Zisis1992 Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παίδες!Θα δοκιμάσω και θα ενημερώσω!Όσο για το 2.3.5 της κοπέλας μου,δεν γίνεται με τίποτα 2.3.6 από την στιγμή που δεν το βγάζει στην ενημέρωση λογισμικού του κινητού,επίκειται να γίνει ή πρέπει να το κάνω μόνος μου μέσω υπολογιστή?Εάν απαντήσετε μην ξεχνάτε ότι μιλάτε σε ψιλοάσχετο άνθρωπο...:lol: Της κοπέλας μου το Y έχει την 2.3.6 από τότε που το αγόρασε. :) Ρε παιδιά μια ερώτηση, η μπαταρία του κινητού τελειώνει σχετικά γρήγορα... Μπήκα στις ''υπηρεσίες που εκτελούνται''. Δοκίμασα πχ να κλείσω τους χάρτες αλλά τίποτα... Any ideas? :) Παράθεση http://i1098.photobucket.com/albums/g365/Zisis1992/youtube-page.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 Της κοπέλας μου το Y έχει την 2.3.6 από τότε που το αγόρασε. :) Ρε παιδιά μια ερώτηση, η μπαταρία του κινητού τελειώνει σχετικά γρήγορα... Μπήκα στις ''υπηρεσίες που εκτελούνται''. Δοκίμασα πχ να κλείσω τους χάρτες αλλά τίποτα... Any ideas? :) Εμένα μου βγάζει 3-5 μέρες ανάλογα με τη χρήση. Για να σταματήσουν διεργασίες (όπως οι χάρτες) να τρέχουν όποτε θέλουν, χρειάζεται ροοτ και την εφαρμογή autostarts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zisis1992 Δημ. April 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2012 Α... Τέτοια πράγματα δεν μπορώ να κάνω... :lol: Δεν αφήνει. :O Ευχαριστώ πολύ πάντως! Παράθεση http://i1098.photobucket.com/albums/g365/Zisis1992/youtube-page.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolas Δημ. April 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2012 Α... Τέτοια πράγματα δεν μπορώ να κάνω... :lol: Δεν αφήνει. :O Ευχαριστώ πολύ πάντως! Γενικά η μπαταρία του δεν πολυκρατάει πάντως οπότε μην αγχώνεσαι!Και με τα πάντα κλειστά δεν κρατάει πολύ παραπάνω.Από την στιγμή που μιλάς-χρησιμοποιείς το κινητό πέφτει πολύ γρήγορα η μπαταρία.Μόνη λύση...η αναμονή!!!:lol: Παράθεση Πολυμαθίη νόον έχειν ου διδάσκει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. April 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2012 Γενικά η μπαταρία του δεν πολυκρατάει πάντως οπότε μην αγχώνεσαι!Και με τα πάντα κλειστά δεν κρατάει πολύ παραπάνω.Από την στιγμή που μιλάς-χρησιμοποιείς το κινητό πέφτει πολύ γρήγορα η μπαταρία.Μόνη λύση...η αναμονή!!!:lol: Σε σχέση με sgs/ace/blade που έχω από smartphone, κρατάει περισσότερο η μπαταρία του y Sent from my Galaxy S using homing pigeon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sophie567 Δημ. May 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 Η μπαταρια του πεφτει χωρις να το χρησιμοποιησω καθολου θα το παρακολουθησω και σημερα και αυριο και αν ειναι παω γερμανο :( Παράθεση Samsung Galaxy Y Alcatel OT 991 ZTE Blade 3 :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 Η μπαταρια του πεφτει χωρις να το χρησιμοποιησω καθολου θα το παρακολουθησω και σημερα και αυριο και αν ειναι παω γερμανο :( Δεν χρειάζεται να το πας γερμανό. Κάποια κακογραμμένη εφαρμογή έχεις ή κάποια που συγχρονίζει συνέχεια στο background. Ψάξε και άρχισε να βγάζεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sophie567 Δημ. May 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2012 (edited) Δεν χρειάζεται