Lacrymosa Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 (edited) το kies δεν ειναι συμβατο με κινητα της google. το i9250 ειναι google ασχέτως αν ειναι yakju/xw/takju CINQUIS διαβασε εδώ τη διαδικασία http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=339925 Edited January 4, 2013 by Lacrymosa Παράθεση Quote: Λοιπόν τα iPhone που έχουν 512 RAM είναι ποιο καλα και απο αλλα κινητά με 1 Gb RAM γιατί παίζει ρολο και η ποιότητα της μνήμης το υλικό.Η Apple δίνει στους πελάτες της το καλύτερο υλικό και θα είναι πάντα πρωτοπόρα. :clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 το kies δεν ειναι συμβατο με κινητα της google. το i9250 ειναι google ασχέτως αν ειναι yakju/xw/takju CINQUIS διαβασε εδώ τη διαδικασία http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=339925 Εννοιτε οτι δεν ειναι συμβατο.Του το ανεφερα γιατι εχει το σαμσουγκ.Αν θελει να κανει την μετατροπη ας την κανει γιατι αξιζει. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MichalisZab Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Γεια σε όλλους και καλή χρονιά. Έχω το τελευταίο Android (4.2.1) με τη stοck ROM και έχω παρατηρήσει 2 προβλήματα. Το πρώτο αφορά το bluetooth. Γνωρίζω πως διάφοροι έχουν πρόβλημα με το bluetooth αλλά στην περίπτωσή μου μπορώ και το χρησιμοποιώ κανονικά απλά όταν συνδέσω handsfree BT ενώ δουλεύει κανονικά κάποια στιγμή αποσυνδέεται. Συνήθως το κάνει λίγο μετά που θα σβήσει η οθόνη. Υπάρχει κάποια ρύθμιση για αυτό ή είναι πρόβλημα της ROM? Το άλλο πρόβλημα εμφανίζεται στον stock browser όταν ενεργοποιήσω το quick controls από τα Labs. Σε αυτή την περίπτωση εμφανίζεται ένα μέρος της σελίδας που φορτώνεται σταθερό άσχετα αν scrollαρω τη σελίδα και εξαφανίζεται μόνο αν ανοίξω τη url bar. Επίσης δεν εμφανίζει καλά τη μπλε μπάρα που εμφανίζει όταν φορτώνει η σελίδα (έχει κάποια εξογκώματα) το οπόο βέβαι μπορεί να προέρχεται από το πρώτο πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με το bluetooth έχω κι εγώ...το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να το συνδέσεις με το handsfree και αμέσως μετά να του κάνεις επαννεκίνηση.. μόλις μπουτάρει το κινητό θα συνδεθεί αυτόματα και μετά δεν θα αποσυνδεθεί ξανά...Δεν είναι θέμα στοκ ρομ.είναι γενικά πρόβλημα της 4.2.1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 καλησπερα,εγω ακομα ειμαι στην 4.1.1 και δεν την αλλαζω γιατι χρησιμοποιω το bluetooth και δεν θελω να μπλεξω... παρ ολα αυτα σαν συσκευη τα σπαει,αλλα εχω βρει ενα αρνητικο,και αυτο εχει να κανει με την κεραια του wi-fi...λοιπον εχω να πω,οτι το wi-fi του nexus ειναι κατωτερο σε σχεση με το αντιστοιχο του iphone,και το εχω τσεκαρει απο την πρωτη μερα.ειχα το 4αρακι για 20 μηνες περιπου,και πιο παλια το 3gs και μπορω να πω με σιγουρια οτι σε μερη του σπιτιου μου αλλα και σε αλλα μερη που συχναζω ,το iphone ειχε πολυ καλη συνδεση,το nexus ζοριζετε αρκετα.....στην αρχη νομιζα οτι μπορει να εχει προβλημα το δικο μου,αλλα το συγκρινα και με αλλη samsung συσκευη και μπορω να πω οτι εχουν σχεδον τις ιδιες επιδοσεις..... αλλα αυτο ειναι το μονο που μου λειπει αυτη την στιγμη απο το μηλο,γιατι το neχus πραγματικα τα σπαει...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobster21 Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 καλησπερα,εγω ακομα ειμαι στην 4.1.1 και δεν την αλλαζω γιατι χρησιμοποιω το bluetooth και δεν θελω να μπλεξω... παρ ολα αυτα σαν συσκευη τα σπαει,αλλα εχω βρει ενα αρνητικο,και αυτο εχει να κανει με την κεραια του wi-fi...λοιπον εχω να πω,οτι το wi-fi του nexus ειναι κατωτερο σε σχεση με το αντιστοιχο του iphone,και το εχω τσεκαρει απο την πρωτη μερα.ειχα το 4αρακι για 20 μηνες περιπου,και πιο παλια το 3gs και μπορω να πω με σιγουρια οτι σε μερη του σπιτιου μου αλλα και σε αλλα μερη που συχναζω ,το iphone ειχε πολυ καλη συνδεση,το nexus ζοριζετε αρκετα.....στην αρχη νομιζα οτι μπορει να εχει προβλημα το δικο μου,αλλα το συγκρινα και με αλλη samsung συσκευη και μπορω να πω οτι εχουν σχεδον τις ιδιες επιδοσεις..... αλλα αυτο ειναι το μονο που μου λειπει αυτη την στιγμη απο το μηλο,γιατι το neχus πραγματικα τα σπαει...... αν προσθεσεις την χαμηλη ενταση στο μεγαφωνο και το τεμπελικο gps, νομιζω ειναι και τα μονα που μπορεις να του καταλογισεις ως αρνητικα... τωρα ειδικα και με την Canonical που το επελεξε ως το μονο τηλεφωνο που θα δοκιμαζει καποιος το Ubuntu mobile OS μεχρι το 2014, θα κρατησει και υψηλη τιμη μεταπωλησης για πολυ καιρο ακομα...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 αν προσθεσεις την χαμηλη ενταση στο μεγαφωνο και το τεμπελικο gps, νομιζω ειναι και τα μονα που μπορεις να του καταλογισεις ως αρνητικα... τωρα ειδικα και με την Canonical που το επελεξε ως το μονο τηλεφωνο που θα δοκιμαζει καποιος το Ubuntu mobile OS μεχρι το 2014, θα κρατησει και υψηλη τιμη μεταπωλησης για πολυ καιρο ακομα...:) εμενα βασικα το wi-fi ειναι αυτο που με καιει πιο πολυ,γιατι το χρησιμοποιω συνεχεια....οσο αφορα το μεγαφωνο δεν με ενδιαφερει και πολυ γιατι μιλαω μονο μεσω bluetooth,το GPS δεν το εχω ακομα χρησιμοποιησει,γιατι και εγω ειμαι λιγο τεμπελης και δεν εχω περασει το προγραμμα που μου δωσανε μαζι με το κινητο...παντος μπορω να πω οτι γενικα ειμαι πολυ ικανοποιημενος στο συνολο με αυτη την συσκευη κατι που μονο με το μηλο ειμουνα ετσι.... και κατι αλλο....οταν περνω μια ειδοποιηση η εχω ενα μηνυμα αναβει και σε σας το μπλε φωτακι ???υπαρχει τροπος να το απενεργοποιησω??? ευχαριστω...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyel Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Εννοιτε οτι δεν ειναι συμβατο.Του το ανεφερα γιατι εχει το σαμσουγκ.Αν θελει να κανει την μετατροπη ας την κανει γιατι αξιζει. το kies δεν ειναι συμβατο με κινητα της google. το i9250 ειναι google ασχέτως αν ειναι yakju/xw/takju Αφου σου λεει ο ανθρωπος οτι το kies δεν ειναι συμβατο, ανεξαρτητος yakju/xw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobster21 Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 και κατι αλλο....οταν περνω μια ειδοποιηση η εχω ενα μηνυμα αναβει και σε σας το μπλε φωτακι ???υπαρχει τροπος να το απενεργοποιησω??? ευχαριστω...... για δοκιμασε settings, display, pulse notification light Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aekarakostas Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Γειά σας παιδιά! Ολοκαίνουριος στο site και αποφάσισα να αγοράσω smartphone. :w00t: Θα διαθέσω μέχρι 350 ευρώ και σκεύτομαι αν αξίζει το Galaxy Nexus τη δεδομένη χρονική στιγμή σε αυτά τα χρήματα. Τι λέτε, τι καλύτερο έχετε να προτείνετε; Παράθεση Δικέφαλε θα τρελαθώ.... :yahoo: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Αφου σου λεει ο ανθρωπος οτι το kies δεν ειναι συμβατο, ανεξαρτητος yakju/xw Αν πάρεις συσκευή samsung branded και το συνδέσεις με το kies κάνει.Ειναι συμβατό.Πρωτον το έχω δοκιμάσει πριν κάνω την μετατροπη κ δευτερον μην νευριάζεις. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Αν πάρεις συσκευή samsung branded και το συνδέσεις με το kies κάνει.Ειναι συμβατό.Πρωτον το έχω δοκιμάσει πριν κάνω την μετατροπη κ δευτερον μην νευριάζεις. εγω παντος εχω samsung braded και δεν κανει συνδεση με το kies...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyel Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Αν πάρεις συσκευή samsung branded και το συνδέσεις με το kies κάνει.Ειναι συμβατό.Πρωτον το έχω δοκιμάσει πριν κάνω την μετατροπη κ δευτερον μην νευριάζεις. Δεν εχω νευριασει φιλε, απλα πιστευω οτι εισαι ο μοναδικος που το εχει κανει. εγω παντος εχω samsung braded και δεν κανει συνδεση με το kies...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Δεν εχω νευριασει φιλε, απλα πιστευω οτι εισαι ο μοναδικος που το εχει κανει. Πάνε πίσω μερικές σελίδες κ θα καταλάβεις.Δεν έχω πρόθεση να κάνω τον ξερόλα πίστεψε με. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyel Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 (edited) Χωρις να θελω να θιξω καποιον. (Καμια σχεση με την παραπανω συζητηση) Πραγματικα εχει αρχισει να γινεται κουραστικο, να ρωταμε τα ιδια και τα ιδια συνεχεια. Ιδιως " Αξιζει το κινητο τα λεφτα του?" "Τι λετε να το αγορασω?" "Ποτε θα παρω αναβαθμιση?" Δεν μπορει να υπαρξει ενα post στην πρωτη σελιδα με τις πιο πολλες ερωτησεις με τις απαντησεις τους? Για να παραπεμπουμε οποιος εχει απορίες. Ιδιως τους τελευταιους μηνες.....εχει παραγινει το κακο. Α ρε plaisio τι μας εχεις κανει.. Πάνε πίσω μερικές σελίδες κ θα καταλάβεις.Δεν έχω πρόθεση να κάνω τον ξερόλα πίστεψε με. Επειδη δεν καταλαβα τι εννοεις (μηπως διαφωνουμε για κατι διαφορετικο), μπορεις να μου πεις σε πια σελιδα και post αναφερεσαι. Παντος με μια αναζητηση τα πρωτα που μου εβγαλε ειταν αυτα... το kies δε δουλευει με το nexus γιατι δεν εχει λογισμικο της Samsung. Το τηλεφωνο δεν λειτουργει με το KIES επειδη ειναι της Google (απλα το φτιαχνει η Samsung). . Με kies δεν συνδέεται έτσι κι αλλιως αφού δεν υποστηρίζεται. Η αληθεια ειναι βεβαια οτι δεν το εχω δοκιμασει, αφου ολοι λενε το αντιθετο. Αλλα για να το εχεις κανει εσυ, τοτε τι να πω. Edited January 4, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 (edited) Παιδες θελω την βοηθεια σας. Χρησιμοποιω f2g μ το Nexus και δεν μπορω να μπω στο ιντερνετ μεσω του παροχου. Επικοινωνησα μαζι τους και μου εστειλαν τις παρακτω ρυθμισεις αλλα παλι τιποτα. Μπορει να μου πει καποιος τι ρυθμισεις εχει με το f2g; Ρυθμίσεις Internet: Ρυθμίσεις -> Ασύρματα δίκτυα -> Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας -> Ονόματα σημείου πρόσβασης -> Μενού (ή επιλογές) Νέο APN: Όνομα: WIND Internet APN: gint.b-online.gr MCC: 202 MNC: 10 Τύπος APN: Όλα τα άλλα στοιχεία μένουν κενά EDIT: Στον τύπο APN πρέπει να γράψουμε "default" αλλιώς δεν κάνει σύνδεση με τον πάροχο Edited January 4, 2013 by sakissalonika Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ace79grpaok Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 δεν υποστηριζει κιες μολις το εκανα και δεν κανει κατι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobster21 Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Γειά σας παιδιά! Ολοκαίνουριος στο site και αποφάσισα να αγοράσω smartphone. :w00t: Θα διαθέσω μέχρι 350 ευρώ και σκεύτομαι αν αξίζει το Galaxy Nexus τη δεδομένη χρονική στιγμή σε αυτά τα χρήματα. Τι λέτε, τι καλύτερο έχετε να προτείνετε; εχει μετρια καμερα για την εποχη μας, δεν εχει ραδιοφωνο, εχει μετριο σημα wifi, τεμπελικο gps και χαμηλη ενταση στο μεγαφωνο... αυτα ειναι τα αρνητικα του... αν μπορεις να ζησεις μαζι τους, θα σου κανει παρεα για πολυ καιρο... θα παρει και Ubuntu OS σε λιγο... εχω προχωρησα και δεν το εχω μετανοιωσει σε καμια περιπτωση... στο skroutz εχει λιγο παραπανω απο 3οο ευρω... για δες το... οσο ακομα προλαβαινεις... γιατι αρχιζει να εξαντλειται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 απο μπαταρια τι λεει?ποσο μεγεθος εχει για εφαρμογες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxSAKISxx Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 (edited) απο μπαταρια τι λεει?ποσο μεγεθος εχει για εφαρμογες? Από Πρωσωπικη εμπειρία επειδή κάθε μέρα στη δουλειά είμαι γύρω στις 5 ώρες ίντερνετ και καμιά ώρα παιχνίδια και μερικά τηλέφωνα το βράδυ θέλει φόρτιση. Από τα 16γιγα τα 13 είναι ελεύθερα. Edited January 5, 2013 by xxSAKISxx Παράθεση ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dani89 Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 (edited) Γεια σας παιδια Το κινητο μου μαλλον πεθανε :\ Πηγα να βγαλω μια φωτογραφια και εκεινη την ωρα καποιος με πηρε τηλεφωνο. Το κινητο "κολλησε" και δεν ανταποκρινοταν. Δεν εκλεινε με πατημενο το power button και ετσι εβγαλα την μπαταρια Απο τοτε καθε φορα που το ανοιγω, κλεινει μολις εμφανιστει η αρχικη οθονη :( EDIT: Εβγαλα την μπαταρια για μερικα λεπτα οπως διαβασα στο ιντερνετ και προς το παρων ειναι μια χαρα...ελπιζω να μην εχει παθει κατι :\ Edited January 5, 2013 by dani89 Παράθεση Siemens s35, Ericsson t66, Sharp gx10, Siemens sx1, Nokia n70, Nokia n73,Lg viewty, Motorola Milestone, Nokia n8, Samsung galaxy nexus, Samsung galaxy s4, Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy Alpha, S6 Edge, Samsung Galaxy S8 :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Παιδες θελω την βοηθεια σας. Χρησιμοποιω f2g μ το Nexus και δεν μπορω να μπω στο ιντερνετ μεσω του παροχου. Επικοινωνησα μαζι τους και μου εστειλαν τις παρακτω ρυθμισεις αλλα παλι τιποτα. Μπορει να μου πει καποιος τι ρυθμισεις εχει με το f2g; Ρυθμίσεις Internet: Ρυθμίσεις -> Ασύρματα δίκτυα -> Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας -> Ονόματα σημείου πρόσβασης -> Μενού (ή επιλογές) Νέο APN: Όνομα: WIND Internet APN: gint.b-online.gr MCC: 202 MNC: 10 Τύπος APN: Όλα τα άλλα στοιχεία μένουν κενά EDIT: Στον τύπο APN πρέπει να γράψουμε "default" αλλιώς δεν κάνει σύνδεση με τον πάροχο Αν κατάλαβα καλά όλα οκ; Γιατί και εγώ είχα πρόβλημα στην αρχή, δηλ. είχα συμβόλαιο και έκανα μετατροπή σε f2g και ενώ σαν συμβόλαιο έμπαινα κανονικά στο internet όταν έβαλα τη sim του f2g δεν μπορούσα παρ' ότι οι ρυθμίσεις ήταν κανονικά. Έπειτα από τηλ στη wind έκανα όπως μου είπαν μία επανεκκίνηση και όλα καλά. Στο τύπος APN μου γράφει (δεν το είχα πειράξει) default,supl Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxSAKISxx Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 (edited) Παληκαρια θελω τα φωτα σας αν γινεται.Απο την πρωτη στιγμη εκανα την μετατροπη σε yakju και επισης unlock bootloader και αυτη τη στιγμη ειμαι τελειος στοκ με 4.2.1.Το ερωτημα - προβλημα μου ειναι οτι με το τοολιτ και την επιλογη 10 στην οποια φλασαρει εικονικα cwm χωρις να πειραζει τον στοκ recovery πηρα ενα backup (nandroid υποθετω) το οποιο το απουηκευσε καπου στο τηλεφωνο.Πολυ φοβαμαι οτι αν δεν ειμαι ρουτ δεν μπορω αυτο το backup να το παρω απο το τηλεφωνο και να το αποθηκευσω στο pc σωστα? Αν τελικα ειναι ετσι υπαρχει καποιος αλλος τροπος να το κανω γιατι αυτη τη στιγμη δεν θελω να κανω ροοτ το nexus μου.Η αν δεν γινεται τουλαχιστον αυτο το backup μπορω να το σβησω τελειος απο το τηλεφωνο?Ελπιζω να καταλαβατε παιδες και περιμενω τα φωτα σας. Ενταξει παιδια εκανα ενα hard reset και ολα οκ.Το μονο κακο ειναι οτι πρεπει να το ξαναστησω τωρα απο την αρχη.Τι να κανουμε. Edited January 6, 2013 by xxSAKISxx Παράθεση ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Αν κατάλαβα καλά όλα οκ; Γιατί και εγώ είχα πρόβλημα στην αρχή, δηλ. είχα συμβόλαιο και έκανα μετατροπή σε f2g και ενώ σαν συμβόλαιο έμπαινα κανονικά στο internet όταν έβαλα τη sim του f2g δεν μπορούσα παρ' ότι οι ρυθμίσεις ήταν κανονικά. Έπειτα από τηλ στη wind έκανα όπως μου είπαν μία επανεκκίνηση και όλα καλά. Στο τύπος APN μου γράφει (δεν το είχα πειράξει) default,supl Ναι όλα καλά τώρα. Και εγω με την συνδεση που ειχα, έμπαινα κανονικά. Οι ρυθμίσεις που μου έδωσαν, ειχαν στο APN κενό ενω έπρεπε να γράφει default. Το βρηκα στο Google σε ενα ασχετο forum Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobster21 Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Από Πρωσωπικη εμπειρία επειδή κάθε μέρα στη δουλειά είμαι γύρω στις 5 ώρες ίντερνετ και καμιά ώρα παιχνίδια και μερικά τηλέφωνα το βράδυ θέλει φόρτιση. το δουλεια ειναι αυτη, ρε συ??? σε ζηλευω...:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts