scorpio3 Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 http://www.youmobile.org/blogs/entry/SGSII-ICS-CRS Την πειραν Γερμανια και Ρωσια σημερα αντε να δουμε εμεις ποτε.......... Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Απορια: οσοι εχετε καιρο την συσκευη, εχει αποκτησει καποιον ενοχλητικο τζογο το power button απο την συχνη χρηση του; Επισης οι εφαρμογες τυπου screen off λενε τιποτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themob Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Απορια: οσοι εχετε καιρο την συσκευη, εχει αποκτησει καποιον ενοχλητικο τζογο το power button απο την συχνη χρηση του; Επισης οι εφαρμογες τυπου screen off λενε τιποτα; με το κουμπι δεν εχω παρατηρησει καποιο τζογο στους 9 μηνες που το εχω. για το δευτερο ερωτημα σου δοκιμασε το ''screen of and lock''.κανει πολυ καλη δουλεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 10, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Απορια: οσοι εχετε καιρο την συσκευη, εχει αποκτησει καποιον ενοχλητικο τζογο το power button απο την συχνη χρηση του; Σε μερικές συσκευές παρατηρείται τζόγος, δεν αποτελεί πρόβλημα. Επισης οι εφαρμογες τυπου screen off λενε τιποτα; Τι εννοείς; Κάνουν αυτό που λένε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Επισης οι εφαρμογες τυπου screen off λενε τιποτα; Μια χαρά κάνουν τη δουλειά τους. Από τότε όμως που ο go launcher έδωσε τη δυνατότητα με μια απλή κίνηση πάνω στην οθόνη να κλειδώνει το τηλέφωνο, την έβγαλα. Αν έχεις go δοκίμασε το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silversaxo Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 με πολωνικη lps και salescode dbt, γλωσσα τηλεφωνου και πληκτρολογιο σε αγγλικα κ ελληνικα το τηλεφωνο εχει κανονικα ελληνικο μενου εκτος απο την μπαρα επαφων η οποια ειναι μονο στα αγγλικα.δεν μπορω να την φτιαξω με τπτ να εχει και ελληνικα οπως μου ειπαν σε αλλο τοπικ.εχει κ καποιος αλλος το ιδιο προβλημα με εμενα η μονο εγω?αν εχει βρει καποιος καποια λυση παρακαλω να με βοηθησει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gringo Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 http://www.youmobile.org/blogs/entry/SGSII-ICS-CRS Την πειραν Γερμανια και Ρωσια σημερα αντε να δουμε εμεις ποτε.......... Ειδα το μηνυμα σου και συνδεθηκα στο kies αφου το κινητο μου ειναι παραεισαγωγη απο Γερμανια (t-mobile). Πραγματι υπαρχει διαθεσιμη αναβαθμιση. ΟΚ ενταξει και τι κανω τωρα? Τρεχω να αναβαθμισω? Και τοσο καιρο που εστηνα το κινητο συν τα παιχνιδια θα πανε στο βροντο? Παράθεση Smile... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 ^ root και titanium backup.. Sent from my Galaxy S using homing pigeon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gringo Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Μα αν δεν κανω λαθος απαγορευεται backup απο gb σε ics. Παράθεση Smile... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Μα αν δεν κανω λαθος απαγορευεται backup απο gb σε ics. Καλά, το "απαγορεύεται" είναι σχετικό.. Καλό θα ήταν αν μπορείς να το αποφύγεις αλλά αν θέλεις οπωσδήποτε κάποιες εφαρμογές σου, τις περνάς μία μία, τσεκάρεις να δεις ότι όλα είναι οκ και συνεχίζεις.. Αυτός είναι ο μόνος σίγουρος τρόπος.. Εννοείται ότι δεν επαναφερεις καμία εφαρμογή συστήματος.. Προσωπικά πάντως έκανα το εξής.. 1- Διαγραφή όλων των backup από titanium 2- Δημιουργία νέου 3- Nandroid backup από cwm 4- Full wipe 5- Flash το παγωτό 6- Επαναφορά από titanium 7- Τεστ 8- Δεν είχα κάποιο πρόβλημα Τέλος.. Παράθεση Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Τι εννοείς; Κάνουν αυτό που λένε. Εννοώ αν έχουν τίποτα κολλήματα ή ανεβάζουν την κατανάλωση της συσκευής τόσο που αξίζει να "ρισκάρεις" το να συνεχίσεις με το on/off του power. Στο market είχε καλή βαθμολογία μεν αλλά ήθελα να ακούσω και από εδώ κάποιες γνώμες. Με σκάλωσε αυτός ο ένας που της έβαλε 1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Εννοώ αν έχουν τίποτα κολλήματα ή ανεβάζουν την κατανάλωση της συσκευής τόσο που αξίζει να "ρισκάρεις" το να συνεχίσεις με το on/off του power. Στο market είχε καλή βαθμολογία μεν αλλά ήθελα να ακούσω και από εδώ κάποιες γνώμες. Με σκάλωσε αυτός ο ένας που της έβαλε 1. Αυτός που έβαλε 1 ,αν διάβασες της έβαλε γιατί δεν μπορούσε να την απεγκαταστήσει και αυτό συνέβη γιατί [ροφανώς δεν δίαβασε τις οδηγίες που πρέπει πρωτα να την αφαιρέσεις από το μενού των διαχειριστών τις συσκευής.Το φοβερό είναι ότι έκανε επαναφορά εργοστασιακών .ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ.:lol: Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Μα αν δεν κανω λαθος απαγορευεται backup απο gb σε ics. Εγώ προσωπικά κουβαλάω τα backup μου από 2.2.x-2.3.x-4.0.x Εννοείται πως ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Sent from my Galaxy S using homing pigeon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georbap Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 (edited) ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΡΙΟ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ.ΘΑ ΘΕΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΨΙΛΟΧΑΘΗΚΑ. ΤΟ ΚΙΝ. ΤΟ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ.ΜΕ ΠΟΙΑ ΡΟΜ ΘΑ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ?ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ICS?ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΡΩΤΑΩ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΩ ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΑΝ ΤΟ ΣΚΑΛΙΖΩ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΑΛΑΞΙΑ ΜΟΥ. :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ. Edited April 11, 2012 by Superuser Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΡΙΟ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ.ΘΑ ΘΕΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΨΙΛΟΧΑΘΗΚΑ. ΤΟ ΚΙΝ. ΤΟ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ.ΜΕ ΠΟΙΑ ΡΟΜ ΘΑ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ?ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ICS?ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΡΩΤΑΩ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΩ ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΑΝ ΤΟ ΣΚΑΛΙΖΩ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΑΛΑΞΙΑ ΜΟΥ. Λογικα θα εχει 2.3.4, οπως αυτο που πηρα προσφατα... Επισημη αναβαθμηση οχι ακομα, αλλα πλησιαζει η ωρα...!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antoni18s Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Το θέμα μες τις καθυστερημένες αναβαθμίσεις είναι η μη ίση αντιμετώπιση των καταναλωτών της, πράγμα που δημιουργεί αθέμιτο ανταγωνισμό για το καταστατικό της ευρώπης, αφού κάνει σαφή διαχωρισμό στους κατόχους της συσκευής ανάλογα με το ποιόν προμηθευτή το αγοράσανε. Περιμένω και την απάντηση του πλαίσιο και θα κοιτάξω, εαν ευσταθεί, να καταθέσω ακόμα μία καταγγελία στην γενική γραμματεία του καταναλωτή για την samsung (την πρώτη φορά ύστερα απο την καταγγελία μου αλλάξανε παλιά συσκευή). Δεν μπορεί πάντως κάποιος που το πήρε απο την vodafone να έχει την 2.3.6 και οι άλλοι την 2.3.4, είναι σαφής διαχώριση και διάκριση. Εξάλλου για εμένα σαν καταναλωτή είναι θέμα αρχής, δεν μπορεί απο την μια να λέμε "στην Ευρώπη δουλεύουν αλλιώς οι εταιρίες αλλά εδώ μας γράφουνε" και απο την άλλη να λέμε ¨ωχ ρε αδερφέ τι ψάχνεις τώρα" Ύστερα απο παράπονα στο πλαίσιο μου είπαν, οτι απο την samsung τους είπαν, οτι είναι διαθέσιμη η τελευταία ενημέρωση, ίδια για τους κατόχους όλων των S2. Φυσικά δοκίμασα και "καμιά διαθέσιμη ενημέρωση". Μίλησα με samsung ξανά και μου είπαν κατά λέξη "Μόνο για τους κατόχους απο vodafone είναι διαθέσιμη η 2,3,6. Ξανά τηλ. στο πλαίσιο λοιπόν, που τους ενημέρωσα οτι τους θεωρώ και αυτούς υπεύθυνους που δεν υποστηρίζουν τους καταναλωτές για το after sale προβλήματα απο τα προϊόντα που αυτοι επιλέγουν να πουλάνε (ναι αν δεν τα κάνεις μαντάρα άκρη δεν βρίσκεις, γιατί σαφώς και αυτοί έχουν ευθύνες). Στο πλαίσιο αντιλήφθηκα ότι κατάλαβαν την σημασία του θέματος, ζημιά τους κάνει η samsung, και θα κινήσουν και αυτοί διαδικασίες (ούτως η αλλιώς εγώ σαν καταναλωτής θα στραφώ ενάντια και στους δύο). Περιμένω να με πάρει τηλέφωνο κάποιος υπεύθυνος απο την samsung πλέον, έτσι ώστε να έχω όσα στοιχεία χρειάζομαι (ώρες συνομιλίας, ονόματα υπευθύνων, επίσημες απαντήσεις(καταγράφονται όλα απο την samsung) κλπ) ώστε να κινηθώ ανάλογα. ΥΓ: Αν θέλετε να έχουμε υπηρεσίες...απαιτήστε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaIdeN Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 (edited) Λογικα θα εχει 2.3.4, οπως αυτο που πηρα προσφατα... Επισημη αναβαθμηση οχι ακομα, αλλα πλησιαζει η ωρα...!!! Εγώ γιατί έχω 2.3.3 ?? μήπως έχεις το G το πιο καινούριο εκεί είναι stock 2.3.4 μήπως ? να πω και κάτι που μου συνέβη χθες με είπαν πως με περναν τηλέφωνο κ πως το είχα κλειστό σχεδόν για καμιά ώρα εγώ εκείνη την ώρα έπαιζα με το κινητό κ έβλεπα πως είχα φουλ σήμα κανονικά... πήρα μετά να δω κ γω κ έλεγε κλειστό.. ενώ είχα σήμα.. μετά έστρωσε τώρα δ μου το ξανά έκανε αλλά τι παίζει bug του κινητού η κόλλημα απλά? πρώτη φορά το παθαίνω :o Edited April 11, 2012 by MaIdeN Παράθεση Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Εγώ γιατί έχω 2.3.3 ?? μήπως έχεις το G το πιο καινούριο εκεί είναι stock 2.3.4 μήπως ? Οχι, το "σκετο" εχω & δεν το εχω "πειραξει"... Δεν υπηρχε περιπτωση να παρω το G, δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα... Δεν ξερω αν μπορω να αναφερω το μαγαζι που το αγορασα, δεν ειναι παντως απο τα "μεγαλα"... Αν θελεις, στειλε μου pm να σου πω... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funk Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Εγω εχω το λευκο 9100 με εισαγωγεα την samsung Ελλας και διανομεα την cosmote και μου ηρθε με την 2.5 επανω και φυσικα δεν βρισκει καποια αναβαθμιση.. Παράθεση Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700, 3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air, 5s, 6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max 13pro, 15pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Εγω εχω το λευκο 9100 με εισαγωγεα την samsung Ελλας και διανομεα την cosmote και μου ηρθε με την 2.5 επανω και φυσικα δεν βρισκει καποια αναβαθμιση.. Τι εννοείς 2.5; εννοείς 2.3.4 που είναι η τελευταία επίσημη cosmote. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georbap Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 πιαδια σορρυ δεν ξερω ανα κανει να βαλω εδω τησ σελιδα αλλα εχω μια απορια.παρηγγειλα το κιν. απο την ηλεκτρονικη http://www.electroniki.gr/electroniki/el_gr/telephony/cellphones/samsung-i9100-galaxy-s.php Το θεμα ειναι οτι στις λεπτομερειες της σησκευης λεει οτι εχει μνημη 2 giga.?????????????????????????????????????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 πιαδια σορρυ δεν ξερω ανα κανει να βαλω εδω τησ σελιδα αλλα εχω μια απορια.παρηγγειλα το κιν. απο την ηλεκτρονικη http://www.electroniki.gr/electroniki/el_gr/telephony/cellphones/samsung-i9100-galaxy-s.php Το θεμα ειναι οτι στις λεπτομερειες της σησκευης λεει οτι εχει μνημη 2 giga.?????????????????????????????????????????? Όχι πρόκειται για ορθογραφικό λάθος. Έχει 16GB Internal με 1GB Ram και επεκτείνεται με μέχρι 32GB microSD Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 (edited) Είxε κάποιος πρόβλημα με το sii και το gosms? Το έχει μία φίλη μου και αλλού στέλνει τα μηνύματα και αλλού πάνε! Νομίζω κάπου το είχα ξαναδιαβάσει απλά δεν ξέρω τη λύση, είναι πρόβλημα του κινητού ή της εφαρμογής; Edited April 11, 2012 by achillesgk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bloodlessz Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Εγώ γιατί εχω την 2.3.5? Το κινητό είναι από την προσφορά του γερμανού Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Εγώ γιατί εχω την 2.3.5? Το κινητό είναι από την προσφορά του γερμανού Η cosmote έχει δώσει 2.3.5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts