stabill Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 Αν κι εγώ είμαι πιστή και στα αντικείμενα. Αυτό που χω τώρα το χω 6 χρόνια! Ότι πάρω τώρα θα το κρατήσω καιρό. Το αυτοκινητάκι μου το χω 10 χρόνια και δεν το αλλάζω, πάει τέλεια! Είμαι μεταξύ του S3 του S2 και του Note. Το S3 δεν έχει να προσφέρει παρά ισχύ. Το Note είναι κάπως μεγάλο για να το έχεις στο αυτί (ιδιαίτερα για κοπέλα) και να μιλάς. Το S2 δοκιμασμένο αλλά... Υ.Γ. Ελπίζω να μην ήμουνα πολύ off topic. Απλώς είδα μερικά posts σε αυτό το thread που έλεγαν για πιο "σκοτεινή" οθόνη στα S2 που αγοράστηκαν πέρσι. Επίσης στην εξήγηση γιατί στο S3 δεν έβαλαν οθόνη σαν του S2 (στη μεγαλύτερη ανάλυση) αλλά λέει .. Άρα του S2 θεωρεί η ίδια η Samsung ότι δεν κρατάει η απόδοσή της πολύ. Σε καταλαβαινω, ουτε ειναι οι εποχες ευκολες για τετοιου ειδους αλλαγες... Το S3 ειναι κορυφη αυτη τη στιγμη, αλλα σαν καινουργιο, φοβαμαι οτι θα εχει πολλες "παιδικες αρρωστιες", που λενε!!! Αυτος ειναι και ο μοναδικος λογος που (αν ηθελα να αγορασω τωρα) δεν θα το προτιμουσα... Το Note οντως ειναι τεραστιο, οχι μονο για κοπελα!!!!! Παντως επιμενω οτι αν ειναι να "στραβωσει" κατι, θα στραβωσει καιδεν θα μπορεσεις να κανεις τιποτα... Ποιος σου λεει οτι αυριο-μεθαυριο δεν θα χαλασει κατι στην οθονη του LG? 'Η καποιου Sony? 'Η καποιου iPhone? Το οτι οι Amoled με τον χρονο "κατι παθαινουν", δεν λεει τιποτα... Μπορει και να μην παθει ποτε τιποτα, μπορει να σου χαλασει την επομενη ημερα... Δεν μπορεις να κανεις κατι γι'αυτο! Ελπιζω να καταλαβαινεις οτι δεν προσπαθω να σε πεισω να το αγορασεις ντε και καλα, δεν ειμαι... μετοχος της Samsung, απλα σου λεω τις σκεψεις μου πανω σε αυτο που σε ενδιαφερει... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 Δεν διάβασες προσεκτικά τι ακριβώς γράφω. Άσε το Note και 2Χ. Μιλάω για σύγκριση 2 "ίδιων" S2. Το ένα ήταν με τον σωρό των άλλων κινητών, και το άλλο σε stand (10 μέτρα πιο κει). Η διαφορά ήταν πολύ μεγάλη μεταξύ των δύο S2. Και το αδύναμο σίγουρα ήταν στη μέγιστη φωτεινότητα. Υποθέτω λοιπόν ότι "του σωρου" ήταν καιρό στο Media Markt και 1000δοκιμασμένο, του σταντ ίσως καινούργιο. Αν είναι όντως έτσι μπορεί η οθόνη του 1ου (του σωρού) να έχει αποδυναμωθεί από τη χρήση και μάλιστα σε μικρό χρονικό διάστημα, κάτι που δεν είναι καλό για μένα που σκέφτομαι να το αγοράσω. Ανάλογη εμπειρία φαίνεται να έχουν και 2 παιδιά που το ποστς τους έβαλα σε παράθεση. Τα χρησιμοποιημένα S2 είχαν πολύ λιγότερο ζωντανά χρώματα από τα φρέσκα των φίλων τους. Διαβασα αλλα εμεινα στο οτι εκανες συγκριση μεταξυ s2-2x & s2-note. Δεν καταλαβα οτι εκανες και απευθειας συγκριση των δυο s2. Παντως δεν αλλαζει αυτο που σου λεω σχετικα με τις οθονες. Αν δεν σε απασχολει το μεγεθος παρε το note. Αν τωρα σε νοιαζει το μεγεθος παρε το s3 αν και αυτο ειναι μεγαλο. Αυτο στο λεω επειδη λες οτι τα κρατας χρονια. Το s2 αριστο ειναι, το αποδεικνυει και η αντοχη του απεναντι στον ανταγωνισμο, αλλα εχει ηδη καποιο καιρο στην πλατη του. Και εγω δεν αλλαζω συχνα συσκευη αλλα οχι και εξι χρονια αν ειδα καλα ;-). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 Υπάρχει ειδική ενότητα για συγκρίσεις συσκευών και διλήμματα αγοράς. Παρακαλώ η συζήτηση να συνεχιστεί εκεί... Ευχαριστώ Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 Θα ηταν καλο αν υπηρχε η δυνατοτητα να γινοταν συγκριση παλιου με νεου s2 και να δουμε διαφορες στις οθονες. Εχω απορια για το ποσο εντονη θα ειναι η διαφορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 Καλημερα παιδια...Θα ηθελα να ρωτησω το εξης σχετικα με το GS2...Ημουν χτες σε ενα club και τραβηξα ένα βίντεο...Ενω η εικόνα ήταν πολύ λεπτομερής και τέλεια κατ'εμένα ο ήχος ήταν απαίσιος...Βούιζε πάρα πολύ...Χαλούσε αρκετά...Θέλει κάποιες ρυθμίσεις να κάνω?...Υπάρχει κάποια άλλη εφαρμογή για καλύτερη εγγραφή βίντεο?...Σώστε με!!! :P Το ίδιο παρατήρησα κι εγώ γράφοντας video από Live. Υπάρχει τρόπος να διορθωθεί; Είναι απαράδεχτο αυτό που ακούω όταν γράφει βίντεο, τόσο χάλια ήχο ούτε το omnia δεν έγραφε. [off topik] Εδώ η κουβέντα έχει να κάνει με το SII για συγκριτικά κτλ με το SIII όχι εδώ. Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsagod123 Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 παιδια καλησπερα, σκεφτομαι να αγορασω μεταχειρισμενο το s2. Σε ποια τιμη θα το βρω? τα υπερ του τα γνωριζω, μπορειτε να μου πειτε εαν εχει κανενα αρνητικό σημειο? Ευχαριστώ, Παράθεση -Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell. -οκ, δεν θα το ξανακανω !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 παιδια καλησπερα, σκεφτομαι να αγορασω μεταχειρισμενο το s2. Σε ποια τιμη θα το βρω? τα υπερ του τα γνωριζω, μπορειτε να μου πειτε εαν εχει κανενα αρνητικό σημειο? Ευχαριστώ, και εγω σε αυτη την φαση ειμαι, τα ορια απο οτι εχω δει ειναι τα 300-350 ευρω ανάλογα την κατασταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmiglis Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 καλησπερα, πρωτη φορα γραφω καθοτι λιγες ημερες εχω το τηλ στην καατοχη μου και ειμαι ενθουσιασμενος. χρειαζομαι βοηθεια διοτι εχω περασει την ics και ειμαι ροοτ και ολα σουπερ με 5450 βαθμολογια στις επιδοσεις αλλα μετα απο λιγες μερες διαπιστωνω οτι ο επεξεργαστης δουλευει τρελα απο 800-1200 με ρυθμιση on demand 200-1200 και βεβαια ψοφαει η μπαταρια ετσι. νομιζω οτι φταιει η ics η το su-busybox που ροοταρει...ειναι η δευτερη φορα που συμβαινει και την πρωτη εκανα hard reset αλλα δεν μπορω να κανω αυτη την δουλεια καθε λιγο.. καποιος καλος κυριος που να ξερει την περιπτωση ας με βοηθησει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
juno12 Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 παιδια καλησπερα, σκεφτομαι να αγορασω μεταχειρισμενο το s2. Σε ποια τιμη θα το βρω? τα υπερ του τα γνωριζω, μπορειτε να μου πειτε εαν εχει κανενα αρνητικό σημειο? Ευχαριστώ, εγώ το πήρα 270€ σε πολύ καλή κατάσταση:happy:. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zakailiou Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 Καλησπέρα σε όλους , Καλώς σας βρήκα . Σήμερα το πρωί απέκτησα και εγώ ένα SAMSUNG GALAXY SII . :up: Η μπαταρία κράτησε μέχρι πριν απο λίγο και τώρα του κάνω την 1η του φόρτιση μέχρι το πρωί. Αν δεν βαριέται κάποιος φίλος θα μπορούσε να πει - γράψει 2-3 must για το τηλέφωνο ώστε να μην ψάχνω στις εκατοντάδες σελίδες . Πάντως το κινητό τα σπάει . :D:yahoo: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 παιδια καλησπερα, σκεφτομαι να αγορασω μεταχειρισμενο το s2. Σε ποια τιμη θα το βρω? τα υπερ του τα γνωριζω, μπορειτε να μου πειτε εαν εχει κανενα αρνητικό σημειο? Ευχαριστώ, και εγω σε αυτη την φαση ειμαι, τα ορια απο οτι εχω δει ειναι τα 300-350 ευρω ανάλογα την κατασταση. Για εμενα, δεν ειναι αναγκη να το παρετε μεταχειρισμενο με αυτα τα λεφτα. Η βαζετε λιγα παραπανω και το αγοραζετε καινουριο η υπαρχει περιπτωση να το βρειτε καινουριο με τα ιδια χρηματα. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 Στην ανώτερη τιμη που αναφέρω (τα 350) συμπεριλαμβάνονται και τα επιδοτούμενα, καινούργια στο κουτί τους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 Καλησπέρα σε όλους , Καλώς σας βρήκα . Σήμερα το πρωί απέκτησα και εγώ ένα SAMSUNG GALAXY SII . :up: Η μπαταρία κράτησε μέχρι πριν απο λίγο και τώρα του κάνω την 1η του φόρτιση μέχρι το πρωί. Αν δεν βαριέται κάποιος φίλος θα μπορούσε να πει - γράψει 2-3 must για το τηλέφωνο ώστε να μην ψάχνω στις εκατοντάδες σελίδες . Πάντως το κινητό τα σπάει . :D:yahoo: να του κανεις 2-3 πλήρης αποφορτίσεις-φορτίσεις και μετά να το ξεπατώσεις στο ψάξιμο. :p Με γειά σου φίλε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 15, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Καλησπέρα σε όλους , Καλώς σας βρήκα . Σήμερα το πρωί απέκτησα και εγώ ένα SAMSUNG GALAXY SII . :up: Η μπαταρία κράτησε μέχρι πριν απο λίγο και τώρα του κάνω την 1η του φόρτιση μέχρι το πρωί. Αν δεν βαριέται κάποιος φίλος θα μπορούσε να πει - γράψει 2-3 must για το τηλέφωνο ώστε να μην ψάχνω στις εκατοντάδες σελίδες . Πάντως το κινητό τα σπάει . :D:yahoo: Ρίξε μια ματιά στους οδηγούς εδώ... http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=176 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sergios Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Από τότε που πέρασα την ICS στο SGS II έχω συνέχεια προβλήματα με το wifi. Στα περισσότερα δίκτυα (μεταξύ των οποίων της δουλειάς μου που χρειάζεται static IP) συνδέεται το τηλέφωνο αλλά δεν έχει internet. Τις ρυθμίσεις του static τις έχω περάσει σωστά (ακριβώς τα ίδια έχω βάλει στο Galaxy S που δουλεύει άψογα στο ίδιο δίκτυο), αλλά ούτως ή άλλως δεν είναι αυτό το πρόβλημα καθώς το ίδιο θέμα έχω σε πάρα πολλά free wifi. Το τηλέφωνο συνδέεται αμέσως, παίρνει ΙΡ, αλλά δεν μπαίνει στο internet καθόλου. Έχω δοκιμάσει διάφορα προγραμματάκια (wifi manager, wifi static κλπ) αλλά δεν έχω βρει λύση. Όποιος μπορεί να βοηθήσει ευπρόσδεκτος... Παράθεση Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpregos Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Σε wanamlite 4.0.3 που δεν έχω ελληνικο πληκτρολογιο πως το βάζω????? Στις ρυθμισεις για το πληκτρολογο δεν έχει ελληνικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Σε wanamlite 4.0.3 που δεν έχω ελληνικο πληκτρολογιο πως το βάζω????? Στις ρυθμισεις για το πληκτρολογο δεν έχει ελληνικα. βάλε κάποιο πληκτρολόγιο απο το play store π.χ(Perfect Keyboard --GO Keyboard) και πολλά άλλα Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Συγνωμη που θα ρωτησω κατι βλακωδες καθοτι νεος στα Galaxy series,πως απενεργοποιουμε τον ηχο κλειστρου στην φωτογραφικη κ τον ηχο εστιασης?Ευχαριστω:O Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Συγνωμη που θα ρωτησω κατι βλακωδες καθοτι νεος στα Galaxy series,πως απενεργοποιουμε τον ηχο κλειστρου στην φωτογραφικη κ τον ηχο εστιασης?Ευχαριστω:O Αυτο γινεται μονο οταν ειναι στο αθορυβο το κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpregos Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 βάλε κάποιο πληκτρολόγιο απο το play store π.χ(Perfect Keyboard --GO Keyboard) και πολλά άλλα το perfect δεν μου βλεπει το greek dictionary. καλά το GO keyboard έχει το κλασσικο ελληνικο πληκτρολογιο με τα νουμερα και τα 9 κουμπια........old fashioned...... καλά έχουν ξεφύγ!!!!!Διανοιες αυτοι που το έφτιαξαν..... Κανά qwerty δεν πάιζει?????Δεν βρήκα τιποτα στο μαρκετ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Από τότε που πέρασα την ICS στο SGS II έχω συνέχεια προβλήματα με το wifi. Στα περισσότερα δίκτυα (μεταξύ των οποίων της δουλειάς μου που χρειάζεται static IP) συνδέεται το τηλέφωνο αλλά δεν έχει internet. Τις ρυθμίσεις του static τις έχω περάσει σωστά (ακριβώς τα ίδια έχω βάλει στο Galaxy S που δουλεύει άψογα στο ίδιο δίκτυο), αλλά ούτως ή άλλως δεν είναι αυτό το πρόβλημα καθώς το ίδιο θέμα έχω σε πάρα πολλά free wifi. Το τηλέφωνο συνδέεται αμέσως, παίρνει ΙΡ, αλλά δεν μπαίνει στο internet καθόλου. Έχω δοκιμάσει διάφορα προγραμματάκια (wifi manager, wifi static κλπ) αλλά δεν έχω βρει λύση. Όποιος μπορεί να βοηθήσει ευπρόσδεκτος... Δυστυχώς η ICS έχει προβλημα με το wifi. Δεν ξέρω να σε βοηθήσω παραπάνω αν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη ρυθμιση στο πρόβλημά σου, αλλά ακούγονται πολλά προβλήματα στην 4.0.3 και όχι μόνο με το Wifi . Θα σου πρότεινα αν έχεις τον χρόνο και το κουράγιο να κάνεις downgrade σε Gingerbread . Ευελπιστούμε ότι θα μας δώσουν την 4.0.4 γιατί αλλιώς υπάρχει πρόβλημα. Θυμίζω ότι η 4.0.3 είναι πολύ προβληματική και στο galaxy nexus, με την 4.0.4 να έιναι σαφώς πιο stable. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 το perfect δεν μου βλεπει το greek dictionary. καλά το GO keyboard έχει το κλασσικο ελληνικο πληκτρολογιο με τα νουμερα και τα 9 κουμπια........old fashioned...... καλά έχουν ξεφύγ!!!!!Διανοιες αυτοι που το έφτιαξαν..... Κανά qwerty δεν πάιζει?????Δεν βρήκα τιποτα στο μαρκετ Δες και τα Hacker's Keyboard MultiLing Keyboard smart keyboard Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Δυστυχώς η ICS έχει προβλημα με το wifi. Δεν ξέρω να σε βοηθήσω παραπάνω αν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη ρυθμιση στο πρόβλημά σου, αλλά ακούγονται πολλά προβλήματα στην 4.0.3 και όχι μόνο με το Wifi . Θα σου πρότεινα αν έχεις τον χρόνο και το κουράγιο να κάνεις downgrade σε Gingerbread . Ευελπιστούμε ότι θα μας δώσουν την 4.0.4 γιατί αλλιώς υπάρχει πρόβλημα. Θυμίζω ότι η 4.0.3 είναι πολύ προβληματική και στο galaxy nexus, με την 4.0.4 να έιναι σαφώς πιο stable. Τα περισσότερα προβλήματα που αντιμετώπισα με την ICS οφειλόταν σε κακογραμένες εφαρμογές τις οποίες και διέγραψα. Από εκεί και πέρα το κινητό δουλεύει μαι χαρά. Το πρόβλημα σύνδεσης που είχα με την 2.3 μου λύθηκε με την ICS. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Παιδια γιατι ενω περναω αρχεια μεσω συνδεσης καλωδιου usb με τον υπολογιστη με καταληξη apk στην καρτα μνημης μετα δεν μπορω να τα βρω πουθενα για να τα εγκαταστησω με τον file browser? Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Παιδια γιατι ενω περναω αρχεια μεσω συνδεσης καλωδιου usb με τον υπολογιστη με καταληξη apk στην καρτα μνημης μετα δεν μπορω να τα βρω πουθενα για να τα εγκαταστησω με τον file browser? Κάνε ένα directory applications, βάλτα εκεί και σίγουρα θα τα βρεις και θα τα εκτελέσεις. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts