Rospy7 Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 (edited) Και εγώ από tech n easy το πήρα σφραγισμένο με ταινία ασφαλείας και ελληνικο manual συσκευή Cosmote!! Οπότε πάρτο άφοβα! Φίλε Rospy μήπως χρησιμοποιείς θήκη και έχεις πρόβλημα με echo?? Ρωτάω γιατί εγώ έχω και πήραμε και οι δύο τις συσκευες μας από το ίδιο μαγαζί! Φιλε χρησιμοποιω θηκη απο την πρωτη μερα που το πηρα ειναι της Case mate και δεν εχω κανενα προβλημα με echo. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk δλδ εχει καποια σταμπα κοσμοτε πάνω, ή εξτρα μενου της κοσμοτε μεσα? γιατι προτειμω τις καθαρες συσκευες, χωρις "σχεσεις" με τις 3 εταιρίες της κινητης τηλεφωνίας μας... Οχι δεν εχει τιποτα απο αυτα η συσκευη ειναι μια χαρα κομπλε.Το μονο θεμα απο οτι εχω καταλαβει ειναι στο θεμα αναβαθμισης επειδη ειναι συσκευη Cosmote αργουν να ερθουν αλλα ευτυχως που υπαρχει το forum γιατι αμα περιμενα απο την Cosmote και το Kies Καληνυχτα. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου. Edited November 6, 2011 by ioathe Διπλο post Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvala Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 help τα νευρα μου Μήπως έχουν οι routers τα ίδια SSID; π.χ. NetFaster IAD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpaouts Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 Μήπως έχουν οι routers τα ίδια SSID; π.χ. NetFaster IAD καλημερα πολυ πιθανων φιλε μου αλλα επειδη δεν γνωριζω κ πολλα θα θελα την βοηθεια σου πως μπορω να το δω αυτο (τα ρουτερ που εχω το προβλημα ειναι τισ hol κ τα δυο κ ειναι κ ιδια μαρκα) μολισ παει να συνδεθει αν θυμαμε καλα μου λεει ελεγχος ταυτοτητας κ μετα μου γραφει αποσυνδεθηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvala Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 Δοκίμασε να αλλάξεις το όνομα του ασυρματου δικτύου στο σπίτι σου Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DarthGRE Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 να ρωτήσω, επειδη βλέπω τις τιμες στο σκρουτζ, έχει πάρει κανείς απο κάποιο απο τα πρώτα 5 πχ καταστήματα που το έχουν πιο φτηνά? είναι γενικά παραεισαγωγές όλα αυτά? εαν ναι, ποιο το βασικό μειονέκτημα σε αυτό? και τέλος,για το ασπρο χρώμα που βγαίνει το κινητό, πως συμπεριφερεται στον χρονο? μήπως θα μαυρίσει-λερωθει πολύ εύκολα σαν ασπρο που ειναι? φοβάμαι πως όπως συνηθως τα άσπρα πλαστικά, πάρει μια κιτρινοπη απόχρωση στην πορεία λόγω της ηλιακης ακτινοβολίας κτλπ... Φιλαρακι μου και εγω απο το Tech n Easy πηρα το λευκο,και ειναι και ελληνικο και κανενα προβλημα.Πολυ καλο και εξυπηρετικο σαιτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DarthGRE Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 Παιδια εγω εχω το εξης σπαστικο θεματακι.Επειδη το σπιτι μου ειναι διορωφο,εχω το router στον κατω οροφο οπου και εκπεμπει ασυρματα,αλλα επειδη στον επανω οροφο δεν φτανει το σημα εχω κανει εγκατασταση με μπριζα (απ'οπου μεταδιδεται ενσυρματα το δικτυο) και επανω καταληγει σε ενα switchάκι,το οποι με τη σειρα του δινει ip σε ενα ασυρματο repeater και εχω δικτυο κανονικοτατα.Εδω και 3 χρονια ειμαι μια χαρα και δουλευει ρολοι.Το θεμα ειναι οτι μεχρι τωρα με το iPhone ειχα καλομαθει και οποτε αλλαζα οροφους ή αλλαζε μονο του δικτυο (τα εχω ονομασει διαφορετικα) οποτε εβρισκε πιο δυνατο σημα το ενα απ'το αλλο,ή στην χειροτερη περιπτωση αν το ειχα κλειστο και το ανοιγα,συνδεοταν στο δικτυο του εκαστοτε οροφου. Απο τοτε που πηρα το S2,αυτο το πραγμα δεν το κανει μονο του,με αποτελεσμα να πρεπει να μπαινω στις ρυθμισεις καθε φορα και να διαλεγω ποιο δικτυο θελω να χρησιμοποιησω. Ειμαι unrooted.Υπαρχει κανενας τροπος να γινει καποια ρυθμιση,καποιο tweak ή εφαρμογη που να επιτρεπει να επιλεγει το κινητο το δικτυο με το δυνατοτερο σημα καθε φορα που ενεργοποιειται το wifi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Idomeneas80 Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 Ακριβώς το ίδιο θέμα έχω κι εγώ στο σπίτι. Υπάρχει λύση; Παράθεση Ιδομενέας iPhone 7 Black iPad Air 2 Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DarthGRE Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 Κι αλλη ερωτηση:Ολα τα Navigation programms προυποθετουν χρηση data στα Android? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ancient_Flame Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 Όχι βέβαια.Το igo και το navigon λειτουργούν χωρίς data plan.Απλά με τα android χωρίς σύνδεση στο internet αργεί να κλειδώσει δορυφόρους... Παράθεση http://spyridakis.webs.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DarthGRE Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 Επισης με θεριζει η μαστιγα του "Σβησιματος ολων των τραγουδιων απο το library της καρτας,ετσι ξαφνικα" :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 (edited) Καλημερα παιδια.Θελω να κανω Nadroidbackup αλλα οταν κανω boot σε clockwork recovery χειροκινητα δεν μου εμφανιζει το backup and restore μονο τις πρωτες 4 επιλογες ως το wipe cache partition.Εκανα install και απο το market clockworkmod εκανα flash clockworkmod recovery επελεξα την συσκευη και εβγαλε κανονικα successful και μετα reboot into recovery αλλα παλι το ιδο μονο τις πρωτες 4 επιλογες απο κατω μου βγαζει ενα σφαλμα οταν ειμαι σε clockwork recovery με κoκκινα γραμματα.Ας μου απαντηση καποιος αν ξερει γιατι θελω να κανω Nadroid buckup για να βαλω custom rom. Ειμαι root με των πρωτο τροπο και απο οτι καταλαβα μαλλων θελει τον δευτερο τροπο CFroot για να κανω αυτο που θελω??? Edited November 6, 2011 by Rospy7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 Δεν χρειαζεται να συγχρονίσεις τίποτα. Ο απλουστερος τρόπος ειναι να μεταφέρεις τα πάντα ως εξής: Φτιαχνεις στην εξωτερικη SD card φακέλους πχ My Music, My photos, My files, My movies κλπ. Μεταφέρεις το περιεχόμενο των αντίστοιχων φακέλων του Mac ένσυρματα η ασύρματα και είσαι ένταξη. Για την μουσικη θα μεταφέρεις ολόκληρο τον φάκελο music που βρίσκεται στο Mac στην θέση Music/iTunes/iTunes media/Music και θα είσαι οκ. πο εκει πέρα αν κανεις κάποιες αλλαγές ξανά κανεις μια μεταφορα που αυτη την φορα δεν θα αργήσει καθόλου. Για τα αρχεία office που αλλαζουν τακτικα, εγω χρησιμοποιω το dropbox για συγχρονισμό. Επίσης υπάρχει και μια εφαρμογη που κάνει συγχρονισμο με Mac και iTunes. Δοκίμασε την λέγεται iSyncr Lite for Mac. Εγκαθιστάς και την αντίστοιχη εκδοση στο Mac και γίνεται ο συγχρονισμός. Θα σου ειναι χρήσιμη αν έχεις πολλές βιβλιοθήκες. Ένα άλλο θέμα ειναι ότι δεν παίζουν τα βίντεο που έχεις τραβήξει με iPhone. Γι αυτο θα κατεβασεις απο το market ένα βίντεο player. Εμένα με εξυπηρετεί πολυ ο MX Video Player αν τον βάλεις στις ρυθμίσεις του να επιλέξεις οπωσδήποτε S/W αποκωδικοποιητης. Μια χρήσιμη εφαρμογη για να μεταφέρεις αρχεία, φωτο, βίντεο απο το τηλέφωνο στο Mac εφόσον ειναι στο ίδιο wifi ειναι ο wifi file explorer. Και για να παρακολουθείς τα βίντεο στην οθόνη του mac αλλα και πολλα αλλα δοκίμασε το Plex. Φίλε Κώστα σε ευχαριστώ πάρα πολύ ήσουν απλά κατατοπιστηκότατος να ΄σαι καλα! Η αλήθεια είναι ότι είμαι ενθουσιασμένος με το κινητό. Τα μόνο drawbacks που βλέπω είναι το θέμα της μπαταρίας και κάποια άλλα μικροπράγματα... η μπαταρία κρατά μία μέρα με χρήση wifi κάνα 10ωρο, bluetooth καμιά ώρα (αυτοκίνητο) και αρκετή περιήγηση τώρα που είναι αρχή.. θα πάρει πάνω της η μπαταρία μετά από κάποιες φορτίσεις? τώρα έχω κάνει μόνο τρεις... Επίσης το θέμα με το πληκτρολόγιο είναι κάπως περίεργο. Ο native browser που έχει δεν σας αρέσει? Πιο πολύ πάτε σε Opera? Εμένα μου φάνηκε λιγάκι καλύτερος ο in-house... Α, και το άλλο? Γιατί ρε παιδιά τρέχουν οι εφαρμογές χωρίς καν να τις ανοίξεις? Εχω κατεβάσει ένα task killer αλλά ενώ κλείνω τις εφαρμογές καποιοες ξανατρέχουν (facebook, FM radio, emails, gamehub, viber, etc), γιατί??? Και τελευταίο... τις εφαρμογές που κατεβάζω από τον υπολογιστή τις έχω σε αρχεία πως τις εγκαθιστώ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ! ! !:up::up::up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yiorgos Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 Καλημερα μετα απο πολυ διαβασμα 300 και σελιδων,ζαλιστηκα λιγο βεβαια να σας πω την αληθεια ,ηρθε η ωρα να κανω και γω μια ερωτηση ,μολις προχτες πηρα και γω το τηλεφωνο(φανατικος iphone απο την πρωτη ημερα) και εχω μπλεξει λιγο με το Android ,το προβλημα μου ειναι το εξης ενω στην αρχη ολα καλα τωρα που προσπαθω να μεταφερω ενα εικονιδιο εφαρμογης σε μια αλλη σελιδα με μεταφερει στην homescreen να το βαλω και οχι εκει που το διαλεγω εγω,σορρυ εαν εχει απαντηθει αλλα δεν ειχα το κουραγιο να διαβασω τις τελευταιες 50 σελιδες,:O:O Παράθεση I'm not driving fast...just flying slow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
solo7 Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 Καλησπέρα, είμαι νέος χρήστης του galaxy. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει αν γνωρίζει; Γίνεται να αλλάξω τη γλώσσα του πληκτρολογίου του τηλεφώνου στα ελληνικά για να μπορώ να κάνω αναζήτηση των επαφών που έχω στα ελληνικά; Αυτή τη στιγμή δείχνει πάνω στους αριθμούς μόνο αγγλικά γράμματα. Ευχαριστώ και συγγνώμη αν έχει ήδη απαντηθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 Καλησπέρα, είμαι νέος χρήστης του galaxy. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει αν γνωρίζει; Γίνεται να αλλάξω τη γλώσσα του πληκτρολογίου του τηλεφώνου στα ελληνικά για να μπορώ να κάνω αναζήτηση των επαφών που έχω στα ελληνικά; Αυτή τη στιγμή δείχνει πάνω στους αριθμούς μόνο αγγλικά γράμματα. Ευχαριστώ και συγγνώμη αν έχει ήδη απαντηθεί. Σέρνεις το δάχτυλό σου πάνω στο space και εμφανίζει και τα ελληνικά... πριν από αυτό θα έχεις πάει ρυθμίσεις --> Γλώσσα και πληκτρολόγιο --> Πληκτρολόγιο Samsung (ή ότι άλλο χρησιμοποιείς) και εκεί επιλέγεις τις γλώσσες που θα χρησιμοποιείς όταν γράφεις.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 Καλημερα μετα απο πολυ διαβασμα 300 και σελιδων,ζαλιστηκα λιγο βεβαια να σας πω την αληθεια ,ηρθε η ωρα να κανω και γω μια ερωτηση ,μολις προχτες πηρα και γω το τηλεφωνο(φανατικος iphone απο την πρωτη ημερα) και εχω μπλεξει λιγο με το Android ,το προβλημα μου ειναι το εξης ενω στην αρχη ολα καλα τωρα που προσπαθω να μεταφερω ενα εικονιδιο εφαρμογης σε μια αλλη σελιδα με μεταφερει στην homescreen να το βαλω και οχι εκει που το διαλεγω εγω,σορρυ εαν εχει απαντηθει αλλα δεν ειχα το κουραγιο να διαβασω τις τελευταιες 50 σελιδες,:O:O Mέσα στις εφαρμογές, θα πατήσεις το κουμπί menu, μετά edit, και θα μπορείς πλέον να μεταφέρεις τις εφαρμογές σου σε άλλες σελίδες! Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 Ερώτηση ΣΟΣ ! Σε ΚΙ8 2.3.5 πολλές φορές το κινητό δεν κλείνει μετά το ένα λεπτό που του έχω ορίσει να σβήνει η οθόνη. Έτσι αυτή παραμένει μόνιμα ανοιχτή μέχρι να την κλείσω χειροκίνητα. Οπότε μπορεί να το βάλω π.χ. στο μπουφάν μου και όταν το κοιτάξω μετά από ώρα να είμαι με -30% μπαταρία ! Έχετε καμιά ιδέα τι μπορεί να φταιει ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yiorgos Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 Mέσα στις εφαρμογές, θα πατήσεις το κουμπί menu, μετά edit, και θα μπορείς πλέον να μεταφέρεις τις εφαρμογές σου σε άλλες σελίδες! Nαι μπερδευτικα μαλλον με το πως μετακινω στο homepage .ευχαριστω μαλλον θα μου παρει καιρο να το μαθω :happy: Παράθεση I'm not driving fast...just flying slow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 Ερώτηση ΣΟΣ ! Σε ΚΙ8 2.3.5 πολλές φορές το κινητό δεν κλείνει μετά το ένα λεπτό που του έχω ορίσει να σβήνει η οθόνη. Έτσι αυτή παραμένει μόνιμα ανοιχτή μέχρι να την κλείσω χειροκίνητα. Οπότε μπορεί να το βάλω π.χ. στο μπουφάν μου και όταν το κοιτάξω μετά από ώρα να είμαι με -30% μπαταρία ! Έχετε καμιά ιδέα τι μπορεί να φταιει ;; μηπως εχεις καποια εφαρμογη απο πισω που σου κρατει την οθονη ανοιχτη??? τετοιο πραγμα δεν εχω συναντήσει ποτε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 Παιδια εγω εχω το εξης σπαστικο θεματακι.Επειδη το σπιτι μου ειναι διορωφο,εχω το router στον κατω οροφο οπου και εκπεμπει ασυρματα,αλλα επειδη στον επανω οροφο δεν φτανει το σημα εχω κανει εγκατασταση με μπριζα (απ'οπου μεταδιδεται ενσυρματα το δικτυο) και επανω καταληγει σε ενα switchάκι,το οποι με τη σειρα του δινει ip σε ενα ασυρματο repeater και εχω δικτυο κανονικοτατα.Εδω και 3 χρονια ειμαι μια χαρα και δουλευει ρολοι.Το θεμα ειναι οτι μεχρι τωρα με το iPhone ειχα καλομαθει και οποτε αλλαζα οροφους ή αλλαζε μονο του δικτυο (τα εχω ονομασει διαφορετικα) οποτε εβρισκε πιο δυνατο σημα το ενα απ'το αλλο,ή στην χειροτερη περιπτωση αν το ειχα κλειστο και το ανοιγα,συνδεοταν στο δικτυο του εκαστοτε οροφου. Απο τοτε που πηρα το S2,αυτο το πραγμα δεν το κανει μονο του,με αποτελεσμα να πρεπει να μπαινω στις ρυθμισεις καθε φορα και να διαλεγω ποιο δικτυο θελω να χρησιμοποιησω. Ειμαι unrooted.Υπαρχει κανενας τροπος να γινει καποια ρυθμιση,καποιο tweak ή εφαρμογη που να επιτρεπει να επιλεγει το κινητο το δικτυο με το δυνατοτερο σημα καθε φορα που ενεργοποιειται το wifi? Τι να σου πω φίλε μου.Εγώ μετακινούμαι συνεχώς από το ασύρματο του σπιτιού στης δουλειάς και δεν έχω πρόβλημα.Μήπως αν άλλαζες τι ssid έκανες τη δουλειά σου; Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QalexisQ Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 @mikahakkinen για την πρωτη σου ερωτηση πηγαινε στις ρυθμισεις-->πληροφοριες...-->και δες εκδοση android. η τελευται νομιζω για τα ελληνικα ειναι η 2.3.4 αλλα εχει βγει και η 2.3.5 και ειναι διαθεσημη εδω να την κατεβασεις και να την φλασσαρεις μεσω odin. για το δευτερο δεν γνωριζω ακριβως μιας και δεν με απασχολησε ποτε αλλα αν δεν κανω λαθος ειναι καποιος κωδικος που γραφεις και σου εμφανιζεται. αμα ψαξεις στο forum λογικα θα το βρεις. Παράθεση SAMSUNG GALAXY S II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 Nαι μπερδευτικα μαλλον με το πως μετακινω στο homepage .ευχαριστω μαλλον θα μου παρει καιρο να το μαθω :happy: Μην αγχώνεσαι!! Κι εγώ νέος είμαι στα android, πριν ένα μήνα πήρα το κινητό, αλλά κάθε μέρα του πίνω το αίμα και το μαθαίνω!! :p Σε 2-3 εβδομάδες θα τα έχεις μάθει :happy: Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arnaki2000 Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 Μόλις έκανα root τη συσκευή μου (επιτέλους) και πέρασα και την Φινλανδική KI8 2.3.5. Παρατήρησα οτι το KIES πλέον μου γράφει οτι δεν μπορεί να υποστηρίξει τη συγκεκριμένη έκδοση λογισμικού (!!!). Όταν με το καλό βγεί για εμας το Android 4.0 θα μπορώ να κάνω update μέσω KIES ή θα πρέπει να το περάσω χειροκινητα όπως έκανα τώρα με την ΚΙ8? Παράθεση OnePlus 6T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpaouts Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 Μήπως έχουν οι routers τα ίδια SSID; π.χ. NetFaster IAD φιλε μου κ τα δυο ρουτερ γραφουν απο πισω wlan ssid:netfaster wlan δεν μπορω να βρω που παω για να αλλαξω το ssid απο το ρουτερ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvala Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 Ανοίγεις browser, πας στη διεύθυνση 192.168.2.1, κάνεις login (δοκίμασε admin/ admin, αφού απ' ότι φαίνεται δεν έχεις αλλάξει τπτ στα settings του router). Πηγαίνεις στην επιλογή για ασύρματα δίκτυα και εκεί κάπου θα βρείς το SSID. Το αλλάζεις σε κάτι άλλο. Προσοχή. Αν όλα αυτά τα κάνεις από υπολογιστή που συνδέεται ασύρματα στο δίκτυο, τότε θα αποσυνδεθείς και θα πρέπει να συνδεθείς στο νέο SSID. Αλλάζοντας το όνομα θα σού λυθούν τα προβλήματα, που δημιουργούνται επειδή υπάρχουν δύο δίκτυα με ίδιο SSID αλλά διαφορετικό password Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts