Jump to content

aekarakostas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    118
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About aekarakostas

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

aekarakostas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Υπάρχει κάποια γνήσια μπαταρία στην ελληνική αγορά; Έχω απηυδήσει με 2 ώρες με το ζόρι sot αλλά παράλληλα είναι κρίμα να αλλάξω ολόκληρο κινητό μόνο για την μπαταρία αφού τα υπόλοιπα τα κάνει ικανοποιητικά.
  2. Μου αρέσει πως στην επίσημη ανακοίνωση λένε πως είναι φτιαγμένα για Android 5 k 6. Φανταστείτε πόσο θα χειροτερέψει η απόδοση με το nougat. Εγώ θα αλλάξω κινητό, μόλις βγεί κάποιο με καλύτερη manual camera.
  3. Απο μένα τελειώνει κι επίσημα η LG, πρώτο και τελευταίο κινητό μου απο αυτούς, δεν θα μαστε μόνο με τον φόβο του bootloop αλλά δεν θα πάρουμε και nougat. Καλά που με ενδιαφέρει πάρα πολύ η κάμερα και δεν έχω σοβαρό λόγο αναβάθμισης μιας κι εκεί είναι εξαιρετικό.
  4. The lake by aektzis21, on Flickr The kiosk by aektzis21, on Flickr
  5. Γουστάρω να βλέπω ενεργό αυτό το θέμα. Ορίστε κάποιες δικές μου: 2016-05-16_10-50-15 by aektzis21, on Flickr Mech jungle by aektzis21, on Flickr 2016-03-28_04-08-21 by aektzis21, on Flickr 2016-05-16_10-51-59 by aektzis21, on Flickr
  6. Είμαι σιγουρότατος για αυτό που γράφω για Αμερική. Πολλές αναφορές οτι τους τα δέχτηκαν για αντικατάσταση παρ'όλο που τα κάνανε ρουτ. Αγγλία δεν ξέρω τι παίζει.
  7. Εγώ αυτό που ξέρω, απο όσα διαβάζω στο internet παγκοσμίως απο όσους έχουν θέμα με το κινητό, εύκολα και γρήγορα (πολλές φορές ακόμα και ρουταρισμένα κινητά πχ Αμερικάνικα carriers) τους το αντικαθιστούν. Στην ψαροκώσταινα όμως δεν είναι έτσι τα πράγματα. Θα της βγεί σε μεγάλο κακό αυτό που κάνει η Lg πάντως..
  8. Δεν το χωράει ο νούς μου να λένε πράγματα όπως το 2ο. Αξιοθρήνητη lg αν ισχύει.
  9. Μετά απο 2 και πλέον μήνες, η γνώμη μου για την μπαταρία ίσως έχει πάει προς το χειρότερο. Δεν είναι καθόλου στάνταρ το πόσο θα κρατήσει. Με φούλ φωτεινότητα και δεδομένα σίγουρα δεν βγάζεις πάνω απο 2ωρο, ενώ με wi fi και 50% θα βγάλεις απο 3 εώς 4:30 ώρες. Νομίζω είναι μαζί με το bootloop τα 2 μεγαλύτερα θέματα του κινητού που γενικά είναι καλό.
  10. Αν ισχύει το οτι ρουτάρουν μόνοι τους κινητά/λένε στους παθόντες πως το έκαναν ρουτ ενώ δεν έκαναν, νομίζω σηκώνει πολύ έυκολα καταγγελία. Γενικά θλίβομαι με αυτά που ακούω. Το κινητό σε εμένα λειτουργεί άψογα κι ελπίζω να μην χρειαστεί να τους το στείλω, αλλά με τα προβλήματα και το θλιβερό (όπως εξελίσσεται) service της η LG, είναι εύκολο να καταλάβει κανείς γιατί δεν την προτιμάει ο κόσμος (η πλειοψηφία) και που'σαι ακόμα.
  11. Μου κάνουν κι εμένα εντύπωση αυτά που διαβάζω για το (τόσο έντονο όσο λές) lag. Το μοναδικό σημείο που το έχω δεί να κολλά έντονα είναι το Play Store αλλα είναι γενικό φαινόμενο οπότε δεν φταίει το G4. Απο εκεί και πέρα είναι θέμα optimization και των εφαρμογών. Πρόβλημα δεν βλέπω, σοβαρό δε ούτε καν.
  12. Αυτό για το lag στο Playstore πάντως, αμφιβάλλω αν υπάρχει συσκευή που να μην το έχει. Είχα ψαχτεί πριν ακόμα πάρω το g4 γιατί κόλλαγε το Note 2 μου στο store και ακόμα και το 6p με το stock android έχει ακριβώς το ίδιο πρόβλημα.
  13. Όλα καλά τελικά με το 4g, έστειλα πρίν λίγο μήνυμα και μου ήρθε κατευθείαν η επιβεβαίωση.
  14. Θα περάσω αύριο αν είναι απο το κατάστημα για να το φτιάξω. Απλά μου κάνει εντύπωση που δεν μου εμφανίζει ούτε το h+ που στο παλιό κινητό μου το εμφάνιζε.
  15. Μόλις έστειλα 4g στο 1330 και μου γράφει η υπηρεσία 4g δεν βρέθηκε.. :confused:
×
×
  • Create New...