giokspy Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Με την μπαταρια το κανει και μενα αλλα μονο με την παλια οποτε ειναι καθαρα θεμα μπαταριας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Παιδια την βοηθεια σας. Ημουν απο τους "τυχερους" που τσιμπησαν το Note στα 199€ απο την προσφορα στα Public. Το κινητο μου εβγαλε στις 20 μερες, ενα "κολλημενο" πιξελ που λαμπιριζει ειδικα οταν ειναι γαλαζιο η γκρι στο background, καθως και ενα τρεμοπαιγμα της οθονης και εντονο flicker οταν η μπαταρια παει κατω απο 10%.... Το εστειλα smartec, λετε να με καλυψουν τουλαχιστον για το κολλημενο πιξελ και να αλλαξουν οθονη; Εχει συμβει σε κανεναν απο εσας; Αν είναι μόνο ένα pixel δεν πρόκειται να σου αλλάξουν την οθόνη. Υπάρχουν κάποια standar για αντικατάσταση οθόνης. Νομίζω ότι πρέπει να είναι από 3 pixel και πάνω καμένα. Κι εγώ είχα ένα καμένο όταν το αγόρασα από το πλαίσιο και δε μου άλλαξαν οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigio13 Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Αν είναι μόνο ένα pixel δεν πρόκειται να σου αλλάξουν την οθόνη. Υπάρχουν κάποια standar για αντικατάσταση οθόνης. Νομίζω ότι πρέπει να είναι από 3 pixel και πάνω καμένα. Κι εγώ είχα ένα καμένο όταν το αγόρασα από το πλαίσιο και δε μου άλλαξαν οθόνη. εγω οταν πηρα το note η μπαταρια ηταν για σκουπιδια.χωρις να εχω βαλει πολλες εφαρμογες τελειωνε στις 2 ωρες οθονη,μπορει και λιγοτερο.στις 15 μερες πηγα στο μαγαζι και απαιτησα να μου το αντικαταστησουν,οπως και εγινε τελικα.μου εδωσαν πιστωτικο 700 € να ψωνισω οτι θελω.αυτο που θελω να πω ειναι πως ανεξαρτητα αν εχει περασει το doa αν καποιος μιλησει εντονα και δειξει πως γενικα δεν τον σεβονται κερδιζει πραγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 εγω οταν πηρα το note η μπαταρια ηταν για σκουπιδια.χωρις να εχω βαλει πολλες εφαρμογες τελειωνε στις 2 ωρες οθονη,μπορει και λιγοτερο.στις 15 μερες πηγα στο μαγαζι και απαιτησα να μου το αντικαταστησουν,οπως και εγινε τελικα.μου εδωσαν πιστωτικο 700 € να ψωνισω οτι θελω.αυτο που θελω να πω ειναι πως ανεξαρτητα αν εχει περασει το doa αν καποιος μιλησει εντονα και δειξει πως γενικα δεν τον σεβονται κερδιζει πραγματα. Η μπαταρία μπορεί να είναι λόγος αντικατάστασης. Το ένα pixel δεν είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigio13 Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Η μπαταρία μπορεί να είναι λόγος αντικατάστασης. Το ένα pixel δεν είναι. εγω να σου πω την αληθεια πιστευα το αντιθετο.δηλαδη θα μπορουσαν να μου ειχαν πει πως θα γινει μια αλλαγη στην μπαταρια που θα τους κοστιζε 10-15 € παρα να μου αλλαξουν ολοκληρη συσκευη.απο εκει και περα ακομα και ενα καμμενο πιξελ μεσα σε 20 μερες αν το πηγαινα εγω στο servise θα ελεγα πως εχει να κανει με αστοχια υλικου και θα περιμενα μια αντικατασταση,αν οχι της συσκευης εστω της οθονης.δεν μου εχει τυχει ποτε και δεν ξερω πως συμπεριφερεται η καθε ετσιρια σε 1 καμμενο πιξελ.εικασιες κανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 εγω να σου πω την αληθεια πιστευα το αντιθετο.δηλαδη θα μπορουσαν να μου ειχαν πει πως θα γινει μια αλλαγη στην μπαταρια που θα τους κοστιζε 10-15 € παρα να μου αλλαξουν ολοκληρη συσκευη.απο εκει και περα ακομα και ενα καμμενο πιξελ μεσα σε 20 μερες αν το πηγαινα εγω στο servise θα ελεγα πως εχει να κανει με αστοχια υλικου και θα περιμενα μια αντικατασταση,αν οχι της συσκευης εστω της οθονης.δεν μου εχει τυχει ποτε και δεν ξερω πως συμπεριφερεται η καθε ετσιρια σε 1 καμμενο πιξελ.εικασιες κανω. Είναι θέμα εταιρίας όπως το λες. Δυστυχώς η samsung έτσι λειτουργεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigio13 Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Καλησπερα εχω ενα προβλημα με τις κλησεις.οσοι με παιρνουν ακουνε η φωνη τους διπλη.στην αρχη νονιζα πως μπορει να ειναι καποιο προβλημα δυκτιου η κατι τετοιο αλλα πλεον μου το λενε ολοι.εχει τυχει σε καποιον αλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kortis Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 παιδια εχω και εγω ενα θεμα με το κινητακι μου! δεν μπορω να συνδεθω στο skype και δεν μπορω να δω βιντεο στο youtube οταν μπαινω στο ιντερνετ μεσω 3g... τι φταιει ? μπορει να με βοηθησει κανεις? Παράθεση Vespa Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kortis Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 καποιος ρε παιδια.... ειναι πολυ σπαστικο να μην μπορω να βρω τι φταει και ετσι να μην μπορω να μπω στο skype Παράθεση Vespa Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 καποιος ρε παιδια.... ειναι πολυ σπαστικο να μην μπορω να βρω τι φταει και ετσι να μην μπορω να μπω στο skype Μα είναι δυνατόν να σου κάνουμε διάγνωση εξ αποστάσεως στο γιατί δεν τρέχει μια εφαργμογή στο κινητό ? :lol: Φυσιολογικά όταν είναι θέμα εφαρμογής που τρέχει στα άλλα κινητά σωστα θα είναι θέμα software, άρα δοκίμασε με hard reset την συσκευή. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 καποιος ρε παιδια.... ειναι πολυ σπαστικο να μην μπορω να βρω τι φταει και ετσι να μην μπορω να μπω στο skype Δοκιμασες να το απεγκαταστησεις και να εγκαταστησεις παλι???Αν οχι,καντο!!!!Δε μπορει να μη μπαινει!!!Αν δε πιασει αυτο,τοτε αναγκαστικα πας για επαναφορα... ;) :( Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kortis Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 ειναι περιεργο γιατι δεν μπορω να μπω στο skype και στο youtube... ολα τα αλλα δουλευουν μια χαρα.... ααααααα επισης δεν μπορω να μπω και στο application της cosmote, που μπαινεις και βλεπεις τον χρονο που σου εχει απομεινει... ουτε εκει κανει συνδεση... ολα αυτα μεσω 3g... γιατι με wifi δουλευει μια χαρα! Παράθεση Vespa Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 ειναι περιεργο γιατι δεν μπορω να μπω στο skype και στο youtube... ολα τα αλλα δουλευουν μια χαρα.... ααααααα επισης δεν μπορω να μπω και στο application της cosmote, που μπαινεις και βλεπεις τον χρονο που σου εχει απομεινει... ουτε εκει κανει συνδεση... ολα αυτα μεσω 3g... γιατι με wifi δουλευει μια χαρα! Γιατι βρε παλικαρι μου δεν κανεις ενα hard reset και καθεσε κ ταλαιπωρησε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cookieman Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 ειναι περιεργο γιατι δεν μπορω να μπω στο skype και στο youtube... ολα τα αλλα δουλευουν μια χαρα.... ααααααα επισης δεν μπορω να μπω και στο application της cosmote, που μπαινεις και βλεπεις τον χρονο που σου εχει απομεινει... ουτε εκει κανει συνδεση... ολα αυτα μεσω 3g... γιατι με wifi δουλευει μια χαρα! Είναι θέμα ρυθμίσεων της Cosmote. Ούτε hard reset θα βοηθήσει. Πήγα ένα πρωί στη smartec στο χα'ι'δάρι, κάτι ρύθμισαν και σε 20 λεπτά ήμουν έτοιμος. Έχει να κάνει από ό,τι μου είπαν, με μια κόμπλα που τρώνε οι αυτόματες ρυθμίσεις και θεωρούν ότι δεν υπάρχει στο δίκτυο ούτε edge. Παράθεση Ο διάλογος μεταξύ ετεροφρόνων είναι αδύνατος και μεταξύ ομοδόξων περιττός.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kortis Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 ευχαριστω πολυ... θα παω στην cosmote να ρωτησω και βλεπουμε Παράθεση Vespa Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Silot_4 Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Καλησπερα παιδια μολις αγορασα μεταχειρησμενο το κινητο και πεταει και θα ηθελα να μου προτινετε τι μπαταρια να αγορασω . Ο φορτιστης δεν ειναι ο αυθεντικος αλλα τα στοιχεια του ειναι τα σωστα για τον τυπο της μπαταριας του δικου μου οπως μου ειπε ο προηγουμενος κατοχος του τηλεφωνου. Τα στοιχεια του φορτιστη ειναι input:ac 100-240V(50/60hz) Output: DC 5V/2.1A και κατι ακομα, κατι τετοιο αξιζει η θα προκαλεσει καποια βλαβη στο τηλεφωνο τι λετε ? http://www.ebay.com/itm/Samsung-Galaxy-Note-GT-N7000-i9220-3-7V-2800mAh-Rechargeable-Battery-And-charge-/150870409007?pt=US_Cell_Phone_PDA_Batteries&hash=item232093bf2f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiris_rez Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Καλησπερα παιδια μολις αγορασα μεταχειρησμενο το κινητο και πεταει και θα ηθελα να μου προτινετε τι μπαταρια να αγορασω . Ο φορτιστης δεν ειναι ο αυθεντικος αλλα τα στοιχεια του ειναι τα σωστα για τον τυπο της μπαταριας του δικου μου οπως μου ειπε ο προηγουμενος κατοχος του τηλεφωνου. Τα στοιχεια του φορτιστη ειναι input:ac 100-240V(50/60hz) Output: DC 5V/2.1A και κατι ακομα, κατι τετοιο αξιζει η θα προκαλεσει καποια βλαβη στο τηλεφωνο τι λετε ? http://www.ebay.com/itm/Samsung-Galaxy-Note-GT-N7000-i9220-3-7V-2800mAh-Rechargeable-Battery-And-charge-/150870409007?pt=US_Cell_Phone_PDA_Batteries&hash=item232093bf2f Γιατί δε παίρνεις την αυθεντική της Samsung να είσαι σίγουρος; Θυμάμαι εγώ την είχα βρει στο amazon uk 14 λίρες. Οι μεγαλύτερες μπαταρίες ποτέ δε με έπεισαν πψς αξίζουν τον κόπο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ||||||||||||||[be the change you want to see in the world]||||||||||||||| Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 (edited) Και εγώ ψάχνω για μπαταρία, θήκη σιλικόνης και προστατευτικό για οθόνη. Αν μπορεί κάποιος ας προτείνει κάτι δοκιμασμένο . Σε ένα sony neo v πάντως έχω αγοράσει μπαταρία after market από amazon uk Mια χρυσή που έλεγε ότι είναι 2430mha Έχω να πω ότι μπορεί η μπαταρία να μην είναι 2430 αλλά από τότε δουλεύω μόνο με αυτή 2 χρόνια και σπάνια την μαμά. Η μπαταρία δεν έχει πέσει πάνω από 5-10% το πολύ και η απόδοση της είναι τουλάχιστον το ίδιο με την μαμά ο πωλητής ήταν αυτός http://www.amazon.co.uk/s?ie=UTF8&me=A3NYXP6DUI6S3E&page=2 Η πίσω πλευρά της μπαταρίας ήταν σαν αυτήν, η οποία μάλλον είναι και λίγο ακριβότερη από την original και κάτι παρόμοιες στο ebay έχουν 5$ http://www.amazon.co.uk/Power-Pond-Li-Ion-Battery-Samsung-Galaxy/dp/B00DTRDKAI/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1392235583&sr=8-1&keywords=Power-Pond+Li-Ion+Battery+3030+mAh+for+Samsung+Galaxy+Note Edited February 12, 2014 by drdedus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Εγω μπορω να σας προτεινω την μπαταρια της Anker στα 2700mah. Την εχω εδω και 6 μηνες περιπου και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος. Σταθερη στις ωρες αποδοσης, μου βγαζει ανετα τη μερα με τη δικη μου χρηση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 σε σχέση με την μαμά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 σε σχέση με την μαμά? Ένα κλικ καλύτερη. Και φυσικά δεν μιλάω για OEM και καλά original samsung απο τις οποίες πήρα δυο και ειναι τελείως μάπα, ούτε 2ωρες οθόνη δε βγάζουν. Οπότε τώρα λέω να πάρω και μια anklet, γύρω στα 15€ αν δεν κάνω λαθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigio13 Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 Ένα κλικ καλύτερη. Και φυσικά δεν μιλάω για OEM και καλά original samsung απο τις οποίες πήρα δυο και ειναι τελείως μάπα, ούτε 2ωρες οθόνη δε βγάζουν. Οπότε τώρα λέω να πάρω και μια anklet, γύρω στα 15€ αν δεν κάνω λαθος και εγω την ανκερ 2700 εχω εδω και κανα 4μηνο και ειναι μια χαρα.ειχα παρει πακετακι 2 μπαταριες και εξωτερικο φορτιστη στα 22 αν θυμαμαι καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Το αγόρασα από Amazon.com Ήρθε με 4.04 και αναβάθμισα σε 4.1.2 και έκανα root με framaroot Θέλω να περάσω μαμά gingerbread και να κάνω root υπάρχει κάποιος οδηγός μπορεί να γίνει με λογισμικό από Samsung ? Το κινητό αναφέρει Baseband version N7000XXLT3 Build Number JZ054K.N7000XXLT4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanouris Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Παιδια καλησπερα ! θελω την βοηθεια σας...χτες το βραδυ εκανα hard reset στην συσκευη και απο τοτε καθε φορα που παω να περασω τον google λογαριασμο για να τις επαφες και τα mail δεν μπορει να κανει sync και οποτε παω να μπω στο google play μου πεταει ενα "There is a problem communicating with Google servers" ..ξερει κανενας τι παιζει ? υπαρχει λυση ? ειμαι με μαμα ρομ Παράθεση Xiaomi Mi10T Amazfit T-Tex Sony a6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dumspirospero28 Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Παιδια καλησπερα ! θελω την βοηθεια σας...χτες το βραδυ εκανα hard reset στην συσκευη και απο τοτε καθε φορα που παω να περασω τον google λογαριασμο για να τις επαφες και τα mail δεν μπορει να κανει sync και οποτε παω να μπω στο google play μου πεταει ενα "There is a problem communicating with Google servers" ..ξερει κανενας τι παιζει ? υπαρχει λυση ? ειμαι με μαμα ρομ Επειδη κατι τετοιο μου εκανε και εμενα οταν ειχα αφησει κατα λαθος τα παλια gapps,ισως να πρεπει να περασεις αυτα της jelly bean,εφοσον απο οτι εχω καταλαβει καποια στιγμη περασες και cm11. Παράθεση ΤΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts