Jump to content

bili_xatzi

Members
  • Δημοσιεύσεις

    285
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About bili_xatzi

  • Ημ. Γέννησης 04/03/1986

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

bili_xatzi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. καλησπερα παιδια.ψαχνω για 2ο ασυρματο φορτιστη για το ρολοι να το εχω μαζι μου αλλα επειδη ο κλασσικος που εχει στο κουτί δεν τον βρισκω σε κανενα μαγαζι ξερει κανεις καποιον αλλο που να το φορτιζει δοκιμασμενα?
  2. εμένα στο πράσινο το αναγράφει από πάνω το 64mp πάντως.αλλα μου φαίνεται περίεργο αυτό με το δαχτυλιδι
  3. καλησπέρα και από μένα .κάτοχος της συσκευης 2 μέρες τωρα και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.εχω μια απορία όμως.βλεπω κάποια reviews ακόμα και ελληνικά και στο πίσω μέρος οι 2 πάνω κάμερες είναι μέσα σε κάτι σαν άσπρο δαχτυλίδι.και βλέπω και άλλα reviews η photo και δεν έχουν αυτό το δαχτυλίδι.ποια είναι η διαφορά?
  4. οχι οχι δεν ειπα οτι ηταν σε ντεμο mode.απλα βρηκα την επιλογη στις ρυθμισεις.και νομιζα την εχουν μονο τα εκθεσιακα στα μαγαζια
  5. δεν εχω αυτοματη φωτεινοτητα on.απλα εχω παντα τη μπαρα περιπου στο 70%.και εχω την εντυπωση οτι δεν ειναι το ιδιο οπως πριν.πριν 2 βδομαδες το χα συγκρινει με το note 9 ενος φιλου σε τερμα φωτεινοτητα και ηταν σχεδον ιδια.οποτε μαλλον τα ματια μου κανουν κολπα.γτ δε νομιζω να χανουν φωτεινοτητα οι συσκευες ετσι.σας βαζω φωτο απτις πληροφοριες του κινητου.ναι ακριβως αυτο υπεθεσα οτι μου εδωσαν εκθεσιακο.αλλα νομιζω την επιλογη λειτουργια επίδειξης την εχουν ολα εργοστασιακα. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- δε μου ανεβαινουν οι φωτο.δε πειραζει.
  6. καλημερα παιδια.κατοχος και γω πλεον του s9+.θα ηθελα να ρωτησω κατι.πρωτον τι ειναι η λειτουργια επιδειξης στις επιλογες προγραμματιστη.με γλεντησαν και μου δωσαν εκθεσιακο;και δευτερον υπαρχει ποτε περιπτωση σε super amoled οθονες πριν 5 10 μερες οταν τερματιζεις τη φωτεινοτητα να ναι φουλ φωτεινο και τωρα να χει χασει δυναμη η φωτειβοτητα;
  7. καλημερα παιδια. προσπαθω να καταλαβω επειδη θα αγορασω το samsung galaxy watch το πιο καινουργιο της samsung αν θα χω θεματα με εφαρμογες η συμδεση με το huawei p20 lite που εχω σα smartphone. οποιος μπορει να βοηθησει θα με εσωζε
  8. bili_xatzi

    Huawei P20 Lite

    το δικαρτο σίγουρα. παρατήρησα ένα screen dimming. σε όλες τις εφαρμογές σχεδόν. το οποίο φτιάχνει αν ανεβάσω φωτεινότητα πάνω από 95%λογικά κάποιο bug που θα φτιαχτεί? επίσης έχει μια λειτουργία demo. είναι απενεργοποιημενη. αλλά τι είναι αυτό?
  9. bili_xatzi

    Huawei P20 Lite

    ok σε ευχαριστω πολυ.το πηρα σημερα.αρκετα καλες εντυπωσεις.
  10. bili_xatzi

    Huawei P20 Lite

    παιδια μια ερωτηση. ποια η διαφορα του huawei p20 lite με huawei p20 lite dual sim.το πρωτο το βρισκω 330+ ευρω το δευτερο 310.δεν εχω καταλαβει γιατι.
  11. καλησπερα παιδια.πριν κανω το update οταν ανοιγα ενα βιντεο μεσω browser chrome με ρωτουσε με ποιο player θελω να το παιξω.και συνηθως εβαζα το mx που μαρεσε.τωρα τα ανοιγει με μια αηδια build in μαλλον η οποια κολλαει κιολας.πως μπορω να χω επιογη παλι?
  12. και γω παρατηρω αρκετα bugs. παραδειγμα στην εφαρμογη του fb εβαλα να παιξει ενα βιντεακι βγηκα απτην εφαρμογη και συνεχιζε να ακουγεται η μουσικη του. σκοτωσα την εφαρμογη και ακομα επαιζε. κλειδωσα το τηλεφωνο και επεμενε αναγκαστηκα να κανω reboot
  13. καλημερεες. παιδια ερωτηση. αν κανω οπως ειναι τωρα το τηλεφωνo factory reset ετσι ωστε μετα να περασω καθαρο το update απο hicare της 360 θα κανει φορματ τιποτα τετοιο στη καρτα sd αν τημ εχω ενσωματωμενη ακομα πανω?
  14. παιδες μου ρθε η 360 μεσω hicare. αυτη ειναι η εκδοση πουνπρεπει να γινει μετα απο factory reset και μετα οι επομενες αναβαθμισεις απο πανω?
  15. στημ εφαρμογη κανω τα βηματα παλι δε μου βγαζει. θα περιμενω λιγο και θα στειλω μειλ να μου τη πρωωθησουν. αυτο που εκανα τη vip εγγυηση που ενεργοποιησα τι ειναι? λεει στους ορους επρεπε να το κανω 1 η 2 μηνες μετα την αγορα του τηλεφωνου
×
×
  • Create New...