dchris79 Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 Καλησπέρα παιδιά.Να κάνω μια ερώτηση ,πήρα στη γυναίκα το galaxy y ,προσπαθώ να εισάγω τον λογαριασμό gmail για εισαγωγή στο μαρκετ και στο gmail αλλά μάταια..Τι να συμβαίνει?Από το Pc μπαίνει κανονικά στο gmail αλλά στο κινητό δεν το δέχεται με τίποτα..Γιατί?Στο gs2 δεν είχα ποτέ αυτό το πρόβλημα.. Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. November 29, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 Καλησπέρα παιδιά.Να κάνω μια ερώτηση ,πήρα στη γυναίκα το galaxy y ,προσπαθώ να εισάγω τον λογαριασμό gmail για εισαγωγή στο μαρκετ και στο gmail αλλά μάταια..Τι να συμβαίνει?Από το Pc μπαίνει κανονικά στο gmail αλλά στο κινητό δεν το δέχεται με τίποτα..Γιατί?Στο gs2 δεν είχα ποτέ αυτό το πρόβλημα.. Mπορεί κάτι να πείραξες στις ρυθμίσεις ή στο welcome set up. Κάνε μια επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων και ξαναδοκίμασε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 (edited) ξερει κανενας αν υπαρχει καμια περιπτωση να βγει καποια costum rom για το συγκεκριμενο κινητο? ειχε βγει τιποτα για το galaxy mini? ..υποτιθεται οτι το Υ ειναι ο διαδοχος του, οποτε αν εχει για το μινι τοτε λογικα θα δουμε καποια στιγμη και για το Y :) edit: μετα απο λιγο περισσοτερο ψαξιμο ειδα οτι υπαρχουν ορισμενοι devs που ειναι στα "μαγειρεματα" για rom για το Galaxy Y :) Θελω να πιστευω πως μεχρι τις αρχες του 12' θα εχει βγει κατι :) Edited December 1, 2011 by c0rpse_grinder Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpa2007 Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 καλησπέρα,μήπως υπάρχει κάποιο λινκ με το skype apk για download; φίλη δυσκολεύτηκε να το κατεβάσει από android market και και είπαμε να το περάσουμε μέσω usb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. December 1, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 καλησπέρα,μήπως υπάρχει κάποιο λινκ με το skype apk για download; φίλη δυσκολεύτηκε να το κατεβάσει από android market και και είπαμε να το περάσουμε μέσω usb. http://www.multiupload.com/NO83LPAK1L Οτι άλλο θες για εφαρμογές ρωτάς εδώ: http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=115 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 Παιδιά παρατηρώ ότι αρκετά συχνά μου βγαίνει ένα μήνυμα που λέει ότι η κάρτα SD αφαιρέθηκε απρόσμενα. Σαν να γίνεται η διαδηκασία δηλαδή όταν κάνουμε reboot το κινητό. Τι μπορώ να κάνω? Αυτό το παρατήρησα εφόσον έκανα το update. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο Κανείς...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. December 2, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 Κανείς...? Κάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μαζί με format της SD και βλέπουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilismp Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 καλησπέρα παιδιά, πήρα και εγω το Υ και μπορω να πω πως αν και χρονια Νοκιακιας, εχω εντυπωσιαστεί, πολυ όμορφο και πολύ καλή ποιότητα κατασκευής. Ενα με χάλασε ιδιαίτερα και αυτο είναι το ημερολόγιο του, δυσχρηστο και καμία σχεση με το Νοκια. θέλω να ρωτήσω και κάτι, πως μπορώ να βάλω δικό μου ήχο στην αφυπνιση, δεν μπορώ να το βρω με τίποτα! ευχαριστώ!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. December 2, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 καλησπέρα παιδιά, πήρα και εγω το Υ και μπορω να πω πως αν και χρονια Νοκιακιας, εχω εντυπωσιαστεί, πολυ όμορφο και πολύ καλή ποιότητα κατασκευής. Ενα με χάλασε ιδιαίτερα και αυτο είναι το ημερολόγιο του, δυσχρηστο και καμία σχεση με το Νοκια. θέλω να ρωτήσω και κάτι, πως μπορώ να βάλω δικό μου ήχο στην αφυπνιση, δεν μπορώ να το βρω με τίποτα! ευχαριστώ!!!! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3710126#post3710126 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilismp Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3710126#post3710126 ευχαριστώ :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 Ενα με χάλασε ιδιαίτερα και αυτο είναι το ημερολόγιο του, δυσχρηστο και καμία σχεση με το Νοκια. δεν ειναι αναγκη να χρησιμοποιησεις αυτο που εχει μεσα απο "μαμα". γιαυτο ειναι το android για να κατεβαζεις οτι εφαρμογες θελεις! και για ημερολογια υπαρχουν μπολικες :) Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpa2007 Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 (edited) http://www.multiupload.com/NO83LPAK1L Οτι άλλο θες για εφαρμογές ρωτάς εδώ: http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=115 :) ευχαριστώ πολύ! :) και μερικές τελευταίες ερωτώσεις:είναι η τελευταία έκδοση του skype; επίσης γνωρίζει κάποιος εάν έχει ενσωματωμένο QR Reader ή πρέπει να κατεβάσουμε κάποιον από android market;έψαξα αλλά δεν βρήκα κάποια σχετική εφαρμογή Edited December 2, 2011 by dpa2007 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
V_S Δημ. December 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2011 Aπευθύνσου και εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=271530 :) Ευχαριστώ για την απάντηση, πήρα όντως μια γενική ιδέα για το θέμα των GPS. Θα ΄θελα να ρωτήσω κάτι άλλο. Αν δηλώσεις στη συσκευή σου ένα λογαριασμό Gmail, πράγμα που σου ζητούν πολλές εφαρμογές και είναι και η κεντρική φιλοσοφία του Android απ΄ ότι βλέπω (δεν το έχω κάνει ακόμα), τότε κάθε φορά που θα συνδέεσαι στο ίντερνετ, θα κάνει συγχρονισμό του περιεχομένου της ατζέντας σου στη συσκευή μ΄αυτή στο Gmail; ή μπορείς να ορίσεις εσύ αν θα γίνει συγχρονισμός και πότε; Εγώ δεν θέλω τα δεδομένα αυτά (επαφές, σημειώσεις, ημερολόγιο κλπ) να μη βρίσκονται πουθενά αλλού εκτός από την συσκευή μου και το PC μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. December 3, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2011 Ευχαριστώ για την απάντηση, πήρα όντως μια γενική ιδέα για το θέμα των GPS. Θα ΄θελα να ρωτήσω κάτι άλλο. Αν δηλώσεις στη συσκευή σου ένα λογαριασμό Gmail, πράγμα που σου ζητούν πολλές εφαρμογές και είναι και η κεντρική φιλοσοφία του Android απ΄ ότι βλέπω (δεν το έχω κάνει ακόμα), τότε κάθε φορά που θα συνδέεσαι στο ίντερνετ, θα κάνει συγχρονισμό του περιεχομένου της ατζέντας σου στη συσκευή μ΄αυτή στο Gmail; ή μπορείς να ορίσεις εσύ αν θα γίνει συγχρονισμός και πότε; Εγώ δεν θέλω τα δεδομένα αυτά (επαφές, σημειώσεις, ημερολόγιο κλπ) να μη βρίσκονται πουθενά αλλού εκτός από την συσκευή μου και το PC μου. O συγχρονισμός αυτό κάνει. (Ρυθμίσεις -> Λογαριασμοί & συγχ.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilismp Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3710126#post3710126 ακολουθησα τις οδηγιες για τους ήχους αλλα τζιφος, αν το εχει κανει καποιος και εχει καταφερει να βάλει αλλον ήχο αφυπνισης, ας μου πει και μενα. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsa Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 Θέλω να γράψω ελληνικά και να βάλω τους τόνους. Πως βάζουμε τους τόνους βρε παιδιά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 8, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 Θέλω να γράψω ελληνικά και να βάλω τους τόνους. Πως βάζουμε τους τόνους βρε παιδιά; Με παρατεταμένο πάτημα πάνω στο γράμμα δεν στους βγάζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 Θέλω να γράψω ελληνικά και να βάλω τους τόνους. Πως βάζουμε τους τόνους βρε παιδιά; Nα ξερεις παντως πως sms με lοwer case ελληνικα δεν γινεται να σταλει :-/ Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xkosm Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 Τελικά ξέρει κανένας πως βάζουμε τόνους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. December 9, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 Τελικά ξέρει κανένας πως βάζουμε τόνους; Δοκίμασες αυτό που γράφει ο athanaso77 πιο πάνω?... πατώντας παρατεταμένα σου βγάζει να επιλέξεις το ίδιο γραμμα τονισμένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
termagazis Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 καλησπερα!μηπως μπορει καποιος να τσεκαρει και να μου πει ποια εκδοση firmware φοραει το Υ του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xkosm Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 Δοκίμασες αυτό που γράφει ο athanaso77 πιο πάνω?... πατώντας παρατεταμένα σου βγάζει να επιλέξεις το ίδιο γραμμα τονισμένο. Το δοκιμασα και βγαζει μονο το κεφαλαιο γραμμα και το νουμερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsa Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 Το δοκιμασα και βγαζει μονο το κεφαλαιο γραμμα και το νουμερο Ακριβώς έτσι είναι. Δυστυχώς δεν κατάφερα τίποτα με το πληκτρολόγιο της Samsung, κατέβασα από το μάρκετ το Multiling keyboard και έλυσα το πρόβλημα μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 10, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 Το δοκιμασα και βγαζει μονο το κεφαλαιο γραμμα και το νουμερο Αν μιλάς για την εφαρμογή των sms, έτσι πρέπει να δουλεύει αν θέλεις να έχεις 160 ελληνικούς χαρακτήρες/sms. Αν χρησιμοποιήσεις κάποιο third-party πληκτρολόγιο και γράφεις με πεζά και με τόνους, δεν θα έχεις το παραπάνω προνόμιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xkosm Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 Αν μιλάς για την εφαρμογή των sms, έτσι πρέπει να δουλεύει αν θέλεις να έχεις 160 ελληνικούς χαρακτήρες/sms. Αν χρησιμοποιήσεις κάποιο third-party πληκτρολόγιο και γράφεις με πεζά και με τόνους, δεν θα έχεις το παραπάνω προνόμιο. Μιλάω για καταχώρηση ονομάτων στις επαφές που δεν υπάρχει ο τόνος , και για διάφορες σημειώσεις στο σημειωματάριο και γενικά για οποιαδήποτε γραφή πλην των sms που εκεί γράφονται όλα κεφαλαία. Πάντως σε ένα άλλο κινητό που έχω το Samsung S8500 με λειτουργικό Bada ο τόνος υπάρχει παντού με παρατεταμένο πάτημα του φωνήεν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts