Jump to content

V_S

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About V_S

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

V_S's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Αποτελέσματα απο τα πρώτα Crash test. Έχω τη συγκεκριμένη συσκευή κάνα μήνα τώρα και μου έχει πέσει τρεις φορές κάτω γυμνό (χωρίς καμία θήκη) και μία με θήκη.Την μία φορά έφυγε το καπάκι και η μπαταρία αλλά ξαναβάζοντάς τα λειτούργησε κανονικά. Γενικά το τηλέφωνο δεν έπαθε τίποτα. Ανθεκτικότατο θα έλεγα και δεν του φαίνεται.
  2. Ευχαριστώ για την απάντηση, πήρα όντως μια γενική ιδέα για το θέμα των GPS. Θα ΄θελα να ρωτήσω κάτι άλλο. Αν δηλώσεις στη συσκευή σου ένα λογαριασμό Gmail, πράγμα που σου ζητούν πολλές εφαρμογές και είναι και η κεντρική φιλοσοφία του Android απ΄ ότι βλέπω (δεν το έχω κάνει ακόμα), τότε κάθε φορά που θα συνδέεσαι στο ίντερνετ, θα κάνει συγχρονισμό του περιεχομένου της ατζέντας σου στη συσκευή μ΄αυτή στο Gmail; ή μπορείς να ορίσεις εσύ αν θα γίνει συγχρονισμός και πότε; Εγώ δεν θέλω τα δεδομένα αυτά (επαφές, σημειώσεις, ημερολόγιο κλπ) να μη βρίσκονται πουθενά αλλού εκτός από την συσκευή μου και το PC μου.
  3. Γεια σε όλους Είμαι καινούριος στο Forum και θα ήθελα κάποιες πληροφορίες σχετικά με τα GPS και την πλοήγηση. Αν και είμαι από τους πρώτους που πήραν κινητό στην Ελλάδα (τότε που μοιάζανε με τούβλα), μόλις πριν από λίγες μέρες πήρα το πρώτο μου smartphone (galaxy y). Ήμουν για πολλά χρόνια χρήστης κινητών της Nokia, και είμαι ακόμη χρήστης υπολογιστών Windows.Μηδενική εμπειρία λοιπόν από smartphones και Linuxειδή λειτουργικά. Θέλω να εγκαταστήσω στο galaxy y ένα πρόγραμμα GPS με χάρτες και πλοήγηση το οποίο να λειτουργεί χωρίς την ανάγκη συνεχούς σύνδεσης στο διαδίκτυο, χωρίς χρεώσεις (πέρα από την αρχική αγορά) και να είναι και σοβαρό. (αξιόπιστο, χωρίς κολλήματα κλπ.). Αν είναι και δωρεάν, ακόμη καλύτερα. Αν κάποιος ξέρει και έχει την διάθεση ας μου απαντήσει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. V_S
×
×
  • Create New...