sado Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 Είσαι yajku; Αυτο τώρα τι είναι; Βρισιά; :p Όπως καταλαβαίνεις μιλάς σε έναν πρώην κάτοχο iPhone που δεν κατέχει πολυ την ορολογία του android.... :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 Αυτο τώρα τι είναι; Βρισιά; :p Όπως καταλαβαίνεις μιλάς σε έναν πρώην κάτοχο iPhone που δεν κατέχει πολυ την ορολογία του android.... :wacko: Είναι το είδος firmware που έχει η συσκευή σου. Οι yakju συσκευές αναβαθμίζονται από την Google και παίρνουν γρήγορα τις αναβαθμίσεις ενώ οι yakjuwx αναβαθμίζονται από τη Samsung και φυσικά αργούν περισσότερο να λάβουν update. Πήγαινε στο market και κατέβασε την εφαρμογή GN Official Update Checker. Θα σου πει αυτή τι είδους συσκευή έχεις. Αν είναι yakju τότε λογικά σε λίγες μέρες θα πάρεις το update. Αν είναι yakjuwx τότε δες αυτό: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1391881 Κι εγώ νέος είμαι, ερχόμενος από WP7. Θέλει διάβασμα, υπομονή και απορίες... :p Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitech Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 Απο χθες προσπαθώ να βάλω την 4.0.4 γιατι είμαι στην 4.0.2 ακολουθώντας τις παρακάτω οδηγίες http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1578569 και μετα απο 30 προσπάθειες ακόμα δεν έχω καταφέρει να το κάνω update. Μου φαίνεται την κλωτσιά προς τον τοίχο δεν την γλυτώνει..... Είσαι yajku; - Τα yakju και τα "άλλα (yakjuxw,yakjuux,yakjudv,yakju** .... ) ", ... η αποκάλυψη !!! - Θα μπορούσε κάποιος mod να το βάλει σε εμφανές μέρος για την ενημέρωση των νέων φίλων της συσκευής. Παράθεση - Stathis - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 Καλησπέρα. Σκέφτομαι να το πάρω γιατί έχω το nexus s και είμαι ευχαριστημένος αλλά διαβάζω στο xda για προβληματικές οθόνες που βγάζουν το μπλε ως μωβ,γκρι λωρίδες σε χαμηλό φωτισμό και κατι τέτοια... Δεν θα διυλισω τον κώνωπα ψάχνοντας την τελειότητα απλώς αναρωτιέμαι αν τα ελλατωματα αυτά είναι τόσο έντονα και επομένως ενοχλητικά. Δεν θέλω ν'αλλαξω 4-5 συσκευές για να βρω μία καλή. Ευχαριστώ.στα συν το οτι μπορεις να κανεις calibration στην οθονη και τα χρωματα της αν αλλαξεις rom και kernel... και εγω προσανατολιζομαι στην αγορα του και δεν σου κρυβω ειναι το μονο που με ενδιαφερει αν ειναι οκ σε χρωματα και οκ η οθονη....οποτε μαλλον θα αγορασω απο expansys και αν δεν ειναι οπως το θελω θα το στειλω πισω. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edangel8 Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 (edited) παρολο που χθες ειχα μια ανησυχια με την μπαταρια του κινητου επειδη εχασα απο 100% που ειχα 10% χωρις να κανω τιποτα..δηλαδη το ειχα σε κατασταση υπνου..σημερα βρισκομαι με 1 ημερα και 11 ωρες και εχω 48% μπαταρια..και με νορμαλ χρηση λιγο κατι βιντεακια youtube λιγο ιντερνετ τηλεφωνο κανενα μισαωρο και εστειλα καμια 50 sms και τραβηξα 2 βιντεακια 1080p 4 λεπτων το καθενα και μουσικη γυρω στο μισαωρο..!τελικα μεχρι 90% τρωει γρηγορα την μπαταρια και υστερα αντεχει γερα... :p εχω μεινει πολυ ικανοποιημενος με το κινητο...ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει!ειμαι με στοκ 4.0.4 και πεταει κυριολεκτικα..!λατρευω την οθονη του ..! :D:D edit...γνωριζει κανεις αν αγορασω μια paysafe καρτα αν θα μπορεσω να κανω αγορες στο google play store η χρειαζεται πιστωτικη-χρεωστικη οπωσδηποτε?? Edited April 26, 2012 by edangel8 Παράθεση Stupidity RuleZ Την Σημερον Ημεραν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 26, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 - Τα yakju και τα "άλλα (yakjuxw,yakjuux,yakjudv,yakju** .... ) ", ... η αποκάλυψη !!! - Θα μπορούσε κάποιος mod να το βάλει σε εμφανές μέρος για την ενημέρωση των νέων φίλων της συσκευής. Μπήκες εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=322065 Thanks! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 ποσοι φορατε screenprotector? σκεφτομαι να μην αγορασω αν τελικα το παρω... Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 ποσοι φορατε screenprotector? σκεφτομαι να μην αγορασω αν τελικα το παρω... Εγω τσου...(δε βαζω ποτε στα κινητα). Το εχω απο 09/12 και δεν εχει ουτε μια γρατζουνια, με προσοχη βεβαια. Εβαλα ενα ματ αλλα το εβγαλα μετα απο μια μερα, με ειχε ενημερωσει ενα παιδι οτι θα αλοιωνει την οθονη και οντως.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bili_xatzi Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 (edited) ποσοι φορατε screenprotector? σκεφτομαι να μην αγορασω αν τελικα το παρω... μη κανεις το λαθος να ΜΗ βαλεις...κανειγρατζουνιες για πλακα...μη ξεχνας οτι δεν εχει gorilla glass οπως το S2 παραδειγμα να κανω μια ερωτηση ? αφου εκανα το κπλπακι απο χθες μεχρι σημερα με το framework για 5 φορα επιασε και μου εδωσε την αναβαθμιση ...απλα ηταν 37 mb τοσο μικρη ειναι κανονικα? εχει και το μικρο update ενσωματομενο το καινουργιο ενοοω...ο αριθμος εκδοσης ειναι IMM76I :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος. Edited April 26, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση sent from my huawei p9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 να κανω μια ερωτηση ? αφου εκανα το κπλπακι απο χθες μεχρι σημερα με το framework για 5 φορα επιασε και μου εδωσε την αναβαθμιση ...απλα ηταν 37 mb τοσο μικρη ειναι κανονικα? εχει και το μικρο update ενσωματομενο το καινουργιο ενοοω...ο αριθμος εκδοσης ειναι IMM76I ναι.εισαι οκ Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 Σήμερα παρέλαβα ένα γνήσιο housing του κινητού σε περίπτωση που πέσει και πάθει τίποτα μαζί με τα εργαλεία Όντως η ποιότητα είναι η ίδια με το κανονικό και σε πολύ καλή τιμή! Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdino Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 μη κανεις το λαθος να ΜΗ βαλεις...κανειγρατζουνιες για πλακα...μη ξεχνας οτι δεν εχει gorilla glass οπως το S2 παραδειγμα Έχει, απλά δεν έχει την εμπορική ονομασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitech Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 ποσοι φορατε screenprotector? σκεφτομαι να μην αγορασω αν τελικα το παρω... - Off topic - - Τελικά αποφάσισες .... τι θα αγοράσεις;!! :rolleyes: - Εγώ είμαι κατά του screen protector ,αλλά της υπέρμετρης προσοχής της συσκευής !!! - Πρίν κυκλοφορήσω την καινούρια μου συσκευή ,φτιάχνω πρώτα την θήκη της (pouch από δερματίνη και εσωτερική επένδυση σουέντ!!! ) :cool: - Μετά από 2 ημέρες αναβαθμισμένος ,από 4.0.2 yakjuxw(samsung branded) σε 4.0.4 yakju(google branded) ,μόνο τα καλύτερα έχω να πω!!! - Παρατηρώ καλύτερη απόδοση του ακουστικού καθώς και καλύτερη απόδοση της ανοιχτής ακρόασης στις κλήσεις !! - Επίσης έχω την εντύπωση ότι έχει βελτιωθεί και η κατανάλωση !! - Η κύλιση μεταξύ των οθονών του launcher ,αλλά και μέσα στις εφαρμογές έχει γίνει πιό ομαλή !! - Μόνο η απόδοση της μουσικής από το μεγαφωνάκι δεν είναι αποδεκτή, αλλά δεν μπορείς να τα έχεις όλα!! :( - Γενικώς καλά το πάει μέχρι τώρα!! ... Από κατασκευή είναι άψογο ,οθόνη κορυφαία ( είχα και το note και ξέρω τι λέω ) ,σχέδιο προχωρημένο και μέγεθος για πολυμεσική συσκευή ιδανικό για τα γούστα μου!! Να βάλω και το καθαρό android με άμεση υποστήριξη της "μαμάς";; ... και τα 430 που το βρίσκεις στα "πέριξ";; !!! ... ;) -- ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ -- - Να προσθέσω και μία διαρροή για την καινούρια παραλλαγή του μοντέλου .... της έκδοσης takju ,η οποία θα αφορά στην αμερικάνικη έκδοση του GSM GNexus η οποία θα πωλείται από το Play store!! - Φημολογείται ότι στο συγκεκριμένο version δοκιμάζεται η επόμενη έκδοση του android ,το JellyBean !!! ,... η οποία θα είναι και το πρώτο που θα την πάρει!!! "Alleged App Crash Log Points To A Mysterious 'takju' Variant Of Galaxy Nexus, Confirms Android JellyBean Codename" Πηγή: http://www.androidpolice.com Παράθεση - Stathis - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sado Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 Είναι το είδος firmware που έχει η συσκευή σου. Οι yakju συσκευές αναβαθμίζονται από την Google και παίρνουν γρήγορα τις αναβαθμίσεις ενώ οι yakjuwx αναβαθμίζονται από τη Samsung και φυσικά αργούν περισσότερο να λάβουν update. Πήγαινε στο market και κατέβασε την εφαρμογή GN Official Update Checker. Θα σου πει αυτή τι είδους συσκευή έχεις. Αν είναι yakju τότε λογικά σε λίγες μέρες θα πάρεις το update. Αν είναι yakjuwx τότε δες αυτό: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1391881 Κι εγώ νέος είμαι, ερχόμενος από WP7. Θέλει διάβασμα, υπομονή και απορίες... :p Τελικά yakjuxw είναι το κινητό μου. Αν το αφήσω και δεν κάνω όλα αυτα τα βήματα γιατι μου φαίνονται παλουκι θα αναβαθμιστεί κάποια στιγμή μόνο του;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 Τελικά yakjuxw είναι το κινητό μου. Αν το αφήσω και δεν κάνω όλα αυτα τα βήματα γιατι μου φαίνονται παλουκι θα αναβαθμιστεί κάποια στιγμή μόνο του;;; Θα αναβαθμιστεί, όταν η Samsung αποφασίσει να δώσει το update. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 Τελικά yakjuxw είναι το κινητό μου. Αν το αφήσω και δεν κάνω όλα αυτα τα βήματα γιατι μου φαίνονται παλουκι θα αναβαθμιστεί κάποια στιγμή μόνο του;;; Εχει γινει πια η διαδικασια με το gnexus toolikit πολυ ευκολη.Που να δεις οταν ειχε πρωτοβγει το nexus και το καναμε χερουκλατο το φλασαρισμα μεσω cmd Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sado Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 Εχει γινει πια η διαδικασια με το gnexus toolikit πολυ ευκολη.Που να δεις οταν ειχε πρωτοβγει το nexus και το καναμε χερουκλατο το φλασαρισμα μεσω cmd Κατάλαβα.... Όλα καλα σε αυτο το τηλέφωνο αλλα για να κανεις τα update του θα πρέπει να είσαι πυρηνικός φυσικός και επίσης να μην είναι το κύριο τηλέφωνο γιατι αν παει κάτι στραβά εμεινες χωρίς τηλέφωνο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 Κατάλαβα.... Όλα καλα σε αυτο το τηλέφωνο αλλα για να κανεις τα update του θα πρέπει να είσαι πυρηνικός φυσικός και επίσης να μην είναι το κύριο τηλέφωνο γιατι αν παει κάτι στραβά εμεινες χωρίς τηλέφωνο... Είσαι υπερβολικός. Όλα σχετίζονται με το τι είδους χρήστης είσαι. Αν είσαι ένας casual χρήστης που θέλει τις στοιχειώδεις λειτουργίες ενός smartphone, δηλαδή Τηλέφωνο, SmS, Email, Browsing, Videos, Music, είσαι απόλυτα καλυμμένος με την έκδοση που έχεις. Αν είσαι πιο power user απαιτείται λίγο διάβασμα και ενασχόληση, πως να το κάνουμε. Και αυτό ισχύει σε όλους τους τομείς της τεχνολογίας. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliasKir Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 Κατάλαβα.... Όλα καλα σε αυτο το τηλέφωνο αλλα για να κανεις τα update του θα πρέπει να είσαι πυρηνικός φυσικός και επίσης να μην είναι το κύριο τηλέφωνο γιατι αν παει κάτι στραβά εμεινες χωρίς τηλέφωνο... Ισα ισα, με το Toolkit που εχει βγει ολα γινονται για πλακα. Ουτε cmd ουτε τιποτα. Κατεβαζεις την rom απο το site της google, την βαζεις σε ενα φακελο που σου λεει, ανοιγεις το Toolkit και πατας ενα κουμπι που λεει flash stock rom. Τοσο απλα. Και οσον αφορα τα screen protectors, δειτε λιγο το κοστος αλλαγης της οθονης και θα δειτε οτι αξιζει η επενδυση των 3 ευρω για 5 protectors :p Παράθεση Samsung Galaxy Nexus AOKP Jelly Bean - Franco.kernel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sado Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 Είσαι υπερβολικός. Όλα σχετίζονται με το τι είδους χρήστης είσαι. Αν είσαι ένας casual χρήστης που θέλει τις στοιχειώδεις λειτουργίες ενός smartphone, δηλαδή Τηλέφωνο, SmS, Email, Browsing, Videos, Music, είσαι απόλυτα καλυμμένος με την έκδοση που έχεις. Αν είσαι πιο power user απαιτείται λίγο διάβασμα και ενασχόληση, πως να το κάνουμε. Και αυτό ισχύει σε όλους τους τομείς της τεχνολογίας. Η υπερβολή είναι κάτι που πάντα με συνοδεύει. :D Το τηλέφωνο το χρησιμοποιώ για αυτα που αναφέρεις πιο πάνω + για να συνδεομαι με την δουλεια μου οπότε αυτο είναι αναγκαίο. Θα δοκιμάσω το toolkit και ο θεός βοηθός. :lol: ευχαριστω πολυ όλους για την βοήθεια!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spookype20 Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 Ισα ισα, με το Toolkit που εχει βγει ολα γινονται για πλακα. Ουτε cmd ουτε τιποτα. Κατεβαζεις την rom απο το site της google, την βαζεις σε ενα φακελο που σου λεει, ανοιγεις το Toolkit και πατας ενα κουμπι που λεει flash stock rom. Τοσο απλα. Το Toolkit είναι αυτό που αναφέρεται στο παρακάτω topic; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1392310 Παράθεση GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Υπάρχει αυτό και ένα ακόμη, wugfresh ή κάπως έτσι. Εγώ ακολούθησα τις οδηγίες του. Thread κατά γράμμα. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
endj3 Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Καλημερα,εχω το κινητο εδω και μια βδομαδα και εχω να πω μονο τα καλυτερα ,η τελευταια εμπειρια με αντροιντ πριν παω σε iphone kai wp7 ηταν σε 2Χ και απλα ειναι η μερα με την νυχτα,οπως και σε σχεση με τις αλλες πλατφορμες που δοκιμασα :D.Το θεμα τωρα ειναι οτι μου γρατζουνιστηκε η οθονη (εκανα το λαθος και το εβαλα μαζι με κατι κλειδια ) υπαρχουν ανταλλακτικα digitizers και γενικα υπαρχει τροπος να το αλλαξω ,οπως στα iphone πχ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Υπάρχει τρόπος αλλά από ότι είδα στο ebay στελνουν μαζι με την οθονη στα 250 δολάρια... σκέτο το digitizer δεν το βρηκα. Εαν το βρεις μπορεις να το αλλαξεις (δυσκολα βεβαια) και με προσοχη... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
endj3 Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 250 ?Μαλλον δεν αξιζει ουτε καν και λογω κοστους και επικινδυνοτητας :( .Ευχαριστω !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts