Jump to content

endj3

Members
  • Δημοσιεύσεις

    175
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

endj3's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Εγινε ευχαριστω για την βοηθεια :) !
  2. Αν βαλω αυτη την αγγλικη θελει και παλι το πιτ?αν μπορεις να μου εξηγησεις λιγο τι ειναι αυτο και που το βρισκω?Ευχαριστω.
  3. Καλημερα παιδια προσπαθησα να εγκαταστησω την official ελληνικη της vodafone απο sammobile και στο οντιν μου βγαζει μηνυμα ext4 fail .To κινητο ειναι ελληνικο.Ξερει κανεις κατι?
  4. Φιλε μηπως το βαζεις σε μπροστινη θυρα usb ?Σε μενα πολλες φορες αυτο ηταν το θεμα.
  5. Το βαιμπερ δεν δουλευει μια χαρα φιλε ειδοποιησεις σχεδον ποτε το προγραμμα οταν το κλεινω και το ξανανοιγω κολλαει και θελει παλι κλεισιμο ,με την δευτερη παντα καταλαβαινει ετσι και αλλιως εχει βγαλει ανακοινωση η ομαδα του βαιμπερ οτι δουλευει να το διορθωσει.
  6. Ναι οντως το whatsapp δεν εχει θεμα αν και αυτο τρωει σκαλωματα σπανια βεβαια το βαιμπερ απο την αλλη ειναι μη λειτουργικο στην κατασταση που βρισκεται .
  7. Το εχω 3 μερες το κινητο καλο χρυσο σε ολα αυτο το πραγμα με τις ειδοποιησεις του βαιμπερ και του whatsapp που η δεν ερχονται η αργουν παρα πολυ μου εχει σπασει τα νευρα ,τοσο πολυ που σκεφτομαι να το δωσω.
  8. Μου εμφανιζει μονο 2 επιλογες 2G 3G αλλα πιανει LTE ετσι λεει τουλαχιστον πανω κανω κατι λαθος?
  9. Υπαρχει τροπος να κλεισουμε το 4G?
  10. Καλημερα παιδια ηθελα να ρωτησω εχει κανεις αλλος θεμα με τα notifications του viber και γενικα με αυτη την εφαρμογη ?
  11. endj3

    Moto G

    Παιδια πηρα το κινητο εδω και δυο μερες και εκτος του οτι ειναι ταχυτατο και το λεω προερχομενος απο 5αρι η μπαταρια του ειναι φοβερη,με ιδια χρηση το iphone εχανε γυρω στο 30% και το G μολις 10% ,το μονο κακο που βρηκα ειναι η καμερα που ειναι αρκετα μετρια.
×
×
  • Create New...