24. Πήγα να κάνω την εγκατάσταση με full wipe για να μην έχω κάποιο απ' τα γνωστά προβλήματα, έκανα κανονικά τα 3 wipe, πήγα να περάσω την v24 αλλά μου έλεγε ότι η διαδικασία έγινε aborted στην αρχή αρχή. Δοκίμασα να ξαναπεράσω κατευθείαν την παλιά μου που την είχα κ αυτή στην κάρτα αλλά πάλι το ίδιο. Πήγα να κάνω reboot και μου έβγαζε ένα τύπο με νεκροκεφαλές και έλεγε κάτι ότι να μην ξαναπεράσει το dori 9.x σε sammy λογισμικό. Δεν ξέρω πως το βγάζει αυτό. Το θέμα είναι ότι πέρασα μια 4.0.4 γνήσια για να μπορέσω να το επαναφέρω αλλά όταν δοκίμασα πάλι να τη ξαναπεράσω πάλι το ίδιο μηνυμα μου βγάζει. Καμιά πρόταση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tass0s Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Ναι ε? Μακάρι! Θα την δοκιμάσω με πρώτη ευκαιρία γιατί όλα της καλά της lsw, αλλά στο θέμα μπαταρία δεν παλεύεται! Καλα θα κανεις, η πιο σωστη πιστευω ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gr_hunter Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Πλέον με 4.3 από infected και dorinmax 8.41v1 κανένα πρόβλημα, smooth και καλή μπαταρία για εδώ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WolfBack Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Παιδιά, έχουμε κανένα link από dorimax που να δουλεύει καλά στην cm 4.1.3 stable; Ευχαριστώ! ;) Παράθεση Samsung Galaxy S10 (G973F) Samsung Galaxy S7 Edge (G935F) Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Samsung Galaxy SII (GT-i9100) Samsung Galaxy S Plus (GT-i9001) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Τελικα βρηκα τι φταιει...ο βλακας εβαζα ενα τικ στην επιλογη για προχωρημενους στην καρτελα sensor.....:lol: Τωρα γυρναει κανονικα με cm 10.1 stable σε ολες τις πλευρες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkas1973 Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 Από τις 4.3 έχω εντυπωσιαστεί από το build του nico60 της Pac-man (συγκεκριμένο build, όχι τη pac γενικά). Smooth, σταθερό, μηδέν κολλήματα, εμφανώς πιο γρήγορη από 4.2 και άπειρες επιλογές για προσωπική παραμετροποίηση. Καλημέρα, μήπως ξέρει κανείς πως απενεργοποιούμε το halo; Παράθεση Γιώργος iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2 http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts