Jump to content

Samsung Galaxy Nexus (I9250)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Off topic. Έκανα μία αναζήτηση στο skroutz για nexus 4 και μου έβγαλε screen protectors αλλά τηλέφωνο τίποτα:lol: Ωραίο αυτό, πρώτα έρχονται τα αξεσουάρ και μετά η συσκευή.

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Off topic. Έκανα μία αναζήτηση στο skroutz για nexus 4 και μου έβγαλε screen protectors αλλά τηλέφωνο τίποτα:lol: Ωραίο αυτό, πρώτα έρχονται τα αξεσουάρ και μετά η συσκευή.

καλα Nexus 4 στην Ελλαδα κατα Φλεβαρη και αν......αλλα θα εχει πλακα οταν θα ανακοινωθει η τιμη..........

καλησπερα,εχει παρει κανεις extented battery για το Nexus,και αν ναι το κανει πολυ μεγαλυτερο??

παντα μιθλαω για την επισημη μπαταρια με την κεραια NFC και οχι μαιμου.....και αν μπορει καποιος να βαλει και κανα link...αλλα εμενα με ενδιαφερει αν εχει δει πρωτα απ ολα διαφορα στην χρηση και ποσο περιπου κραταει και δευτερο αν το χοντρενει πολυ.....

ευχαριστω

και αλλη μια ερωτηση....πως βγαζουμε screenshots με το nexus?????

:!: Από Ομάδα Διαχείρισης

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε την Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή την Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος.

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

και αλλη μια ερωτηση....πως βγαζουμε screenshots με το nexus?????

Power button+ volume down.

Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3

καλησπερα,εχει παρει κανεις extented battery για το Nexus,και αν ναι το κανει πολυ μεγαλυτερο??

παντα μιθλαω για την επισημη μπαταρια με την κεραια NFC και οχι μαιμου.....και αν μπορει καποιος να βαλει και κανα link...αλλα εμενα με ενδιαφερει αν εχει δει πρωτα απ ολα διαφορα στην χρηση και ποσο περιπου κραταει και δευτερο αν το χοντρενει πολυ.....

ευχαριστω

Έχω απαντήσει στις 2προηγουμενες σελίδες.

και κατι αλλο....πως βγαζουμε απο το πληκτρολογιο το t9???πηγα να γραψω ενα μηνυμα και μου χρησιμοποιει το λεξικο....πως το βγαζω?????????

και οταν λαμβανω ενα μηνυμα να μην φενετε το κειμενο παρα μονο αυτος που μας το στελνει......πως κρυβουμε το κειμενο???

Edited by jimlost

και κατι αλλο....πως βγαζουμε απο το πληκτρολογιο το t9???πηγα να γραψω ενα μηνυμα και μου χρησιμοποιει το λεξικο....πως το βγαζω?????????

και οταν λαμβανω ενα μηνυμα να μην φενετε το κειμενο παρα μονο αυτος που μας το στελνει......πως κρυβουμε το κειμενο???

Αυτά που ρωτας δεν είναι απολυτα. Μπορεί να αλλάζουν διαφορετικά. Για το πρωτο, αν εχεις το εργοστασιακό πληκτρολόγιο πας settings, language and input, android keyboard settings (μπάρα δεξια), auto correction και το κανεις off τελειως. Αυτό ισχυει για το εργοστασιακό πληκτρολόγιο, αν εχεις βάλει αλλο θα είναι αλλού, αλλά πανω κατω το ιδιο.

Που στο βγαζουν; σε popup; στο notification; αν έχεις βάλει hand cent ή κάτι αντίστοιχο θα πας στις ρυθμίσεις του και θα φτιάξεις το privacy. To hand cent το κανει, δεν φαίνεται το περιεχόμενο του μηνύματος στο notification. Για έξτρα επιλογές θα πρεπει να ρωτήσεις στο γενικό θέμα του android.

Καλησπέρα κ χρόνια πολλά!

Εχω διαβάσει αρκετές απο τις σελίδες του συγκεκριμένου θέματος και επειδη ενδιαφέρομαι για το κινητο και το έχω βρει στα 338€, θα ήθελα τις γνωμες ή τις ενστάσεις σας...εαν δηλασή σε αυτα τα λευτα μπορώ να βρω κατι καλύτερο ή οχι.. :rolleyes:

Ευχαριστώ!

Εχω διαβάσει αρκετές απο τις σελίδες του συγκεκριμένου θέματος και επειδη ενδιαφέρομαι για το κινητο και το έχω βρει στα 338€, θα ήθελα τις γνωμες ή τις ενστάσεις σας...εαν δηλασή σε αυτα τα λευτα μπορώ να βρω κατι καλύτερο ή οχι.. :rolleyes:

Ευχαριστώ!

Την συσκευη την εδινε στα 299 το πλαισιο μαζι με χαρτες δωρο και επαιζε στο σκρουτζ σε πολυ πιο χαμηλη τιμη απο αυτην που αναφέρεις.

Η συσκευη ειναι πολυ καλη, αλλα σε αυτα τα λεφτα παιρνεις τον αντικαταστατη της (αν εχεις καποιο γνωστο απο εξωτερικο να στο φερει), που ειναι πιο γρηγορη και εχει καλυτερη καμερα. Αν καταλαβαινεις οτι παιρνεις το προηγουμενο μοντελο στα ιδια χρηματα (350 το νεο) και θες να ασχοληθείς με την συσκευη, τοτε θα την συμπαθήσεις. Αν δεν εχεις ασχοληθει καθολου με android τοτε οτι και να σου πω θα πέσει στο κενό. Καλύτερα να διαβάσεις τις προηγούμενες σελίδες.

Να ξερεις οτι εγινε sold oυt η συσκευη τον προηγουμενο καιρο παντως, γιατι και ηταν καλη προσφορα (ειδικα του πλαισιου) και πολλοί δεν μπόρεσαν να βρουν το nexus4 απο το εξωτερικό και βαρέθηκαν την αναμονή οπότε έκαναν την αγορά αυτη.

Την συσκευη την εδινε στα 299 το πλαισιο μαζι με χαρτες δωρο και επαιζε στο σκρουτζ σε πολυ πιο χαμηλη τιμη απο αυτην που αναφέρεις.

Η συσκευη ειναι πολυ καλη, αλλα σε αυτα τα λεφτα παιρνεις τον αντικαταστατη της (αν εχεις καποιο γνωστο απο εξωτερικο να στο φερει), που ειναι πιο γρηγορη και εχει καλυτερη καμερα. Αν καταλαβαινεις οτι παιρνεις το προηγουμενο μοντελο στα ιδια χρηματα (350 το νεο) και θες να ασχοληθείς με την συσκευη, τοτε θα την συμπαθήσεις. Αν δεν εχεις ασχοληθει καθολου με android τοτε οτι και να σου πω θα πέσει στο κενό. Καλύτερα να διαβάσεις τις προηγούμενες σελίδες.

Να ξερεις οτι εγινε sold oυt η συσκευη τον προηγουμενο καιρο παντως, γιατι και ηταν καλη προσφορα (ειδικα του πλαισιου) και πολλοί δεν μπόρεσαν να βρουν το nexus4 απο το εξωτερικό και βαρέθηκαν την αναμονή οπότε έκαναν την αγορά αυτη.

Δυστυχώς ανήκω στην τελευταία κατηγορία που αναφέρεις..και δυστυχώς δεν εχω καποιον απο εξωτερικο να μου το φέρει..και στην ελλάδα πιστεύω θα έρθει σε παραπανω χρήματα γι αυτο...

Επίσης οι καλές τιμές και οι προσφορές που υπήρξαν έχουν εξαντλήσει τα αποθέματα..και το μονο τελευταίο κομμάτι που έχω βρει είναι στην τιμή των 338€.. δεν εχω βρει κατι καλύτερο...

Είμαι χρήστης android 2.1 οποότε έχω μια ιδέα...

Η κάμερα είναι τόσο χάλια?? :O

Δυστυχώς ανήκω στην τελευταία κατηγορία που αναφέρεις..και δυστυχώς δεν εχω καποιον απο εξωτερικο να μου το φέρει..και στην ελλάδα πιστεύω θα έρθει σε παραπανω χρήματα γι αυτο...

Επίσης οι καλές τιμές και οι προσφορές που υπήρξαν έχουν εξαντλήσει τα αποθέματα..και το μονο τελευταίο κομμάτι που έχω βρει είναι στην τιμή των 338€.. δεν εχω βρει κατι καλύτερο...

Όχι φυσικά...έιναι μια 5αρα με οπτικά 8αρας ουσιαστικα.

Είναι καλό deal.Πάρτι γιατί το 4 θα έρθει κάνα 500€.

Όχι φυσικά...έιναι μια 5αρα με οπτικά 8αρας ουσιαστικα.

Είναι καλό deal.Πάρτι γιατί το 4 θα έρθει κάνα 500€.

Αυτό σκέφτομαι κ εγώ..κ δεν είμαι διατεθιμένος να ανέβω σε αυτό το ποσό..

Απλά θέλω να πάρω και κάτι καλό στα 350€...κ επειδή το ΝΕΧUS είναι περσινό, γι αυτό ρωτάω εαν προτείνεται κάτι αλλο..

Φίλε μου εγώ ήμουν από τους τυχερούς που πρόλαβα και το πήρα από το πλαίσιο της στα 299€.Πρωσωπικη άποψη μιας και άσχετος με το Android το τηλέφωνο τα σπάει και από επιδόσεις αλλά και από κάμερα. Εγώ πάντως είμαι ενθουσιασμενος και σου το προτείνω με κλειστά τα μάτια. Δεν το συγκρίνω με το Ν4 γιατί από τη στιγμή που οι περισσότεροι από εμάς δεν έχουμε 1ο γνωστό έξω 2ο 500€ και 3ο την πολυτέλεια να περιμένουμε για μένα το Ν4 πολλού απλά δεν υπάρχει. Του χρόνου η ακόμα καλύτερα του παρά χρόνου το συζηταμε

ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER

ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS

ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO

Απλά θέλω να πάρω και κάτι καλό στα 350€...κ επειδή το ΝΕΧUS είναι περσινό, γι αυτό ρωτάω εαν προτείνεται κάτι αλλο..

να σου πω και εγω την γνωμη μου. Σε αυτα τα λεφτα δεν πεζει κατι πιο δυνατο, γρηγορο smooth και μια οθονη σουπερ για τα γουστα μου. η καμερα απιστευτα καλη για πενταρα και οσο για το περσινο θα περνει updates ισως για περσσοτερο καιρο απο πολλα πιο προσφατα μοντελα και πιο γρηγορα ( με τα καλα και τα κακα του)

εχω και το xperia p που ειναι ενα καλο κινητο κοντα σε αυτα τα χρηματα αλλα καμια σχεση.............

Practice what you preach

Η συσκευή είναι πολύ καλή. Τώρα επειδή λες ότι είναι περσινό μοντέλο και ενδιαφέρεσαι στα 350euro περίπου να πάρεις κάτι πιο νέο ρίξε μια ματιά εδώ http://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna.html?order_dir=asc&page=1&price_max=350.0&price_min=250.001. Βέβαια εξαρτάται τι ζητάς από μία συσκευή. Και εγώ όταν το πήρα πριν 4 περίπου μήνες, θα μπoρούσα στα ίδια λεφτά να πάρω κάτι πιο καινούργιο, όμως το γεγονός ότι έχω μία συσκευή με ''καθαρό'' android και παίρνω άμεσα τις αναβαθμίσεις που βγάζει η google είναι αρκετό για μένα.

Παιδιά βοήθεια οποίος μπορείς ας με βοηθήσει έχω την cyan στο Nexus μου και θέλω να περάσω την οφισιαλ μπορεί κάποιος να μου στείλει το λινκ που λέει πως μπορώ να το κάνω?και πια είναι η τελευταία έκδοση πάνω στο nexus πλέον?παρακαλω παιδιά οποίος μπορεί ας με βοηθήσει βασικά μόνο το λινκ που σε βγάζει βήμα βήμα να του περάσω την κ

Offacial θέλω.ευχαρηστω παρά πολύ,καλή χρόνια σε όλους και πάνω από όλα υγεία και ευτυχία

ΣΤΗΣ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΣ ΛΥΠΕΣ ΜΑΖΙ g13

Η συσκευή είναι πολύ καλή. Τώρα επειδή λες ότι είναι περσινό μοντέλο και ενδιαφέρεσαι στα 350euro περίπου να πάρεις κάτι πιο νέο ρίξε μια ματιά εδώ http://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna.html?order_dir=asc&page=1&price_max=350.0&price_min=250.001. Βέβαια εξαρτάται τι ζητάς από μία συσκευή. Και εγώ όταν το πήρα πριν 4 περίπου μήνες, θα μπoρούσα στα ίδια λεφτά να πάρω κάτι πιο καινούργιο, όμως το γεγονός ότι έχω μία συσκευή με ''καθαρό'' android και παίρνω άμεσα τις αναβαθμίσεις που βγάζει η google είναι αρκετό για μένα.

πιστευω ομως οτι καμοια απο ολες αυτες τις συσκευες καμοια εκτος του ion δεν ειναι στα ιδια ( κυβικα ) σε σχεση GN :) χωρις παρεξηγηση καταλαβα οτι δινεις πιο νεες εναλακτικες

Practice what you preach

Πως μπαίνουμε σε λειτουργία, street view στο google earth; Το πρόγραμμα υπάρχει, αλλά δεν εμφανίζεται το κίτρινο ανθρωπάκι πουθενά στην οθόνη.

Ευχαριστώ!

καλησπερα.εγω ειμουν απο τους τυχερους που την πηρα στα 299,και μπορω να σου πω οτι οχι μονο αξιζει αλλα ειναι ισως η καλυτερη σε αυτη την τιμη.φυσικα αν μπορεις να φερεις το nexus 4 δεν το συζηταμε,αλλα πρεπει να το βρεις κιολας.....

πριν λιγες μερες ειχαν στις αγγελιες 2 συσκξευες,μπορεις να κοιοταξεις και απο εκει,αφου οι περισσοτεροι που πουλανε πια τις εχουνε σε τελια κατασταση......παντος ακομα και στα 338 πιστευω η συσκευη αξιζει.......αυτα απο εμενα

Κοιτώντας το πλάτη, πάνω δεξιά εχει αμελητεο τζογο σε ολους μας (θα υπαρχουν και εξαιρέσεις υποθέτω) κατω ειναι κομπλε.Με τον όρο ελλατωματικό νομιζω πως εισαι υπερβολικός, απο κανα μηλο ερχεσαι;

Έτσι ακριβώς, πρέπει να ψάξεις για να δεις πως δεν πατάει λίγο.

Πάτησε το όμως να δείς άν έχει κουμπώσει καλά.

Το καπακι το εβαλα το ξαναεβαλα ειδα και βιντεακια στο YouTube τιποτα, πηγα στο γερμανο μηπως εχουνε ανταλλακτικο, μου ειπαν θα ρωτησουν

και να ξανα παω αυριο

Σας ευχαριστω πολυ παιδια για τις απαντησεις

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά παιδιά!! Έχω ένα πρόβλημα με το καπάκι του nexus, ενώ το κλείνω μια χαρά (ακούγονται οτι κούμπουσαν ολα τα πλαστικά) στην κάτω δεξιά γωνία και στις 2 τέρμα πάνω όταν το ακουμπάω τρίζει, συμβαίνει και σε κανέναν άλλο ή μήπως είναι ελλατωματικό;;

Ευχαριστώ:)

Ελατωματικο δεν ειναι,απλα ετσι ειναι τα πλαστικα....εγω ερχομαι απο μηλο και ολα αυτα απλα δεδν υπηρχαν....αλλα δεν εχω δει κατι το προβληματικο.....απο την πρωτη μερα το εχω σε θηκη και δεν μπορω να σου απαντησω αν ειναι προβλημα γιατι απλα δεν εχω αμεση επαφη με το καπακι....αλλα αν θυμαμαι καλα εμενα ουτε τζογο εχει,ουτε τριζει τπτ,γιατι ολα αυτα τα ειδα με το που το ανοιξα.....

Αφού είσαι ηδη χρήστης android, δεν θα βρεις πρόβλημα, αντιθέτως μπορεί και να κολλήσεις με nexus.

