nikos523 Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 ^ το γνωστό-κανονικό-unbranded-intentional sgs2 είναι το I9100 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FTINA_TSIGARA Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Παιδιά μία ερώτηση: Έφτιαξα λογαριασμό στο gmail για να ενεργοποιηθεί το κινητό αλλά όταν πήγα στο yahoo στο οποίο και έχω λογαριασμό για να στείλω mail, μου ζητάει να κάνω εγγραφή στο social hub.Για ποιο λόγο;ενώ διαβάζω τα mail μου στο yahoo δεν μπορώ να στείλω mail παρά μόνο με εγγραφή στο social hub. Κάποιος για βοήθεια;:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gringo Δημ. January 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2012 (edited) Ρωτησα παλι αλλα δεν μου ειπε απαντησε καποιος αν γνωριζει. οταν σβηνουμε τις εφαρμογες μενουν κενα μπορουμε να κανουμε κατι; και μηπως οι εφαρμογες μπορουν να εμφανιζονται αλφαβητικα; ευχαριστω Για να γεμίσεις τα κενά, πατάς αριστερό πλήκτρο και επεξεργασία, στη συνέχεια κρατάς πατημένη την εφαρμογή που θέλεις για 1-2 δευτερόλεπτα. Μ' αυτόν τον τρόπο την μαρκάρεις. Στη συνέχεια χωρίς να αφήσεις το δάχτυλο σου, σύρε στο κενό. Για αλφαβητική σειρά δεν γνωρίζω. Are you tapatalking to me? Edited January 20, 2012 by Gringo Παράθεση Smile... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. January 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2012 Ρωτησα παλι αλλα δεν μου ειπε απαντησε καποιος αν γνωριζει. οταν σβηνουμε τις εφαρμογες μενουν κενα μπορουμε να κανουμε κατι; και μηπως οι εφαρμογες μπορουν να εμφανιζονται αλφαβητικα; ευχαριστω Κατεβασε το appzorter lite for TouchWiz από το market και είσαι οκ.. Sent from my customized sgs2 powered by Omega! Παράθεση Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TreckeR Δημ. January 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2012 ειναι λαθος του λογισμικου που δεν κραταει την εντολη μου και ανοιγει μονο του ? αν βαλω το apdroid θα λειτουργει το navigator (sygic) ξερεις ? pleaseeeeeeeeeeeee Μα φυσικά και θα λειτουργεί. Τους χάρτες τους εχει περασμένους στη μνήμη του τηλεφώνου. Και γω εχω sygic και apndroid. Δέν ειναι λάθος του λογισμικού, έχει ρύθμιση αν θυμαμαι καλα στο μενου του συγχρονισμού όπου μπορείς να απενεργοποιήσεις τον αυτόματο συγχρονισμό. Παράθεση QTEK 8310 WM6-->SAMSUNG GALAXY S II stock 4.0.3-->4.0.4 stock-->4.1.2 Jelly --> Nougat Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
botman2 Δημ. January 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2012 Αρκετοι κατοχοι της συσκευης παραπονιονται οτι ο συνομιλητης τους ακουει την φωνη του διπλη.Εγω εχω ακριβως το αντιθετο προβλημα δηλαδη ακουω την δικια μου φωνη με αντιλαλο τις περισσοτερες φορες που μιλαω.(οχι παντα)Εχει καποιος παρομοια εμπειρια ξερει κανεις αν λυνετε το προβλημα γιατι ειναι πολυ κουραστικο.Μου το εκανε και με την stock rom και με custom που ειμαι τωρα. Παράθεση Samsung Galaxy SΙΙΙ i9300 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2012 Αρκετοι κατοχοι της συσκευης παραπονιονται οτι ο συνομιλητης τους ακουει την φωνη του διπλη.Εγω εχω ακριβως το αντιθετο προβλημα δηλαδη ακουω την δικια μου φωνη με αντιλαλο τις περισσοτερες φορες που μιλαω.(οχι παντα)Εχει καποιος παρομοια εμπειρια ξερει κανεις αν λυνετε το προβλημα γιατι ειναι πολυ κουραστικο.Μου το εκανε και με την stock rom και με custom που ειμαι τωρα. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3907247#post3907247 Δες στα Διάφορα mods-patches το 1ο και το 3ο και διάλεξε Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotirisf Δημ. January 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2012 παιδια μηπως εχει περαση κανενας την ιταλικη 2.3.6 που ανεβηκε στις 13 του μηνα ? ειναι ενταξει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. January 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2012 Χρησιμοποιεί κάνεις το 3g watchdog? Το τεστάρω περιστασιακα με μηνύματα στην cosmote και είναι μονίμως λάθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. January 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2012 Χρησιμοποιεί κάνεις το 3g watchdog? Το τεστάρω περιστασιακα με μηνύματα στην cosmote και είναι μονίμως λάθος. Κατεβασε το my data manager και αφού έχεις cosmote κατεβασε και το cosmote info και θα είσαι οκ. Το watch dog πέταξε το, είναι για τα πανηγύρια Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. January 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2012 Χρησιμοποιεί κάνεις το 3g watchdog? Το τεστάρω περιστασιακα με μηνύματα στην cosmote και είναι μονίμως λάθος. τοχω εγω, κοιταω τι κατεβαζει και αν ειμαι μεσα στο οριο που εχω. δεν το εχω τσεκαρει ομως, τωρα θα δω τον λογαρισμο να δω τι εχουν χρεωσει και τι ειχε γραψει το watchdog. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. January 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2012 τοχω εγω, κοιταω τι κατεβαζει και αν ειμαι μεσα στο οριο που εχω. δεν το εχω τσεκαρει ομως, τωρα θα δω τον λογαρισμο να δω τι εχουν χρεωσει και τι ειχε γραψει το watchdog. Και εγώ είμαι σίγουρος ότι τα δεδομένα του δεν είναι αρκιβή. Αλλά δεν είχα βρει αντικαταστάση. Θα δοκιμάσω και εγώ το data manager Που λέει ο φίλος παραπάνω. Ερώτηση μήπως αυτό έπρεπε να το συζητάμε σε άλλο forum; Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 21, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2012 Ερώτηση μήπως αυτό έπρεπε να το συζητάμε σε άλλο forum; Ναι, εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=294249 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
botman2 Δημ. January 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2012 Καλημερα!!! Διαπιστωσα οτι οταν παω να αποθηκευσω ενα ονομα στις επαφες και ειναι ψιλομεγαλο π.χ Αλεξοπουλος, δεν το αποθηκευει και μου βγαζει μυνημα οτι εχει πολλους χαρακτηρες.Δηλαδη πρεπει να αποθηκευω τα επιθετα μισα για να τα χωρεσει?????????:( Παράθεση Samsung Galaxy SΙΙΙ i9300 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 21, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2012 Καλημερα!!! Διαπιστωσα οτι οταν παω να αποθηκευσω ενα ονομα στις επαφες και ειναι ψιλομεγαλο π.χ Αλεξοπουλος, δεν το αποθηκευει και μου βγαζει μυνημα οτι εχει πολλους χαρακτηρες.Δηλαδη πρεπει να αποθηκευω τα επιθετα μισα για να τα χωρεσει?????????:( Αυτό επειδή πας να τα αποθηκεύσεις στην SIM, πλέον κανείς δεν χρησιμοποιεί τη SIM, προτείνω google contacts. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
botman2 Δημ. January 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2012 Αυτό επειδή πας να τα αποθηκεύσεις στην SIM, πλέον κανείς δεν χρησιμοποιεί τη SIM, προτείνω google contacts. Eχω μεινει πισω!!! Και πως αποθηκευονται εκει? Παράθεση Samsung Galaxy SΙΙΙ i9300 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 21, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2012 Eχω μεινει πισω!!! Και πως αποθηκευονται εκει? Όταν θέλεις να προσθέσεις μια καινούργια επαφή σε ρωτάει για τον τύπο της επαφής. Μία από τις επιλογές είναι και αυτή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
botman2 Δημ. January 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2012 Όταν θέλεις να προσθέσεις μια καινούργια επαφή σε ρωτάει για τον τύπο της επαφής. Μία από τις επιλογές είναι και αυτή. Και οι ηδη υπαρχουσες? Παράθεση Samsung Galaxy SΙΙΙ i9300 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 21, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2012 Και οι ηδη υπαρχουσες? Μένουν ως έχουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
botman2 Δημ. January 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2012 Μένουν ως έχουν. Δεν υπαρχει τροπος απο sim να μεταφερθουν στο google? Παράθεση Samsung Galaxy SΙΙΙ i9300 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 21, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2012 Δεν υπαρχει τροπος απο sim να μεταφερθουν στο google? http://www.samsunggalaxysforum.com/tutorials/how-to-copy-contacts-from-sim-card-to-samsung-galaxy-s-i9000/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
botman2 Δημ. January 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2012 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3907247#post3907247 Δες στα Διάφορα mods-patches το 1ο και το 3ο και διάλεξε εβαλα την τριτη επιλογη μεσω του clockworkmofd πρεπει μετα να κανω κατι αλλο μεσα απο το μενου γιατι βλεπω οτι σαν να συνεχιζεται το προβλημα!!! Παράθεση Samsung Galaxy SΙΙΙ i9300 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2012 εβαλα την τριτη επιλογη μεσω του clockworkmofd πρεπει μετα να κανω κατι αλλο μεσα απο το μενου γιατι βλεπω οτι σαν να συνεχιζεται το προβλημα!!! Έχει ένα μικρό bug. Μετά από reboot, δουλεύει από το 2ο τηλεφώνημα και μετά.Για ξαναδοκίμασε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosrotary Δημ. January 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2012 Μηπως ξερει κανεις πως να κανω update στην εφαρμογη accuweather?Ειχα κανει πριν καιρο μεσα απο το Samsung apps αλλα τωρα μπαινω και δεν το βρισκω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. January 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2012 Μηπως ξερει κανεις πως να κανω update στην εφαρμογη accuweather?Ειχα κανει πριν καιρο μεσα απο το Samsung apps αλλα τωρα μπαινω και δεν το βρισκω! Samsungapps>(μενού)Λήψεις από ΄κει έκανα ενημέρωση κατεβάζοντας την νέα έκδοση.Δοκίμασε το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts