nikospot Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 (edited) Το πέρασε κανείς το patch για OTA? Ή να το δοκιμάσω εγώ? :p Πως γίνεται να έχω 34% μπαταρία και όταν κάνω reboot to recovery να μου δείχνει μέσα στο cwm 21%? (και μετά που ανοίγω κανονικά το κινητό είναι στο 21) Edited April 18, 2012 by nikospot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 Άλλος του το έδωσε το hint ;-) Μα τι γινεται επιτελους ολα του τα δινουν..;αυτος δεν δημιουργει τιποτα ; Μηπως και την ρομ τελικα να την εφτιαξε κανεις αλλος..;:rolleyes: Το πέρασε κανείς το patch για OTA? Ή να το δοκιμάσω εγώ? : Δοκιμασε το κι εσυ να μας πεις τα σχολια σου ;) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 ε το έβαλα, τώρα θα περιμένω πως και πως την 3,4 για να δω τι θα γίνει :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. April 18, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 Μα τι γινεται επιτελους ολα του τα δινουν..;αυτος δεν δημιουργει τιποτα ; Μηπως και την ρομ τελικα να την εφτιαξε κανεις αλλος..;:rolleyes: Και εγώ slim χρησιμοποιώ φίλε Ηρακλή (καιρό τώρα), αλλά δεν εθελοτυφλώ. Οτι αλλαγή βλέπω πλέον στο changelog είναι κατα 99% κάποιο mod άλλου developer που ο Καναδός το έκανε merge στην Slim. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Το αποτέλεσμα είναι μια ενημερωμένη και σταθερή ρομ, απλά όχι μόνο χάρη στον Krarvind. :) Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 Και εγώ slim χρησιμοποιώ φίλε Ηρακλή (καιρό τώρα), αλλά δεν εθελοτυφλώ. Οτι αλλαγή βλέπω πλέον στο changelog είναι κατα 99% κάποιο mod άλλου developer που ο Καναδός το έκανε merge στην Slim. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Το αποτέλεσμα είναι μια ενημερωμένη και σταθερή ρομ, απλά όχι μόνο χάρη στον Krarvind. :) Καλο η κακο δεν ξερω εαν ειναι αλλα ολοι κρινονται με βαση το αποτελεσμα..και το αποτελεσμα φιλε μου ειναι μια σταθερη και γρηγορη ics που σιγουρα ενδυκνειται για καθημερινη χρηση..Ακιμα και για το σωστο merging παντως, χαιρει συγχαρητηριων :) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
km1121 Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 (edited) Απο την πρωτη στιγμη κι εγω της περασα τον sema 1.0.0s και πεταει!!!ουτε reboot και χωρις το παραμικρο προβλημα.Υπαρχει ενα θεμα μοναχα... εκεινο της υπερβολικης ραμ:D αλλα δεν ειναι κατι το σοβαρο :p:p Καλημερα σας, εβαλα και εγω τον Semaphore ICS 1.0.0s, αλλα απο τοτε μου κλεινει που και που ο Browser και το Handcent SMS. Εχετε βαλει καποιες συγκεκριμενες ρυθμισεις απο το Semaphore application για CPU κ.λ.π ? Για να πω την αληθεια πειραξα κατι Settings απο το Semaphore application, και τωρα που επανεφερα τα Defaults βλεπω να παιζει καλα παλι. Ασχετο, σας αρεσει ο Dialer, τα Contacts και τα SMS στο ICS ετσι οπως ειναι το Interface τους ? Εμενα οχι, για αυτο και στα SMS εβαλα το Handcent. Ευχαριστω Edited April 19, 2012 by km1121 προσθηκη Παράθεση Samsung Galaxy J5 (2016) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 Καλημερα σας, εβαλα και εγω τον Semaphore ICS 1.0.0s, αλλα απο τοτε μου κλεινει που και που ο Browser και το Handcent SMS. Εχετε βαλει καποιες συγκεκριμενες ρυθμισεις απο το Semaphore application για CPU κ.λ.π ? Για να πω την αληθεια πειραξα κατι Settings απο το Semaphore application, και τωρα που επανεφερα τα Defaults βλεπω να παιζει καλα παλι. Ασχετο, σας αρεσει ο Dialer, τα Contacts και τα SMS στο ICS ετσι οπως ειναι το Interface τους ? Εμενα οχι, για αυτο και στα SMS εβαλα το Handcent. Ευχαριστω Βάλε κανα theme η βάλε τα black apps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
km1121 Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 (edited) Βάλε κανα theme η βάλε τα black apps Ευχαριστω, αλλα μεχρι να μου απαντησετε βρηκα το Contacts application απο το playstore. Απλο ελαφρυ και ευκολο στην χρηση και εχει και SMS και Dialer. Edited April 19, 2012 by km1121 προσθηκη Παράθεση Samsung Galaxy J5 (2016) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 Ευχαριστω, αλλα μεχρι να μου απαντησετε βρηκα το Contacts application απο το playstore. Απλο ελαφρυ και ευκολο στην χρηση και εχει και SMS και Dialer. οι μαυρες στοκ εφαρμογες που εχει ανεβασει ο Νικος (Superuser) ειναι ολα τα λεφτα!!! Βγηκε semaphore 1.0.1s σε τεστ εκδοση Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
km1121 Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 (edited) οι μαυρες στοκ εφαρμογες που εχει ανεβασει ο Νικος (Superuser) ειναι ολα τα λεφτα!!! Βγηκε semaphore 1.0.1s σε τεστ εκδοση Που ειναι μαυρες στοκ εφαρμογες ? ... και Devil_071 σε Test Edited April 19, 2012 by km1121 Παράθεση Samsung Galaxy J5 (2016) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GnF Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 μαύρη ή άσπρη βρήκε κανείς τρόπο να φτιάξει στον dialer της slim ελληνικό t9? Είναι το μοναδικό πράγμα που με ενοχλεί και δεν θέλω να βάλω άλλο dialer. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos1 Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 Που ειναι μαυρες στοκ εφαρμογες ? ... και Devil_071 σε Test Oρίστε http://rootzwiki.com/topic/15092-invertedtotally-inverted-apps-4-12-google-plus-updated/ μαύρη ή άσπρη βρήκε κανείς τρόπο να φτιάξει στον dialer της slim ελληνικό t9? Είναι το μοναδικό πράγμα που με ενοχλεί και δεν θέλω να βάλω άλλο dialer. Στο παραπάνω link ο dialer έχει t9 Παράθεση Android is simple, it just takes a genius to understand its simplicity. Samsung Galaxy S4 die hard !! Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GnF Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 (edited) Oρίστε http://rootzwiki.com/topic/15092-invertedtotally-inverted-apps-4-12-google-plus-updated/ Στο παραπάνω link ο dialer έχει t9 Λογικά εννοείς τα contacts.apk. Έχεις δοκιμάσει αν το t9 του dialer βρίσκει μόνο αριθμούς ή στην καλύτερη περίπτωση και ελληνικά γράμματα? Καλά γράψε άκυρο μαν. Μόλις το δοκίμασα. Το τ9 του παίζει κανονικά αλλά δεν παίζει για ελληνικούς χαρακτήρες. Αναγνωρίζει μόνο αγγλικά και αριθμούς. Edited April 19, 2012 by GnF Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
km1121 Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 Στην Android 2.3.6 Gingerbread που ειχα πριν, ειχα μεσα στο Calendar στην επιλογη ποιοι Calendars να εμφανιζονται, τον Google και το MyCalendar. Στο ICS δεν τον εχω τον MyCalendar, που μπορω να τον βρω, γιατι ολα τα ραντεβου και υπενθυμησεις τα ειχα βαλει πανω σε αυτον. Ευχαριστω Παράθεση Samsung Galaxy J5 (2016) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos1 Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 Λογικά εννοείς τα contacts.apk. Έχεις δοκιμάσει αν το t9 του dialer βρίσκει μόνο αριθμούς ή στην καλύτερη περίπτωση και ελληνικά γράμματα? Ναι το contacts.apk εννοώ. Το t9 του dialer βρίσκει μόνο αριθμούς και επαφές με λατινικούς χαρακτήρες. Παράθεση Android is simple, it just takes a genius to understand its simplicity. Samsung Galaxy S4 die hard !! Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 (edited) οι μαυρες στοκ εφαρμογες που εχει ανεβασει ο Νικος (Superuser) ειναι ολα τα λεφτα!!! Βγηκε semaphore 1.0.1s σε τεστ εκδοση Ο Μάκης τις βρήκε και μας το είπε! Άλλαξα το link ώστε να παραπέμπει πρώτα στο μήνυμα του για να πηγαίνουν τα εύσημα σε αυτόν που πρέπει. Στην Android 2.3.6 Gingerbread που ειχα πριν, ειχα μεσα στο Calendar στην επιλογη ποιοι Calendars να εμφανιζονται, τον Google και το MyCalendar. Στο ICS δεν τον εχω τον MyCalendar, που μπορω να τον βρω, γιατι ολα τα ραντεβου και υπενθυμησεις τα ειχα βαλει πανω σε αυτον. Ευχαριστω Το ημερολόγιο στην ICS δεν έχει MyCalendar γιατί συγχρονίζεται με τον Google λογαριασμό. Η Gingerbread είχε MyCalendar γιατί η εφαρμογή ήταν τροποποιημένη από την Samsung. Αυτά είναι μερικά προβλήματα όταν έχεις συνηθίσει ROMs οι οποίες είναι τροποποιημένες από τις εταιρίες και ξαφνικά πας σε καθαρό Android. Edited April 19, 2012 by Superuser Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nexus Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 οι μαυρες στοκ εφαρμογες που εχει ανεβασει ο Νικος (Superuser) ειναι ολα τα λεφτα!!! Βγηκε semaphore 1.0.1s σε τεστ εκδοση Η εφαρμογή των μηνυμάτων υποστηρίζει bln ? Παράθεση Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 Με την CM9 έχω κανονικά BLN. Το ίδιο φαντάζομαι θα συμβαίνει και με τις άλλες ICS. Πιστεύω ότι όλοι οι devs έχουν βάλει στις ROMs τους υποστήριξη για BLN. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
km1121 Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 (edited) Ο Μάκης τις βρήκε και μας το είπε! Άλλαξα το link ώστε να παραπέμπει πρώτα στο μήνυμα του για να πηγαίνουν τα εύσημα σε αυτόν που πρέπει. Το ημερολόγιο στην ICS δεν έχει MyCalendar γιατί συγχρονίζεται με τον Google λογαριασμό. Η Gingerbread είχε MyCalendar γιατί η εφαρμογή ήταν τροποποιημένη από την Samsung. Αυτά είναι μερικά προβλήματα όταν έχεις συνηθίσει ROMs οι οποίες είναι τροποποιημένες από τις εταιρίες και ξαφνικά πας σε καθαρό Android. Σωστο, δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα, μακαρι να υπηρχε ενας dev που να επαιρνε τα αιτηματα μας και να το προσθετε σε καθε ROM καινουργια, αλλα δεν γινεται ! Edited April 19, 2012 by Superuser Παράθεση Samsung Galaxy J5 (2016) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 Η εφαρμογή των μηνυμάτων υποστηρίζει bln ? ναι, κανονικοτατα Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loukvlav Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 Παιδιά έχει δοκιμάσει κανείς τα radios του nexus s από εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1548815 ? Έχω περάσει το UCKF1 και νομίζω είναι αρκετά καλύτερο από τα radios της JVT, JVU και JW4 που είχα σε θέμα σήματος (Vodafone) και μπαταρίας. Έχει πειραματιστεί κανείς με κάποιο άλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 Εγώ πού τα δοκίμασα όλα (σε cosmote )κατέληξα ότι το jvu είναι το καλύτερό. Κάποια είχαν θέμα και με το 3g. Λένε ότι έχουν καλύτερό upload αλλά εγώ δεν είδα καμία διάφορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis0009 Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 (edited) ξερει κανεις αν θα βγει Dark Knight 5? Edited April 19, 2012 by themis0009 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 Εγώ πού τα δοκίμασα όλα (σε cosmote )κατέληξα ότι το jvu είναι το καλύτερό. Κάποια είχαν θέμα και με το 3g. Λένε ότι έχουν καλύτερό upload αλλά εγώ δεν είδα καμία διάφορα Θα συμφωνήσω, και επίσης μου έκανε και τη μπαταρία καλύτερη από το jw4. Τώρα είμαι με jw4 σε gingerbread και παίρνω στατιστικά, και με βλέπω πάλι με jvu, μέχρι να ξαναβάλω ics Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikostg Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 Εχω απελπιστει...ημουν σε slim 3.2 και ξαφνικα διαπιστωσα οτι δεν εβλεπε η μουσικη τα τραγουδια ενω τα επαιζε κανονικα ενα ενα απο τον file explorer ετσι σε μια μερα μεσα γυρισα σε jw1 και μετα jw4 αλλα ματαια το προβλημα παραμενει σε ολες τους ετσι ξαναγυρισα στη slim 3.3 δοκιμασα wipe data της εφαρμογης μουσικης αλλα και παλι τπτ...και οταν παω στις ρυθμισεις καρτα μνημης μου λεει οτι εχω 3gb τραγουδια αλλα οταν παταω πανω μου βγαζει μονο 2 (την μουσικη την εχω στην εσωτερικη sd) Παράθεση slim 3.5 + semaphore 1.1.1s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts