Tasos19s Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 Samsung ειμαι τελικα. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 Maps -> about και δες αν λέει yakju ή yakjuxw Δεν ειμαι σιγουρος γι αυτο που λες γιατι κ εγω με την μετατροπη ειμαι (stock 4.1.2) και λεει οτι ειμαι yakju!!! Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
union Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 Δεν ειμαι σιγουρος γι αυτο που λες γιατι κ εγω με την μετατροπη ειμαι (stock 4.1.2) και λεει οτι ειμαι yakju!!! yakjuxw=samsung branded yakju=google branded Παράθεση carpe diem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 Δηλαδή αν είναι samsung πού είναι το πρόβλημα? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 Θα καθυστερούν περισσότερο οι αναβαθμίσεις. Πρώτα τις παίρνουν τα Google Branded και μετά τα Samsung Branded. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 (edited) Κατα την γνωμη μου οι 2-3 μέρες διαρκεια, ειναι εντυπωσιακη διαφορα. Θα το ψαξω και μαλλον...χμ..θα την παρω :) Μου αρέσει και μένα αυτή η μπαταρία, τόσο για τον παραπάνω χρόνο όσο και για το καπάκι πίσω. Απ’ ότι είδα στο video του πάει πολύ (προσωπική προτίμηση). Εάν μπορέσεις να τη βρεις γράψε μας. Θα ψάξω και εγώ αλλά δεν έχω αρκετό χρόνο. Υ.Γ. Χαζή ίσως η ερώτηση. Το καπάκι πάει μαζί με τη μπαταρία; Edited November 2, 2012 by giachtas Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 Δηλαδή αν είναι samsung πού είναι το πρόβλημα? Ειναι προβλημα γιατι τις αναβαθμισεις που οι αλλοι θα εχουν εσυ θα περιμενεις να στις δωσει η Samsung ενω εχει ενα Nexus τηλεφωνο. Εμενα σημερα που το πηρα δεν εμφανιζε την 4.1.2 που αλλοι εχουν εφω και μερες. Οταν δωθει η 4.2 παλι δεν θα την παρει ενα Samsung Branded. Εγω ηδη ειμαι στο τεέυταιο σταδιο που κατεβαινει η Ρομ για να την περασει το εργαλειο οπου θα κανει την συσκευη μου Google και μετα θα το στησω απο την αρχη. Ειναι ευκολο σχετικα γιατι εχει πολυ ενημερωμενο και πληρη οδηγο εδω στο Myphone. Πιστευω αξιζει τον κοπο να κανετε την ενναλαγη. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 Μου εχουν στειλει ενα μηνυμα το οποιο στα δεξια του εχει την επιλογη ''ληψη'' ,την παταω και μου εμφανιζει τα στοιχεια μηνυματος...λογικα ειναι mms. Τι κανω λαθος και δεν το λαμβανω? :) Εάν δοκιμάζεις από wifi, δοκίμασε να ανοίξεις τα δεδομένα του δικτύου. Για τους φίλους που συζητάνε για διάρκεια μπαταρίας, χθες είδα τη συσκευή ενός φίλου, όλα στοκ με στοκ μπαταρία > 4 μέρες :). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptmax13 Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 Ερωτηση:Η μπαταρια που εχεις ειναι αυτη Σε ρωταω γιατι μ ενδιαφερει και δε γνωριζω απο ebay.Θεωρεις οτι ειναι σε καλη τιμη;Γενικα...να την παρω αδερφε; Αυτή είναι η official Μπαταρία αλλά δεν την πήρα από τον ίδιο. Όμως ο συγκεκριμένος πωλητής φαίνεται μια χαρά. Έτσι κι αλλιώς αυτός που την πήρα δεν την έχει στοκ τώρα. Η τιμή είναι η πιο χαμηλή που θα βρεις, και γω με 25 εουρος την πήρα. Αν τα έχεις τσίμπα την. Στο κάτω κάτω αν δεν σου αρέσει την αφήνεις για εφεδρική. Μου αρέσει και μένα αυτή η μπαταρία, τόσο για τον παραπάνω χρόνο όσο και για το καπάκι πίσω. Απ’ ότι είδα στο video του πάει πολύ (προσωπική προτίμηση). Εάν μπορέσεις να τη βρεις γράψε μας. Θα ψάξω και εγώ αλλά δεν έχω αρκετό χρόνο. Υ.Γ. Χαζή ίσως η ερώτηση. Το καπάκι πάει μαζί με τη μπαταρία; Ναι από το link που έδωσε ο left_ace είναι πολύ καλή τιμή και φαίνεται εντάξει πωλητής. Σε αυτό το συγκεκριμένο link περιλαμβάνει και το καπάκι, και έτσι πρέπει να γίνεται. Όμως στο ebay βρήκα και πωλητές που πουλούσαν την μπαταρία σκέτη. Παράθεση Αποστόλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 Καλησπέρα. Με μια πρόχειρη ματιά στο eBay είχα μπαταρίες που συνοδευόταν και από καπάκι, αλλά σε υψηλές τιμές. Από €53+. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 Αυτή είναι η official Μπαταρία αλλά δεν την πήρα από τον ίδιο. Όμως ο συγκεκριμένος πωλητής φαίνεται μια χαρά. Έτσι κι αλλιώς αυτός που την πήρα δεν την έχει στοκ τώρα. Η τιμή είναι η πιο χαμηλή που θα βρεις, και γω με 25 εουρος την πήρα. Αν τα έχεις τσίμπα την. Στο κάτω κάτω αν δεν σου αρέσει την αφήνεις για εφεδρική. Ναι από το link που έδωσε ο left_ace είναι πολύ καλή τιμή και φαίνεται εντάξει πωλητής. Σε αυτό το συγκεκριμένο link περιλαμβάνει και το καπάκι, και έτσι πρέπει να γίνεται. Όμως στο ebay βρήκα και πωλητές που πουλούσαν την μπαταρία σκέτη. Ωραιος.Σ ευχαριστω πολυ αδερφε.Ηθελα μια διευκρίνηση γενικα γιατι δε σκαμπαζω απο ebay.Να σαι καλα ευχαριστω πολυ.Θα την τσιμπήσω οπως ειπες :) Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 Καλησπέρα. Με μια πρόχειρη ματιά στο eBay είχα μπαταρίες που συνοδευόταν και από καπάκι, αλλά σε υψηλές τιμές. Από €53+. Αυτη που ειδα δηλ τι ειναι; Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 Αυτη που ειδα δηλ τι ειναι; Όντος πολύ καλή και σε καλή τιμή. Έγραψα πριν ότι έκανα ένα πρόχειρο ψάξιμο. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 Εάν δοκιμάζεις από wifi, δοκίμασε να ανοίξεις τα δεδομένα του δικτύου. Για τους φίλους που συζητάνε για διάρκεια μπαταρίας, χθες είδα τη συσκευή ενός φίλου, όλα στοκ με στοκ μπαταρία > 4 μέρες :). Ήταν σίγουρα με μια φόρτιση και όχι ενδιάμεσες ( που απλά δεν έφτασαν το 100%) Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 Γεια σας, να κάνω μία ερώτηση; Σε προηγούμενη android συσκευή είχα το kaspersky αγορασμένο από το goggle play. Τώρα στο nexus δεν το εγκατέστησα ακόμη γιατί αν θυμάμαι είχα διαβάσει κάπου πιο πάνω σε αυτό ή σε κάποιο άλλο thread αλλά σχετικό με το galaxy nexus ότι σε κάποιους που το ειχαν είχε δημιουργήσει κάποια προβληματάκια όταν αναβαθμίστηκε από ics σε gb κυρίως όταν ερχόταν κάποια ενημέρωση εφαρμογής. Έχει ακούσει κάποιος κάτι σχετικό ή ήταν ενα μεμονωμένο περιστατικό; Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 Δεν χρειάζεσαι anti virus αν προσέχεις τι κατεβάσεις άσε που σπαταλάει και ενέργεια. Δεν μπορώ να βάλω ένα mp3 που έχω για ήχο κλήσης. Ξέρει κανείς κάτι; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 Δεν μπορώ να βάλω ένα mp3 που έχω για ήχο κλήσης. Ξέρει κανείς κάτι; Εγώ όσες φορές και να αλλάξω τον ήχο ειδοποιήσεων, τον αλλάζει και βάζει τον default πάλι. Με τους ήχους κλήσεων δεν έχω πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 Εγώ όσες φορές και να αλλάξω τον ήχο ειδοποιήσεων, τον αλλάζει και βάζει τον default πάλι. Με τους ήχους κλήσεων δεν έχω πρόβλημα Τελικά εντάξει τον βρήκε τον ήχο έτσι από μόνο του. Τώρα μπήκα ρυθμίσεις και τον εμφανίζει. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 Ήταν σίγουρα με μια φόρτιση και όχι ενδιάμεσες ( που απλά δεν έφτασαν το 100%) Ναι, ήταν το πρώτο πράγμα που κοίταξα κι εγώ... Δεν του κάνει ιδιαίτερη χρήση και προσέχει γενικά τη μπαταρία, αλλά και πάλι ήταν εντυπωσιακό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 Ναι, ήταν το πρώτο πράγμα που κοίταξα κι εγώ... Δεν του κάνει ιδιαίτερη χρήση και προσέχει γενικά τη μπαταρία, αλλά και πάλι ήταν εντυπωσιακό! Αμα δεν κανει χρηση και δεν ανοιγει data ειναι εφικτο. Στο κατω κατω την ιδια μπαταρια εχουμε και την ιδια στοκ ρομ με αλλους :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 (edited) Εμένα ακόμα είναι καινούργιο δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο αλλά εχθές το βράδυ το άφησα να φορτίζει πήγε μέχρι 99. Το άφησα αλλά δεν γέμιζε. Τώρα 24 ώρες μετά μ έχει μείνει 30 και κάτι με περίπου κανονική χρήση που κάνω ν όλες τις συσκευές που είχα. Θα ήθελα και περίμενα κάτι παραπάνω. Πιστεύω να αυξηθεί λίγο επειδή είναι καινούργια η μπαταρία. Για να ανεβάσουμε την εβτασηυ στην συσκευή υπάρχει κάτι; Έβαλα το Volume+ αλλά δεν κάνει τίποτα. Edited November 3, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
union Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 Για να ανεβάσουμε την εβτασηυ στην συσκευή υπάρχει κάτι; Έβαλα το Volume+ αλλά δεν κάνει τίποτα. ..Και εγώ ήθελα να ανεβάσω την ένταση και με στοκ ρομ που είμαι δεν είδα αποτελέσματα με το volume+ Τη λύση τη βρήκα μετατρέποντας μέσω προγράμματος στο pc (wavelab) ένα ένα τα αρχέια(ringtones) που ήθελα να χρησημοποιήσω ως ήχο κλήσης,μηνυμάτων και ξυπνητηριου ανεβάζοντας τα db μέσα από τις ρυθμίσης του προγράμματος. Αφού λοιπόν μετατράπηκαν έπειτα μπήκαν στα αντίστοιχα folders του κινητού και η διαφορά ήχου είναι παραπάνω από αισθητή! Ίσως εκτός του wavelab και άλλα προγράμματα λιγότερο επαγγελματικά να μπορούν να (πειράξουν) την ένταση του αρχείου ήχου.. Παράθεση carpe diem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freeagent Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 βρήκα αυτό εδώ το έχει δοκιμάσει κανείς? (Για αύξηση της έντασης) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=28220199 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 βρήκα αυτό εδώ το έχει δοκιμάσει κανείς? (Για αύξηση της έντασης) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=28220199 Ναι αλλά αυτά όχι εδώ ρε παιδιά. Στο θέμα με τα mods! Διάβασε εκεί. Εμένα πάντως λειτουργεί! Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ducati_46 Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 Εχω την 4.1.1,υπαρχει τροπος να ελεγχω το notification led ή πρεπει οπωσδηποτε να κατεβασω app π.χ lightflow ?? Μου εχουν στειλει ενα μηνυμα το οποιο στα δεξια του εχει την επιλογη ''ληψη'' ,την παταω και μου εμφανιζει τα στοιχεια μηνυματος...λογικα ειναι mms. Τι κανω λαθος και δεν το λαμβανω? :) Καποια ιδεα?:food: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts