Jump to content

MichalisZab

Members
  • Δημοσιεύσεις

    35
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by MichalisZab

  1. Θα με ενδιέφερε να ξέρω εαν η έλλειψη των παραπάνω επηρεάζει αρνητικά την ποιότητα της κλήσης...
  2. Καλημέρα, σκέφτομαι το pixel 7 pro για αγορά αλλά είμαι με προβληματίζει το γεγονός μη υποστήριξης ViLTE & VoWIFI (cosmote). Γενικά μιλάω ελάχιστα σε κινητό αλλά θα ήθελα τη γνώμη σας για το εαν αξίζει η συσκευή ακόμα και χωρίς την υποστήριξη αυτών. Επίσης, ακούγονται πολύ καλά λόγια για το voice assistant, είναι όντως τόσο χρησιμο/χρηστικό σε σχέση με τα μη pixel τηλέφωνα? Εναλλακτικά, κοιτάζω το oneplus 10 pro αλλά προερχόμενος από 6Τ δεν είχα και την καλύτερη εμπειρία σε θέματα σταθερότητας μετά τις αναβαθμίσεις....
  3. Καλησπέρα σε όλους. Διαβάζω τα τελευταία σχόλια και βλέπω να έχουν λυθεί τα προβλήματα που αφορούν τι κλήσεις και το 5G, αλλά καθώς σκέφτομαι να αγοράσω τη συγκεκριμένη συσκευή θα ήθελα να ξέρω τι ισχύει και τι οχι. Οπότε αυτά που έχω να ρωτήσω μετά και το τελευταίο update και χωρίς root της συσκευής: Το πρόβλημα με τις χαμένες κλήσεις ισχύει ακόμα? Το 5G σε Cosmote (ή Vodafone) λειτουργεί κανονικά? wifi calling & volte λειτουργούν κανονικά? Υποστήριξη 4G/5G κατά τη διάρκεια κλήσης υποστηρίζεται σε Cosmote (ή Vodafone)? Ευχαριστώ!
  4. Ναι, όντως το quick pick δουλευει, αλλά επιπλέον έχει και τη δυνατότητα να σου διορθώσει τα exif των αρχείων ώστε να ειναι συνεπή!
  5. Καλημέρα σας, δοκίμασα και εγκατέστησα τη ΜΜ. Όλα μια χαρά πήγαν αλλά έχω ένα θέμα όταν δοκίμασα να αντιγράψω πίσω τα βίντεο στο φάκελο DCIM/Camera που είχα κρατήσεις backup τοπικά. Το πρόβλημα είναι οτι πλέον εμφανίζει τις εικόνες με τη σωστή ημ/νία στο photos αλλά τα βίντεο τα εμφανίζει όλα μαζί σαν να τραβήχτηκαν σήμερα και όχι την ημ/νία που τραβήχτηκαν! Νομίζω οτι το ίδιο θέμα είχα και στο παλιό nexus (Galaxy Nexus)! Υπάρχει κάποιο λογισμικό που να το διορθώνει αυτό? Να σημειώσω οτι έχω πλήρως απενεργοποιήσει το google photos backup.
  6. Καλημέρα σας. Ως νέος κάτοςχος του nexus 6 έχω 2 θέματα με το τηλέφωνο που με παραξενεύουν. Στο volume control χρησιμοποιώντας τα κουμπιά ελέγχω την ένταση στον ήχο κλήσης αποκλειστικά (notifications). Πώς θα μπορούσα να ελέγξω του ήχους για τα media χωρίς να χρειαστεί να μπω στις ρυθμίσεις ή να αναπαράξω κάποιο ήχο μέσω εφαρμογής ή βίντεο? Επιπλέον χρησιμοποιών την επιλογή adaptive brighness. Όταν όμως αλλάξω τη φωτεινότητα χειροκίνητα, ενώ αλλάζει, δεν απενεργοποιείται η συγκεκριμένη επιλογή. Για να την ενεργοποιήσω ξανά πρέπει να την απενεργοποιήσω και να την ενεργοποιήσω εκ νέου. Να σημειώσω τι είμαι unrooted (για την ωρα). Και κατι ακόμα, έχει καταφέρει κάποιος χωρίς root να δουλέψει το notification led???
  7. Άρα συννεχίζει το πρόβλημα και μέχρι την τρέχουσα έκδοση του CM11. Μήπως γνωρίζεις πως το ονομάζουν ώστε να μπορω να το αναγνωρίσω εαν γίνει κάτι από τα changelogs?
  8. Καλημέρα, προσαθόντας να αντιγράψω τις εικόνες πίσω στο κινητό η διαδικασία παγώνει σε κάποιο σημείο έπειτα από μερικά δευτερόλεπτα. Η Rom που το έχουν παρουσιάσει είναι η Default [ROM] [uNOFFICIAL] [01082014] CyanogenMod 11 for the Samsung Galaxy Nexus (από εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2525351) και η cm-11-20140108-NIGHTLY-maguro.zip (από εδώ http://download.cyanogenmod.org/?device=maguro) Και στις δυο περιπτώσεις το παρατήρησα οτι γίνεται όταν προσπαθώ να περάσω εικόνες προς τη συσκευή. Με άλλους τύπου αρχείων δεν παρουσιάζεται αυτό το πρόβλημα. Το έσω δοκιμάσει σε 2 PC και το πάγωμα γίνεται σε διαφορετικό αρχείο κάθε φορά. Το έχετε συναντήσει εσείς? Έχετε κάποια ιδέα στο σε τι μπορεί να οφείλεται αυτό.
  9. Νομίζω πως βρήκα τη λύση για το 2ο πρόβλημα. Γίνεαι conflict με το light flow. Δοκίμασα να το απενεργοποιήσω από τις ρυθμίσεις (ή να το απεγκαταστήσω) και το πρόβλημα λύθηκε αμέσως. Το θέμα είναι πως το light flow είναι πολύ ωραία και χρήσιμη εφαρμογή. Μήπως ξέρεται πως θα μπορούσε να λυθεί το conflict ή αν υπάρχει κάτι άλλο αντίστοιχο ή και καλύτερο (:D)?
  10. Γεια σε όλλους και καλή χρονιά. Έχω το τελευταίο Android (4.2.1) με τη stοck ROM και έχω παρατηρήσει 2 προβλήματα. Το πρώτο αφορά το bluetooth. Γνωρίζω πως διάφοροι έχουν πρόβλημα με το bluetooth αλλά στην περίπτωσή μου μπορώ και το χρησιμοποιώ κανονικά απλά όταν συνδέσω handsfree BT ενώ δουλεύει κανονικά κάποια στιγμή αποσυνδέεται. Συνήθως το κάνει λίγο μετά που θα σβήσει η οθόνη. Υπάρχει κάποια ρύθμιση για αυτό ή είναι πρόβλημα της ROM? Το άλλο πρόβλημα εμφανίζεται στον stock browser όταν ενεργοποιήσω το quick controls από τα Labs. Σε αυτή την περίπτωση εμφανίζεται ένα μέρος της σελίδας που φορτώνεται σταθερό άσχετα αν scrollαρω τη σελίδα και εξαφανίζεται μόνο αν ανοίξω τη url bar. Επίσης δεν εμφανίζει καλά τη μπλε μπάρα που εμφανίζει όταν φορτώνει η σελίδα (έχει κάποια εξογκώματα) το οπόο βέβαι μπορεί να προέρχεται από το πρώτο πρόβλημα.
  11. Καλημερα σε ολλους. Εχω το nexus λιγοτερο απο μηνα, και εχω περασει κι εγω την 4.2 μεσω ΟΤΑ. Δεν εχω καποιο ιδιαιτερο θεμα περα απο ιδιαιτερο προβλημα περα απο καποια λαθηβστονstock browser (βγαζει καποες μπαρες διπλες στην πανω μερια) και ισως λιγο lag σφο ανοιγμα της καμερας. Στα καλα της 4.2 ισως η λιγο καλυτερη μπαταρια. Αλλα γενικα λιγες οι διαφορες απο την 4.1.2. Θα ηθελα να ρωτησω αν ο μονος τροπος καποιος να κανεο clean install ειναι μεσω του toolkit και αν ναι θα πρεπει να κανει donate για να του εμφανισει την 4.2?
  12. Γεια σε όλους. Εχω ενα προβλημα με τη συσκευή μου. Πάνω στα κουμπιά (home, back, phone on, phone off) βρίσκεται κολλημένη μια παχιά ζελατίνα (σαν protector). Αυτή έχει αρχίσει κα ξεκολάει σιγά σιγά πάνω απο τα κουμπιά όπως φένεται και στην εικόνα. Ξέρει κάποιος τι θα γίνει αν την αφεραίσω πλήρως? Θα φυγουν και τα εικονίσια μαζί ή όχι? Υπάρχει τρόπος να την ξανακολλήσω? Στη έσχατη αν χρειαστεί να πάει αντιπροσωπεία, που πάρχει? και πόσο θα κοστίσει? ξέρει κάποιος?
  13. Ενοειται πως το 3G είναι άντα κλειστό για λόγους εξοικονόμισης μπαταρίας....
  14. Καλησπερα σε ολους. Ειμαι κατοχοσ κι εγω τοθ touch pro και πιστευω πως πλαον δεν αντιμετωπιζω (σχεδόν) κανένα πρόβλημα με τη συσκευούλα. Ειναι το πρώτο WM κινητό που έχω αλλά γνωρίζω αρκετά πράγματα... Εχω τη Energy ROM (seriae 2.0) και radio 1.14.25.Το κυριότερο πρόβλημάμου είναι το σήμα κατα της κεραίας κατα τη δειάρκεια μιας κλήσης. Γενικά έχω χαμηλό σήμα (και αντίστοιχη ποιότητα ομως-δεν είναι εικονικό-) όμως συχνά μόλις κάνω μια κλήση χάνω τη μια γραμμή και μετα απο λιγό, τις περισσότερες φορες (όταν βρίσκομαι σε εσωτερικούς χώρους), σταματαεί ο συνομιλιτής να με ακούει κι έπειτα "πέφτει" η γραμμή. Τα ίδια προβλήματα είχα και με το αρχικό radio (δεν άλαξε κάτι με το νέο). Να σημειώσω πς κάνω σύγκριση και με αλλα κινητα. Έχει κάποιος να μου προτείναι κάτι πέραν του να δοκιμάσω όλλα τα radio που κυκλοφορούν. Γενικά θα προτιμούσα να μην κραταεί όσο κρατάει η μπαταρία αλλά να εχω καλό σήμα. Ευχαριστώ...
  15. Καλημερα, σημερα κι εγω δοκιμαζω τη ROM τοθ enrgy (32609). Ελάχιστα bugs, με το πιο σημαντικο να εχω προβλημα στο edit των επαφών. Με το GPS κανενα προβλημα οπως παντα, απο μπαταρια ειναι νωρις για να εχω να πω κατι. Γενικα ευχαριστημενως και δεν νομιζω να την αλλάξω μιας και μου αρεσει το TF3D2. Οσο για την μνήμη υπάρχει μια αυξηση σε σχέση με πριν αλλα ειναι λογικό αφού το TF3D2 έχει πιο πολλά πράγματα από το παλιό.... Να σημειώσω ακόμα πως απο άποψη ταχύτητας είναι πολύ-πολύ καλύτερο από τη rom της HTC. Δυστηχως δεν εχω δοκιμάσει άλλη cooked rom για να μπορω να συγκρίνω.
  16. Μετα απο λιγη δοκιμη με τον fennec ειδα πως ειναι πολυ ασταθής. Όντως δεν αξίζει κανείς να τον δοκιμάσει ακόμα αν και διάβασα πως είναι πολύ γρήγορος. Το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι υπομονη μεχρι να βγει κατι stable.... Καπου διαβασε πως κυκλοφορησε και εκδοση για Nokia Ν81. Περα απο τον opera & internet explorer εχει δοκιμασει καποιος κατι καλύτερο?
  17. Καλημερα σε ολλους, σημερα διαβασα πως η mozilla κυκλωφόρησε ένα νεο browser για WM συσκεβές. Το όνομά του είναι fennec και προς το παρών έχει δοκιμαστεί μόνο στο touc h pro!!! Μια αναζήτηση στο google θα δείξει πολλά ενδιαφέροντα άρθρα, αλλά για όσους ενδιαφέρονται να το δικομάσουν άμεσα μπορούν να το βρουν εδώ. Δυστιχώς δεν το δικόμασα ακόμα, αλλά θα το κάνς σύντομα. Ξέχασα να σημειώσω πως είναι ακόμα στην έκδοση alpha2 οπότε πολύ πιθανόν να υπάρχουν κάποια προβλήματα....
  18. Αν και πριν παρω εγω το touch pro μου, με απασχολουσε πολυ το θεμα του gps, τελικα δεν εχω κανενα προβλημα. Πιανει γρηγορα δορυφορους (μεχρι 10''), δεν χανει το σημα ακομα και σε μεγαλες ταχυτητες και γενικοτερα ολα δουλευουν αψογα. Ενοειται πως δεν εχω πειραξει τιποτε οσον αφορα το gps. Απλα πιστευω πως μερικες φορες ειναι και θεμα τυχης τι συσκευη θα σου "πεσει"....
  19. Το εχω στο GSM και οχι 3G ηδη αλλα για λόγους εξοικονομισης ενεργειας. Δεν ειδα καμια διαφορά στην ποιότητα ή στο σήμα σίγουρα, όπως και δεν είνια λογικό να δεις διαφορά.
  20. Δεν κοιταζω το σημα, παρατηρω πω ακομα και 2 γραμμες να έχω η ποιοτητα επικοινωνίας δεν είναι καθόλου καλή, ήσε σημεία που με αλλο κινητό μπορώ να μιλήσω άνετα με το pro δεν μπορώ. Εχει κάποιος το ίδιο πρόβλημα? ΤΙ φταίει για αυτό και αν ξερεί κανείς ας βοηθήσει...
  21. Καλησπερα, μετα απο πολυ διαβασμα κι εγω εχω φερει τη HTC μου στα μετρα μου. Γενικα δεν αντιμετωπισα καποιο προβλημα, αφησα την αρχικη ROM και απο GPS και WiFi μια χαρα ολα. Το προβλημα που εχω είναι με την ποιότητα στο τηλέφωνο. Το σημα είναι γενικά κάπως χαμηλό συνήθως (ενω δεν θα έπρεπε-το συγκρίνω με την παλιά μου συσκευή Μοτο Α1200) αλλά και η ποιότητα είναι κι αυτή εξίσου χαμηλή. Τι μπορώ να κάνω γι αυτό. Δεν θέλω να μπώ στη διαδικασία αλλαγής ΡΟΜ ή σε κάτι ιδιαίτερα περίπλοκο.
  22. Καλησπερα, Μετα απο αρκετο καιρο απεκτησα το πολυποθητο!! Ολα δουλευουν αψογα χωρις καμια (μαλλον) παραφωνια!! Το μονο που δεν εχω καταφερει ακομα ειναι να αλλαξω το σημειο στο οποίο αποθηκευονται οι εικόνες. Το εχω αλλάξει με το Advanced Config Tool και Registry αλλα τίποτα. Επίσης δεν ξέρω πως μοπρώ να βάλω ένα διαφορετικό των προκαθορισμένων ήχων κλήσης για το νεο μύνημα (οχι δηλ. απο ποιο μενού αλλά να βάλω π.χ. ένα τραγουδι). Έχω διαβάσει κάπου πως απλά πρέπει να είναι σε wav μορφή αλλά δεν ξέρω που πρέπει να αποθηκευθεί για να το "δει". Ευχαριστώ!
  23. Καλησπερα & καλή χρονιά, προ ημερων παραγγειλα κι εγω το touch prο από το ελληνικό expansys αλλά δεν υπήρχε διθέσιμο το κινητο και 2 αξεσουάρ. Έτσι στην εξέλιξη μου αναφέρει πως το ενα αξεσουαρ θελει 1-2 μέρες το άλλο 8 μέρεσ (ενώ μέχρι χτες έλεγε 4) και το κινητό αναφέρει πως διατίθεται κατόπιν παραγγελίας. Θα ήθελα λοιπόν να ρωτήσω, μις και πολοί έχουν αγοράσει από expansys τι γινεται με τις κατθστερήσεις. Θα έχω το κινητό σε 10 μέρες ή θα περιμένω για πολύ καιρό? Ευτυχώς τα παρήγγειλα με αντικαταβολή και αν αργησουν πολύ θα το πάρω από ελλάδα (εστς και με τη διαφορά στην τιμή και τα ελληνικα windows).
  24. kalhmera.... Na kanw ki egw 3 erwthsoules san mellontikos agorasths..... 1.An to parageileis apo to ellhniko expansys, o fortisths pou pairneis kanei gia ellada h prepei na agoraseis kateutheian ki enan ellhniko? 2.H thira usb pou exei douleuei kai me to klassiko usb h prepei na einai ayth me th mia gwnia komenh? 3.Oson afora ta ellhnika. Protimw na agorasw agglika Windows me dinatothta ellhnikhs grafhs. Estsi mallon tha paw apo expansys. H ACE-Hellas den dinei tetoia dinatothta etsi? Pera apo software support ti allo exw na kerdisw an to parw apo ellada? Euxaristw.
×
×
  • Create New...