Jump to content

Samsung Galaxy Y (S5360)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κατέβασε το Samsung kies για να εγκατασταθούν οι drivers.

Με μια απλή αναζήτηση google θα το βρεις.

Aκομά τίποτα,το συνδέω στον υπολογιστή και δεν τον βρίσκει καθόλου.Μήπως ξέρετε τι άλλο μπορεί να παίζει;

• Απαντήσεις 615
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Aκομά τίποτα,το συνδέω στον υπολογιστή και δεν τον βρίσκει καθόλου.Μήπως ξέρετε τι άλλο μπορεί να παίζει;

Ρυθμίσεις-εφαρμογές-ανάπτυξη-εντοπισμός σφαλμάτων <- ΤΙΚαρε το

Ρυθμίσεις-εφαρμογές-ανάπτυξη-εντοπισμός σφαλμάτων <- ΤΙΚαρε το

ειναι τικαρισμένο κανονικά και πάλι τίποτα,μήπως να εγκαταστήσως πάλι το kies;έχετε κάποιο Link να μου δώσετε;

ειναι τικαρισμένο κανονικά και πάλι τίποτα,μήπως να εγκαταστήσως πάλι το kies;έχετε κάποιο Link να μου δώσετε;

Δεν χρειάζεται λινκ.

Google και ότι βγάλει! Ένα είναι έτσι κι αλλιώς.

Κοίτα λίγο αν υπάρχει η επιλογή "ρυθμίσεις usb" στο ρυθμίσεις-ασύρματη και αν είναι εκεί, μπες και διάλεξε μαζική αποθήκευση (η κάτι παρόμοιο)

θα πας από τον Υπολογιστή-Διαχείρηση και θα σβήσεις όλους τους drivers της Samsung και μόλις συνδέσεις το κινητό θα ξαναεγκατασταθούν.

Φιλικά Γιώργος

Καλησπέρα στο forum! Μου έκαναν δώρο πριν 2 μέρες το samsung galaxy Y και αντιμετωπίζω ένα προβληματάκι! Η memory sd αποσυνδέεται μόνη της και αμέσως μετά το κινητό κλείνει και ξανανοίγει μόνο του! Αφού ανοίξει, η memory sd ξανασυνδέεται επίσης μόνη της! Μήπως ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει? Με συμβούλευσαν να το γυρίσω πίσω και να ζητήσω αντικατάσταση καθώς όπως είπα είναι 2 ημερών και κατέχει το πιο προσφατο λογισμικό! Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Αλεξάνδρα Edited by Sol_Ballads
greeklish

Καλησπέρα στο forum! Μου έκαναν δώρο πριν 2 μέρες το samsung galaxy Y και αντιμετωπίζω ένα προβληματάκι! Η memory sd αποσυνδέεται μόνη της και αμέσως μετά το κινητό κλείνει και ξανανοίγει μόνο του! Αφού ανοίξει, η memory sd ξανασυνδέεται επίσης μόνη της! Μήπως ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει? Με συμβούλευσαν να το γυρίσω πίσω και να ζητήσω αντικατάσταση καθώς όπως είπα είναι 2 ημερών και κατέχει το πιο προσφατο λογισμικό! Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Αλεξάνδρα

Για Samsung Y μπορείς να γράφεις εδώ

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=315409

Προφανώς έχει πρόβλημα η μνήμη ή το socket αυτής. Δοκίμασε με κάποια άλλη μνήμη και αν συνεχίσεις να έχεις πρόβλημα να προβείς σε αντικατάσταση του κινητού μέσα σε 15 μέρες. (DOA)

Edited by Sol_Ballads
Φιλικά Γιώργος

Ευχαριστώ για τη σύντομη απάντηση. Δυστυχώς το πρόβλημα συνεχίστηκε σε ενοχλητικό βαθμό κατα τη διάρκεια της χθεσινής μέρας. Οπότε σήμερα το πρωί πήγα στο κατάστημα από όπου αγοράστηκε με σκοπό να το αλλάξω. Το έστειλαν στο τεχνικό τμήμα για να επιβεβαιωθεί το πρόβλημα και ένας φοβερός τεχνικός ισχυρίστηκε ότι δεν διέγνωσε κανένα πρόβλημα. (Να έκαναν αποσυνδέσεις τα ματάκια μου???) Ελπίζω να βρεθεί λύση. Έχει ακούσει κανείς για τυχόν άλλα ελαττώματα?

καποιος παιζοντας μου κλειδωσε την οθονη (δεν μπορω να σβησω τιποτα μου γραφει 'screen lock' ενω μπορω να βαλω οποια εφαρμογη θελω να την τρεχω κανονικα δεν μπορω μετα να την αφαιρεσω απο την οθονη) - εχω ' launcher go ex' - παρακαλω πειτε μου πως το διορθωνω - ευχαριστω

καποιος παιζοντας μου κλειδωσε την οθονη (δεν μπορω να σβησω τιποτα μου γραφει 'screen lock' ενω μπορω να βαλω οποια εφαρμογη θελω να την τρεχω κανονικα δεν μπορω μετα να την αφαιρεσω απο την οθονη) - εχω ' launcher go ex' - παρακαλω πειτε μου πως το διορθωνω - ευχαριστω

Αν πατήσεις το κουμπί μενού, δεν έχει κάποιο πλήκτρο lock/unlock η παρόμοιο? Στις ρυθμίσεις υπάρχει αυτήν η επιλογή σχεδόν σε όλους τους launchers, αλλά συνήθως υπάρχει και εκεί που σου είπα.

σήμερα άνοιξα το κίες k μπαίνοντας που έβγαλε να κάνω αναβάθμιση στο κινητό..ξεκίνησε να γίνετε αλλα κάποια στιγμή μου έβγαλε σφάλμα ότι αποσυνδέθηκε το καλώδιο k πρέπει να βγάλω την μπαταρία k αφού την βάλω πάλι να συνδέσω το κινητό το έκανα.αλλα δεν συνέχισε.έμεινε να γραφή στην οθόνη του κινητού firmware upgrade encountered αν issue.please select recovery mode in kies & try again.

πάτησα το recovery αλλα δεν βλέπει καν το κινητό το kies.me αποτέλεσμα να μην μπορώ να το ανοίξω καν.δεν ξέρω τι να κάνω,αν ξέρει κάποιος ας βοηθήσει please.ελπίζω να μην είμαι εκτος θέματος στο topic.ευχάριστω

σήμερα άνοιξα το κίες k μπαίνοντας που έβγαλε να κάνω αναβάθμιση στο κινητό..ξεκίνησε να γίνετε αλλα κάποια στιγμή μου έβγαλε σφάλμα ότι αποσυνδέθηκε το καλώδιο k πρέπει να βγάλω την μπαταρία k αφού την βάλω πάλι να συνδέσω το κινητό το έκανα.αλλα δεν συνέχισε.έμεινε να γραφή στην οθόνη του κινητού firmware upgrade encountered αν issue.please select recovery mode in kies & try again.

πάτησα το recovery αλλα δεν βλέπει καν το κινητό το kies.me αποτέλεσμα να μην μπορώ να το ανοίξω καν.δεν ξέρω τι να κάνω,αν ξέρει κάποιος ας βοηθήσει please.ελπίζω να μην είμαι εκτος θέματος στο topic.ευχάριστω

να υποθεσω οτι δεν ανοιγει καθολου το κινητο?αν δεν ανοιγει flashare το firmware με το odin.

Καλησπέρα στην παρέα.

Πήρα για την γυναίκα μου το συγκεκριμένο και έχει μείνει αρκετά ευχαριστημένη.

Της πήρα και ζελατίνα προστασίας για την οθόνη αφής και δουλεύει άψογα.

Το μόνο που πρόβλημα είναι στο σήμα βέβαια... παρόλο που δείχνει ότι έχει καλό σήμα δεν παίζει ικανοποιητικά. Δεν ξέρω αν το έχει προσέξει κάποιος ακόμα.

Θα κάνω 2 ερωτήσεις.

1. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που μπορούμε να βλέπουμε video μέσω Internet για παράδειγμα από το site του καναλιού MEGA?

2. Υπάρχει πρόγραμμα σαν αυτό που έχω στο iPhone μου (Air Video Server) ώστε να βλέπουμε αρχεία video από το PC στο κινητό μέσω WiFi?

Αν υπάρχουν και δωρεάν προγράμματα θα το προτιμούσα βέβαια.

Ευχαριστώ και καλή Σαρακοστή.

Edited by sotiriod

iPhone 4s (9.3.5)

End of Time unfortunately :(

Καλησπέρα στην παρέα.

Πήρα για την γυναίκα μου το συγκεκριμένο και έχει μείνει αρκετά ευχαριστημένη.

Της πήρα και ζελατίνα προστασίας για την οθόνη αφής και δουλεύει άψογα.

Το μόνο που πρόβλημα είναι στο σήμα βέβαια... παρόλο που δείχνει ότι έχει καλό σήμα δεν παίζει ικανοποιητικά. Δεν ξέρω αν το έχει προσέξει κάποιος ακόμα.

Θα κάνω 2 ερωτήσεις.

1. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που μπορούμε να βλέπουμε video μέσω Internet για παράδειγμα από το site του καναλιού MEGA?

2. Υπάρχει πρόγραμμα σαν αυτό που έχω στο iPhone μου (Air Video Server) ώστε να βλέπουμε αρχεία video από το PC στο κινητό μέσω WiFi?

Ευχαριστώ και καλή Σαρακοστή.

οχι, σε τι σήμα αναφέρεσαι? κινητού ή wifi?

Σε μενα λειτουργούν παραπάνω από ικανοποιητικά και τα 2 για τηλέφωνο.

Μην ξεχνάς, ό,τι πληρώνεις - παίρνεις. Δεν είναι iphone (και ουτε πρόκειται να γίνει)

--- ΗΤC Desire X

--- Galaxy 3 Kyrillos 10.6 ROM

--- Galaxy Y (rooted)

--- Galaxy Pocket (rooted)

Καλησπέρα!Έχω μια απορία αλλα και μια "βοήθεια".Καταρχήν με το πρόβλημα της κάρτας μνήμης όπου αφαιρείται αναπάντεχα στο κινητό αυτο,απλά άλλαξα την κάρτα μνήμης με μια μεγαλύτερη καινούργια και το πρόβλημα εδώ και ένα μήνα εξαφανίστηκε!Μετά από πολύ ψάξιμο με το συγκεκριμένο θέμα φαίνεται ότι το πρόβλημα είναι μάλλον η κάρτες μνήμης που προμηθέυει η Samsung το συγκεκριμένο κινητό.

Το πρόβλημά μου τώρα...Κατεβάζω απο το αντρόιντ μάρκετ μία εφαρμογη 500kb για παράδειγμα στη μνήμη του κινητού.Μα μου πιάνει 10πλάσιο χώρο,δηλαδή 5mb.Η πλάκα ειναι ότι κατεβάζω μια εφαρμογή 2,5mb στην κάρτα μνήμης και μου τρώει 7-8 mb και από το κινητό!Επειδή μετά από αυτά ελέγχω καθημερινά τα mb του κινητού,τη μία μου λέει ότι έχω χαλάσει 155 mb μετά απο λίγο μου λέει ότι έχω χαλάσει 153 mb κτλ ,χωρίς να έχω ακουκπήσει καν το κινητό ενδιάμεσα.Καμία γνώμη?

Επίσης η κοπέλα μου έχει το ίδιο κινητό με πολύ παραπάνω εφαρμογές και δεν της έχει πάρει τόσο χώρο από το κινητό ούτε συμβαίνει τίποτα από τα παραπάνω που ανέφερα.

Πολυμαθίη νόον έχειν ου διδάσκει...

οχι, σε τι σήμα αναφέρεσαι? κινητού ή wifi?

Σε μενα λειτουργούν παραπάνω από ικανοποιητικά και τα 2 για τηλέφωνο.

Μην ξεχνάς, ό,τι πληρώνεις - παίρνεις. Δεν είναι iphone (και ουτε πρόκειται να γίνει)

Σαφώς και δεν είναι iPhone δεν το συζητάω... για το σήμα GSM λέω.

iPhone 4s (9.3.5)

Σαφώς και δεν είναι iPhone δεν το συζητάω... για το σήμα GSM λέω.

περίεργο, εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα...

--- ΗΤC Desire X

--- Galaxy Y (rooted)

Για τα παραπάνω έχουμε καμιά λύση?

iPhone 4s (9.3.5)

Για τα παραπάνω έχουμε καμιά λύση?

Για το πρώτο δεν γνωρίζω.. Για το δεύτερο http://www.reddonut.com/ :)

Νικος

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλημερα παιδια! πηρα και εγω το samsung y και εχω μια-δυο αποριες......

1) εχει μεσα καρτα sd 2GB - μπορω να σωσω τα αρχεια-δεδομενα (εχω κατεβασει απο market διαφορα...) ή πρεπει να έιναι root?

(εχω την 2.,3.6 εκδοση android) θελω να κανω backup δηλαδη....

2)μπορω να τα σωσω στο pc συνδεοντας το με το καλωδιο (τους φακελους και μετα αν γινει κατι να τα επαναφερω με αυτο το τροπο? σερνοντας παλι τους κιτρινους φακελους σε αυτο ή δε γινετε ετσι?) γινετε μονο με εικονες και μουσικη αυτο?

3) βιντεακια που εχω στο pc σε τι μορφη πρεπει να ειναι να παιζει οκ στο κινητακι?(χρειαζεται αλλος player μηπως?)

4) σερφαρω στο διαδικτυο,βλεπω μια φωτο εικονα,πως μπορω να την αποθηκευσω στο κινητο?

δε μπορεσα να βρω τροπο! (επισης, μπορω να κατεβασω απο το youtube βιντεακι ? αν ναι,πως?)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ευχαριστω οσοι απαντησουν..... (πολυ καλο κινητακι - αν και ειχα το galaxy ace το μεγαλυτερο παλιοτερα...εκεινο ειχε πιο μεγαλη οθονη αλλα οκ....( α,,,εχουν την ιδια σε ποιοητητα οθονη γυαλι ?)

α και κατι τελευταιο: ειναι ΧΧLA2 η εκδοση βασικου φασματος το "L" ειναι δεκεμβρης μαλλον το Α2?

πως μπορω να δω ποσες ωρες εχει δουλεψει το κινητο μου γενικα ? (χρηση)

* μπορει καποιος να μου προμηθευσει ζελατινα προστασιας ή και πενακι γι αυτο το κινητο? (δε ξερω να παραγγελνω εγω απο e bay κτλπ) α! και οπισθεν θηκη πλαστικη του...(οτι μπορειτε,με πληρωμη φυσικα)

Edited by cool_43

καλημερα παιδια! πηρα και εγω το samsung y και εχω μια-δυο αποριες......

1) εχει μεσα καρτα sd 2GB - μπορω να σωσω τα αρχεια-δεδομενα (εχω κατεβασει απο market διαφορα...) ή πρεπει να έιναι root?

(εχω την 2.,3.6 εκδοση android) θελω να κανω backup δηλαδη....

2)μπορω να τα σωσω στο pc συνδεοντας το με το καλωδιο (τους φακελους και μετα αν γινει κατι να τα επαναφερω με αυτο το τροπο? σερνοντας παλι τους κιτρινους φακελους σε αυτο ή δε γινετε ετσι?) γινετε μονο με εικονες και μουσικη αυτο?

3) βιντεακια που εχω στο pc σε τι μορφη πρεπει να ειναι να παιζει οκ στο κινητακι?(χρειαζεται αλλος player μηπως?)

4) σερφαρω στο διαδικτυο,βλεπω μια φωτο εικονα,πως μπορω να την αποθηκευσω στο κινητο?

δε μπορεσα να βρω τροπο! (επισης, μπορω να κατεβασω απο το youtube βιντεακι ? αν ναι,πως?)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ευχαριστω οσοι απαντησουν..... (πολυ καλο κινητακι - αν και ειχα το galaxy ace το μεγαλυτερο παλιοτερα...εκεινο ειχε πιο μεγαλη οθονη αλλα οκ....( α,,,εχουν την ιδια σε ποιοητητα οθονη γυαλι ?)

α και κατι τελευταιο: ειναι ΧΧLA2 η εκδοση βασικου φασματος το "L" ειναι δεκεμβρης μαλλον το Α2?

πως μπορω να δω ποσες ωρες εχει δουλεψει το κινητο μου γενικα ? (χρηση)

* μπορει καποιος να μου προμηθευσει ζελατινα προστασιας ή και πενακι γι αυτο το κινητο? (δε ξερω να παραγγελνω εγω απο e bay κτλπ) α! και οπισθεν θηκη πλαστικη του...(οτι μπορειτε,με πληρωμη φυσικα)

1) -2) root, titanium backup, backup, σύνδεση με PC άμεσα (οχι kies), αποθήκευση όλης της κάρτας (εν ψυχρώ αντίγραφο) σε Η/Υ

πενακι δεν χρειάζεται, αλλά αν θες τόσο ακόμα και το πλαίσιο και το... jumbo πουλάνε!

επίσης δεν εχω ουτε ζελατίνα και δεν έπαθε μεχρι στιγμής τίποτα (οκ δεν δουλεύω και στην οικοδομή στα μπετά με το κινητό...)

--- ΗΤC Desire X

--- Galaxy Y (rooted)

Κανένας παιδιά για το πρόβλημά μου παραπάνω?
Πολυμαθίη νόον έχειν ου διδάσκει...

νομιζω εγραφε σε μενα στο κινητακι 2,3,6 Gingerbread(δε το θυμαμαι σιγουρα αν το εγραφε η οχι)

και μετα απο επαναφορα στις εργοστασιακες ρυμθισεις που το εκανα απο το μενου: (ρυθμισεις-απορρητο) γραφει σκετο 2,3,6 τωρα.....(εκει που λεει εκδοση android)

(ειχα κλικαρει την επιλογη και διαμορωση της sd καρτας αν αυτο παιζει ρολο...)

αν ισχυει αυτο που λεω τι διαφορα εχει? στη πραξη τρεχει το ιδιο πιστευω παντως.

τι ειναι η εκδοση αν ειναι Gingerbread? τι διαφορα θα εχει τωρα?

νομιζω εγραφε σε μενα στο κινητακι 2,3,6 Gingerbread(δε το θυμαμαι σιγουρα αν το εγραφε η οχι)

και μετα απο επαναφορα στις εργοστασιακες ρυμθισεις που το εκανα απο το μενου: (ρυθμισεις-απορρητο) γραφει σκετο 2,3,6 τωρα.....(εκει που λεει εκδοση android)

(ειχα κλικαρει την επιλογη και διαμορωση της sd καρτας αν αυτο παιζει ρολο...)

αν ισχυει αυτο που λεω τι διαφορα εχει? στη πραξη τρεχει το ιδιο πιστευω παντως.

τι ειναι η εκδοση αν ειναι Gingerbread? τι διαφορα θα εχει τωρα?

1) Ναι έτσι έγραφε (2.3.6)

2) Το ίδιο οτι έγραφε γράφει και τώρα (2.3.6), η επαναφορα στις εργοστασιακες ρυμθισεις απλά σβήνει ρυθμίσεις/προγράμματα απο το κινητό

3)(ειχα κλικαρει την επιλογη και διαμορωση της sd καρτας αν αυτο παιζει ρολο...)

Δεν παίζει κανένα ρόλο, απλά έκανες φορματ την εξωτερική κάρτα μνήμης (δεν αλλάζει τίποτε).

4)τι ειναι η εκδοση αν ειναι Gingerbread? τι διαφορα θα εχει τωρα?

Έκδοση gingerbread είναι έκδοση του android (2.3.x), όλες οι 2.3.χ εκδόσεις (και η 2.3.6 που φοράει το κινητό) είναι gingerbread...

Απο διαφορά: ότι είχες, έχεις! Άρα καμία!

Βασίλης!

γεια ! ξερετε εδω στη ελλαδα (και καλυτερα αθηνα) που θα βρω πλαστικο οπισθεν καλυμα του κινητου ?αυτο το σαγρε καπως που εχει πισω μας στο κινητο. επειδη εχω λιγα λιγα σημαδακια ηθελα να την αλλαξω! ευχαριστω.

και κατι αλλο: υπαρχει συνδυασμος αριθμων -γραμματων -συμβολων οπως στα παλια κινητα να δουμε ποση ωρα εχει λειτουργησει γενικα γενικα το κινητο? (λειτουργια του απο τη στιγμη που το πρωτοδουλεψαμε ως τωρα)

• The title was changed to Samsung Galaxy Y (S5360)