Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά

Εδω και λίγο καιρό μου εβαλε οτι εχω ανεπαρκη μνημη. Ειχα φτάσεί 1,90GB από το 1,97 που έχει το ΝΟΤΕ1.

Αναγκάστηκα να μεταφέρω όσες εφαρμογές μπορούσα στη κάρτα, να σβήσω εφαρμογές που δε πολυχρησιμοποιούσα αλλά θα ήθελα να έχω στο κινητό κα να αδειάσω cache μνήμες από όπου μπορούσα. Τώρα έχω 1,8GB αλλά έχω την εντύπωση ότι γεμίζει πάλι σιγά σιγά. Προφανώς από τα mail, από τους συγχρονισμούς, τις ανανεώσεις κτλ.

Έχω τη 4.1.2 Ν7000ΧΧLSO και δεν έχω κάνει root, flash, crash, bam, boom κτλ, αφού δε σκαμπάζω από τετοια.

Τι κάνουμε?

Αν σου έβγαλε ανεπαρκή μνήμη σε κάποιο update από εγκατεστημένο πρόγραμμα, μπορείς να κάνεις απεγκατάσταση/επανεγκατάσταση.

• Απαντήσεις 8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

τρέξε για αρχή το clean master. Και πες μας πόσα MB απελευθέρωσε

Καλημέρα.

Ευχαριστώ για το hint. Ελευθερωσε περίπου 170ΜΒ.

Καλή εφαρμογή.

Νοτάκιας από τα γενοφάσκια του.

Kαλησπερα στην παρεα.

Πλεον κατοχος Note και εχω ενα προβλημα το πληκτρολογιο ενω βλεπω τα ελληνικα γραματα οταν τα παταω μου γραφει αγγλικα Π.χ οταν παταω το 'ξ' μου βγαζει 'j'.

Μπορει να με βοηθησει καποιος εψαξα μεσα στο φορουμ αλλα ειναι πολυ μεγαλο..

www.corollaclub.com

www.clubcento.gr

Kαλησπερα στην παρεα.

Πλεον κατοχος Note και εχω ενα προβλημα το πληκτρολογιο ενω βλεπω τα ελληνικα γραματα οταν τα παταω μου γραφει αγγλικα Π.χ οταν παταω το 'ξ' μου βγαζει 'j'.

Μπορει να με βοηθησει καποιος εψαξα μεσα στο φορουμ αλλα ειναι πολυ μεγαλο..

Δεν κατεβαζεις και κανενα αλλο πληκτρολογιο να δεις αν συμβαινει το ιδιο?

Το σκεφτηκα αλλα δεν το δοκιμασα ηθελα να δω αν υπαρχει λυση για το πληκτρολογιο της samsung.

www.corollaclub.com

www.clubcento.gr

Όποτε μου συνέβη αυτό όσο είχα το note ήταν γιατί για κάποιο λόγο η συσκευή είχε χάσει το csc αρχείο.πήγαινε στον dialer και γράψε *#1234# και δες τι γράφει στο csc.Αν με τον κωδικό αυτό σε πάει στο superuser πατάς το back και θα σου δείξει τις πληροφορίες που θες.

Aυτό είναι το πρόβλημά σου.Δε ξέρω ποια ρομ έχεις τώρα,αλλά λογικά αν την ξαναπεράσεις θα επανέλθει.Πιστεύω ότι τα παιδιά που έχουν ακόμη τη συσκευή,μπορούν να σε βοηθήσουν

Eπιδη ειναι το πρωτο Samsung τηλεφωνο που εχω (το nexus δεν πιανεται γιατι επαιρνε τα παντα μεσω ΟΤΑ) ολη η διαδικασια γινεται μεσα απο το ΚΙΕS?

www.corollaclub.com

www.clubcento.gr

Παιδια σημερα στο τελειως ακυρο το κινητο αναψε μονο του και εβγαλε το μενου για επανεκινηση κλπ...παταω πισω και το ξαναβγαζει...και με λιγα λογια το power button δεν δουλευει..δεν μπορω να κλειδωσω,βγαζω μπαταρια και ξαναβαζω και το κινητο ανοιγει αυτοματα...καμια ιδεα να το σωσω η' αναγκαστικα παω στο service..? το κινητο ειναι με την "μαμα" ρομ... :cry:

Xiaomi Mi10T

Amazfit T-Tex

Sony a6000

Παιδια σημερα στο τελειως ακυρο το κινητο αναψε μονο του και εβγαλε το μενου για επανεκινηση κλπ...παταω πισω και το ξαναβγαζει...και με λιγα λογια το power button δεν δουλευει..δεν μπορω να κλειδωσω,βγαζω μπαταρια και ξαναβαζω και το κινητο ανοιγει αυτοματα...καμια ιδεα να το σωσω η' αναγκαστικα παω στο service..? το κινητο ειναι με την "μαμα" ρομ... :cry:

Λογικά είναι πρόβλημα στο power button. Δε σε βλέπω να το γλιτώνεις το service.

Λογικά είναι πρόβλημα στο power button. Δε σε βλέπω να το γλιτώνεις το service.

Λογικα μεσα στην εγκυηση δεν ειναι ?? μην με βαλουν να πληρωνω απο το πουθενα..και να πω οτι που επεσε πουθενα...Στην πενα το εχω... :confused:

Xiaomi Mi10T

Amazfit T-Tex

Sony a6000

Λογικα μεσα στην εγκυηση δεν ειναι ?? μην με βαλουν να πληρωνω απο το πουθενα..και να πω οτι που επεσε πουθενα...Στην πενα το εχω... :confused:

Σίγουρα είσαι μέσα στην εγγύηση αφού το τηλέφωνο δεν έχει κλείσει καν 2 χρόνια ακόμα.

Σίγουρα είσαι μέσα στην εγγύηση αφού το τηλέφωνο δεν έχει κλείσει καν 2 χρόνια ακόμα.

Ωραια...οποτε παω μεσα στην εβδομαδα να το δωσω... λιγο ακυρο αυτο που θα ρωτησω αλλα ξερουμε ποσο θα παρει απο χρονο..? μην μου πουνε κανα 2βδομαδο διοτι πηγα σε μικροτερο κινητο και μου εχουν βγει τα ματια...

Xiaomi Mi10T

Amazfit T-Tex

Sony a6000

Παιδιά μόλις πήρα το Note για τον πατέρα μου και του έβαλα την 4.1.2 επίσημη ελληνική. Έχω πρόβλημα όμως, γιατί δεν συνδέεται στο internet μέσω 3G. Μου βγάζει αυτό στο screenshot...

Ελεγξε τις ρυθμίσεις internet.

Ωραια...οποτε παω μεσα στην εβδομαδα να το δωσω... λιγο ακυρο αυτο που θα ρωτησω αλλα ξερουμε ποσο θα παρει απο χρονο..? μην μου πουνε κανα 2βδομαδο διοτι πηγα σε μικροτερο κινητο και μου εχουν βγει τα ματια...

Παράδοση στον γερμανο Κοζάνης-->επισκευή--->αποστολή και πάλι στο κατάστημα στην Κοζάνη,το δικό μου έκανε 9 ημέρες.Λογικά εσύ μιας και είσαι Αθήνα σε 3-4 μέρες θα το έχεις.

Ελεγξε τις ρυθμίσεις internet.

Παράδοση στον γερμανο Κοζάνης-->επισκευή--->αποστολή και πάλι στο κατάστημα στην Κοζάνη,το δικό μου έκανε 9 ημέρες.Λογικά εσύ μιας και είσαι Αθήνα σε 3-4 μέρες θα το έχεις.

σμαρτεκ και θα το πάρεις σε 2μερες το πολύ.. σε αυτά η σαμσουνγκ είναι φοβερή.

Για όποιον ενδιαφέρεται βγήκε και η επίσημη ελληνική 4.1.2. Θα την βρείτε στο sammobile ή μέσω kies.
Μόνο εγώ είχα μείνει μάλλον να περιμένω την ελληνική έκδοση... Πολύ καλή δουλειά έκαναν τελικά. Το butter δίνει άλλη αίσθηση στη χρήση.

Μόνο εγώ είχα μείνει μάλλον να περιμένω την ελληνική έκδοση... Πολύ καλή δουλειά έκαναν τελικά. Το butter δίνει άλλη αίσθηση στη χρήση.

Για πες αναλυτικες επιδοσεις. Καμερα κ.λ.π

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για πες αναλυτικες επιδοσεις. Καμερα κ.λ.π
Ο φόβος μου ήταν οτι θα γίνει πολύ αργό στη χρήση πράγμα που δεν συνέβη στη λίγη ώρα δοκιμών που έχω κάνει. Η κάμερα επίσης λειτουργεί γρήγορα. Την μπαταρία θέλω να δω πώς πάει.

Ο φόβος μου ήταν οτι θα γίνει πολύ αργό στη χρήση πράγμα που δεν συνέβη στη λίγη ώρα δοκιμών που έχω κάνει. Η κάμερα επίσης λειτουργεί γρήγορα. Την μπαταρία θέλω να δω πώς πάει.

ακόμα και εγώ που είμαι με κουστομ περιμένω να ακούσω σχόλια για την μπαταρία μόλις εχεις. νέα πες μας ποσο σου έβγαζε πριν και πόσο τώρα.

Μάλλον φεύγω και εγώ και πάω στο 2. Που μπορω να βρω official ελληνική? Και τι βήματα πρέπει να ακολουθησω? Τώρα είμαι με stunner 4.2.2.

ακόμα και εγώ που είμαι με κουστομ περιμένω να ακούσω σχόλια για την μπαταρία μόλις εχεις. νέα πες μας ποσο σου έβγαζε πριν και πόσο τώρα.
Η μπαταρία είναι με ίδια χρήση στα ίδια επίπεδα. Γενικά έχω πάντα απενεργοποιημένα gestures/voice κλπ. Επίσης δείχνει να έχει βελτιωθεί η απόδοση στο wifi. Ένα άλλο που παρατήρησα είναι οτι σταμάτησε να κρεμάει όταν για πληκτρολόγιο χρησιμοποιώ swype. Edited by con

Καλησπέρα παιδιά

Προχθές έλαβα την αναβάθμιση του JB 4.1.2. Ακριβώς το επόμενο λεπτό άρχισαν προβλήματα με την κάρτα μνήμης (Sandisk Ultra) 32 gb hcI.

1. Lag στο scrolling

2. Κατανάλωση μπαταρίας

3. SD card Unexpectedly Removed

4. Τυχαίες επανεκκινήσεις

Πήγα για επιστροφή την κάρτα μνήμης και επειδή είδαν οτι δουλεύει σε pc μου είπαν οτι δεν θα την δεχθούν πίσω. Και μετά μου είπαν να το πάω σε εξουσιοδοτημένο samsung για να περάσει την αναβάθμιση κατευθείαν στην συσκευή και οχι ΟΤΑ όπως την λαμβάνουν οι πιο πολλοί.

Μπορεί κανείς να βοηθήσει;

Ευχαριστώ