Jump to content

Samsung Galaxy Nexus (I9250)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επίσης γιατί έχει τόση λίγη RAM διαθέσιμη από το 1GB... Μόλις 694 ΜΒ... Edited by torter10

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πάρε την γνήσια 2000 απο ebay.Μαζί με μπαταρία έχει κ το καπάκι.

χρειάζεται διαφορετικό πίσω καπάκι αυτή με τα 2000? γιατί βρήκα στο ebay, αλλά δεν γράφει τίποτα για καπάκι εξτρα.

Γιατί αν είναι έτσι θα πρέπει να πάρω και άλλη θήκη..

Edited by SaintPetrouil

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

χρειάζεται διαφορετικό πίσω καπάκι αυτή με τα 2000? γιατί βρήκα στο ebay, αλλά δεν γράφει τίποτα για καπάκι εξτρα.

Γιατί αν είναι έτσι θα πρέπει να πάρω και άλλη θήκη..

Ναι χρειάζεται. Μαζί παει απο τι ξέρω.Όταν κάτσω στον η/υ θα παραθέσω τα λιγκ για να σας βοηθήσω.

Editor μήπως ξέρεις αυτό που ρωτησα πιο πανω;

Υπάρχει φόβος στο να κάνω την σιμ μου ,micro;

Ναι χρειάζεται. Μαζί παει απο τι ξέρω.Όταν κάτσω στον η/υ θα παραθέσω τα λιγκ για να σας βοηθήσω.

Editor μήπως ξέρεις αυτό που ρωτησα πιο πανω;

Υπάρχει φόβος στο να κάνω την σιμ μου ,micro;

Ξέρω σίγουρα πως αν δεν είναι σωστός ο adaptoras θα πάθεις ζημιά. Αλλά τους χρησιμοποιούν πολύς κόσμος. Αλλά έχω φίλους που χρησιμοποιούν. Και εγώ αν ποτέ το απαιτήσει η συσκευή θα βάλω, δεν θα διστάσω.

Τσέκαρα, βρήκα και με κάλυμα μαζί στα 25 ευρώ, αλλά το κάνει πιο χοντρό, οπότε το αφήνω με τα 1750,

Oneplus 5 - 128GB

Ξέρω σίγουρα πως αν δεν είναι σωστός ο adaptoras θα πάθεις ζημιά. Αλλά τους χρησιμοποιούν πολύς κόσμος. Αλλά έχω φίλους που χρησιμοποιούν. Και εγώ αν ποτέ το απαιτήσει η συσκευή θα βάλω, δεν θα διστάσω.

Τσέκαρα, βρήκα και με κάλυμα μαζί στα 25 ευρώ, αλλά το κάνει πιο χοντρό, οπότε το αφήνω με τα 1750,

ΦΦΦΦ...δε ξερω τι να κανω.Με φοβιζει ο ανταπτορας μηπως χαλασουν τα δοντακια και μετα το κλαιω το νεξους...

Οσο για την μπαταρια εγω πηρα http://viewitem.eim.ebay.gr/ORIGINAL-SAMSUNG-GALAXY-NEXUS-GTI9250-GSM-EXTENDED-2000MAH-BATTERY-CASE-COVER/110923601021/item

σε συνδιασμο με την θηκη αυτη δεν χρειαστηκε να παρω αλλη γιατι κουμπωνει μια χαρα.

Δε το κανει πιο χοντρο τραγικα...απλα το βαθουλωμα πισω ειναι ισιο.Δεν εχει μεγαλη διαφορα ειναι η αποψη μου.

Οπως μου ειπες κ συ μη δισταζεις.Εχει αλλο αερα το νεξους με την 2000(οπου αυτη επρεπε να ειχε απο την αρχη).Με μετρια χρηση μου βγαζει 2μερες κ εχω το κεφαλι μου ησυχο.

Edited by left_ace

ειμαι τοσο μεγαλη η διαφορα δηλαδη απο τα 1700 στα 2000???

ή να παμε απο την αρχη σε ακομα μεγαλυτερη?

Δεν ειμαι 100% σιγουρος αλλα νομιζω οτι οι οχι σαμσουνκ μπαταριες που δεν εχουν NFC χωρανε κανονκα στο ηδη υπαρχων καπακι και υπαρχουν και 2300mAh νομιζω

~B&N~

Proud owner of Nokia:3510,3100, 6600/ siemens Μ65/ SE K800i / Nokia 5800XM/ Samsung Galaxy Nexus/ Asus Zenfone 2 ZE551ML XIAOMI REDMI NOTE 4 (4/64 SD) !!!!!! :cool:

Καλησπέρα και Καλή Χρονιά. Σχετικά με τη μπαταρία , με ενδιαφέρει και μένα μία μεγαλύτερη αλλά αν δεν κάνω λάθος το διάβασα κάπου εδώ στο forum ότι η κεραία αν το λέω σωστά για το NFC βρίσκεται πάνω στη μπαταρία, οπότε εάν αλλάξουμε μπαταρία δεν θα έχουμε αυτή τη δυνατότητα.

ειμαι τοσο μεγαλη η διαφορα δηλαδη απο τα 1700 στα 2000???

ή να παμε απο την αρχη σε ακομα μεγαλυτερη?

Ειμαι απο αυτους που εχω παντα τα γνησια εξαρτηματα γι αυτο πηρα την οριτζιναλ κ ειδα αισθητη διαφορα.Οχι τεραστια.Για μενα αξιζει γιατι επενδύεις στο κινητο.

Καλησπέρα και Καλή Χρονιά. Σχετικά με τη μπαταρία , με ενδιαφέρει και μένα μία μεγαλύτερη αλλά αν δεν κάνω λάθος το διάβασα κάπου εδώ στο forum ότι η κεραία αν το λέω σωστά για το NFC βρίσκεται πάνω στη μπαταρία, οπότε εάν αλλάξουμε μπαταρία δεν θα έχουμε αυτή τη δυνατότητα.

Οι αυθεντικες μπαταριες των 2000mAh εχουν την κεραια κανονικα οπως εγραψα και πριν οι ΟΧΙ σαμσουνγ ειναι μικροτερες και δεν εχουν την κεραια του NFC

EDIT: Δεν εχω δοκιμασει ουτε την αυθεντικη ουτε την αλλη και δε μπορω να προτεινω κατι απλα αναφερω οτι εχω διαβασει στο φορουμ και εχω δει στο e -bay

~B&N~

Proud owner of Nokia:3510,3100, 6600/ siemens Μ65/ SE K800i / Nokia 5800XM/ Samsung Galaxy Nexus/ Asus Zenfone 2 ZE551ML XIAOMI REDMI NOTE 4 (4/64 SD) !!!!!! :cool:

Οι αυθεντικες μπαταριες των 2000mAh εχουν την κεραια κανονικα οπως εγραψα και πριν οι ΟΧΙ σαμσουνγ ειναι μικροτερες και δεν εχουν την κεραια του NFC

EDIT: Δεν εχω δοκιμασει ουτε την αυθεντικη ουτε την αλλη και δε μπορω να προτεινω κατι απλα αναφερω οτι εχω διαβασει στο φορουμ και εχω δει στο e -bay

Εγω που εχω την αυθεντικη 2000 εχω να πω οτι ναι εχει το nfc πανω στη μπαταρια.Για τις αλλες δε γνωριζω.

Ναι το είδα, αλλά όταν έγραφα το συγκεκριμένο και το έκανα post μετά είδα αυτό που είχες γράψει. Έγιναν λίγο ταυτόχρονα και γι’ αυτό δεν είδα το δικό σου. Δεν το έκανα γιατί αμφέβαλα γι’ αυτό που έγραψες ή για κάποιο άλλο λόγο.

Ναι το είδα, αλλά όταν έγραφα το συγκεκριμένο και το έκανα post μετά είδα αυτό που είχες γράψει. Έγιναν λίγο ταυτόχρονα και γι’ αυτό δεν είδα το δικό σου. Δεν το έκανα γιατί αμφέβαλα γι’ αυτό που έγραψες ή για κάποιο άλλο λόγο.

Ok δεν παρεξηγησα μην ανησυχεις απλα το γραψα για να μην γινει κανα μπερδεμα :)

Το καλυτερο με τη δευτερη μπαταρια ειναι οτι υπαρχει εξωτερικος φορτιστης... τελειωνει η μια κουμπωνεις την αλλη... και δεν επιβαρυνεις και το usb βαλε βγαλε...

Edited by costas89m

~B&N~

Θα με βόλευε κι εμένα μια δεύτερη με εξωτερικό φορτιστή, δώσε λινκ αν βρήκες κάτι.

Υπαρχουν πολλες με μια αναζητηση στο ebay θα βρεις οτι θες πχ αυτο 3 μπαταριες και φορτιστης http://www.ebay.com/itm/3x-Battery-Wall-Charger-for-SamSung-Galaxy-Nexus-Prime-i9250-/290723575637?pt=PDA_Accessories&hash=item43b079b755

~B&N~

Λοιπόν, έχουμε και λέμε:

1) Η μόνη original extended που κυκλοφορεί είναι η 2000αρα, έχει NFC και είναι απολύτως ασφαλής επένδυση. Το τι διαφορά θα δει ο καθένας, έχει να κάνει με την χρήση του. Μην περιμένετε θαύματα με 200-250 mah παραπάνω. Είναι για αυτόν που δεν έβγαζε την ημέρα για λίγο, και τώρα θα την βγάζει άνετα. Το καπάκι που δίνει είναι ισάξιας (ίσως και καλύτερης) ποιότητας από το κανονικό. Πολλές μπαταρίες στο ebay πωλούνται χωρίς καπάκι, γιαυτό να προσέχετε να το λέει ξεκάθαρα ότι περιλαμβάνει και το καπάκι, χωρίς να στηρίζεστε σε φωτογραφίες. Οι θήκες που κάνουν με την extended είναι λίγες, όπως η Mercury που έχουμε πει και παλαιότερο εδώ στο thread.

2) Οι υπόλοιπες μη-samsung μπαταρίες έχουν μεγάλο ρίσκο ασφάλειας, χωρίς ούτε να μπορεί να σας εγγυηθεί κανείς ότι θα δείτε τεράστιες διαφορές. Π.χ. μην περιμένετε επειδή μια μπαταρία είναι 3500 mah (2 φορές την original) ότι θα σας δίνει και τον διπλάσιο χρόνο αυτονομίας. ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ! θα σας δίνει ένα +40-50% και πολλά λέω... Αυτές οι μούφα μπαταρίες έχουν πιο γρήγορη κατανάλωση.

3) Στο μέγεθος της ήδη υπάρχουσας μπαταρίας δεν υπάρχουν μεγαλύτερες σε χωρητικότητα. Εάν βρείτε κάπου να το λένε, σας δουλεύουν.

4) Οι μη-samsung μπαταρίες δεν έχουν NFC στην πλειοψηφία τους. Υπάρχουν λίγες που έχουν, και υπάρχουν άπειρες στο ebay που υποστηρίζουν ότι έχουν και λένε παρλαπίπες.

Γενικά θα συνιστούσα να πάρετε μη-samsung μπαταρία μόνο αν έχετε μεγάλο πρόβλημα αυτονομίας. Οι no-name έχουν αρκετά ρίσκα. Καλύτερα να παίξετε με ρυθμίσεις (υπάρχουν οδηγοί όπως αυτός για να σας βοηθήσουν) και να πειραματιστείτε με αλλαγή kernel (franco ή trinity για αρχή) σαν πρώτες επιλογές πριν πάτε σε άλλη μπαταρία.

Έχω πάρει την extended και δεν το μετάνιωσα. Το κινητό έχει καλύτερο grip τώρα, και έχω αρκετή αυτονομία παραπάνω για να μείνω ευχαριστημένος από την αγορά.

Αποστόλης

ο ανταπτορας ειναι ενας,ενα μεγεθος,μια σχεδιαση,και γενικα δεν προκαλουν κανενα προβλημα ουτε στο κινητο ουτε στην sim,και αυτο το λεω γιατι εδω και 2 χρονια χρησιμοποιω τους ανταπτορες για τις αλλες συσκευες που εχω,μιας και πριν ειχα iphone 4 και οποτε αλλαζα καμια φορα την sim την εβαζα σε ανταπτορα και την τοποθετουσα στην εκατοστε συσκευη.τωρα αν δεν βαλεις καλα την sim στονν ανταπτορα,δεν φταιει ο ανταπτορας αλλα η μη σωστη τοποθετιση της καρτας σε αυτον.

καλησπερα,μια ερωτηση ρε παιδια γιατι δεν το εχω βρει.θελω να φενετε το ποσοστο της μπαταριας διπλα απο το εικονηδιο,και οσο αν το εχω ψαξει δεν μπορεσα να το βρω.καποια βοηθεια???

ευχαριστω και να εχουμε μια καλη χρονα ολοι μας.....

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

ο ανταπτορας ειναι ενας,ενα μεγεθος,μια σχεδιαση,και γενικα δεν προκαλουν κανενα προβλημα ουτε στο κινητο ουτε στην sim,και αυτο το λεω γιατι εδω και 2 χρονια χρησιμοποιω τους ανταπτορες για τις αλλες συσκευες που εχω,μιας και πριν ειχα iphone 4 και οποτε αλλαζα καμια φορα την sim την εβαζα σε ανταπτορα και την τοποθετουσα στην εκατοστε συσκευη.τωρα αν δεν βαλεις καλα την sim στονν ανταπτορα,δεν φταιει ο ανταπτορας αλλα η μη σωστη τοποθετιση της καρτας σε αυτον.

καλησπερα,μια ερωτηση ρε παιδια γιατι δεν το εχω βρει.θελω να φενετε το ποσοστο της μπαταριας διπλα απο το εικονηδιο,και οσο αν το εχω ψαξει δεν μπορεσα να το βρω.καποια βοηθεια???

Το είπα γιατί μέσω του ebay υπάρχουν πολλοί αντάπτορες και κάποιος μπορεί να μην είναι όσο σωστά κατασκευασμένα πρέπει με μικρο-ατέλειες και να οδηγήσει σε ζημιά.

Καλή χρονιά σε όλους, με υγεία και λεφτά! :)

Oneplus 5 - 128GB

Καλή χρονιά και από εμένα παιδιά με υγεία. Λοιπόν για να φαίνεται το ποσοστό της μπαταρίας θες είτε εφαρμογή από το μάρκετ που θα σου εμφανίζει στην μπάρα αριστερά το ποσοστό ή μέσω custom rom όπου αλλάζεις το εικονίδιο της μπαταρίας με αυτό που σου αρέσει. Στην stock δεν υπάρχει άλλη επιλογή

καλη χρόνια κ απο μένα!!!

...λοιπον το μονο που θέλω να αναφέρω είναι οτι μετα απο πολύ καιρό πειραματισμών ανεπιτυχών να επαναφερω το Bluetooth στην 4.2.1 εν τέλει απελπιστηκα πήρα backup όλα τα αρχεία μου κ εκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων σβήνοντας τα παντα κ ξαναφλασαρα με toolkit την εργοστασιακή image κ ξαναρουταρισμα στο καπάκι κόλα πλεον επανειλθαν στο κανονικό κ το κινητό πετάει όπως παλιότερα με 4.1.2.

εκανα κ μια επαναφορά με το titanium όλες τις εφαρμογές κ ρυθμίσεις μου κ όλα ρολοι.

...έχασα μια ωρα απτον χρονο μου να το στησω όπως πριν αλλά ηρέμησα!!!

...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC]

Ευχαριστώ για την απάντηση σου.Αφου εχεις χρησιμοποιησει ανταπτορα στο νεξους κατι περισσοτερο θα ξερεις.Θα κανω κ μια βολτα στο ebay.

καλη χρόνια κ απο μένα!!!

...λοιπον το μονο που θέλω να αναφέρω είναι οτι μετα απο πολύ καιρό πειραματισμών ανεπιτυχών να επαναφερω το Bluetooth στην 4.2.1 εν τέλει απελπιστηκα πήρα backup όλα τα αρχεία μου κ εκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων σβήνοντας τα παντα κ ξαναφλασαρα με toolkit την εργοστασιακή image κ ξαναρουταρισμα στο καπάκι κόλα πλεον επανειλθαν στο κανονικό κ το κινητό πετάει όπως παλιότερα με 4.1.2.

εκανα κ μια επαναφορά με το titanium όλες τις εφαρμογές κ ρυθμίσεις μου κ όλα ρολοι.

...έχασα μια ωρα απτον χρονο μου να το στησω όπως πριν αλλά ηρέμησα!!!

Έκανες καλά με την επαναφορά αλλά να ξέρεις το πρόβλημα βρίσκεται σε ορισμένες εφαρμογές που δεν είναι συμβατές με την 4.2.1.Το έψαξα πολύ το θέμα κ ακόμα το ψάχνω κ έχω καταλήξει να βλεπω ποιες εφαρμογές θέλουν άδεια bluetooth.

Τσεκαρε το.

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Βλακεια γιατι δεν το σημειωσα. Παντως εδωσα δικαιωματα ρουτ στον es explorer, ανεβηκα ενα φακελο πανω απο την sd card, και αφου εψαξα εναν εναν τους φακελους το βρηκα σε μορφη zip με ακριβως το μεγεθος του αρχειου (69 και κατι mb).. επισης χρειαστηκε να σβησω και ενα αλλο zip που ηταν η ειδοποιηση και ξεκινουσε ota... κατι. Παντως δεν ηταν δυσκολο γιατι τα ζιπ ηταν ελαχιστα... Μετα απο αυτα μπηκα να κανω ενημερωση και μου εβγαλε μηνυμα οτι το συστημα μου ηταν ενημερωμενο. Με 4.1.2... :)

Βρήκα το zip της αναβάθμισης ( είναι στο directory cache ) αλλα δεν βρίσκω το εκεινο της ειδοποιησης.Ξερει κανείς που είναι μπάς και σωθούν τα νεύρα μου?

Πάντως δοκίμασα για πλάκα να κάνω update όταν είχα ήδη σβήσει το αρχείο και προφανώς δεν αναβάθμισε, οπότε κάτι είναι και αυτο...

Καλημερα και καλη χρονια σε ολους με υγεια.Εχω προβλημα με τη δονηση στο Gnex.Δεν λειτουργει καθολου, ουτε στις ειδοποιησεις ουτε στη λειτουργια αφης.Υπαρχει μηπως καποιος τροπος να την επαναφερω; Στη 4.1 λειτουργουσε κανονικα.Ευχαριστω.
Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3

• The title was changed to Samsung Galaxy Nexus (I9250)