να το πας γερμανό. Κάποια κακογραμμένη εφαρμογή έχεις ή κάποια που συγχρονίζει συνέχεια στο background. Ψάξε και άρχισε να βγάζεις. εχω ψαξει και εχω σβησει εφαρμογες και εφαρμογες:( Θα συμφωνήσω. Με νορμάλ χρήση, βγάζει 3 μέρες τουλάχιστον. εμενα μία:wacko: :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος. Edited May 6, 2012 by sakiss Παράθεση Samsung Galaxy Y Alcatel OT 991 ZTE Blade 3 :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2012 εμενα μία:wacko: Δοκίμασε να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων (θα σβηστούν ΟΛΑ) και δες τι γίνετε. Κάτι συμβαίνει σίγουρα. Εγώ βγάζω 3-5 μέρες. Μήπως τα έχεις ανοιχτά όλα? Δεδομένα,3g,gps, συγχρονισμόυς και τέτοια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofianna Δημ. May 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2012 Το έχω εδώ και 3 μέρες μου φαίνεται τέλειο!Έχω μια χαζή και ασήμαντη ερώτηση: Τι ήχο έχετε για τις ειδοποιήσεις π.χ. για τα μηνύματα;;; Προσπαθώ να βάλω κάποιον δικό μου και δεν γίνεται . Άρα δηλαδή πρέπει να χρησιμοποιείς τους ήχους που είναι ήδη περασμένοι; :O :blink: :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2012 Μπες στο "τα αρχεία μου" Φτιάξε τον φάκελο media(μενού-δημιουργία φακέλου) μέσα σε αυτόν τον φάκελο audio και μεσα σε αυτόν τους notifications και ringtones. Ότι βάζεις στον notifications θα στο εμφανίζει για ειδοποιήσεις και στο ringtones για ήχο κλήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 6, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2012 Τι ήχο έχετε για τις ειδοποιήσεις π.χ. για τα μηνύματα;;; Προσπαθώ να βάλω κάποιον δικό μου και δεν γίνεται . Άρα δηλαδή πρέπει να χρησιμοποιείς τους ήχους που είναι ήδη περασμένοι; :O :blink: :confused: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3326872#post3326872 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Το πηρα σημερα και θελω να ρωτησω κατι Εχω τις επαφες μου αποθηκευμενες στο outlook,με τι προγραμμα θα τις συγχρονησω με το κινητο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Δεν γίνεται απευθείας. Αρχικά από το outlook θα κάνεις εξαγωγή (export) της επαφές σου σε CSV file αν θυμάμαι καλά. Μετά θα μπείς στο gmail σου που χρησιμοποιείς , θα πας στην καρτέλα contacts και θα κάνεις εισαγωγή επαφών (import) από το αρχείο επαφών που δημιούργησες λίγο πριν. Και στο τέλος πολύ απλά θα κάνεις συγχρονισμό τις επαφές σου στο τηλέφωνο από το google account ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Δεν γίνεται απευθείας. Αρχικά από το outlook θα κάνεις εξαγωγή (export) της επαφές σου σε CSV file αν θυμάμαι καλά. Μετά θα μπείς στο gmail σου που χρησιμοποιείς , θα πας στην καρτέλα contacts και θα κάνεις εισαγωγή επαφών (import) από το αρχείο επαφών που δημιούργησες λίγο πριν. Και στο τέλος πολύ απλά θα κάνεις συγχρονισμό τις επαφές σου στο τηλέφωνο από το google account ;) ουτε gmail εχω oyte google acount...οποτε τι κανω τωρα? ολα τα κινητα συγχρονιζουν με outlook...αυτο γιατι οχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 ουτε gmail εχω oyte google acount...οποτε τι κανω τωρα? ολα τα κινητα συγχρονιζουν με outlook...αυτο γιατι οχι? Το Android στηρίζεται κατά πολύ σε ένα gmal account. Πρέπει να κάνεις, γιατί είναι πάρα πολλά τα οφέλη. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Google account δεν χρειάζεται. Θα μπείς στο android market απο το κινητό σου και θα κάνεις εγγραφή , για να χρησιμοποιήσεις το market. Το username , pass που θα βάλεις αυτόματα θα δημιουργήσουν και gmail με τους ίδιους κωδικούς. Android phone χωρίς gmail δε γίνεται ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Το Android στηρίζεται κατά πολύ σε ένα gmal account. Πρέπει να κάνεις, γιατί είναι πάρα πολλά τα οφέλη. θα κανω αλλα θελω βοηθεια για τα επομεναπου δεν τα καταλαβα...πως να περασω επαφες απο το outlook Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 (edited) Ειπαμε φίλος. Πρώτα θα εξάγεις τις επαφές απο το Outelook σε αρχείο. Μετά θα τις εισάγεις στο gmail και τέλος από το κινητό σου θα κάνεις sync τις επαφές ;) Πιο συγκεκριμένα : Εξαγωγή Επαφών του Outlook - Στο Outlook, στο μενού Αρχείο, επιλέξτε την εντολή Εισαγωγή και εξαγωγή. - Κάντε κλικ στην επιλογή Εξαγωγή σε αρχείο και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο. - Κάντε κλικ στην επιλογή Τιμές διαχωρισμένες με κόμμα (Windows) και κατόπιν στο κουμπί Επόμενο. - Στη λίστα φακέλων, κάντε κλικ στο φάκελο Επαφές και κατόπιν στο κουμπί Επόμενο. - Αναζητήστε το φάκελο στον οποίο θέλετε να αποθηκεύσετε τις επαφές ως αρχείο .csv. - Πληκτρολογήστε ένα όνομα για το αρχείο που έχετε εξαγάγει και κατόπιν κάντε κλικ στο κουμπί ΟΚ. - Κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο. - Κάντε κλικ στο κουμπί Τέλος. Εισαγωγή Επαφών στο Google Gmail - Συνδεθείτε στο Gmail και κάντε κλικ στη σύνδεση Contacts στην κορυφή της σελίδας. Η λίστα Contacts ανοίγει σε νέο παράθυρο. - Κάντε κλικ στο κουμπί Import Contacts. - Κάντε κλικ στο κουμπί Browse και μεταβείτε στο αρχείο .csv που δημιουργήσατε στην ενότητα "Εξαγωγή Επαφών του Outlook" αυτού του άρθρου. - Επιλέξτε το αρχείο και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Import Contacts. Αφού εισαγάγετε τις επαφές σας, εμφανίζεται ένα παράθυρο διαλόγου το οποίο παρουσιάζει το σύνολο των επαφών που έχουν εισαχθεί. Edited May 15, 2012 by kosmasgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Ειπαμε φίλος. Πρώτα θα εξάγεις τις επαφές απο το Outelook σε αρχείο. Μετά θα τις εισάγεις στο gmail και τέλος από το κινητό σου θα κάνεις sync τις επαφές ;) Πιο συγκεκριμένα : Εξαγωγή Επαφών του Outlook - Στο Outlook, στο μενού Αρχείο, επιλέξτε την εντολή Εισαγωγή και εξαγωγή. - Κάντε κλικ στην επιλογή Εξαγωγή σε αρχείο και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο. - Κάντε κλικ στην επιλογή Τιμές διαχωρισμένες με κόμμα (Windows) και κατόπιν στο κουμπί Επόμενο. - Στη λίστα φακέλων, κάντε κλικ στο φάκελο Επαφές και κατόπιν στο κουμπί Επόμενο. - Αναζητήστε το φάκελο στον οποίο θέλετε να αποθηκεύσετε τις επαφές ως αρχείο .csv. - Πληκτρολογήστε ένα όνομα για το αρχείο που έχετε εξαγάγει και κατόπιν κάντε κλικ στο κουμπί ΟΚ. - Κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο. - Κάντε κλικ στο κουμπί Τέλος. Εισαγωγή Επαφών στο Google Gmail - Συνδεθείτε στο Gmail και κάντε κλικ στη σύνδεση Contacts στην κορυφή της σελίδας. Η λίστα Contacts ανοίγει σε νέο παράθυρο. - Κάντε κλικ στο κουμπί Import Contacts. - Κάντε κλικ στο κουμπί Browse και μεταβείτε στο αρχείο .csv που δημιουργήσατε στην ενότητα "Εξαγωγή Επαφών του Outlook" αυτού του άρθρου. - Επιλέξτε το αρχείο και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Import Contacts. Αφού εισαγάγετε τις επαφές σας, εμφανίζεται ένα παράθυρο διαλόγου το οποίο παρουσιάζει το σύνολο των επαφών που έχουν εισαχθεί. ρε παιδια θελω να περασω τις επαφες απο το outlook στον καταλογο του τηλεφωνου,οχι στο mail Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 ρε παιδια θελω να περασω τις επαφες απο το outlook στον καταλογο του τηλεφωνου,οχι στο mail Όπως και πολύ σωστά σου εξήγησε και ο Κοσμάς παραπάνω μόλις περαστούν στο gmail θα έρθουν αυτόματα και στο κινητό στην 1η σύνδεση πυ θα κάνεις σε WiFi ή 3g. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 (edited) συνδεδεμενος ειμαι αλλα δεν μου τα εμφανισε update οκκκκκκ ετοιμοοοοοο....ευχαριστωωω Edited May 15, 2012 by sakiss Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avitor Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 Καλησπερα σε ολους. Μια ερωτηση εχω αν μπορει να με βοηθησει καποιος. Τι Screen Protector(οθονη προστασιας-ζελατινα) να παρω για το συγκεκριμενο κινητο? Εχω δει καποιες στο ebay αλλα επειδη δεν εχω ιδεα τι ειναι καλο και τι οχι θα ηθελα καποιος να με βοηθησει λιγο. Εχω βρει αυτες εδω http://www.ebay.com/itm/10pcs-new-Anti-Scratch-Screen-Protector-Film-For-Samsung-Galaxy-Y-S5360-/110833117913?pt=PDA_Accessories&hash=item19ce2b2ad9 αλλα δεν ξερω αν ειναι καλες και αν αξιζει να τις παρω. Απο ποσοτητα τι να προτιμησω 5 ή 10?Δεν ξερω καθε ποτε πρεπει και καθε ποσο χρειαζεται αλλαγη γ'αυτο ρωταω. Αν εχει παρει κανεις καποιες ή καμια αλλη προταση και μπορει να με βοηθησει ας μου πει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amkokos Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 Καλησπερα σε ολους. Μια ερωτηση εχω αν μπορει να με βοηθησει καποιος. Τι Screen Protector(οθονη προστασιας-ζελατινα) να παρω για το συγκεκριμενο κινητο? Εχω δει καποιες στο ebay αλλα επειδη δεν εχω ιδεα τι ειναι καλο και τι οχι θα ηθελα καποιος να με βοηθησει λιγο. Εχω βρει αυτες εδω http://www.ebay.com/itm/10pcs-new-Anti-Scratch-Screen-Protector-Film-For-Samsung-Galaxy-Y-S5360-/110833117913?pt=PDA_Accessories&hash=item19ce2b2ad9 αλλα δεν ξερω αν ειναι καλες και αν αξιζει να τις παρω. Απο ποσοτητα τι να προτιμησω 5 ή 10?Δεν ξερω καθε ποτε πρεπει και καθε ποσο χρειαζεται αλλαγη γ'αυτο ρωταω. Αν εχει παρει κανεις καποιες ή καμια αλλη προταση και μπορει να με βοηθησει ας μου πει. το εχω 6 μηνες χωρίς ζελατίνη.... δεν έχει παθει τίποτα ακόμα...;) Παράθεση --- ΗΤC Desire X --- Galaxy 3 Kyrillos 10.6 ROM --- Galaxy Y (rooted) --- Galaxy Pocket (rooted) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 Η λέξη κλειδί είναι το "ακόμα".:p Πιστεύω πως όσο και να το προσέχεις το κινητό κάποια στιγμή θα γίνει η ζημιά και τότε θα 'ναι αργά. Αξίζει να βάλεις κάποιος μια ζελατίνα στο κινητό του ειδικά τώρα πια που υπάρχουν πολύ καλής ποιότητας που δεν καταλαβαίνεις καν ότι την έχεις. Φυσικά ο καθένας αποφασίζει και πράττει! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts