Jump to content

Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ειχα και γω αυτο το προβλημα.Αυτο που εκανα και δουλεψε ηταν να παρω την εφαρμογη μεσα απο το μενου και να την περασω στην επιφανεια εργασιας στη θεση της αλλης.

Εχεις δίκιο, δούλεψε, ευχαριστώ

Γιώργος

Γιώργος

iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2

http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό)

• Απαντήσεις 15,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Διάβασα επίσης εδώ ότι κάνει πολύ καλύτερη δουλειά σε φώτο...

αυτά τα δύο για μένα είναι σημαντική λόγοι μετάπτωσης στο νέο λειτουργικό.... εκτός αν βρώ (googlάρω τώρα) τρόπο θα βάλω αυτές τις δύο αλλαγές στην custom ROM μου με κάποιον τρόπο....

Ναι και εγώ αυτό το άρθρο διάβασα.. Σίγουρα είναι μεγάλο βήμα η στερεοφωνική εγγραφή, αφού μπορεί να την υποστηρίξει..;)

Με την κάμερα να πω την αλήθεια δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα με τα χρώματα, όλα είναι μια χαρά (τουλάχιστον φαίνονται! :P )

Πάντως η αναβάθμιση σίγουρα θα βελτιώνει και κάτι στο background, δεν μπορεί να είναι μόνο οπτικές οι αλλαγές..

http://i1221.photobucket.com/albums/dd471/m_RS/myStuff/FordTEAMRS-2.png?t=1304075987

Γεια σας παιδιά,

είμαι εντελώς καινούργιος με το s2 αλλα και γενικά με android και έχω αρκετές απορίες. Θα αναφέρω μερικές που θεωρώ πιο σημαντικες μήπως μπορέσω και πάρω κάποιες απαντήσεις.

1. Πρόσφατα έκανα αναβάθμηση (δεν πρόσεξα ποια είχα πριν) και τώρα μου εμφανίζει αρ. KERNEL: 2.6.35.7-Ι9100BVKJ4-CL681297root@DELL135#2 και αρ. κατασκευής: GINGERBREAD.BVKJ4 κοίταξα τον οδηγό για rootάρισμα και δεν βρήκα αντίστοιχο αριθμό κατασκευής. Σημαίνει πως δεν γίνεται root?

2. Με την αναβάθμηση μου άλλαξε και το swype σε 3.25.91.33835.4159.GTI9100_BV το οποίο δεν έχει ελληνικά! ενω η προηγούμενη είχε. Τί γίνεται με αυτό το θέμα γιατί πιστεύω οτι από δω και πέρα δυστυχώς δεν θα υποστηρίζονται ελληνικά.

3. Επειδή έχω 2 συσκευές μου είναι απαραίτητος ο άμμεσος συγχρονισμός επαφών, ημερολογίου, σημειώσεων κλπ , ξέρω οτι αυτό το κάνει η google αλλά επειδή με όσους μίλησα είχαν εχθρική στάση απέναντί της είπα να δοκημάσω το onemediahub της funambol. Από το λίγο που το χρησιμοποιώ όμως συναντώ κάποια προβλήματα όπως το οτι πρέπει να δημιουργήσεις οτιδήποτε με το onemediahub για να το συγχρονήσει και όχι με τις προεπιλεγμένες εφαρμογές πράγμα που δεν με βολεύει. Έχει κανείς παρόμοια εμπειρία να προτείνει κάτι ή να πει την άποψη του για την google?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων όσους απλά και μόνο κάθησαν και διάβασαν όλο αυτό :)

Γεια σας παιδιά,

είμαι εντελώς καινούργιος με το s2 αλλα και γενικά με android και έχω αρκετές απορίες. Θα αναφέρω μερικές που θεωρώ πιο σημαντικες μήπως μπορέσω και πάρω κάποιες απαντήσεις.

1. Πρόσφατα έκανα αναβάθμηση (δεν πρόσεξα ποια είχα πριν) και τώρα μου εμφανίζει αρ. KERNEL: 2.6.35.7-Ι9100BVKJ4-CL681297root@DELL135#2 και αρ. κατασκευής: GINGERBREAD.BVKJ4 κοίταξα τον οδηγό για rootάρισμα και δεν βρήκα αντίστοιχο αριθμό κατασκευής. Σημαίνει πως δεν γίνεται root?

2. Με την αναβάθμηση μου άλλαξε και το swype σε 3.25.91.33835.4159.GTI9100_BV το οποίο δεν έχει ελληνικά! ενω η προηγούμενη είχε. Τί γίνεται με αυτό το θέμα γιατί πιστεύω οτι από δω και πέρα δυστυχώς δεν θα υποστηρίζονται ελληνικά.

3. Επειδή έχω 2 συσκευές μου είναι απαραίτητος ο άμμεσος συγχρονισμός επαφών, ημερολογίου, σημειώσεων κλπ , ξέρω οτι αυτό το κάνει η google αλλά επειδή με όσους μίλησα είχαν εχθρική στάση απέναντί της είπα να δοκημάσω το onemediahub της funambol. Από το λίγο που το χρησιμοποιώ όμως συναντώ κάποια προβλήματα όπως το οτι πρέπει να δημιουργήσεις οτιδήποτε με το onemediahub για να το συγχρονήσει και όχι με τις προεπιλεγμένες εφαρμογές πράγμα που δεν με βολεύει. Έχει κανείς παρόμοια εμπειρία να προτείνει κάτι ή να πει την άποψη του για την google?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων όσους απλά και μόνο κάθησαν και διάβασαν όλο αυτό :)

Το κινητό σου είναι αγορασμένο από το εξωτερικό προφανώς, branded από τον πάροχο Orange. Επειδή όσοι ασχολούνται με root κτλ. δε θέλουν να έχουν branded τηλέφωνα γιατί οι πάροχοι τα γεμίζουν με δικές τους άχρηστες εφαρμογές, κάνενας dev δεν ασχολείται με root σ'αυτά, γι'αυτό δε βρίσκεις. Παρ'όλα αυτά γίνεται root, όπως τα υπόλοιπα, αλλά πρέπει να βρεις τον kernel της KJ4 για να κάνεις την επαναφορά μετά το root.

Και το swype δεν είναι ελληνικό για το λόγο ότι η rom σου δεν είναι ελληνική.

Στη θέση σου θα φλάσαρα μια ελληνική rom από την αρχική σελίδα του θέματος με τις επίσημες αναβαθμίσεις.

Και ο συγχρονισμός μέσω google λειτουργεί μια χαρά.

- Alex

Καλησπερα σε ολους

Ειχα κανει την ερωτηση και λιγες σελιδες πιο πισω, αλλα δεν πηρα απαντηση... Αγορασα προσφατα τον Γαλαξια, αλλα οταν τον αναψα για πρωτη φορα ηταν στα Γερμανικα. Σημαινει κατι αυτο? Υπαρχει περιπτωση να ειναι Γερμανικο μοντελο με καμμια "ιδιοτροπια"? Δεν θα'πρεπε να ειναι στα Αγγλικα? (λεω εγω τωρα...) :confused::confused::confused:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πολυ πιθανο να ηρθε εισαγωγη απο Γερμανια, δεν αλλαζει τιποτα παντως. Γερμανικα με "ιδιοτροπιες" ξερω μονο για τα volkswagen...:lol:
Smile...

Καλησπερα σε ολους

Ειχα κανει την ερωτηση και λιγες σελιδες πιο πισω, αλλα δεν πηρα απαντηση... Αγορασα προσφατα τον Γαλαξια, αλλα οταν τον αναψα για πρωτη φορα ηταν στα Γερμανικα. Σημαινει κατι αυτο? Υπαρχει περιπτωση να ειναι Γερμανικο μοντελο με καμμια "ιδιοτροπια"? Δεν θα'πρεπε να ειναι στα Αγγλικα? (λεω εγω τωρα...) :confused::confused::confused:

Ναι ειναι Γερμανικο, so what. Και πρεπει να εχεις sales code: DTP

Μην αγχωνεσαι, μια χαρα ειναι, μη σου πω καλυτερα απο τα ελληνικα, θα περνεις τα update γρηγοροτερα.

TCe

Υπενθυμίζω ότι απαγορεύεται η δημόσια συζήτηση για παράνομο λογισμικό στο myphone.gr. Τα μηνύματα διαγράφτηκαν, η πιθανή συζήτηση θα παρακαλεσω να συνεχίσει σε πμ.
- Alex

Ρε παιδιά, διαβάζω ένα σωρό ορολογίες για το Samsung Galaxy S II.

Που μπορώ να τα βρω όλα συγκεντρωμένα όπως είναι και στο topic για iPhone;

Θέλω να δω τι λογισμικό φοράω, ποια έκδοση του, ποια έκδοση είναι η καλύτερη - προτιμότερη - σταθερότερη για να την περάσω, πώς σπάω(root-άρω) το κινητό για να έχω ό,τι εφαρμογή θέλω δωρεάν και άλλα τέτοια.

Μπορεί κάποιος να με κατατοπίσει πλήρως;

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Ρε παιδιά, διαβάζω ένα σωρό ορολογίες για το Samsung Galaxy S II.

Που μπορώ να τα βρω όλα συγκεντρωμένα όπως είναι και στο topic για iPhone;

Θέλω να δω τι λογισμικό φοράω, ποια έκδοση του, ποια έκδοση είναι η καλύτερη - προτιμότερη - σταθερότερη για να την περάσω, πώς σπάω(root-άρω) το κινητό για να έχω ό,τι εφαρμογή θέλω δωρεάν και άλλα τέτοια.

Μπορεί κάποιος να με κατατοπίσει πλήρως;

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Δεν χρειαζεται να κανεις root για αυτο που αναφερεις...Δεν ειναι οπως το jailbreak στο iphone, εδω περνας οτι θελεις κατευθειαν...

Yo estoy aqui.todos estamos aqui...

Humanidad ahora habita dos mundos

(I am here.We are here...

Mankind now inhabits two worlds...)

Deus Ex 2

Καλημέρα, θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση για το Android Lost στο Galaxy S2.

Αν είναι λάθος που την βάζω εδώ πείτε μου να την μεταφέρω.

Κατέβασα την εφαρμογή Android Lost και την ψαχουλέυω να δω αν πραγματικά μας σώζει αν μας κλέψουν τον Γαλαξία μας.

Καταρχήν πρέπει ο κλέφτης να ενεργόποιησει έστω μια στιγμή το ίντερνετ για να τον 'τσακώσουμε'.

Μπαίνουμε στο site http://www.androidlost.com και από εκεί κάνουμε ότι ενέργεια θέλουμε.

Από να κάνουμε το κινητό να μιλάει και να λέει ότι θέλουμε, μέχρι να το κάνουμε να βαράει σειρήνα αστυνομίας και να βγάζει φωτοφραφίες για το τι βλέπει και τι ακούει μακριά μας.

Καλά τα φρου-φρου και αρώματα αλλά το σημαντικό είναι να το βρούμε.

Είδα ότι σου δίνει τη συνατότητα να κρύψεις το εικονίδιο του Android Lost ωστέ να μην το δει ο κλέφτης και πονηρευτεί και το αφαιρέσει.

Αυτό που με μπέρδεψε όμως είναι το πως σε ειδοποιεί ακριβώς για την ακριβή θέση του.

Πάτησα στο site εκεί που λέει Controls την επιλογή Send Location και την επιλογή Auto switch on GPS if deactivated για να ενεργοποιήσει αυτόματα το GPS ωστέ να βρει το κινητό.

Αλλά δεν έχει έρθει κάποια ειδοποιήση, ούτε στο gmail ούτε στο site επί τόπου.

Ξέρει κανεις πώς ακριβώς γίνεται αυτό με την ειδοποίηση ακριβούς θέσης του κινητού? :confused:

Κατέβασα την εφαρμογή Android Lost και την ψαχουλέυω να δω αν πραγματικά μας σώζει αν μας κλέψουν τον Γαλαξία μας.

Καταρχήν πρέπει ο κλέφτης να ενεργόποιησει έστω μια στιγμή το ίντερνετ για να τον 'τσακώσουμε'.

Μπαίνουμε στο site http://www.androidlost.com και από εκεί κάνουμε ότι ενέργεια θέλουμε.

Από να κάνουμε το κινητό να μιλάει και να λέει ότι θέλουμε, μέχρι να το κάνουμε να βαράει σειρήνα αστυνομίας και να βγάζει φωτοφραφίες για το τι βλέπει και τι ακούει μακριά μας.

Είδα ότι σου δίνει τη συνατότητα να κρύψεις το εικονίδιο του Android Lost ωστέ να μην το δει ο κλέφτης και πονηρευτεί και το αφαιρέσει.

Αυτό που με μπέρδεψε όμως είναι το πως σε ειδοποιεί ακριβώς για την ακριβή θέση του.

Πάτησα στο site εκεί που λέει Controls την επιλογή Send Location και την επιλογή Auto switch on GPS if deactivated για να ενεργοποιήσει αυτόματα το GPS ωστέ να βρει το κινητό.

Ξέρει κανεις πώς ακριβώς γίνεται αυτό με την ειδοποίηση ακριβούς θέσης του κινητού? :confused:

δεν χρειαζεταινα μπει στο ιντερνετ , μπορεις να ενεργοποιησεις τα παντα και με μυνηματα, ψαξτο λιγο και θα δεις ,σ εμενα δουλευουν ολα . απλα αυτα με το gps δεν ερχονται ακαριαια... αα, και δοκιμασε με mozzila η chrome , μερικα δεν δουλευουν με internet explorer

Edited by Bxtrm

μπορεις ακομα να χρησιμοποιησεις την εφαρμογη που εχει ενσωματωμενη ο γαλαξιας,το μονο που χρειαζεσαι ειναι εναν λογαριασμο σαμσουνγκ. και τον ελενχο τον κανεις απο το samsungdive.com. ειναι αρκετα αξιοπιστο.

αχρειαστο βεβαια να ναι...

Nokia 5110,3210,3310,3410,8210,8310,6680,6510, 7210,6600Samsung e700LG ku990Mio a702Apple iphone 3gsSamsung galaxy s2 galaxy s5

Φανταστείτε, για να παίρνει η Ελλάδα ένα απλό update τελευταία, πόσο μπροστά είμαστε. :p

Από ένα update και ΜΟΝΟ καταλαβαίνεις πως αυτή η χώρα, δεν θα πάει βήμα μπροστά ακόμα και στα εύκολα.

Ρε παίδες...μια ερώτηση....Τι πληθυσμό έχει η Πολωνία;;;;Άντε πες με Ουγγαρία είμαστε στα ίδια...Αλλά κάποιοι θα το πάρουν πρώτοι κάποιοι αργότερα....Δηλαδή το ότι οι Αμερικάνοι πήραν το note μετά από την Ελλάδα τι σημαίνει;;;;

μπορει να την εχει παρει η πολωνια αλλα η αγγλια γερμανια γαλλια ιταλια δεν την εχουν . γι αυτο μην μεμψιμοιρείτε για την ελλαδα με τα σχολια για αυτην . μεχρι τελος του μηνα θα την εχουμε

Φιλολογική ερώτηση..γιατί πάντα είμαστε στους πιο καθυστερημένους που εξυπηρετούνται σε τέτοιες καταστάσεις; είναι δυνατόν η πολωνία να αναβαθμίστηκε πιο νωρίς από εμάς;

Δεν είναι ερώτηση για την Πολωνία. Είναι γεγονός. Πολωνία και Ουγγαρία πήραν ήδη την αναβάθμιση.

Χωρις να γινω μοιρολατρικος ακομα σε αυτο την εχουν χε........η την ελλαδα

Φως φανάρι είναι, βρε αχάριστοι, το πράγμα.

Αφήνουμε τους κουτόφραγκους να πάρουν όλα τα bugs,

τους έχουμε για δοκιμαστές, τρόπον τινά, όπως είχαν οι Αμερικάνοι τα πιτσιρίκια

στο Ιράκ που τα στέλνανε μπροστά για να δουν αν υπάρχουν νάρκες.

Πως μπορω να αφιρεσω τις επαφες απο το facebook που εχουν μπει μεσα στις επαφες με τα κανονικα τηλεφωνα, μου εχει σπασει τα νευρα, εχετε καμια ιδεα?

Ποια εφαρμογη?

ρυθμισεις--->τοποθ.και ασφαλεια--->απομακρ.στοιχεια ελεγχου

Nokia 5110,3210,3310,3410,8210,8310,6680,6510, 7210,6600Samsung e700LG ku990Mio a702Apple iphone 3gsSamsung galaxy s2 galaxy s5

Πως μπορω να αφιρεσω τις επαφες απο το facebook που εχουν μπει μεσα στις επαφες με τα κανονικα τηλεφωνα, μου εχει σπασει τα νευρα, εχετε καμια ιδεα?

επαφές-->επιλογές-->περισσότερα-->επιλογές οθόνης και επιλέγεις αν θέλεις να εμφανίζονται από facebook ή όχι και άλλα πράγματα.

ενας τροπος ειναι να πας στις επαφες-->επιλογες(το κουμπι του μενου)--->επιλογες οθονης και εκει που λεει επιλογη επαφων για εμφανιση, ξετικαρεις το facebook.

ρυθμισεις--->τοποθ.και ασφαλεια--->απομακρ.στοιχεια ελεγχου

Σε μένα δεν υπάρχει αυτή η επιλογή στο 'τοποθεσία και ασφάλεια'.

Άσχετο: από την χρήση μπαταρίας βλέπω στην αναμονή ότι έχω 100% χρόνο χωρίς σήμα. Είμαι μόνιμα σε gsm. Κλήσεις δέχομαι κανονικά, τουλάχιστον έτσι πιστεύω. Τι παίζει;

Άσχετο 2: Με χρήση swype από ελληνικά σε αγγλικά πάει με μια φορά πάτημα, από αγγλικά σε ελληνικά θέλει δύο φορές πάτημα. Why?

Edited by Gringo
Smile...

Καλημερα,μηπως ξερει καποιος αν μπορω να αλλαξω στη 4.0.3 στις επαφες το αλφαβητο που εχει διπλα να το κανω ελληνικο απο αγγλικο που ειναι?????????

ευχαριστω

• The title was changed to Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)