Jump to content

maikts

Members
  • Δημοσιεύσεις

    22
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by maikts

  1. Παράθεση από giannis42> δοκιμασε αυτην την εφαρμογη, απο το market, ... https://market.android.com/details?i...2F2ZXIucGFkIl0. την εχω μια βδομαδα , στην επιλογη inelligent, και μου κραταει η μπαταρια 65-70 ωρες, απο 40 πριν. Μπραβο Γιαννη και οι δικες μου εντυπωσεις εινα πολυ καλες ,οσο για τον φιλο που ρωταει σχετικα με Το easy battery save, ειναι μια εφαρφογη που επεμβαινει σε 10 λειτουργιες του τηλεφωνου σου στην επιλογη intelligent και κανει αυτο που λεει το ονομα της και μαλιστα πολυ καλα.Που επεμβαινει θα το δεις εαν πατησεις επανω στην επιλογη intelligent και δεν εχει καμμια σχεση με εφαρμογες που διαχειριζονται το voltage στην cpu.Γενικα με undervolt εφαρμογες θα πετυχεις μια οικονομια εως 10% με το easy battery save εως 60% αναλογα με το σε τι επενεβαινες χειροκινητα. Η εφαρμογη ειναι απαραιτητη στα τηλεφωνα μας και θα το καταλαβεις σε λιγοτερο απο 24 ωρες που θα την εγκαταστησεις..
  2. Φιλε stratowGr χρησιμοποιω το The AirLive WL-5460AP v2 χωρις προβλημα,γραφω μηπως βοηθησουμε τον μεμο στο προβλημα του.
  3. αγαπητε φιλε πρωτα μην πανικοβαλεσαι γιατi παντα υπαρχουν λυσεις και φυσικα οχι να πουλησεις το τηλεφωνο διαμαντι που αγορασες επειδη το wifi του εχει ενα μικροθεμα με αυτο. Η λυση ειναι απλη και χωρις καλωδια ...αγοραζεις ενα φθηνο access point πχ της airlive και προσεχεις να εχει την λειτουργια repeater (νομιζω οτι ολα τα access point εχουν την δυνατοτητα τα τελευται 2 χρονια να λειτουργουν κατα επιλογη σαν access point,client bridge και repeater) το τελευταιο μας ενδιαφερει γινεται ασυρματα και πολυ ευκολα με οδηγιες γρηγορες και απλες που βρισκονται στο manual.Αυτο που θα κανει για σενα ειναι να λαβει το σημα απο το wifi του αδελφου σου και να το αναμεταδοσει σε ολο το διαμερισμα σου και ολο αυτο κοστιζει 30 με 40 ευρω ισως και φθηνοτερα,αν σου φαινεται δυσκολο η ακριβο πουλα το s2 η ανταλλαξε το με ενα iphone 4._εγω δεν θα το εκανα οπως και πολλοι αλλοι σε αυτο το forum...
  4. Να τονισω οτι διαφορες μονο σε cosmote. Αναλυτικα ισχυς λαμβανομενου σηματος 5-7 dbm αρα και μικροτερη καταναλωση ισχυος επειδη το τηλεφωνο μας επικοινωνει ευκολοτερα,ταχυτατο στην εναλλαγη 2g/3g και εκει που δεν παιζεται ειναι οτι ακουτε και σας ακουνε καλυτερα (διαμορφωση-αποδιαμορφωση). Οσοι ειχατε παλια καλη συσκευη τηλεφωνου καταλαβαινετε τι εννοω.. Το wifi ειναι μια αλλη ιστορια και σε εμενα με τους τελευταιους kernel εχει βελτιωθει σε πολυ καλο βαθμο.
  5. https://rapidshare.com/files/690061486/Modem-NEKI2-CWM.zip συγνωμη δινω καινουριο link για το modem και να διευκρινισω οτι διαφορες θα δειτε μονο σε cosmote...θα ειναι σαν να αποκτησατε αλλο τηλεφωνο.
  6. https://www.rapidshare.com/files/690...-NEKI2-CWM.zip εαν εχεις Cosmote η βελτιωση ειναι απιστευτη!!
  7. https://www.rapidshare.com/files/690...-NEKI2-CWM.zip εαν εχεις Cosmote η βελτιωση ειναι απιστευτη!!
  8. https://www.rapidshare.com/files/690061486/Modem-NEKI2-CWM.zip Το ανεβασα τωρα εαν εχεις Cosmote η βελτιωση ειναι απιστευτη!!
  9. Δυστυχως νρτεπομασταν να παραδεχτουμε οτι το ακριβο και καλο σε αλλα σμαρτφον μας ηταν απαραδεκτο σαν τηλεφωνο!!Εχω παλαιοτερες συσκευες nokia n70,6600 siemens sx1 iphone 3g που ακομη και σημερα λειτουργουν εξαιρετικα σαν τηλεφωνα με τελεια ακουστοτητα και το αγαπημενο μας s2 χρειαστηκε 6 μηνες για να συμπεριφερεται σαν τηλεφωνο.Αναφερομαι μονο για s2 σε cosmote γιατι μαλλον το προβλημα ειναι συην μπαντα των 1800 Mhz.
  10. Συμφωνω απολυτα και συμπληρωνω οτι εκτος απο το μας ακουνε καλυτερα ακουμε και εμεις πολυ καλα τον συνομιλητη μας ,φαινεται οτι κατι αλλαζει σε σχεση με την διαμορφωση αποδιαμορφωση στο modem for Italy NEKI2.
  11. Στο ενα τηλεφωνο εχω την V7 στο αλλο την V8 και δοκιμασα με τα ιδια αποτελεσματα δυο kernels (cfroot και τον Siya)!! Οι δοκιμες γινανε εναλλαξ γιατι μου φανηκε παραξενο και εμενα οπως και να εχει το wifi εφτιαξε μετα απο 5 μηνες που εχω τις συσκευες κατι που με ενοχλουσε αφανταστα εκτος οικιας και ειδικα στο εξωτερικο που δεν εχω data plan..
  12. Καλησπερα σημερα ειχα την ευκαιρια να δοκιμασω σε δυο ομοια s2 τα μοντεμ KI4 κοντρα στο NEKI2.Οι δοκιμες γινανε σε δυο διαφορετικα σημεια οπου η cosmote εχει μετριο σημα στο 3g σε ανοικτο χωρο.Λοιπον το NEKI2 υπερτερει σε ολες τισ μετρησεις απο 3 εως 5dbm σημαντικοτατη διαφορα (3dbm σε εκπομπη γινεται με διπλασιασμο ισχυος!) αλλα η βελτιωση που με εντυπωσιασε περισοτερο ηταν η καλυτερη ακουστοτητα ληψης. Μια ακομη ευχαριστη εκπληξη ηρθε απο την Ωμεγα v8 που ξυπνησε το κοιμισμενο Wifi της συσκευης,η διαφορα οσο παραξενο και αν ακουγεται οφειλεται στην Rom ανεξαρτητα του Μοντεμ και Κερνελ που χρησιμοποιω και μιλαμε για πολυ μεγαλη διαφορα 8dbm,τονιζω οτι το wifi δεν κατεβαζει πιο γρηγορα (ηταν παντα εξαιρετικο) απλα μπορειτε να συνδεθειτε απο πιο μακρια εκει που δεν ανιχνευατε το hotspot σας οπως και να ανιχνευσετε περισοτερα ασυρματα δικτυα. ΟΙ δοκιμες γινανε εναλλαξ σε ομοιες συσκευες (δυο) που εχω την τυχη να διαθετω και σε δικτυο Cosmote.
  13. Καλημερα επιβεβαιωνω το θαυμα με το wifi απο -72dbm στο -63dbm τρελλη διαφορα επιτελους η samsung αποφασισε να αναστησει το νεκρο wifi των s2!!!!! Καλιο αργα παρα ποτε λοιπον και δεν οφειλεται στον kernel τον ιδιο δουλευα και στην >ω7 ,μαλον επιασε το κραξιμο τοσων μηνων,επιτελους βαρεθηκα σε ξενοδοχεια να σερφαρω με iphone....
  14. Καλησπερα μετα απο 50 ωρες με την v7 και cfroot kernel ολα πηγαινουν smooth and stable...μονο προβλημα το battery drain που ειναι περιπου 1% την ωρα σε standby οχι καλα σε σχεση με την παλια μου rom που χρησιμοποιουσε τον nimphetamine 2.1.1 kernel με drain 0,5% ανα ωρα... Δοκιμαζω τον speedtestmod και επανερχομαι για τις παρατηρησεις μου.
  15. Το ιδιο επαθα και εγω και το ελυσα ως εξης.Περασα εναν αλλο kernel που ετρεχα στην παλια μου rom τον nimphetamine 2.0.2 |εκανα restore απο titanium και μετα εγκατεστησα τον μαμισιο kernel cf-root της v7.Μετα πηρα ενα φρεσκο backup titanium και δοκιμασα restore titanium με επιτυχια ..πρεπει να οφειλεται οτι ειχες backup απο παλαιοτερο kernel.
  16. Εαν φορας Ομεγα V7 πατα applicaton menu preferences appdrawer και στο short order υπαρχει alphabetical αλλα ειναι σε grid view και οχι List,κανω λαθος?
  17. Καλησπερα εχω την εξης απορια,οταν παταω το application button εμφανιζονται οι εγκατεστημενες εφαρμογες σε gridview γνωριζεται πως εμφανιζονται σε alphabetical list?
  18. Καλημερα και απο μενα πρωτα να ευχαριστησω τον διημιουργο της Omega.Λοιπον εγκατεστησα για πρωτη φορα Omega Rom και συγκεκριμενα την v.7 προερχομενος απο την Lihgting pro 6.1 ολα φαινονται ενταξει εδω και 1 ωρα που την εγκατεστησα. Μηπως γνωριζεται πως μπορω να αλλαζω στο application το gridview σε alphabetical κατι που γινοταν στην προηγουμενη μου Rom?
  19. Καλησπερα εχω το προβλημα με αποστολη mms αι συγκεκριμενα με την αποστολη οποιασδηποτε φωτογραφιας σε μεγεθος 7-10kb. Συσκευη iphone 3gs ver 3.1.3 wind παροχος. Δοκιμασα το sim σε nokia,sony...κλπ και λειτουργησε σωστα η αποστολη,σημειωνω οτι ληψη mms γινεται σε σωστο μεγεθος . Μετα απο ψαξιμο σε forum ειδα οτι και αλλοι χρηστες iphone εχουν το προβλημα για και μαλιστα με αλλον παροχο,αλλα δεν υπηρχε απαντηση στο προβλημα τους. Ευχαριστω εκ των προτερων
  20. Στεφανε καλησπερα υπαρχει ακομη το w21?
  21. Ειμαι κατοχος ενος xda O2 english version και θελω να το αναβαθμησω με την original WM6 rom english version Εχει κανει καποιος απο το forum την αναβαθμιση και αν ναι ειχε καποιο προβλημα με το destinator 6.1 και την ελληνικη αναζητηση επαφων στα contacts?
  22. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΟΘΟΝΗ ΓΙΑ S700i ....MOY ΕΣΠΑΣΕ. ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΠΟΥΛΗΜΑ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ S700 ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ.
×
×
  • Create New...