Η κάμερα ΔΕΝ είναι τόσο χάλια. Αντιθέτως είναι σημείο που έχει αδικηθεί σε αυτή την συσκευή. Με καλό φωτισμό βγάζει πολύ εντυπωσιακές φωτογραφίες: http://www.zdnet.com/blog/cell-phones/galaxy-nexus-camera-better-than-you-may-have-heard-gallery/7030

Στο 4.2 πρόσθεσαν έξτρα δυνατότητες, όμως μειώθηκε η ευκολία να τραβάει αμέσως σωστό WB (whitebalance), γιατί μερικές φορές είναι πιο κίτρινες ή συνήθως πιο λευκές από το κανονικό αν βγάλει με φλας. Αλλά το autocorrect από τα έτοιμα φίλτρα κάνει τρομερή δουλειά και το φτιάχνει σωστά αν κάτι δεν φαίνεται φυσικό με τον τότε φωτισμό.

Το καπακι το εβαλα το ξαναεβαλα ειδα και βιντεακια στο YouTube τιποτα, πηγα στο γερμανο μηπως εχουνε ανταλλακτικο, μου ειπαν θα ρωτησουν

και να ξανα παω αυριο

Σας ευχαριστω πολυ παιδια για τις απαντησεις

Ελατωματικο δεν ειναι,απλα ετσι ειναι τα πλαστικα....εγω ερχομαι απο μηλο και ολα αυτα απλα δεδν υπηρχαν....αλλα δεν εχω δει κατι το προβληματικο.....απο την πρωτη μερα το εχω σε θηκη και δεν μπορω να σου απαντησω αν ειναι προβλημα γιατι απλα δεν εχω αμεση επαφη με το καπακι....αλλα αν θυμαμαι καλα εμενα ουτε τζογο εχει,ουτε τριζει τπτ,γιατι ολα αυτα τα ειδα με το που το ανοιξα.....

Έτσι είναι, δεν είναι κάτι ελαττωματικό, απλώς η χρήση πλαστικών πέρα από το μειωμένο βάρος έχει και τα θέματα της. Αν το πιέζεις πολύ μπορεί και να το σπάσεις (λέμε για ακραία κατάσταση). Εμένα το καπάκι εφαρμόζει καλά και δεν κάνει τριγμούς. Unibody, μεταλλικό ή τζάμι δεν είναι όμως στην καμιά αν περιμένατε τετοιο. Θέλει δύναμη για να κλείσει και κουμπώνω πρώτα το κάτω μέρος αφήνοντας το πάνω για το τέλος όπως το πιέζω. Όντως αν πιέσεις με δύναμη το σημείο όπου ενώνεται με το σασί, ειδικά κάτω που εχει κενό χώρο απο μέσα, μπορεί να έχεις "παίξιμο" εξαιτίας της παραμόρφωσης του πλαστικού. Με μεγαλύτερες μπαταρίες μπορεί να μην συμβαίνει αυτό γιατί δεν θα υπάρχει κενός χώρος από μέσα, αλλά θέλει προσοχή γιατί μπορεί και να "φουσκώσει" το καπάκι (διαβάστε πιο πίσω σελίδες).

Υπάρχουν μεταλλικά ή διαφορετικής ποιότητας (χοντρά) πλαστικά (που έχουν και nfc) να αγοράσει κάποιος εξτρά απο ebay. Ειδικά τα μεταλλικά δεν έχουν τέτοιο θέμα, αλλά έχεις άλλα προβλήματα μετά (nfc, gps) και είναι στο καθέναν τι θέλει. Με θήκη αυτό δεν το συζητάς καν.

Καπάκι γερμανο δύσκολα να βρεις. Δεν θα ξέρουν. Μονο αν πάρεις samsung και σου προτείνουν. Επίσης υπάρχουν και μαγαζιά που θα πουλάνε τα OEM καπάκια (πουλάνε γενικά ανταλλακτικά και φορτιστές) σε όλα τα χρώματα έτοιμα (λευκο και μαυρο-γκρι) και σίγουρα θα τα βρεις φθηνότερα απο γερμανο αν στο φέρουν. Μπορείς τα ΟΕΜ να τα βρεις και σε ebay εύκολα.

Μπορεί να αλλάξει κάποιος και ολόκληρο το σασί αν πιάνουν τα χέρια του. Δείτε μετατροπή από μαύρο σε λευκό μιας και το ανέφερα: http://www.droid-life.com/2012/04/10/how-to-turn-your-original-galaxy-nexus-into-a-white-galaxy-nexus/

Επίσης το αυθεντικό καπάκι με την μεγαλύτερη μπαταριά, έχει ακουστεί από πολλά παιδιά ότι έχει καλύτερη ποιότητα και είναι πιο παχύ: http://unleashthephones.com/2012/08/01/review-galaxy-nexus-official-extended-battery-2000mah/ Καλύτερα να πουν αυτοί που το έχουν περισσότερα.

Καλημερα και απο εμενα Χρονια πολλα και καλη χρονια.

Στις 31/12 αντικατεστησα το neo v μου με το Nexus 9250 τα δυο κινητα δεν εχουν καμια σχεση μεταξυ τους και γενικοτερα φαινεται συσκευη με αρκετα καλες δυνατοτητες,

Θελω να ρωτησω κατι ομως το android που εχει ειναι 4,1,1 ενδεχεται να παρει 4,2? μηπως εχει παρει ηδη? το μονο που εκανα ηταν ενα μικρο update που ειχε μεσω OTA και ως εκει..

Οι αναβαθμισεις του απαιτουν συνδεση σε σταθερο pc h γινινται μινι μεσω ΟΤΑ/?

Ευχαριστω πολυ.

www.corollaclub.com

www.clubcento.gr

χρόνια πολλα. τα takju (διαβασε παλαιοτερες σελιδες) εχουν ηδη παρει 4.2.1 Η αναβαθμιση δε χρειαζεται μεσολαβητη, γινεται απευθειας στο τηλεφωνο ΟΤΑ.με 'γειες! :p Edited by Lacrymosa
Quote: Λοιπόν τα iPhone που έχουν 512 RAM είναι ποιο καλα και απο αλλα κινητά με 1 Gb RAM γιατί παίζει ρολο και η ποιότητα της μνήμης το υλικό.Η Apple δίνει στους πελάτες της το καλύτερο υλικό και θα είναι πάντα πρωτοπόρα. :clap:

Eυχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση σου...αλλα μολις προχθες το πηρα και δεν προλαβενω να διαβασω 492 σελιδες {θα γινει και αυτο} το tankju τι ειναι ? Αφου το συνδεσα με wifi και απο τις ρυθμισεις πατησα ενημερωση συστηματος γιατι δεν με εβγαλε κατι?

www.corollaclub.com

www.clubcento.gr

Eυχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση σου...αλλα μολις προχθες το πηρα και δεν προλαβενω να διαβασω 492 σελιδες {θα γινει και αυτο} το tankju τι ειναι ? Αφου το συνδεσα με wifi και απο τις ρυθμισεις πατησα ενημερωση συστηματος γιατι δεν με εβγαλε κατι?

Καλη Χρονια.

Τα νεξους χωρίζονται σε σαμσουγκ(yakjuxw) συσκευες και σε google(yakju).

Εσυ εχει το πρωτο.Αν θες να το μετατρεψεις σε google για να εχεις πρωτος τις αναβαθμισεις τοτε θα πρεπει να διαβασεις στο φορουμ τις οδηγιες.

Εσυ περιμενεις τις αναβαθμισεις απο την σαμ αλλα εμεις με την μετατροπη τις περιμενουμε απο την google.

tankju αν δε κανω λαθος ειναι Αμερικανικη εκδοση που αυτη ειναι η πρωτη απ ολες που δεχεται τις αναβαθμισεις.

Ολα γινονται OTA απο το κινητο.Τωρα αν εχεις το kies της σαμ τοτε το συνδεεις στον η/υ.

Αν θες να "εκβιασεις" το συστημα για τυχον ενημερωσεις τοτε θα πας στις εφαρμογες-ολες-πλαισιο υπηρεσιων google-εκκαθαριση δεδομενων, μετα θα πας να δεις αν εχεις ενημερωση και θα πατησεις πολλες φορες ελενχος.

• The title was changed to Samsung Galaxy Nexus (I9250)