thePRODIGY Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Better late than never. Το πρώτο μου Android κινητό από χθες! Να δηλώσω μεγάλος φαν του GNexus σαν συσκευή. Εξ αρχής μου άρεσε πολύ εμφανησιακά.. Πλέον γεύομαι την απίθανη ποιότητα κλήσης, την άψογη ποιότητα στην μουσική, την τέλεια οθόνη του και την εργονομία του. Φαν του Gnexus, ψιλοαδιαφορώ για το Android (μακάρι να γίνει εν τέλει το θαύμα και να πάρει 4,4 βέβαια!) Ερώτηση: Λογικά, βραχυπρόθεσμα ( ; ) θα πάρει πλήρως το Sailfish OS. Θα το δοκιμάζατε; Σας ιντριγκάρει σαν ιδέα; Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Better late than never. Το πρώτο μου Android κινητό από χθες! Να δηλώσω μεγάλος φαν του GNexus σαν συσκευή. Εξ αρχής μου άρεσε πολύ εμφανησιακά.. Πλέον γεύομαι την απίθανη ποιότητα κλήσης, την άψογη ποιότητα στην μουσική, την τέλεια οθόνη του και την εργονομία του. Φαν του Gnexus, ψιλοαδιαφορώ για το Android (μακάρι να γίνει εν τέλει το θαύμα και να πάρει 4,4 βέβαια!) Ερώτηση: Λογικά, βραχυπρόθεσμα ( ; ) θα πάρει πλήρως το Sailfish OS. Θα το δοκιμάζατε; Σας ιντριγκάρει σαν ιδέα; Καλορίζικο. Κι εμένα πάντα μου άρεσε εμφανισιακά. Έδωσα στην κοπέλα μου το nexus 4 και πήρα αυτό, αφού μπορώ να ασχολούμαι με custom roms. Θα δω πόσο τραβάει κιόλας. Μόνο στη μνήμη φοβάμαι μη μου τα χαλάσει. Όσο για το sailfish αν βγει, προσωπικά θα το βάλω κατευθείαν να το δοκιμάσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Καλορίζικο. Κι εμένα πάντα μου άρεσε εμφανισιακά. Έδωσα στην κοπέλα μου το nexus 4 και πήρα αυτό, αφού μπορώ να ασχολούμαι με custom roms. Θα δω πόσο τραβάει κιόλας. Μόνο στη μνήμη φοβάμαι μη μου τα χαλάσει. Όσο για το sailfish αν βγει, προσωπικά θα το βάλω κατευθείαν να το δοκιμάσω. Sailfish & Ubuntu. Θα τα βάλω σίγουρα. Λογικά θα είναι πλήρως συμβατά. Θα δουμε..! Πάντως σε ισχύ πρέπει να είναι παραπλήσιο του Jolla phone. Eπίσης δες πόσο ομαλά έτρεχε στο παλιό Ν950. Στο Gnexus δεν θα υπάρχει προβλημα πιστεύω. Σε ευχαριστώ. Είναι πραγματικά καταπληκτική συσκευή. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Better late than never. Το πρώτο μου Android κινητό από χθες! Να δηλώσω μεγάλος φαν του GNexus σαν συσκευή. Εξ αρχής μου άρεσε πολύ εμφανησιακά.. Πλέον γεύομαι την απίθανη ποιότητα κλήσης, την άψογη ποιότητα στην μουσική, την τέλεια οθόνη του και την εργονομία του. Φαν του Gnexus, ψιλοαδιαφορώ για το Android (μακάρι να γίνει εν τέλει το θαύμα και να πάρει 4,4 βέβαια!) Ερώτηση: Λογικά, βραχυπρόθεσμα ( ; ) θα πάρει πλήρως το Sailfish OS. Θα το δοκιμάζατε; Σας ιντριγκάρει σαν ιδέα; Καλορίζικο και από δω φίλε Βασίλη! Έχει πολύ ιστορία το κινητό που έχεις στα χέρια σου...Και μεταφορικά και κυριολεκτικά :-P.απλά ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες τους συνεξουσίτες και το απίθανο πνεύμα συνεργασίας που διέπει το συγκεκριμένο topic, μιας και την κινητάρα μου θα την έχει πλέον ο prodigy.αφήνω άξιο αντικαταστάτη λοιπόν εδώ και εννοείται πως θα παρακολουθώ καθημερινά τις εξελίξεις εδώ και θα βοηθάω όπως μπορώ, όπως έκανα εδώ κι 1 χρόνο και κάτι.πλέον μετακόμισα στο note 2 και ήδη μου λείπουν τα φλασαρίσματα και τα ξενύχτια για να βρω την καλύτερη ρομ.Όχι ότι δεν υπάρχουν για το note 2.απλά το nexus ήταν φτιαγμένο για τέτοια ζωή.χαχα...Καλά Χριστούγεννα σε όλους λοιπόν και θα τα λέμε.Να στε όλοι και όλες καλά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Better late than never. Το πρώτο μου Android κινητό από χθες! Να δηλώσω μεγάλος φαν του GNexus σαν συσκευή. Εξ αρχής μου άρεσε πολύ εμφανησιακά.. Πλέον γεύομαι την απίθανη ποιότητα κλήσης, την άψογη ποιότητα στην μουσική, την τέλεια οθόνη του και την εργονομία του. Φαν του Gnexus, ψιλοαδιαφορώ για το Android (μακάρι να γίνει εν τέλει το θαύμα και να πάρει 4,4 βέβαια!) Ερώτηση: Λογικά, βραχυπρόθεσμα ( ; ) θα πάρει πλήρως το Sailfish OS. Θα το δοκιμάζατε; Σας ιντριγκάρει σαν ιδέα; Ακομα εχει περαση η nexaρα μας ε; Καλοριζικο. Αυτο για τη ποιοτητα κλησης να το ακουνε οι nokia fans ;) Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 (edited) Καλορίζικο και από δω φίλε Βασίλη! Έχει πολύ ιστορία το κινητό που έχεις στα χέρια σου...Και μεταφορικά και κυριολεκτικά :-P.απλά ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες τους συνεξουσίτες και το απίθανο πνεύμα συνεργασίας που διέπει το συγκεκριμένο topic, μιας και την κινητάρα μου θα την έχει πλέον ο prodigy.αφήνω άξιο αντικαταστάτη λοιπόν εδώ και εννοείται πως θα παρακολουθώ καθημερινά τις εξελίξεις εδώ και θα βοηθάω όπως μπορώ, όπως έκανα εδώ κι 1 χρόνο και κάτι.πλέον μετακόμισα στο note 2 και ήδη μου λείπουν τα φλασαρίσματα και τα ξενύχτια για να βρω την καλύτερη ρομ.Όχι ότι δεν υπάρχουν για το note 2.απλά το nexus ήταν φτιαγμένο για τέτοια ζωή.χαχα...Καλά Χριστούγεννα σε όλους λοιπόν και θα τα λέμε.Να στε όλοι και όλες καλά! Μακάρι να καταφέρω να του βάλω Sailfish! Πάντως το κινητό σου ήταν στην ΕΝΤΕΛΕΙΑ. respect and thanks! Ακομα εχει περαση η nexaρα μας ε; Καλοριζικο. Αυτο για τη ποιοτητα κλησης να το ακουνε οι nokia fans ;) Και τα λέω εγώ αυτά. Uber Nokia fan! Ναι έχει απίθανη ποιότητα και ένταση στις κλήσεις. Ανώτερο από το επίσης καλό Ativ S που είχα και από το Ν9 (!) Από smartphones, μετά το Ν8, το Gnexus είναι το καλύτερο σε αυτόν τον τομέα. Φυσικά και έχει πέραση ακόμα. Έχει να πάρει λειτουργικά στο μέλλον μπόλικα! Και κρατώ μια κρυφή ελπίδα για επίσημη kitkat. Edited December 5, 2013 by thePRODIGY Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Sailfish & Ubuntu. Θα τα βάλω σίγουρα. Λογικά θα είναι πλήρως συμβατά. Θα δουμε..! Πάντως σε ισχύ πρέπει να είναι παραπλήσιο του Jolla phone. Eπίσης δες πόσο ομαλά έτρεχε στο παλιό Ν950. Στο Gnexus δεν θα υπάρχει προβλημα πιστεύω. Σε ευχαριστώ. Είναι πραγματικά καταπληκτική συσκευή. Για Ubuntu κράτα μικρό καλάθι. Εγώ έχω εναποθεσει τις ελπίδες στο sailfish. Είχα και μια αδυναμία στο media. Νομίζω ότι έχουν κάνει καλή δουλειά και έχουν όραμα και μεράκι. Θα δείξει. Αύριο μάλλον θα φλασάρω την 4.4 cyanogenmod να δω τι λέει, αν και θέλω να δουλέψω το κινητό πρώτα λίγο με 4.3 για να καταλάβω διάφορες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Και τα λέω εγώ αυτά. Uber Nokia fan! Ναι έχει απίθανη ποιότητα και ένταση στις κλήσεις. Ανώτερο από το επίσης καλό Ativ S που είχα και από το Ν9 (!) Από smartphones, μετά το Ν8, το Gnexus είναι το καλύτερο σε αυτόν τον τομέα. Φυσικά και έχει πέραση ακόμα. Έχει να πάρει λειτουργικά στο μέλλον μπόλικα! Και κρατώ μια κρυφή ελπίδα για επίσημη kitkat. Μακάρι να τη πάρει αλλά χλωμό το κόβω. Πάντως αν την πάρουμε, έχει να γυρίσει κοσμάκης στο τόπικ. :) Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xlidas Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Πάρει δεν πάρει 4,4 kit kat το κινητό πάει μπάλα με 4.3.. εγω παρήγγειλα 2η μπαταρία και έχω σκοπό να το κρατήσω 1 χρόνο ακόμα.. Παράθεση -------------------------------------- S 20 + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Πάρει δεν πάρει 4,4 kit kat το κινητό πάει μπάλα με 4.3.. εγω παρήγγειλα 2η μπαταρία και έχω σκοπό να το κρατήσω 1 χρόνο ακόμα.. 4.4 δεν προκειτε να παρει.....και εγω ετσι με βλεπω....τουλαχιστον 1 χρονο ακομα θα το κρατησω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baspats Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Κινηταρα το gnex!! βεβαια κι εμενα με βλεπω συντομα με note2 ή nexus 5! btw εχω την γνησια βαση αυτοκινητου με 3pin (χωρις τον φορτιστη) οποιος ενδιαφερεται απο Αθηνα ενα 20€ ... pm me Παράθεση [url=http://mowned.com/basilispats][img]http://mowned.com/sig/basilispats.extended.jpg[/img][/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guskok21 Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Πάρει δεν πάρει 4,4 kit kat το κινητό πάει μπάλα με 4.3.. εγω παρήγγειλα 2η μπαταρία και έχω σκοπό να το κρατήσω 1 χρόνο ακόμα.. Και εγω το ιδιο πραγμα εχω στο μυαλο μου να κανω...Απο σημερα υπαρχει παντως και η πρωτη επισημη 4,4 Cyanogenmod nightly για το Galaxy Nexus..το κινητο εχει πολλη ζωη ακομη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Galaxy Nexus..το κινητο εχει πολλη ζωη ακομη! Kαλά εννοείται, και πολύ μετά την Kit Kat ακόμη. --- Εγώ ήδη το φαντάζομαι με Sailfish OS πάντως και τρελένομαι. Πιστεύω θα του ταιριάζει γάντι. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgko Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Το να μην βλεπει ο υπολογιστής το κινητο σημαινει οτι κανεις κατι λαθος..Σε τι mode το συνδεεις?ΜΤP ή PTP? Δοκίμασε το αντίθετο..Δοκίμασε επίσης στο Developer Options να ενεργοποιησεις και το Usb Debugging και θα το δει Λοιπόν θα παραθεσω μερικες φωτογραφιες μηπως γινω ποιο κατανοητος.Ο υπολογιστης το βλεπει το κινητο ετσι οπως φαινεται στις φωτο.Το recuva ομως δεν μπορει να το δει βλεπει μονο τον σκληρο του PC C: και τον εξωτερικο σκληρο my passport E: Τι κανω σε αυτην την περιπτωση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Λοιπόν θα παραθεσω μερικες φωτογραφιες μηπως γινω ποιο κατανοητος.Ο υπολογιστης το βλεπει το κινητο ετσι οπως φαινεται στις φωτο.Το recuva ομως δεν μπορει να το δει βλεπει μονο τον σκληρο του PC C: και τον εξωτερικο σκληρο my passport E: Τι κανω σε αυτην την περιπτωση; Το GN δεν υποστηρίζει mass storage mode για να το δεις σαν φυσική συσκευή δίσκου. Μπορείς να δεις τα αρχεία που σου δείχνει αυτό σαν συσκευή πολυμέσων. Δεν ξέρω αν με adb μπορεί κανείς να το κάνει mount σαν δίσκο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baspats Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Για δες εδω για επαναφορά ... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1994705 Παράθεση [url=http://mowned.com/basilispats][img]http://mowned.com/sig/basilispats.extended.jpg[/img][/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guskok21 Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 (edited) Λοιπόν θα παραθεσω μερικες φωτογραφιες μηπως γινω ποιο κατανοητος.Ο υπολογιστης το βλεπει το κινητο ετσι οπως φαινεται στις φωτο.Το recuva ομως δεν μπορει να το δει βλεπει μονο τον σκληρο του PC C: και τον εξωτερικο σκληρο my passport E: Τι κανω σε αυτην την περιπτωση; Rootαρε τοτε το κινητο σου και δοκίμασε με το DiskDigger Ειδάλλως ακολουθα τον οδηγο του XDA που ανεβασε ο φιλος baspats Edited December 7, 2013 by guskok21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilika_13de Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Παιδιά καλησπέρα. Έχω το νεξουσάκι μας καιρό και όλα καλά. Πέρασα όμως προχθές τα win8.1 pro, 64bit και όποτε το συνδέω δεν μπορεί να το αναγνωρίσει. Για την ακρίβεια στις θύρες usb το βλέπει κανονικά (από το σημειο που κάνουμε ασφαλή κατάργηση) αλλα δεν μου το εμφανίζει στον "υπολογιστής μου" σαν συσκευή για να κάνω browsing τα αρχεία του. Η πλάκα είναι πως του πέρασα με το galaxy nexus toolkit την 4.3 καθαρή με τα windows 8.1 , το ρουταρα και όταν δοκίμασα να μεταφέρω φωτογραφίες διαπίστωσα πως δεν μου το εμφανίζει για browsing . Παράθεση if you can't convince them, then confuse them :devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cdcd_x Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Δυστυχως χτες μου επεσε αλλες 2 φορες (αναθεμα τα παρτι) και παρολο που το τραπεζακι ηταν χαμηλο, η ηδη ραγισμενη οθονη εχασε 2 κομματακια , και πλεον πρεπει να αλλαξω το γυαλι. Σκεφτομαι να παραγγειλω τα ανταλλακτικα που κυκλοφορουν σε αμαζον κτλ σαιτ , κοστιζουν γυρω στα 15-16 ευρω και να δοκιμασω μονος μου. -Ειναι κανενας εδω που να εχει κανει την διαδικασια; -Το γυαλι "καθεται" ακριβως; Εχει την σωστη κυρτοτητα του αυθεντικου; -Θα πρεπει να παρω και heat gun, ή το πιστολακι θα κανει δουλεια;:D -Μετα την αλλαγη , ολα καλα ή υπαρχουν τιποτα περιεργα "κουνηματα" της οθονης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Δυστυχως χτες μου επεσε αλλες 2 φορες (αναθεμα τα παρτι) και παρολο που το τραπεζακι ηταν χαμηλο, η ηδη ραγισμενη οθονη εχασε 2 κομματακια , και πλεον πρεπει να αλλαξω το γυαλι. Σκεφτομαι να παραγγειλω τα ανταλλακτικα που κυκλοφορουν σε αμαζον κτλ σαιτ , κοστιζουν γυρω στα 15-16 ευρω και να δοκιμασω μονος μου. -Ειναι κανενας εδω που να εχει κανει την διαδικασια; -Το γυαλι "καθεται" ακριβως; Εχει την σωστη κυρτοτητα του αυθεντικου; -Θα πρεπει να παρω και heat gun, ή το πιστολακι θα κανει δουλεια;:D -Μετα την αλλαγη , ολα καλα ή υπαρχουν τιποτα περιεργα "κουνηματα" της οθονης; Δε χρειαζεται να μπεις στη διαδικασια να παρεις ειδικο πιστολακι. Το κλασσικο κανει τη δουλεια του. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 Δυστυχως χτες μου επεσε αλλες 2 φορες (αναθεμα τα παρτι) και παρολο που το τραπεζακι ηταν χαμηλο, η ηδη ραγισμενη οθονη εχασε 2 κομματακια , και πλεον πρεπει να αλλαξω το γυαλι. Σκεφτομαι να παραγγειλω τα ανταλλακτικα που κυκλοφορουν σε αμαζον κτλ σαιτ , κοστιζουν γυρω στα 15-16 ευρω και να δοκιμασω μονος μου. -Ειναι κανενας εδω που να εχει κανει την διαδικασια; -Το γυαλι "καθεται" ακριβως; Εχει την σωστη κυρτοτητα του αυθεντικου; -Θα πρεπει να παρω και heat gun, ή το πιστολακι θα κανει δουλεια;:D -Μετα την αλλαγη , ολα καλα ή υπαρχουν τιποτα περιεργα "κουνηματα" της οθονης; 1) Me :cool: 2) Ναι 3) Απλό πιστολάκι αρκεί, αν έχει κάποιο "turbo" mode θα διευκολύνει και επιταχύνει τη διαδικασία 4) Μια χαρά ΑΡΚΕΙ να το κολλήσεις σωστά και χωρίς "εξογκώματα" Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nexus82 Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 Μη αναβάθμιση σε 4.4 τι σημαίνει?? Έχω κολλήματα σε όλες σχεδόν τις εφαρμογές εδώ και μερικές μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 Μη αναβάθμιση σε 4.4 τι σημαίνει?? Έχω κολλήματα σε όλες σχεδόν τις εφαρμογές εδώ και μερικές μέρες. Δεν εχει σχεση με την εκδοση λογισμικου που φοραμε. Αν ρωτησουμε ποιες ειναι οι πιο smooth/stable εκδοσεις στη συσκευη μας, οι περισσοτεροι θα απαντησουνε την 4.1.2 και την 4.3. Κατι αλλο θα φταιει μαλλον που κολλανε οι εφαρμογες σου. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει πρόβλημα ασυμβατότητας μεταξύ Galaxy Nexus & Windows 8.1 pro 64 bit? Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
union Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει πρόβλημα ασυμβατότητας μεταξύ Galaxy Nexus & Windows 8.1 pro 64 bit? No problem at all :-) Μια χαρά δουλεύει και το toolkit ;-) Παράθεση carpe diem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts