sothoms Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 Συγκεκριμένα δεν μπορω να βρω κατι στις ρυθμισεις που να μου επιρεπει να βάζω όριο στα kb που θα ανοίγονται με καθε mail Το κοιταξα και στο δικο μου γιατι το ειχα προσεξει καποια στιγμη, αλλα ειδα οτι μονο στους λογαριασμους που τους εχεις κανει active sync εχεις αυτην την επιλογη. Στους αλλους δεν βρηκα αυτην την επιλογη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 Καλησπέρα και καλό μήνα σε όλους...Θέλω να ρωτήσω κάτι, μήπως γνωρίζει κανένας... Έχω κανονικά το κινητό (άδειο) και συνδέω κανονικά με kies, κανένα πρόβλημα. Του έχω περάσει αρκετές εφαρμογές (καμιά 150αριά) και δεν "μασάει" πουθενά... Κάθε φορά όμως που το ξεσυνδέω απο το kies και "εκτελειται σάρωση πολυμέσων" κάνει επανεκκίνηση.... Γιατί, φταίει κάτι? Είναι φυσιολογικό.;) Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzin1 Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 Καλησπέρα και καλό μήνα σε όλους...Θέλω να ρωτήσω κάτι, μήπως γνωρίζει κανένας... Έχω κανονικά το κινητό (άδειο) και συνδέω κανονικά με kies, κανένα πρόβλημα. Του έχω περάσει αρκετές εφαρμογές (καμιά 150αριά) και δεν "μασάει" πουθενά... Κάθε φορά όμως που το ξεσυνδέω απο το kies και "εκτελειται σάρωση πολυμέσων" κάνει επανεκκίνηση.... Γιατί, φταίει κάτι? Η "σάρωση πολυμέσων" είναι φυσιολογική μετά την αποσύνδεση απ'το kies..Το restart σε καμία περίπτωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 παιδια αν και χρηστης android εδω και 1,5 χρονο σημερα μου συναιβει κατι περιεργο. εκανα σνυχωνευση των επαφων μου με το google και ξαφνικα στην επαφη ενος φιλου μου εμφανισε μια φωτο με αυτον να πω οτι απο αυτον φιλο ειχα μονο το κινητο του και τιποτα αλλο απλα εχω συνχρονισει τις επαφες μου στο gmail το ιδιο συναιβει και με την επαφη του αδερφου μου πως γινεται αυτο Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexziog Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 Πήγαινε Ρυθμίσεις-Πληροφορίες σχετικά με το τηλέφωνο-Έκδοση android και δες ποια έκδοση έχεις εγκατεστημένη στη συσκευή σου. edit: παρακαλώ κάποιον mod να σβήσει το μήνυμα μόλις το δει καθώς ο χρήστης που είχε δημοσιεύσει την ερώτηση, μέχρι να του απαντήσω είχε διαγράψει το post του. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sculpture110681 Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 φιλε μου και εγω εχω το sgls2 και δεν μπορω να κανω reboot...εκανα με το one click reboot αλλα δεν εχει τους drivers...μπορω να εχω τα φωτα σας??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotirisf Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 παιδια καλησπερα. το σαββατο αγορασα και εγω ενα galaxy s 2 . εχω android 2.3.3 και το kies λεει οτι δεν εχω αναβαθμιση PDA:KG2/PHONE:KG1/CSC:KF1(COS) . μηπως καποιος με αυτο το υπολογισμικο εχει κανει αναβαθμιση να περιμενω και εγω ? . καμια ιδεα ?. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 παιδια αν και χρηστης android εδω και 1,5 χρονο σημερα μου συναιβει κατι περιεργο. εκανα σνυχωνευση των επαφων μου με το google και ξαφνικα στην επαφη ενος φιλου μου εμφανισε μια φωτο με αυτον να πω οτι απο αυτον φιλο ειχα μονο το κινητο του και τιποτα αλλο απλα εχω συνχρονισει τις επαφες μου στο gmail το ιδιο συναιβει και με την επαφη του αδερφου μου πως γινεται αυτο Μήπως εκτός από το κινητό είχες περασμένη και τη διεύθυνση στο facebook; Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 Μήπως εκτός από το κινητό είχες περασμένη και τη διεύθυνση στο facebook; οχι δεν ξερω αν εχει fb. λες να εχει δηλωσει το κινητο του στο gmail και λογω αυτου να μου τον εμφανισε? Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Idomeneas80 Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 Φίλε είναι απλό. Τη φωτογραφία τη βλέπεις γιατί ο φίλος σου έχει κάνει upload στο gmail του τη φωτογραφία αυτή. Κι έτσι τη βλέπουν όλες οι επαφές του. Τουλάχιστον αυτό συμβαίνει σε εμένα. Ανέβασα φωτογραφία μου και την είδα αυτόματα στο κινητό της γυναίκας μου χωρίς εκείνη να κάνει κάτι. Φαντάζομαι κι άλλοι φίλοι μου τη βλέπουν αλλά δεν το έλεγξα ποτέ. Παράθεση Ιδομενέας iPhone 7 Black iPad Air 2 Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 οχι δεν ξερω αν εχει fb. λες να εχει δηλωσει το κινητο του στο gmail και λογω αυτου να μου τον εμφανισε? Φίλε είναι απλό. Τη φωτογραφία τη βλέπεις γιατί ο φίλος σου έχει κάνει upload στο gmail του τη φωτογραφία αυτή. Κι έτσι τη βλέπουν όλες οι επαφές του. Τουλάχιστον αυτό συμβαίνει σε εμένα. Ανέβασα φωτογραφία μου και την είδα αυτόματα στο κινητό της γυναίκας μου χωρίς εκείνη να κάνει κάτι. Φαντάζομαι κι άλλοι φίλοι μου τη βλέπουν αλλά δεν το έλεγξα ποτέ. Ακριβώς αυτό συμβαίνει. Την έχει ανεβάσει σαν avatar. ;) Πολλές από τις επαφές μου (που έχουν και gmail) έχουν πάρει αυτόματα τις φωτογραφίες από εκεί. Oμοίως και από το facebook, εφόσον τα ονόματα συμπύπτουν. Αλλιώς πρέπει να γίνουν join. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Glx90 Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 KI4 2.3.4 ελληνικο Και που βλέπω ποια έχω? τι πατάω? Κανείς? :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 Να υπενθυμίσω ότι η δημόσια συζήτηση για σπασμένο/πειρατικό λογισμικό απαγορεύεται στο myphone, και τα σχετικά μηνύματα διαγράφονται. Ευχαριστώ. :) Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 Κανείς? :( http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3838649#post3838649 Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis111 Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 Να υπενθυμίσω ότι η δημόσια συζήτηση για σπασμένο/πειρατικό λογισμικό απαγορεύεται στο myphone, και τα σχετικά μηνύματα διαγράφονται. Ευχαριστώ. :) Σε pm ισως?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakg Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 Αντιμετοπιζω το εξης πρόβλημα και από οτι διαβαζς σε ξένα φορουμ δεν είμαι ο μόνος!! Εχω βάλει στο τηλ. μία θήκη rubbery πλαστικού για προστασία! Από τη στιγμή που την έβαλα όταν μιλάω στο τηλ χωρις handsfree , bluetooth, απο το ακουστικο, ο συνομιλητης μου παραπονιεται οτι ακουει τη φωνη του (ηχω) !! το αστειο είναι πως χωρίς τη θηκη δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα! η θήκη έχει όλες τις απιτούμενες τρύπες στα σημεία των μικροφώνων και η μόνη λύση που υπάρχει είναι ενώ βρίσκομαι σε κλήση να πατήσω menu και να απενεργοποιησω το noise reduction !! Σε ξένα φόρουμ μιλάνε πως ισως και να είναι hardware to προβλημα και συγκεκριμένα ένα συγκεκριμένο part! Μίλησα με τη samsung εδώ και μου είπανε να δοκιμάσω και αλλες θήκες και πως δεν φταει το κινητό αφού δεν το κάνει όταν δεν υπάρχει θήκη και πως δεν το αναλαμβάνουνε!! Χρειάζομαι τα φώτα σας γιατι ετσι οπως το βλεπω προφανώς δεν φταίει η θήκη γιατί και σε ξένα φορουμ με όσες θήκες και αν δοκιμαζαν συνεβαινε το ίδιο. επίσης θέλω να έχω θήκη στο τηλ και δεν θεωρω πως οτε ειναι λυση να τη βγαλω αλλα ουτε και να απενεργοποιω το noise reduction καθε φορα που μιλαω!!! :wacko::( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 Αντιμετοπιζω το εξης πρόβλημα και από οτι διαβαζς σε ξένα φορουμ δεν είμαι ο μόνος!! Εχω βάλει στο τηλ. μία θήκη rubbery πλαστικού για προστασία! Από τη στιγμή που την έβαλα όταν μιλάω στο τηλ χωρις handsfree , bluetooth, απο το ακουστικο, ο συνομιλητης μου παραπονιεται οτι ακουει τη φωνη του (ηχω) !! το αστειο είναι πως χωρίς τη θηκη δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα! η θήκη έχει όλες τις απιτούμενες τρύπες στα σημεία των μικροφώνων και η μόνη λύση που υπάρχει είναι ενώ βρίσκομαι σε κλήση να πατήσω menu και να απενεργοποιησω το noise reduction !! Σε ξένα φόρουμ μιλάνε πως ισως και να είναι hardware to προβλημα και συγκεκριμένα ένα συγκεκριμένο part! Μίλησα με τη samsung εδώ και μου είπανε να δοκιμάσω και αλλες θήκες και πως δεν φταει το κινητό αφού δεν το κάνει όταν δεν υπάρχει θήκη και πως δεν το αναλαμβάνουνε!! Χρειάζομαι τα φώτα σας γιατι ετσι οπως το βλεπω προφανώς δεν φταίει η θήκη γιατί και σε ξένα φορουμ με όσες θήκες και αν δοκιμαζαν συνεβαινε το ίδιο. επίσης θέλω να έχω θήκη στο τηλ και δεν θεωρω πως οτε ειναι λυση να τη βγαλω αλλα ουτε και να απενεργοποιω το noise reduction καθε φορα που μιλαω!!! :wacko::( Έχει αναφερθεί πολλές φορές. Δεν νομίζω όμως ότι συμβαίνει με όλες τις θήκες. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakg Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 αρα δεν ειναι hardware το προβλημα?? εχει κανεις να μου προτεινει θηκη που να μην παρουσιαζεται αυτο το προβλημα με την ηχω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
labrosg Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 αρα δεν ειναι hardware το προβλημα?? εχει κανεις να μου προτεινει θηκη που να μην παρουσιαζεται αυτο το προβλημα με την ηχω?? εχω πάρει αυτή http://www.ebay.ie/itm/Black-Soft-TPU-Gel-Case-Samsung-Galaxy-S2-i9100-NEW-/220792325592?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&hash=item33683f85d8 η οποία εκτός από οικονομική, δε μου έχει παρουσιάσει θέμα με ηχώ. Παράθεση Oukitel K6000 Pro LG G3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakg Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 εχω πάρει αυτή http://www.ebay.ie/itm/Black-Soft-TPU-Gel-Case-Samsung-Galaxy-S2-i9100-NEW-/220792325592?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&hash=item33683f85d8 η οποία εκτός από οικονομική, δε μου έχει παρουσιάσει θέμα με ηχώ. Ειχες ποτέ προβλημα με ηχω με αλλη θηκη που διορθωθηκε με αυτη?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
labrosg Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 Ειχες ποτέ προβλημα με ηχω με αλλη θηκη που διορθωθηκε με αυτη?? Είναι η πρώτη θήκη που πήρα και μοναδική... Παράθεση Oukitel K6000 Pro LG G3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hliaskoul Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 Ρε παιδια μια ερωτηση.. οταν θελω να βαλω μια εικονα ως φοντο παντα μου βγαζει μια επιλογη για ζουμ με βελακια με περιορισμενο χωρο! Ξερετε αν υπαρχει καμια ρυθμιση που να σε αφηνει να βαλεις ολη την εικονα και χωρις περιορισμους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 Ρε παιδια μια ερωτηση.. οταν θελω να βαλω μια εικονα ως φοντο παντα μου βγαζει μια επιλογη για ζουμ με βελακια με περιορισμενο χωρο! Ξερετε αν υπαρχει καμια ρυθμιση που να σε αφηνει να βαλεις ολη την εικονα και χωρις περιορισμους; Wallpaper wizardrii είναι και δωρεάν;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diofar Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 Καλημέρα παιδιά. Μπορείτε να μου πείτε πού πρέπει να γράψω τα wallpapers και τα ringtones για να θεωρούνται μέρος του Android? Υπάρχουν προκαθορισμένα σημεία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinitos Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 Εχω πρόβλημα με των ήχο στο κινητό μου. Για την ακρίβεια έχοντας ακούστηκα ,της συσκευασίας, Ακούω ράδιο στο τέρμα είναι ας πούμε αρκετά καλά.αν με πάρει κάποιος τηλέφωνο με το που το κλείσω η ένταση στην ίδια κλίμακα ανεβαίνει υπερβολικά σε βαθμό που πρέπει να μο χαμηλώσεις η το ανάποδο το εχω στο 8 γαι πέφτει. Ακόμα στη συνομιλία δεν ακούω με τίποτα είναι εκνευριστικό . Υπάρχει θέμα η μόνο εγώ το εχω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts