tsiliha5 Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Χαιρετώ την παλιοπαρέα...Μια ερώτηση ρε παίδες, στο NEXUS χωρίς ρουτ μπορούμε να το συνδέσουμε με φλασάκι και να το δεί;;; Όχι δεν γίνεται. Χρειαζεται να σαι root Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LongBow Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Όχι δεν γίνεται. Χρειαζεται να σαι root καλό είναι να μην είμαστε απόλυτοι, μπορεί ο φίλος να μην θέλει να μπει στη διαδικασία του root! όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω, υπάρχει αυτή η εφαρμογή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.homeysoft.nexususb.importer η οποία είναι επί πληρωμή..υπάρχει σίγουρα άλλη μια που να δουλεύει χωρίς ροοτ αλλά δεν την θυμάμαι τώρα, εγω χρησιμοποιώ το nexus media importer και δουλεύει μια χαρά!! (δεν είμαι root τώρα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guskok21 Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Παιδια οντως το Nexus media importer δουλεύει μια χαρά χωρις Root.Το χρησιμοποιουσα παλιοτερα που δεν είχα root και το χρησιμοποιω ακόμη και στο Nexus 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkarako Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Εγινε κατι περιεργο στο κινητο μου, ξαφνικα και οχι μετα απο καποια πτωση σταματησε η δονηση παντου, οταν το εκλεινα/ανοιγα και οταν το εβαζα στην δονηση τιποτα εχει κανενα μηνα καπου εκει, εκανα και factory reset μηπως και βοηθησει αλλα δεν αλλαξε κατι και ξαφνικα προχθες εκει που ημουν ετοιμος να το παω στο service αρχισε να δουλευει... Εχει κανεις καμια ιδεα γιατι και πως? Να το παω στο service καλου κακου η τζαμπα ο κοπος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Εγινε κατι περιεργο στο κινητο μου, ξαφνικα και οχι μετα απο καποια πτωση σταματησε η δονηση παντου, οταν το εκλεινα/ανοιγα και οταν το εβαζα στην δονηση τιποτα εχει κανενα μηνα καπου εκει, εκανα και factory reset μηπως και βοηθησει αλλα δεν αλλαξε κατι και ξαφνικα προχθες εκει που ημουν ετοιμος να το παω στο service αρχισε να δουλευει... Εχει κανεις καμια ιδεα γιατι και πως? Να το παω στο service καλου κακου η τζαμπα ο κοπος? Και γω το ειχα παθει στο παρελθον και δεν ειχε επανελθει ουτε με hard reset.Αναγκάστηκα το πηγα στην smartec και μου αλλαξαν ενα εξαρτημα, αλλα ηταν εντος εγγυησης. Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkarako Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Και εμενα ειναι εντος εγγυησης αλλα αν το παω τωρα θα μου πουν οτι δουλευει και δεν εχει τπτ λογικα, αλλα το φοβαμε μην ξανα συμβει και ειμαι εκτος εγγυησης τοτε, αν κ δεν νομιζω αφου εστρωσε να ειναι hardware το θεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkarako Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 Ε ξαναεγινε ξαφνηκα σταματησε η δονηση χωρις πτωση χτυπημα τιποτα, κατι παιζει. Τωρα δεν το καθυστερω θα το παω την τριτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 Εμενα μου ειχαν αλλαξει το μηχανισμο δονησης και το προβλημα ειχε εμφανιστει μετα απο αναβαθμιση.Η γνωμη μου ειναι οτι και να επανελθει να τους το πας οπωσδήποτε να στο αλλαξουν αφου εισαι εντος εγγυησης. Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpokwsths Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Νέα έκδοση του kernel μου v12 (η v11 ήταν μόνο για προσωπική χρήση / δοκιμές) Για Android 4.4 Με ακόμα περισσότερη RAM και ένα σωρό βελτιώσεις και προσθήκες, governors, schedulers... https://www.dropbox.com/sh/npchdph4n93xa9w/88DOt-ixEV (Προς το παρόν μόνο SuperRAM έκδοση, θα ακολουθήσει και 1080p) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 (edited) Νέα έκδοση του kernel μου v12 (η v11 ήταν μόνο για προσωπική χρήση / δοκιμές) Για Android 4.4 Με ακόμα περισσότερη RAM και ένα σωρό βελτιώσεις και προσθήκες, governors, schedulers... https://www.dropbox.com/sh/npchdph4n93xa9w/88DOt-ixEV (Προς το παρόν μόνο SuperRAM έκδοση, θα ακολουθήσει και 1080p) Πολύ γρήγορη! Ευχαριστούμε! Θα μπορούσες να τις κάνεις και τις 2 συμβατές με το touch control; Υ.Γ. Σου είχα στείλει μήνυμα στο xda... Κάνε ένα δυναμικό comeback ώστε να καταλάβουν ότι οι kernel σου δεν είναι ένα πυροτέχνημα... Edited March 3, 2014 by djtutis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thetoday7 Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Πολύ γρήγορη! Ευχαριστούμε! Θα μπορούσες να τις κάνεις και τις 2 συμβατές με το touch control; Υ.Γ. Σου είχα στείλει μήνυμα στο xda... Κάνε ένα δυναμικό comeback ώστε να καταλάβουν ότι οι kernel σου δεν είναι ένα πυροτέχνημα... Συμφωνώ σε όλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios67 Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 (edited) @ mpokwsths, γιατί όλες οι custom rom είναι build με userdebug στον kernel? Είναι περιορισμός του android ή επιλογή των devs ? Συγχαρητήρια για τη δουλειά και την προσπάθεια που κάνεις. Edited March 3, 2014 by stelios67 Παράθεση lg g7, lg g6, lg nexus 5x, lg g2, lg nexus 5, samsung galaxy nexus, moto defy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guskok21 Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Νέα έκδοση του kernel μου v12 (η v11 ήταν μόνο για προσωπική χρήση / δοκιμές) Για Android 4.4 Με ακόμα περισσότερη RAM και ένα σωρό βελτιώσεις και προσθήκες, governors, schedulers... https://www.dropbox.com/sh/npchdph4n93xa9w/88DOt-ixEV (Προς το παρόν μόνο SuperRAM έκδοση, θα ακολουθήσει και 1080p) Συγχαρητήρια για την δουλειά σου. Καταπληκτικος Kernel πραγματικά ..Αναμένουμε και την 1080p.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Nephilim_ Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Νέα έκδοση του kernel μου v12 (η v11 ήταν μόνο για προσωπική χρήση / δοκιμές) Για Android 4.4 Με ακόμα περισσότερη RAM και ένα σωρό βελτιώσεις και προσθήκες, governors, schedulers... https://www.dropbox.com/sh/npchdph4n93xa9w/88DOt-ixEV (Προς το παρόν μόνο SuperRAM έκδοση, θα ακολουθήσει και 1080p) Εξαιρετική Mpokwsths εργασίας, ελπίζω να πάρετε το χρόνο για να ενημερώσετε github έτσι ώστε αυτό το νήμα δεν παραβιάζει την πολιτική GPL, όπως αυτά που αφαιρέθηκαν από το XDA Developers. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Άραγε θα είναι το GNexus στις συσκευές που θα μπορούν να δεχτούν επίσημα το Sailfish OS; Πιστεύω πως θα του ταίριαζε γάντι μιας και ούτε το GN έχει κουμπιά, ούτε το λειτουργικό της Jolla. Θα είχαμε λοιπόν μια γεμάτη 4.65 οθόνη χωρίς on screen buttons και πιστεύω θα το σήκωνε άνετα από πλευράς hardware απαιτήσεων. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Πάντως full οθόνη άμα θες έχεις και τώρα! Χωρίς κουμπιά! Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Nαι το ξέρω. Είχα την CM11 και είχα βάλει το extended desktop (νομιζω έτσι λεγεται) που απέκρυπτε την πάνω μπάρα και τα κουμπιά κάτω. Και πάλι όμως, τα κουμπιά στο Android χρειάζονται και ακόμα και κρυφά να είναι πρέπει κάθε φορά να κάνεις την κίνηση για να τα εμφανίσεις. Καθόλου πρακτικό. Το Sailfish δεν έχει κουμπιά. Δεν λειτουργεί με κεντρικά κουμπιά. Οπότε δεν είναι κρυφά ή οτιδήποτε άλλο. Απλώς δεν υφίστανται. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosx6 Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Τελικά τί γίνετε με τα mms;Είμαι σε cosmote και μου λένε ότι η συσκευή δεν υποστηρίζει αυτή τη λειτουργία.Ισχύει; Εγώ βρήκα μια εφαρμογή αλλά πρέπει να ενεργοποιώ το internet της cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lacrymosa Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Για ποιόν λόγο χρησιμοποιείς ακόμα mms; Παράθεση Quote: Λοιπόν τα iPhone που έχουν 512 RAM είναι ποιο καλα και απο αλλα κινητά με 1 Gb RAM γιατί παίζει ρολο και η ποιότητα της μνήμης το υλικό.Η Apple δίνει στους πελάτες της το καλύτερο υλικό και θα είναι πάντα πρωτοπόρα. :clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Τελικά τί γίνετε με τα mms;Είμαι σε cosmote και μου λένε ότι η συσκευή δεν υποστηρίζει αυτή τη λειτουργία.Ισχύει; Εγώ βρήκα μια εφαρμογή αλλά πρέπει να ενεργοποιώ το internet της cosmote. Ποιος άντε μη πω, σου είπε ότι δεν υποστηρίζει αυτή τη λειτουργία; Googlαρε ρυθμίσεις mms για cosmote, κάτι θα υπάρχει. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosx6 Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Ποιος άντε μη πω, σου είπε ότι δεν υποστηρίζει αυτή τη λειτουργία; Googlαρε ρυθμίσεις mms για cosmote, κάτι θα υπάρχει. Μέσα από το site της cosmote στις ρυθμίσεις συσκευών για mms δεν έχει το δικό μας μοντέλο. Έχει το nexus s. Έβαλα αυτές τις ρυθμίσεις αλλά δεν ταιριάζουν. ;Oσο για το τί τα θέλω τα mms...πρέπει να πάρω οπωσδήποτε μια φωτογραφία μέσα από αυτά και οχι με blutooth ή email. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stempi Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Βαλε τισ ρυθμισεις απο ενα αλλο galaxy,Ετσι ειχα κανει εγω και επιασε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_vitz Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 Απο καιρο κατι ειχε πειραξει στο pc ο αδερφος μου και το pc βλεπει το GΝ μου σαν mp3 μαλλον...ετσι δειχνει τουλαχιστων η φωτο...απο τοτε σερνετε οταν μεταφερω φωτογραφιες και αλλα διαφορα και 8 στις 10 κολλαει κατα την μεταφορα...(δεν μπορω να μεταφερω πανω απο 20-30 φωτο ταυτοχρονα) ...απο το pc βλεπω μονο την SD....ειμαι με 11-REMIX-20140218... καποιοα λυση για να στρωσει???οποτε κανω φορματ και θελω να ξαναπερασω τις φωτο(περιπου 2-3 Gb) θελω ενα τριωρο απλα για να τις περασω αφου κολλαει , πρεπει να βγαζω το καλωδιο για να ξεκολλησει κτλ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Απο καιρο κατι ειχε πειραξει στο pc ο αδερφος μου και το pc βλεπει το GΝ μου σαν mp3 μαλλον...ετσι δειχνει τουλαχιστων η φωτο...απο τοτε σερνετε οταν μεταφερω φωτογραφιες και αλλα διαφορα και 8 στις 10 κολλαει κατα την μεταφορα...(δεν μπορω να μεταφερω πανω απο 20-30 φωτο ταυτοχρονα) ...απο το pc βλεπω μονο την SD....ειμαι με 11-REMIX-20140218... καποιοα λυση για να στρωσει???οποτε κανω φορματ και θελω να ξαναπερασω τις φωτο(περιπου 2-3 Gb) θελω ενα τριωρο απλα για να τις περασω αφου κολλαει , πρεπει να βγαζω το καλωδιο για να ξεκολλησει κτλ... Δε νομίζω ότι φταίει κάτι που πείραξε ο αδερφός σου - αυτή είναι η συνηθισμένη συμπεριφορά του GN. Εάν σε εξυπηρετεί, μπορείς όταν το συνδέσεις στον Η/Υ να αλλάξεις τη σύνδεση MTP σε PTP (από media device σε camera). Από τη σελίδα με τις ειδοποιήσεις, πατάς εκεί που λέει "Connected as a media device, touch for USB options". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_vitz Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Δε νομίζω ότι φταίει κάτι που πείραξε ο αδερφός σου - αυτή είναι η συνηθισμένη συμπεριφορά του GN. Εάν σε εξυπηρετεί, μπορείς όταν το συνδέσεις στον Η/Υ να αλλάξεις τη σύνδεση MTP σε PTP (από media device σε camera). Από τη σελίδα με τις ειδοποιήσεις, πατάς εκεί που λέει "Connected as a media device, touch for USB options". Ευχαριστω για την απαντηση...Δηλαδη ολοι εχετε προβλημα με αργη μεταφορα αρχειων???για να περασω 2000 φωτο τις περναω 30 30 και μια στις 2 κολλαει η μεταφορα και ολος ο υπολογιστης...αν μεταφερω και τις 2000 μαζι σε αρχαιο φλασακι usb δεν κολαει τιποτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts