Kontos_Gr Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 Το δοκιμασα οντως και δεν εχει ελληνικα.. Το εχεις αναφερει στο thread της rom στο xda?? Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Δεν μπορώ να γράψω στο thread (lacking posts :P) οπότε αν δεν σου είναι κόπος.. :) Παράθεση Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe. (Albert Einstein) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 Παιδια καλημερα θα ηθελα επειδη δεν το εχω καταλάβει να μου πείτε πως κανει callibration ο κερνελ του τουρκου...Αν μπορει καποιος ας μου πει τον τροπο αναλυτικά.... Ευχαριστώ πολυ.... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 καλησπερα. μπορειτε να μου πειτε : οταν θα περασω καινουργια stock rom οποια ρυθμιση και αν ειχα θεσει για ενεργοποιηση /απενεργοποιηση του Η , Η+ μεσω της εντολης *#301279# με την καινουργια ρομ αυτο επανερχεται στο προεπιλεγμενο ( ξανα ενεργοποιηση το Η οπως ερχεται απο το εργοστασιο ) ?? Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polo1400 Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 Wow! Μονο αυτο εχω να πω! Φλασαρα αφου πρωτα τα "σκουπισα" ολα και αναθεμα με αν εχω δει ποτε το κινητο μου πιο γρηγορο και σταθερο... Μπουταρει σε λιγοτερο χρονο απο ποτε αλλοτε και συν τοις αλλοις εχω κατεβασει διαφορα πραγματακια απο την νεα κουζινα και δεν μου εχει κολλησει/ καθυστερησει ποτε στην boot screen οπως συνηθιζε μεχρι τωρα.. Απο μπαταρια δεν ξερω ακομα αλλα και με τις προηγουμενες ρομ του μεχρι τωρα δεν ειχα καποιο θεμα.. Αυτα προς το παρον.. Εν ολιγοις δηλωνω πολυ ικανοποιημενος και το μονο που μου λειπει για να ειμαι τελεια ειναι καποιο ωραιο θεματακι (τα οποια ομως θα ξεκινησουν να μπαινουν στη κουζινα σημερα οποτε μην ειμαι και αχαριστος τωρα..) Sent from my GT-I9100 using Tapatalk απο kernel φιλε μου εχεις αυτον που εχει η checkrom απο τη μανα της? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Awaker Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 Παιδιά η ΧΧKI4 ειναι η ιδια Rom που υπάρχει στο stickαρισμενο Thread με τις επίσημες Ελληνικές Rom και μη?? Αυτή είναι η ¨ τόσο ¨ καλή rom που όσοι αναβάθμισαν τους γαλαξίες τους έχουν προβλήματα? Παράθεση The sky moves on sideways Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 Παιδια γεια σας εβαλα καποιες γραμματοσειρες flipoint αλλα οσες εφαρμογες εχουν ελληνικο ονομα μου τις εμφανιζει με την κανονικη γραμματοσειρα γιατι? Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan24 Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 (edited) αυτη που ειναι στα επισημα firmware ειναι xwki4 και ειναι 2.3.4 ρομ.η xxki4 που εχει η νεα revolution ειναι η τελευταια εκδοση 2.3.5 ρομ Edited October 21, 2011 by pan24 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 (edited) Την Καλημερα μου στον Αγαπητο *freddaras* ....!!!! Μελη & Χρηστες.....!!! Ναι..!! Και εγω την δοκιμασα καλε μου Φιλαρακο....!!! Και πραγματιικα η Βαση της (ΚΚΙ4) ειναι αυτην που κανει Την διαφορα....!!!! Αλλα ας μην βιαστουμε τοσο πολυ,με τα συμπερασματα μας .....!!!! Με τον Ιταλο και τους <Kamerounezous> του...!!!! Αυτα που γραφουν για την Μπαταρια,δεν τα βλεπω και στην Πραξη...!!!! Ξερεις οτι δεν τον Παω τον Ιταλο...!!! Αλλα θα ομολογησω πως ειναι καλη η δουλεια τους...!!!! (Αφου εχει πατησει πανω στην {XXΚI4}). Aλλα σε μενα η Μπαταρια εχει αλλαξει καπως συμπεριφορα απο εχθες....!!! (Ισως να φταιω και Εγω ,Mιας και το παρασκαλεισα το Ατιμο και το εχω Μουρλανει στα -flasharismata-...!!!!) Αυτο που μου Εχει κανει Εντυπωση....!!!! Ειναι οτι μολις Ξαναγυρισα στην :!:NEW OMEGA v2.1:!: .....Που Μολις τωρα ανεβηκε....!!!! Το τηλεφωνακι μου ηρθε στα Στα συγκαλα του...!!!!!!! Ειναι πολυ νωρις για τα οποια συμπερασματα....!!!! Και μονο οτι Η Νew OMEGA...!!!! Eιναι σχεδιασμενη στα Ελληνικα μου Κριτηρια....!!! Και απο εναν ανθρωπο δοκιμασμενο και ΧΙΛΙΟΤΣΕΚΑΡΙΣΜΕΝΟ για αυτο που μου προσφερει...!!! Αλλα και τον βρισκω καθε μερα να λυσει την οποια χαζο / Απορια μου......!!!!! Ναι...!!!! Ειναι αυτο που θα με κανει να παραμεινω στο MADE IN GREEK....!!!!!!! Και να πειραματιστω με την New Version του...!!! Μιας και μολις την Ανοιξα και την Μελεταω....!!! Kαι αν τελικα ειναι τοσο καλο αυτο το (KI4),Που απο οτι βλεπω και διαβαζω το γραφουν ολοι τους...!!! Αλλα και εγω ο ιδιος διαπιστωνω.....!!!! Παω απο εκει να τον ρωτησω μολις τον πετυχω...!!! (Μιας και εκει ξημεροβραδιαζομαι ολη μερα... Αν μας ετοιμαζει κατι....!!!! Και αν οχι, να του το προτεινω βρε Αδερφε...!!! Αφου Ο Παλικαρος δεν μιλαει <kameroumezika> και μεχρι σημερα εχει καλυψει στο ΕΠΑΚΡΟ...!!! Ολες μου τις απαιτησεις...!!!!!!! Την Καλημερα μου Σε Ολους και Παλιιιι....!!!!! γεια σου φιλε μου gorgiosalon:) προφανώς και δεν ειναι μονο θεμα λεομαρ αλλα XXΚI4 οπως ειπα και εγω πιο πανω αλλα το κινητο ΤΩΡΑ Φ Υ Σ Α Ε Ι !!!!!!!!! Η XXΚI4 ειναι πραγματικα ολα τα λεφτα! το κινητο μπουταρει τοσο γρηγορα(με πανω απο 247 εφαρμογες με επαναφορα απο τιτανιουμ) που εχω παθει την πλακα μου!!!!!!!!!!!:blink::blink: δεν το πιστευω αυτο που βλεπω πραγματικα! η διαφορα της ΚΙ8 με την ΚΙ4 ειναι Χ Α Ο Τ Ι Κ Η ασχετα αμα βγήκαν μαζι!:) η ομεγκα ειναι ολα τα λεφτα αλλα θα πρεπει οπωσδήποτε η νεα εκδοση να βασιστεί εδω... κανανε παπαδες με την XXΚI4 στην samsung πραγματικα! δεν υπαρχει το κινητο ειναι κυριολεκτικα αγνώριστο...:) απο kernel φιλε μου εχεις αυτον που εχει η checkrom απο τη μανα της? ναι αυτον που εχει απο την μανα του εχω εγω...:) Edited October 21, 2011 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Awaker Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 αυτη που ειναι στα επισημα firmware ειναι xwki4 και ειναι 2.3.4 ρομ.η xxki4 που εχει η νεα revolution ειναι η τελευταια εκδοση 2.3.5 ρομ :) Σουπερ !! Ξέρουμε μήπως πότε θα είναι διαθέσιμη η επίσημη XXKI4 και αν θα έχει ελληνικά όπως η XWki8 που έχω ήδη περασμένη στον γαλαξία? Παράθεση The sky moves on sideways Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 Προσωπικά έπαθα την πλάκα μου..δεν ξέρω αν είναι η νέα αναβάθμιση η η ρομ του λεομαρ δεν έχω δει το κινητό μου πιο σταθερό πιο γρήγορο ..τα πάντα δουλεύουν ρόλοι .και όπως είπα και πριν δεν ξέρω άλλα μου φαίνεται ότι το κινητό σε ταχύτητά είναι ένα κλικ πάνω.. Απο μπαταρία θα δείξει είναι νωρίς ακόμη άλλα τα πρώτα σημαδια είναι θετικά .. Sent from my Samsung Galaxy S II using Tapatalk Wow! Μονο αυτο εχω να πω! Φλασαρα αφου πρωτα τα "σκουπισα" ολα και αναθεμα με αν εχω δει ποτε το κινητο μου πιο γρηγορο και σταθερο... Μπουταρει σε λιγοτερο χρονο απο ποτε αλλοτε και συν τοις αλλοις εχω κατεβασει διαφορα πραγματακια απο την νεα κουζινα και δεν μου εχει κολλησει/ καθυστερησει ποτε στην boot screen οπως συνηθιζε μεχρι τωρα.. Απο μπαταρια δεν ξερω ακομα αλλα και με τις προηγουμενες ρομ του μεχρι τωρα δεν ειχα καποιο θεμα.. Αυτα προς το παρον.. Εν ολιγοις δηλωνω πολυ ικανοποιημενος και το μονο που μου λειπει για να ειμαι τελεια ειναι καποιο ωραιο θεματακι (τα οποια ομως θα ξεκινησουν να μπαινουν στη κουζινα σημερα οποτε μην ειμαι και αχαριστος τωρα..) Sent from my GT-I9100 using Tapatalk σας ευχαριστω πολυ και τους δυο...να ρωτησω κατι αλλο... δοκιμασατε μηπως τον launcher 5χ5? ειναι συμβατος με το jkay 12? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kontos_Gr Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 σας ευχαριστω πολυ και τους δυο...να ρωτησω κατι αλλο... δοκιμασατε μηπως τον launcher 5χ5? ειναι συμβατος με το jkay 12? Τον έχω βάλει.Μέχρι τώρα κανένα θέμα Παράθεση Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe. (Albert Einstein) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 Τον έχω βάλει.Μέχρι τώρα κανένα θέμα εισαι με το stock theme? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kontos_Gr Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 εισαι με το stock theme? Ναι περιμένω να βγει κάτι αξιόλογο σε μπλε για να αλλάξω :P Παράθεση Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe. (Albert Einstein) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 Ναι περιμένω να βγει κάτι αξιόλογο σε μπλε για να αλλάξω :P οκ μαν νασαι καλα.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan24 Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 Εδω ειναι η ρομ μου βασισμενη στο XXKI4.δοκιμαστε και πειτε εντυπωσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 Έκανα αναβάθμιση σε XXKI4 αλλά ξέχασα να κρατήσω κάποιες προσωπικές ρυθμίσεις (αλλαγές σε icons κτλ + κάποιες αλλαγές σε εφαρμογές οι οποίες ήταν στο system/app). Έχω κρατήσει backup με την KI3 αλλά όλα τα αρχεία είναι σε .img format και δεν γνωρίζω πως μπορώ να τα ανοίξω ώστε να ψάξω στο SystemUI.apk, framework.apk κτλ αυτά που θέλω... Γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να τα ανοίξω για να βρω αυτά που ψάχνω?? Θα σας ήμουν υπόχρεος... Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitriss19 Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 Παίδες όσοι περάσατε την καινούρια του Leomar v1.0, στην μπαταρία το νούμερο το εμφανίζει στην μέση της μπαταρίας ή λιγο πιο δεξια?Εννοώ το ποσοστό %. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 απο kernel φιλε μου εχεις αυτον που εχει η checkrom απο τη μανα της? Ναι φιλε μου.. Δεν μπορώ να γράψω στο thread (lacking posts :P) οπότε αν δεν σου είναι κόπος.. :) Το εφτιαξε.. Κατεβαζεις το swype απο την κουζινα ,αυτο που εχει περισσοτερες γλωσσες και εχει ελληνικα αλλα και αλλες διαλεκτους οπως καμερουνεζικα :P Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 δοκιμασε κανενας στη λεομαρ τα monkey themes? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1266155 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 21, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 Παίδες όσοι περάσατε την καινούρια του Leomar v1.0, στην μπαταρία το νούμερο το εμφανίζει στην μέση της μπαταρίας ή λιγο πιο δεξια?Εννοώ το ποσοστό %. Λίγο πιο δεξιά, δεν είναι πρόβλημα, απλά έτσι είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oiko37 Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 Παιδια γεια σας εβαλα καποιες γραμματοσειρες flipoint αλλα οσες εφαρμογες εχουν ελληνικο ονομα μου τις εμφανιζει με την κανονικη γραμματοσειρα γιατι? Φιλε αν δεν κανω λαθος πρεπει η γραμματοσειρα που βαζεις να υποστηριζει το ελληνικο αλφαβητο για να στην αλλαξει. Προφανως αυτες που εβαλες δεν το υποστηριζουν. Εγω εχω κατεβασει απο το μαρκετ το fontomizer που εχει παρα πολλες γραμματοσειρες. Τις δοκιμασα σχεδον ολες αλλα η μονη γραμματοσειρα που μου υποστηριξε ελληνικα ηταν η DejaVuSerif Condensed. Αν θες ριξε μια ματια;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 21, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 Το δοκιμασα οντως και δεν εχει ελληνικα.. Το εχεις αναφερει στο thread της rom στο xda?? Από το KitchenPro βάζεις το νέο swype και έχεις κανονικά ελληνικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 Πάντως στη νέα ρομ του λεομαρ βλέπω ότι λείπουν πολλά ακόμη πράγματα οπότε λέω να περιμένω τον δικό μας το Γιάννη να φέρει την κι 4 τέλεια όπως είναι και η τωρινή του ρομ η Omega Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stispan1 Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 δοκιμασε κανενας στη λεομαρ τα monkey themes? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1266155 Εγώ και πολλοί άλλοι με το Monkey Blue είχαμε bootloop και ξαναφλασαραμε για να φτιάξει, ενώ με το Monkey Red δεν είχαν πρόβλημα. Εγώ δεν το δοκίμασα πάντως... Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 Πάντως στη νέα ρομ του λεομαρ βλέπω ότι λείπουν πολλά ακόμη πράγματα οπότε λέω να περιμένω τον δικό μας το Γιάννη να φέρει την κι 4 τέλεια όπως είναι και η τωρινή του ρομ η Omega και παλι ομως το κινητο φυσάει...:) και εγω θελω η νεα ομεγκα να πατησει εκει αλλα για την ωρα το κινητο παει σε αλλο επιπεδο με την τελευταια αναβάθμιση! παντως θα μας τρελανουν εκει στην samsung.. ΚΙ8 ΚΑΙ XXKI4 βγηκαν την ιδια λεει ημερομηνία και πραγματικα τα 2 φιρμ ειναι μερα με την νυχτα! χαοτικες διαφορες! και μονο ο χρονος που κανει πλεον για να ανοιξει η συσκευη στην ki4 φτανει...:) δοκιμαστε ενα προγραμμα σαν το quicpic...οι photos ανοίγουν πλεον σε δευτερόλεπτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts