Jump to content

Samsung Galaxy Nexus (I9250)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

το μονο θεμα ειναι οτι μαζι με το Nexus Louder, το mod εγκαθιστα και τις παρακατω εφαρμογες:

Awesome Beats

Noozy

και ενα με κινεζικους χαρακτηρες με το σημα Dolby Digital...

μπορουμε να τα απεγκαταστησουμε χωρις να χασουμε την ενταση του ηχου που βρηκαμε επιτελους?

το μονο θεμα ειναι οτι μαζι με το Nexus Louder, το mod εγκαθιστα και τις παρακατω εφαρμογες:

Awesome Beats

Noozy

μπορουμε να τα απεγκαταστησουμε χωρις να χασουμε την ενταση του ηχου που βρηκαμε επιτελους?

Λοιπόν έχει απίστευτη διάφορα... Όλες τις εφαρμογές που σου περνά τις έκανα freeze και πάλι δουλεύει μια χαρά...

Awesome Beats

Noozy

Προσωπικα εκανα unistall τα 2 πρωτα και κρατησα το dolby. Επειτα, περασα το αντιστοιχο app στα αγγλικα, για να μην εχω αυτο με τα κινεζικα κι ολα ειναι οκ. Αν ψαξεις στο αντιστοιχο θεμα του xda, εχει καπου οδηγιες για το πως να το κανεις. Δε θυμαμαι που ακριβως.. Εχει καιρο που το περασα κι γω.

Παντως το συγκεκριμενο mod ειναι πραγματικα lifesaver !!! Δε θα την παλευα με τον στοκ ηχο/ενταση.

Τhe difference between genius & stupidity is that genius has limits...

Για να βαλουμε το nexus louder πρεπει να ειναι root η συσκευη ,η μπαινει και σε stock rom???

Ευχαριστω

Μπορείς να είσαι ροοτ και με την στοκ ρομ δεν παίζει ρόλο. Τωρα οσο για το nexus louder ναι χρειάζεται να είσαι ροοτ για να το βαλεις.

ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER

ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS

ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO

Δεν θα πάρουμε την 4.4 από ό, τι διαβάζω.... Επίσημα τουλάχιστον.

Ευελπιστώ να μην ισχύσει κάτι τέτοιο. Είναι φοβερά βλακώδες να βγάζεις λειτουργικό για να μειώσεις το fragmentation και να το αυξάνεις μόνος σου στο καπάκι!

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Ευελπιστώ να μην ισχύσει κάτι τέτοιο. Είναι φοβερά βλακώδες να βγάζεις λειτουργικό για να μειώσεις το fragmentation και να το αυξάνεις μόνος σου στο καπάκι!

Πετρο μαθε στα σιγουρα σε παρακαλω και πες να το διορθωσει αν ισχυει ο DJDB

Πετρο μαθε στα σιγουρα σε παρακαλω και πες να το διορθωσει αν ισχυει ο DJDB

δεν έχει κάνει λάθος ο DJDB Λευτέρη.. Έχει μεταφέρει ότι έχει ανακοινωθεί, απλά ελπίζω να μην ανακοίνωσαν το GNex γιατί απλά δεν έχουν αποφασίσει ακόμα (μιας και όταν σταματάει η google την υποστήριξη το δηλώνει, τουλάχιστον έτσι έκανε μέχρι τώρα).

Oneplus 5 - 128GB

δεν έχει κάνει λάθος ο DJDB Λευτέρη.. Έχει μεταφέρει ότι έχει ανακοινωθεί, απλά ελπίζω να μην ανακοίνωσαν το GNex γιατί απλά δεν έχουν αποφασίσει ακόμα (μιας και όταν σταματάει η google την υποστήριξη το δηλώνει, τουλάχιστον έτσι έκανε μέχρι τώρα).

Εχε το απο κοντα το θεμα Πετρο και τουλαχιστον ενημερωσε το τοπικ μας, να ξερουμε.

ΑΝ δε το δώσει στο GN η Google θα είναι το μεγαλύτερο τρολ του εαυτού της.

Κρίμα...

https://support.google.com/nexus/answer/3468085

με βλέπω για το nexus 5

Υπέροχα.... Ας ελπίσουμε πως θα βγει σε custom έκδοση η 4.4, αλλά καλή custom. Γιατί αυτό με το 16% καλύτερη διαχείρηση την μνήμης θα είναι εμφανές στο Galaxy nexus μας.

Oneplus 5 - 128GB

Υπέροχα.... Ας ελπίσουμε πως θα βγει σε custom έκδοση η 4.4, αλλά καλή custom. Γιατί αυτό με το 16% καλύτερη διαχείρηση την μνήμης θα είναι εμφανές στο Galaxy nexus μας.

...να σου πω οτι δε στα λεγα...

Καλυτερα κρατα μικρο καλαθι...

Μας την χαλασα η google και κριμα.

Epic fail

Edited by left_ace

Απλά απαράδεκτο. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία παιδιά. Δεν είναι όπως το nexus s που δεν τραβούσε άλλο.

Epic fail και λίγο λέτε.

Απλά απαράδεκτο. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία παιδιά. Δεν είναι όπως το nexus s που δεν τραβούσε άλλο.

Epic fail και λίγο λέτε.

Εντελώς fail....

Εχει βγει επισημη ανακοινωση απο την google η ειναι εκτιμησεις καποιας ιστιοσελιδας;;;;γιατι πριν λογο διαστγημα η google ειχε το GN στις υποστηριζομενες συσκευές για 4.4....και πραγματικα δεν θελω να το δωσω ακομα,γιατι ακομα κραταει καλα σαν συσκευη....

Εύχομαι να γίνει λίγο χαμός και να τη δώσει τελικά. Όπως λένε και τα παιδιά, μια χαρά κρατάει το κινητό.

Απαράδεκτη η google μετά από τη μη στήριξη του galaxy nexus..που από ice cream έφτασε μέχρι jelly bean!

Απαράδεκτη και η δικαιολογία των 18 μηνών που η google βάζει στο ίδιο καλάθι τα nexus με τις υπόλοιπες android συσκευές!

Άλλωστε γιαυτό τον λόγο οι περισσότεροι διαλέξαμε nexus,για την επίσημη υποστήριξη και για την διαφορετικότητα,την μοναδικότητα από τα άλλα android.

Το ότι οι xda θα βρουν τρόπο και θα υποστηρίξουν την συσκευή μας είναι φυσικό και επόμενο όμως η google δε θα πρεπε να επαναπαυτεί σε αυτό το γεγονός,με το όνομα και το κύρος που τη διακρίνει προσωπική μου άποψη είναι ότι πρέπει να χτυπάει την υπερτιμημένη apple και με τέτοια χτυπήματα δεν βοηθάει τον εαυτό της!Σίγουρα ένα μεγάλο μπράβο στην χαμηλή τιμή του nexus 5 σε αντίθεση με τα.. <χρυσά μήλα> όμως και η after sale official υποστήριξη είναι εξίσου σημαντική για μένα!

carpe diem

Δωστε καποιο λινκ επισημο για να κραξουμε την google.

Παροτρυνω ολο το τοπικ και οσους ειχανε απο την παρεα του νεξους4, να παμε για μαζικη 'διαμαρτυρια' για να γινει κατανοητο οτι ειναι λαθος αποφαση.

Παροτρυνω ολο το τοπικ και οσους ειχανε απο την παρεα του νεξους4, να παμε για μαζικη 'διαμαρτυρια' για να γινει κατανοητο οτι ειναι λαθος αποφαση.

Εγώ άρχισα το κράξιμο στο επίσημο page στο Facebook. Φυσικά και με αγνόησαν.. Η πλάκα είναι πως όχι μονο την σηκώνει την 4.4 το Gnexus, αλλά θα τρέχει και καλύτερα μιας και είναι πιο optimized. Όπως είπε και ο Karx, είναι τυχεροί που δεν υπάρχει κάποια άλλη αξιόλογη πλατφόρμα, γιατί όπως φεύγω απο την Samsung για την έλλειψη σεβασμού προς τον πελάτη της(εμένα), το ίδιο εύκολα θα έφευγα και απο την Google.

Oneplus 5 - 128GB

Εγώ ήδη έχω μπει στο fb και έχω στείλει στη σελίδα της google...Ας το κάνουμε όλοι γιατί πραγματικά είναι τρολάρισμα αυτό που κάνει η google. Από τη μία λέει ότι ελαφρώνει το λειτουργικό και θα δουλεύει και σε low end συσκευές και από την άλλη δεν το δίνει στο GN...Τι να πω...

• The title was changed to Samsung Galaxy Nexus (I9250)