mobo Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 Εμένα αυτος ο κερνελ μου το έκανε λαμπογιαλο το κινητό.Τρελό battery drain. Κι εμένα τα ιδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carve21 Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 ξερω οτι ειναι νωρις ακομα αλλα εχουμε πρωτες εντυπωσεις απο την 7?? Εχει αισθητες διαφορες απο την προηγουμενη εκδοση?? (δεν μου κατεβαινει κιολας δεν ξερω γιατι...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Idomeneas80 Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 Την πέρασα πριν λίγο με full wipe. Το πρώτο πράγμα που παρατηρώ είναι ότι κάνει πολύ πιο γρήγορα επανεκκίνηση. Το πρόσεξε κανείς άλλος; Παράθεση Ιδομενέας iPhone 7 Black iPad Air 2 Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis42 Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 (edited) Το BLN PRO, δεν δουλευει:wacko::mad: Εβαλα το ΝΟ LED και δουλευει :( μπορω να βαλω τον siyah 2.1.1 στην 7??? Edited November 26, 2011 by giannis42 Παράθεση Samsung Galaxy S9+,Samsung Galaxy Tab S3. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 (edited) Αντε μετα απο επανεκινηση του ρουτερ με αφησε να ξεκινησω.... για το ποτε θα τελειωσει το κατεβασμα δεν ξερω . Πιστευω ομως οτι μετα απο τα βραδυνα ξυδια που θα υπαρξουν αυριο πρωι πρωι κατα τις 12 θα μπω σε διαδικασια φλασαρισματος..... Το BLN PRO, δεν δουλευει:wacko::mad: Εβαλα το ΝΟ LED και δουλευει :( Δεν υποστηριζει ο μαμισιος κερνελ το BLN.... αρα φλασαρεις κερνελ που να το υποστηριζει.... Edited November 26, 2011 by gnkgr Παράθεση Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maikts Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 Καλημερα και απο μενα πρωτα να ευχαριστησω τον διημιουργο της Omega.Λοιπον εγκατεστησα για πρωτη φορα Omega Rom και συγκεκριμενα την v.7 προερχομενος απο την Lihgting pro 6.1 ολα φαινονται ενταξει εδω και 1 ωρα που την εγκατεστησα. Μηπως γνωριζεται πως μπορω να αλλαζω στο application το gridview σε alphabetical κατι που γινοταν στην προηγουμενη μου Rom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 (edited) Παιδια εγω ειμαι με την rom V3 ακομα. Για να βαλω την v7 χρειαζεται να κανω τιποτα με το kernel που διαβασα προηγουμενως με κατι μπλε γραμματα κλπ; Ή απλα περναω και ξεμπερδεψα; Edited November 26, 2011 by sothoms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
James Bond Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 Επειδή έχασα το usb jig που είχα αγοράσει (τόσο μικρό που είναι επόμενο ήταν) και σκέφτομαι να ξαναπάρω ένα (για καλό και για κακό) έχει τσεκάρει κανείς αν δουλεύει με την omega? Θυμάμαι ότι με τις καινούργιες roms λόγω κάποιας αλλαγής στον bootloader δεν λειτουργούσαν τα usb jigs και ότι έπρεπε να περάσουμε τον παλιό bootloader (τώρα με ποιον τρόπο θα γινόταν αυτό δεν το είχα πολυψάξει - φαντάζομαι με odin). Αν δεν δουλεύει, λοιπόν, μήπως ο ioathe θα έπρεπε να ενσωματώσει τον παλιό bootloader στην omega για να μην έχουμε πρόβλημα σε περίπτωση brickαρίσματος? (Επειδή δεν έχω ιδέα τι διαφορές έχει ο παλιός με τον νέο bootloader δεν γνωρίζω αν αυτό που λέω μπορεί να γίνει ή θα δημιουργεί πρόβλημα στη rom αλλά το συζητάω μήπως και δεν το έχει σκεφτεί ο dev). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 (edited) δεν μπορω να μπω καν στο filesonic....δεν ξερω τι παιζει... edit: μπηκε στο filesonic αλλα μου βγαζει system error Edited November 26, 2011 by parafron4 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan24 Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 λοιπον παιδες εβγαλα την v2.0 εκδοση του siyah+ kernel.μπορειτε να την βρειτε εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1362597 σε λιγο θα ενημερωσω και το thread στο myphone.εχει ntfs automount,tegrak second core application support καποια κοματια απο linux kernel 3.1,και voodoo colour support.επισης εχω βελτιωσει την μπαταρια.οσοι προθυμοι δοκιμαστε τον και πειτε μου αν εχετε προβληματα υπερθερμανσης η battery drain. ΥΓ.Αν θελετε τον source code η τις beta απο εδω και περα θα τα βρισκεται στο pan24xda.blogspot.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 λοιπον παιδες εβγαλα την v2.0 εκδοση του siyah+ kernel.μπορειτε να την βρειτε εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1362597 σε λιγο θα ενημερωσω και το thread στο myphone.εχει ntfs automount,tegrak second core application support καποια κοματια απο linux kernel 3.1,και voodoo colour support.επισης εχω βελτιωσει την μπαταρια.οσοι προθυμοι δοκιμαστε τον και πειτε μου αν εχετε προβληματα υπερθερμανσης η battery drain. ΥΓ.Αν θελετε τον source code η τις beta απο εδω και περα θα τα βρισκεται στο pan24xda.blogspot.com Ευχαριστούμε Παναγιώτη. Θα τον δοκιμάσω οπωσδήποτε. Προς το παρών άφησα την V7.0 να κατεβαίνει γιατί χρειάζονταν 6 ώρες και πήγα την οικογένεια για φαγητό. Ελπίζω όταν γυρίσουμε να έχει κατέβει. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 λοιπον παιδες εβγαλα την v2.0 εκδοση του siyah+ kernel.μπορειτε να την βρειτε εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1362597 σε λιγο θα ενημερωσω και το thread στο myphone.εχει ntfs automount,tegrak second core application support καποια κοματια απο linux kernel 3.1,και voodoo colour support.επισης εχω βελτιωσει την μπαταρια.οσοι προθυμοι δοκιμαστε τον και πειτε μου αν εχετε προβληματα υπερθερμανσης η battery drain. ΥΓ.Αν θελετε τον source code η τις beta απο εδω και περα θα τα βρισκεται στο pan24xda.blogspot.com Το ntfs automount σημαίνει ότι αν βάλουμε εξωτερικό σκληρό τον βλέπει αυτόματα; Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan24 Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 ναι αυτο σημαινει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 παιδια τα Deluxe Settings v13.1 τι παραπανω προσφέρουν!!??? σορυ αν ειναι χαζη η ερωτηση αλλα δεν βρηκα καποια διάφορα απο τα προηγούμενα!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 Το BLN PRO, δεν δουλευει:wacko::mad: Εβαλα το ΝΟ LED και δουλευει :( μπορω να βαλω τον siyah 2.1.1 στην 7??? Με τι κερνελ εισαι και δε δουλευει το bln?? Πρεπει να εχεις και κερνελ που να το υποστηριζει για να δουλεψει.. Sent from my customized sgs2 powered by Omega! Παράθεση Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan24 Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 με τον stock(cf-root) δεν δουλευει.αν θες βαλε τον δικομου kernel απο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1362597 η βαλε siyah Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maikts Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 Καλησπερα εχω την εξης απορια,οταν παταω το application button εμφανιζονται οι εγκατεστημενες εφαρμογες σε gridview γνωριζεται πως εμφανιζονται σε alphabetical list? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis42 Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 με τον stock(cf-root) δεν δουλευει.αν θες βαλε τον δικομου kernel απο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1362597 η βαλε siyah ευχαριστω, εβαλα παλι τον siyah 2.1.1, απο την omega 6:rolleyes: Παράθεση Samsung Galaxy S9+,Samsung Galaxy Tab S3. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan24 Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 η omega 6 ειχε τον siyah+(αυτον που σου ειπα δηλαδη) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis42 Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 η omega 6 ειχε τον siyah+(αυτον που σου ειπα δηλαδη) η 6.1 τοτε :) τον ειχε , παρα πολυ καλος, αλλαξα αυτον που εχει η 7, γιατι μεσα σε 6 ωρες, μου πηγε την μπαταρια 60% κατω:(, ενω με τον 2.1.1, δεν ειχα τετοιο προβλημα, η μπαταρια μου εφθανε περιπου 2,5 μερες. Παράθεση Samsung Galaxy S9+,Samsung Galaxy Tab S3. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 Καλησπερα εχω την εξης απορια,οταν παταω το application button εμφανιζονται οι εγκατεστημενες εφαρμογες σε gridview γνωριζεται πως εμφανιζονται σε alphabetical list? Παιξε λιγο με τη συσκευη λολ Αριστερο κλικ οταν εισαι στο μενου εφαρμογων εχει πολλες επιλογες για το πως να εμφανιζονται τα αρχεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maikts Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 Παιξε λιγο με τη συσκευη λολ Αριστερο κλικ οταν εισαι στο μενου εφαρμογων εχει πολλες επιλογες για το πως να εμφανιζονται τα αρχεια Εαν φορας Ομεγα V7 πατα applicaton menu preferences appdrawer και στο short order υπαρχει alphabetical αλλα ειναι σε grid view και οχι List,κανω λαθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_evo_9 Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 Παιδια εκανα την εξης εξυπναδα απ'οτι βλεπω τωρα πριν λιγο στο γαλαξια μου: το συνδεσα με το καλωδιο στο pc και διεγραψα τα παντα στην εξωτερικη καρτα και στη μνημη του κινητου για να περασω την 7. Μετα εβαλα το κωδικο που κανει format το κινητο και τωρα δεν ανοιγει το τηλ μενει στην αρχικη οθωνη με το λογοτυπο της samsung. Δοκιμασα με odin το βλεπει αλλα δε προχωραει να βαλει kernel (ειπα μπας ετσι και το σωσω). Εχω κανει χοντρη π@π@ρι@???? Τι κανουμε τωρα???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 Καμια ιδεα για το πως θα κατεβασω και γω την 7 χωρις πισι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 Καμια ιδεα για το πως θα κατεβασω και γω την 7 χωρις πισι; Με τον OPERA browser κατεβάζεις ότι θέλεις Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts