Gialakias Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Kαλησπέρα παίδες, είμαι με AOPK maguro 4.2.1 και εσχάτως αντιμετωπίζω κάποια θέματα με την συνδεση στο bluetooth,ενώ είμαι συνδεδεμένος και έχω πραγματοποιήσει μια κλήση,στην αμέσως επόμενη αποσυνδέεται! Έχετε καμιά λύση?! αν εχεις την build 3 διαβασε την πρωτη παραγραφο : http://aokp.co/release-jb-mr1-build-3/ Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuiGeneris Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 αν εχεις την build 3 διαβασε την πρωτη παραγραφο : http://aokp.co/release-jb-mr1-build-3/ Μαλιστα,με την build 2 είμαι,θα πρέπει να αλλάξω σε 3 για να πάρω την αναβάθμιση ή δεν παίζει ρόλο? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Μαλιστα,με την build 2 είμαι,θα πρέπει να αλλάξω σε 3 για να πάρω την αναβάθμιση ή δεν παίζει ρόλο? Ευχαριστώ! Την ΟΤΑ? Μονο με στοκ ρομ την παιρνεις. Αλλιως οταν την ενσωματωσει η ρομ σου Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 περασα μια deoxeded απο cwm και βλεπω αρκετες βελτιωσεις στη καμερα εφυγε το lag οταν αλλαζεις προσανατολισμο και οι "σφαιρες" δουλευουν φοβερα καλυτερα πλεον (οι εικονες ενωνονται πολυ πιο σωστα ) δεν εχει περασει αρκετος χρονος για να δω τι εγινε στα υπολοιπα της συσκευης, προς το παρον παντως η 4.2.2 φαινεται να ειναι μια πολυ καλη αναβαθμιση :) Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLASK Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Καλησπέρα στην παρέα ... Θέλω να ρωτήσω το εξής : το google play στον υπολογιστή μου , δεν μου βλέπει το κινητό μου (NEXUS) ενώ τα παλαίοτερα κινητά που είχα τα βλέπει ... τι μπορώ να κάνω ? Εν το μεταξύ το play στο κινητού μου δουλεύει μια χαρά ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobster21 Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 καλησπερα, προσπαθω να μετατρεψω το κινητο μου σε yakju και εχω το εξης προβλημα: ενω ολα δειχνουν καλα, οταν μπαινω στον bootloader και συνδεω το κινητο στον υπολογιστη δεν γινεται καμια ενεργεια... τι κανω λαθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxSAKISxx Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 καλησπερα, προσπαθω να μετατρεψω το κινητο μου σε yakju και εχω το εξης προβλημα: ενω ολα δειχνουν καλα, οταν μπαινω στον bootloader και συνδεω το κινητο στον υπολογιστη δεν γινεται καμια ενεργεια... τι κανω λαθος? Αν κανεις την μετατροπή με το τοολκιτ που μάλλον με αυτό το κάνεις κοιτα αν οι drivers εχουν εγκατασταθεί σωστά. Παράθεση ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikko_ Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Ήρθε και η OTA Παράθεση Nokia 5110, Nokia 8210, Nokia 7250, E-Ten Glofiish X500, Samsung SGH-ZV60, Acer Neotouch F1, Samsung Galaxy Nexus, Samsung Duos 1182, LG Nexus 5, Microsoft Lumia 640 DS, Doogee X5 Pro, Honor 5X, OnePlus 5, Honor 20 Lite, Samsung S21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobster21 Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 (edited) Αν κανεις την μετατροπή με το τοολκιτ που μάλλον με αυτό το κάνεις κοιτα αν οι drivers εχουν εγκατασταθεί σωστά. φαινεται να εχουν εγκατασταθει... θα κανω αυτο που λενε στα FAQs "The ToolKit recognises my phone in adb mode but not in fastboot mode (or other way round) " και εαν εχω προβλημα θα επανελθω... edit: τελικα το προβλημα πρεπει να ειναι τα Windows 8... Edited February 13, 2013 by mobster21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitech Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 - Έφτασε και η 4.2.2 με την τριτη διαγραφή του google frameworks .... Με τις υγειες μας!!! Παράθεση - Stathis - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ace79grpaok Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Μόλις την πήρα κα εγώ την 4.2.2 το ροοτ που είχα κανει στην 4.2.1 χάθηκε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vicb1000r Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 ήρθε και σε μένα με 4-5 εκκαθαρίσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monolithic Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Ολοι εσεις ειστε takju? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Ολοι εσεις ειστε takju? μολις πηρα και εγω το update με 2 εκαθαρησεις......εμενα ειναι yakju Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elrik428 Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Ερωτηση. Φλασαρα 4.2.2 και οταν εκανα boot ξεκινησε και μου περναγε αυτοματα ολες τις εφαρμογες. Περασε και το Titanium πριν κανω root. Αφου εκανα root, δοκιμασα να το ανοιξω αλλα μου πεταει error msg οτι δεν εχω rooted rom, εν αντιθεσει με το rom manager το οποιο δουλευει μια χαρα. Καμια ιδεα;;;;;; Εννοειτε οτι δοκιμασα uninstall - install.:D Παράθεση Galaxy S8 / 8.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 εκανα την αναβαθμηση και μου βγαζει ολες τις εφαρμογες root....μετα την εγκατασταση της 4.2.2 χανετε το root...το supersu το δειχνει οτι ειναι ενεργο.....πως τα βγαζω ολα αυτα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 κανονικά λοιπόν ξεκίνησε και η διαδικασία για τα yakju...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myst77 Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 μολις πηρα και εγω το update με 2 εκαθαρησεις......εμενα ειναι yakju πώς κάνουμε τις εκκαθαρίσεις για να εμφανιστεί το system update ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billak Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Οοο Νάι !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 πώς κάνουμε τις εκκαθαρίσεις για να εμφανιστεί το system update ; Ρυθμησεις-εφαρμογες-ολα-πλαισιο υπηρεσιων google και επιλεγουμε εκαθατηση δεδομενων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 αφου η συσκευη δεν ειναι τωρα root,πως τα βγαζω ολα οσα ειχα βαλει οταν ειχα το root,και το supersu φυσικα.... και να βαλει ενας link για root?? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmanuelle Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 (edited) Παντως εμένα που ειναι yakju και με 2 εκκαθαρισεις δεν εχει σκάσει ακομα! Ακύρο έσκασε...με το bluetooth είχαμε καμία πρόοδο? Edited February 13, 2013 by emmanuelle Παράθεση The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hs2000corolla Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 πλεον κ εγώ με 4.2.2 κ επανεφερα κ to root με το Voodoo Ota rootkeeper!!! Παράθεση ...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spookype20 Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Καλώς την... και ας άργησε... 4.2.2 και to root με το Voodoo Ota RootKeeper. Τώρα μένει να αναβαθμιστεί και το Galaxy Nexus ToolKit 10.5.1 Παράθεση GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oykas2001 Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 φαινεται να εχουν εγκατασταθει... θα κανω αυτο που λενε στα FAQs "The ToolKit recognises my phone in adb mode but not in fastboot mode (or other way round) " και εαν εχω προβλημα θα επανελθω... edit: τελικα το προβλημα πρεπει να ειναι τα Windows 8... Το πρόβλημα δεν είναι στα win 8, κι εγώ μ' αυτά είχα το ίδιο πρόβλημα. Δες εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4513467#post4513467 Στο πρόγραμμα έχει τρεις τρόπους για να περάσεις τους drivers, δοκίμασέ τους, αλλά κάνε ακριβώς ότι λέει ο οδηγός. Θα παιδευτείς λίγο αλλά θα τα καταφέρεις στο τέλος... Παράθεση Ericsson GH 688 --> Nokia 7110 --> Siemens SL45 --> Nokia 6510 --> Nokia 6600 --> Motorola MPx 220 --> Mitac MIO A701 --> Motorola RAZR V3 --> HTC Touch --> Motorola V525 --> iPhone 3G --> SE x10 mini --> LG P970 --> SGN i9250 --> i9505 --> iPhone 5s 16 GB --> iPhone 6 64GB --> iPhone 7 plus 256GB ---> iphone SE 128GB ---> iphone SE 2020 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts