nexus82 Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Κάποιος μια βοήθεια εδώ στο τελευταίο post? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4552989#post4552989 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Κάποιος μια βοήθεια εδώ στο τελευταίο post? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4552989#post4552989 Ναι , κανε αυτα που λεει εδω και μην ψαχνεσαι με 4 5 8 κτλ. Ετσι θα βαλεις και την 4.2.2 αμεσως. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1626895 Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nexus82 Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Την έκανα αλλά κόλλησε στο X της αρχικής οθόνης. Τώρα βρήκα γιατί....επειδή στο τελευταίο βήμα επέλεξα να την περάσει χωρίς να κάνω format των παλιών αρχείων.... Το κάνω τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas89m Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Πας XDA και κατεβάζεις την bigxie 4.2.2. Μετά υπάρχει ο απλός τρόπος (την περνάς από πάνω και ελπίζεις να μην πάει κάτι στραβά) και υπάρχει και ο "κανονικός" τρόπος. Κάνεις ένα backup μέσω Toolkit σε apps+data+sdcard (όχι system apps), clear/wipe τα πάντα, περνάς την 4.2.2 με CWM, και μετά πάλι με Toolkit κάνεις restore. Λογικά θα είσαι κομπλέ. Λοιπον το κανα με τον πρωτο τροπο και πετυχε :D εχω πλεον 4.2.2 το μονο που εφυγε ηταν τα mods της rasbeanjelly ουτε το wallpaper δε μου αλλαξε ευχαριστω και παλι.... Περασα και το radio το καινουριο... δεν εχω δει ακομα καμμια διαφορα... Προτεινετε καποιο αλλο kernel εκτος του trinity?? θα εχει καποια διαφορα??? Παράθεση ~B&N~ Proud owner of Nokia:3510,3100, 6600/ siemens Μ65/ SE K800i / Nokia 5800XM/ Samsung Galaxy Nexus/ Asus Zenfone 2 ZE551ML XIAOMI REDMI NOTE 4 (4/64 SD) !!!!!! :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nexus82 Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Μόλις και εγώ στην 4.2.2 προερχόμενος απο την 4.1.1. Ρολάρει μια χαρά:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mayumura Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Λοιπον το κανα με τον πρωτο τροπο και πετυχε :D εχω πλεον 4.2.2 το μονο που εφυγε ηταν τα mods της rasbeanjelly ουτε το wallpaper δε μου αλλαξε ευχαριστω και παλι.... Περασα και το radio το καινουριο... δεν εχω δει ακομα καμμια διαφορα... Προτεινετε καποιο αλλο kernel εκτος του trinity?? θα εχει καποια διαφορα??? Δοκίμασε κάποιον kernel των anarkia.. Μέχρι στιγμής απο τους πιο σταθερούς. Παράθεση Τhe difference between genius & stupidity is that genius has limits... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobster21 Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 υπαρχει καπου να διαβασω για radio και kernel???... τι ακριβως κανουν και αν τελικα αξιζει να ασχοληθω??? thanx in advance... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axniotis Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 (edited) Ίσως να έχει ξανααπαντηθεί... Απολογούμαι εκ των προτέρων! Μπορώ με κάποιο τρόπο να απενεργοποιήσω τον περιορισμό στο Handcent SMS που μετά το 30ο μήνυμα ζητάει από κάθε επόμενο μήνυμα "άδεια" για να το στείλει; Αν πάλει ο περιορισμός είναι της συσκευής, υπάρχει τρόπος να το απενεργοποιήσω; Πραγματικά για μένα είναι καταστροφικό γιατί στέλλω group sms σε πάνω από 500 άτομα και χρειάζομαι πέραν των δύο ωρών να τα στείλω... :( Ευχαριστώ θερμά εκ των προτέρων για τη βοήθεια! Edited February 16, 2013 by axniotis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Έπαιξα λίγο με το bluetooth με 4.2.2, δε βλέπω καμιά ιδιαίτερη βελτίωση, αλλά θα το ψάξω λίγο ακόμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Ίσως να έχει ξανααπαντηθεί... Απολογούμαι εκ των προτέρων! Μπορώ με κάποιο τρόπο να απενεργοποιήσω τον περιορισμό στο Handcent SMS που μετά το 30ο μήνυμα ζητάει από κάθε επόμενο μήνυμα "άδεια" για να το στείλει; Αν πάλει ο περιορισμός είναι της συσκευής, υπάρχει τρόπος να το απενεργοποιήσω; Πραγματικά για μένα είναι καταστροφικό γιατί στέλλω group sms σε πάνω από 500 άτομα και χρειάζομαι πέραν των δύο ωρών να τα στείλω... :( Ευχαριστώ θερμά εκ των προτέρων για τη βοήθεια! Για δες εδώ : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=35244366 Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackup Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 αν εσύ βρεις nexus με 150€ πες το μας , να πάρει ο φίλος πιο πάνω. Ενημερωτικά προς όλους, αυτή τη στιγμή παίρνει κανείς σφραγισμένο Nexus 4 από Αγγλία, με 365 ευρώ τελική τιμή με μεταφορικά. Τιμές τύπου 250 σε Galaxy Nexus 5-12+ μηνών είναι τεράστιες. Όσο και οι τιμές 290-300 σε 2-5 μηνών. :cool: Παράθεση "The reasonable man adapts himself to the world; the unreasonable one persists in trying to adapt the world to himself. Therefore, all progress depends on the unreasonable man." George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilika_13de Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 4.2.2 και εγώ :D . Κράτησα και το root με ota root keeper .. Έχω βέβαια και την full έκδοση του toolkit , αλλά μέχρι το επόμενο ολικό format μου είναι αχρείαστο :D . Παράθεση if you can't convince them, then confuse them :devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreatLorens Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 νομίζω μετά την 4.2.2 η Google κατάφερε να πιάσει πολύ καλά πλέον το Project butter!! η κυλιση είναι αρκετά πιο ομαλή, και βλέπω και βελτίωση στην μπαταρία.... ας μην είμαστε αχάριστοι, πιστεύω ότι το τηλέφωνο αυτό ήταν και εξακολουθεί να είναι η καλύτερη επιλογή αγοράς! προσωπικά είμαι ικανοποιημενος Παράθεση Goodbye Nexus --Welcome Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nexus82 Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Έχει κάποιος θέμα μετά την αναβάθμιση σε 4.2.2. με το wifi? Ενώ με την 4.1.1 ήταν πολύ δυνατό και συνδεόταν μια χαρά τώρα απο τις ίδιες αποστάσεις δέν συνδέεται...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
torter10 Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Καλησπέρα σε όλους. Εδώ και 1,5 μήνα περίπου έχω αγοράσει το Galaxy Nexus από το Πλαίσιο καινούριο. Το προσέχω πολύ, με θήκη και ζελατίνα στην οθόνη. Το πρόβλημά μου είναι όμως ότι έχει πολύ χαμηλή εμβέλεια το WiFi. Για να δω full σήμα πρέπει να το ακουμπήσω πάνω στο router, ακόμη και ένα μέτρο μακριά χάνει σιγά-σιγά. Σε ίδιο σημείο με ένα S2 που υπάρχει στο σπίτι το Nexus είχε μία γραμμή και το S2 τέσσερις. Τι να κάνω ρε παιδιά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Καλησπέρα σε όλους. Εδώ και 1,5 μήνα περίπου έχω αγοράσει το Galaxy Nexus από το Πλαίσιο καινούριο. Το προσέχω πολύ, με θήκη και ζελατίνα στην οθόνη. Το πρόβλημά μου είναι όμως ότι έχει πολύ χαμηλή εμβέλεια το WiFi. Για να δω full σήμα πρέπει να το ακουμπήσω πάνω στο router, ακόμη και ένα μέτρο μακριά χάνει σιγά-σιγά. Σε ίδιο σημείο με ένα S2 που υπάρχει στο σπίτι το Nexus είχε μία γραμμή και το S2 τέσσερις. Τι να κάνω ρε παιδιά; Τίποτα...μην σε ανησυχεί.Το ότι δείχνει πως δεν έχει καλό σήμα η ένδειξη στην μπάρα δεν σημαίνει πως ισχύει.Γενικά μην δίνεις σημασία γιατί όντως θα νομίζεις πως έχει πρόβλημα.Κι εγώ 1 μέτρο από το ρούτερ είμαι αυτή τη στιγμη και δεν είναι τέρμα το σήμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hs2000corolla Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Ενημερωτικά προς όλους, αυτή τη στιγμή παίρνει κανείς σφραγισμένο Nexus 4 από Αγγλία, με 365 ευρώ τελική τιμή με μεταφορικά. Τιμές τύπου 250 σε Galaxy Nexus 5-12+ μηνών είναι τεράστιες. Όσο και οι τιμές 290-300 σε 2-5 μηνών. :cool: 1)το ακριβες ποσο ειναι στα περιπου 380ε (αναλογως ισοτιμιας λιρας) 2)η διαδικασια ειναι απο λιγο εως πολυ πολυπλοκη (αναλογως εμπιρειας χρηστη) 3)αμα βρεις να παρεις νεξους κατω απο 220e κ να ειναι λειτουργικο ακόμα (ακομα κ απο ebay) εγω πρωσοπικα ενδιαγερομαι να παρω δευτερο Αναρωτηθηκες γιατι δεν πεφτει η τιμη του ευκολα(ασχετος οτι εχει χασει μεσα σε ενα χρονο τη μιση αξια-ξεκινησε 600)? Σε αντιθεση με το νεξους 4 εχει δυνατοτητα usb Otg-οπως εχει το galaxy nexus (αυτος κ ο λογος που μολις ακυρωσα την παραγγελία του νεξους 4 απο play store uk-εξου κ το ακριβες ποσο της παραγγελίας) κ δεν εχεις δυνατοτητα αποθυκευσης(περα απο εσωτερικη μνημη+υπολογιστη) δεν εχει δυνατοτητα συνδεσης εξωτερικων περιφερειακων usb (ποντικη-πληκτρολογιο-χειριστηριο παιχνιδιων οπως το galaxy nexus) δεν εχει amoled οθονη(καθαρα προσωπικο γουστο βεβαια) Ουσιαστικα εφτιαξαν ενα απιστευτο σε δυναμη και τιμη smartphone(nexus 4) και το μακελεψαν απο δυνατοτητες ειδικα το θεμα του usb Otg ειναι απιστευτο τη στιγμη που δεν υπαρχει καρτα μνημης για περαιτερω αποθηκευση. Εγω προσωπικα το πουλαγα σε αριστη κατασταση το νεξους για το 4αρι κ αποφασισα να το κρατησω τουλαχιστον μεχρι ελευσης νεξους 5 ή το φημολογουμενο morola X κ χωρις να στεναχωρηθω. ΥΓ: το μυνημα το γραφω εχοντας το κινητο συνδεδενο στην 42'' lcd καθισμενος στα 5μετρα και γραφοντας με bluetooth ποντικη πληκτρολογιο κ μιλωντας ταυτοχρονα με bluetooth ακουστικο κ μολις τελειωσω θα παιξω κ ενα ραλακι με το bluetooth gamepad. Χωρις να θελω να πω οτι ειναι καλυτερο απο to nexus 4 πιστευω οτι δεν υπαρχει λογος για αναβαθμιση ακομα την στγμη που το 4αρι δεν προσφερει τα παντα κ απλοχερα οπως νομιζαμε αρχικα(τουλαχιστον εγω). Μια καλη επιλογη θα ηταν το S3 ισως που μαζι με το http://www.samsung.com/us/mobile/cell-phones-accessories/EDD-S20JWEGSTA γινεται μινι pc SORRYYYYY για το εκτενεστατο ποστ! Παράθεση ...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nexus82 Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Το έχεις μαμά? Και εγώ απο πλαίσιο το έχω πάρει κ δεν είχα κάποιο θέμα με το wifi ήταν πάρα πολύ δυνατό, τώρα λίγο με την 4.2.2. έχω ένα θεματάκι που μάλλον έχει να κάνει με τον έλεγχο ταυτότητας απο το modem. Τώρα που το ψάχνω καλύτερα βλέπω οτι δεν είναι αδυναμία του wifi αλλά ο έλεγχος ταυτότητας, ενώ διέγραψα την σύνδεση κ ξαναπέρασα τους κωδικούς μου κάνει τα ίδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrsiri Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 1)το ακριβες ποσο ειναι στα περιπου 380ε (αναλογως ισοτιμιας λιρας) 2)η διαδικασια ειναι απο λιγο εως πολυ πολυπλοκη (αναλογως εμπιρειας χρηστη) 3)αμα βρεις να παρεις νεξους κατω απο 220e κ να ειναι λειτουργικο ακόμα (ακομα κ απο ebay) εγω πρωσοπικα ενδιαγερομαι να παρω δευτερο Αναρωτηθηκες γιατι δεν πεφτει η τιμη του ευκολα(ασχετος οτι εχει χασει μεσα σε ενα χρονο τη μιση αξια-ξεκινησε 600)? Σε αντιθεση με το νεξους 4 εχει δυνατοτητα usb Otg-οπως εχει το galaxy nexus (αυτος κ ο λογος που μολις ακυρωσα την παραγγελία του νεξους 4 απο play store uk-εξου κ το ακριβες ποσο της παραγγελίας) κ δεν εχεις δυνατοτητα αποθυκευσης(περα απο εσωτερικη μνημη+υπολογιστη) δεν εχει δυνατοτητα συνδεσης εξωτερικων περιφερειακων usb (ποντικη-πληκτρολογιο-χειριστηριο παιχνιδιων οπως το galaxy nexus) δεν εχει amoled οθονη(καθαρα προσωπικο γουστο βεβαια) Ουσιαστικα εφτιαξαν ενα απιστευτο σε δυναμη και τιμη smartphone(nexus 4) και το μακελεψαν απο δυνατοτητες ειδικα το θεμα του usb Otg ειναι απιστευτο τη στιγμη που δεν υπαρχει καρτα μνημης για περαιτερω αποθηκευση. Εγω προσωπικα το πουλαγα σε αριστη κατασταση το νεξους για το 4αρι κ αποφασισα να το κρατησω τουλαχιστον μεχρι ελευσης νεξους 5 ή το φημολογουμενο morola X κ χωρις να στεναχωρηθω. ΥΓ: το μυνημα το γραφω εχοντας το κινητο συνδεδενο στην 42'' lcd καθισμενος στα 5μετρα και γραφοντας με bluetooth ποντικη πληκτρολογιο κ μιλωντας ταυτοχρονα με bluetooth ακουστικο κ μολις τελειωσω θα παιξω κ ενα ραλακι με το bluetooth gamepad. Χωρις να θελω να πω οτι ειναι καλυτερο απο to nexus 4 πιστευω οτι δεν υπαρχει λογος για αναβαθμιση ακομα την στγμη που το 4αρι δεν προσφερει τα παντα κ απλοχερα οπως νομιζαμε αρχικα(τουλαχιστον εγω). Μια καλη επιλογη θα ηταν το S3 ισως που μαζι με το http://www.samsung.com/us/mobile/cell-phones-accessories/EDD-S20JWEGSTA γινεται μινι pc SORRYYYYY για το εκτενεστατο ποστ! Αδερφε πως ενωσες το Nexus με τηλεοραση μεσω Miracast; Με ενδιαφερει πολυ! Ειχα την εντυπωση οτι δεν υποστηριζεται απο το κινητο μας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Αδερφε πως ενωσες το Nexus με τηλεοραση μεσω Miracast; Με ενδιαφερει πολυ! Ειχα την εντυπωση οτι δεν υποστηριζεται απο το κινητο μας! http://www.ebay.com/itm/MHL-Micro-USB-To-HDMI-Adapter-HDTV-AV-Cable-For-Samsung-Galaxy-S2-HTC-Nexus-DL0-/160961717610?pt=AU_MobilePhoneAccessories&hash=item257a10e56a Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrsiri Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 http://www.ebay.com/itm/MHL-Micro-USB-To-HDMI-Adapter-HDTV-AV-Cable-For-Samsung-Galaxy-S2-HTC-Nexus-DL0-/160961717610?pt=AU_MobilePhoneAccessories&hash=item257a10e56a Το Miracast εχει να κανει με ασυρματη συνδεση με τελευταιου τυπου τηλεορασεις. Εξ οσων γνωριζω υποστηριζεται απο 4.2 android και ανω αλλα οχι στη δικη μας συσκευη αλλα σε nexus 4, 7. και 10. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hs2000corolla Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Δε το συνδεσα ασύρματα αλλά μέσω καλωδίου mhl των 15€ κ ο λογος καθαρά οικονομικός!βέβαια αμα θες να αναπαραγεις κ περιεχόμενο απο φλασακι ή εξ.σκληρό το miracast είναι μονόδρομος αλλά κ αρκετά ακριβός θα έλεγα. Παράθεση ...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hs2000corolla Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 παρεμπιπτόντως το νεξους μας έχει miracast απλα πρεπει να βρεις τηλεοραση που να έχει ή να πάρεις ανταπτορα κ να τον συνδέσεις σε αυτη... Παράθεση ...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cdcd_x Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 χτες μου επεσε το κινητο και ραγισε :(...λειτουργικα δεν εχει κανενα προβλημα αλλα αν θελω να το επισκευασω ξερει κανεις ποσο περιπου θα κοστισει? θα πρεπει να παω στην samsung ή εκει απο οπου το πηρα? ειναι μεσα στην εγγυηση αλλα δεν νομιζω να το καλυπτει για πτωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 χτες μου επεσε το κινητο και ραγισε :(...λειτουργικα δεν εχει κανενα προβλημα αλλα αν θελω να το επισκευασω ξερει κανεις ποσο περιπου θα κοστισει? θα πρεπει να παω στην samsung ή εκει απο οπου το πηρα? ειναι μεσα στην εγγυηση αλλα δεν νομιζω να το καλυπτει για πτωση Αν ράγισε η οθόνη, φοβάμαι ότι δε μπορείς επίσημα να τη βγάλεις φτηνά. Οι τιμές που ακούγονται είναι της τάξης των 200€ γιατί σου αλλάζουν όλη την οθόνη (από την αντιπροσωπεία πάντα). Υπάρχουν φτηνότερα ανταλλακτικά από ebay (πχ να αλλάξεις μόνο το επιφανειακό στρώμα της οθόνης), αλλά είναι λεπτοδουλειά και προφανώς χάνεται η εγγύηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts