con Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Παιδιά Εδω και λίγο καιρό μου εβαλε οτι εχω ανεπαρκη μνημη. Ειχα φτάσεί 1,90GB από το 1,97 που έχει το ΝΟΤΕ1. Αναγκάστηκα να μεταφέρω όσες εφαρμογές μπορούσα στη κάρτα, να σβήσω εφαρμογές που δε πολυχρησιμοποιούσα αλλά θα ήθελα να έχω στο κινητό κα να αδειάσω cache μνήμες από όπου μπορούσα. Τώρα έχω 1,8GB αλλά έχω την εντύπωση ότι γεμίζει πάλι σιγά σιγά. Προφανώς από τα mail, από τους συγχρονισμούς, τις ανανεώσεις κτλ. Έχω τη 4.1.2 Ν7000ΧΧLSO και δεν έχω κάνει root, flash, crash, bam, boom κτλ, αφού δε σκαμπάζω από τετοια. Τι κάνουμε?Αν σου έβγαλε ανεπαρκή μνήμη σε κάποιο update από εγκατεστημένο πρόγραμμα, μπορείς να κάνεις απεγκατάσταση/επανεγκατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baxy Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 τρέξε για αρχή το clean master. Και πες μας πόσα MB απελευθέρωσε Καλημέρα. Ευχαριστώ για το hint. Ελευθερωσε περίπου 170ΜΒ. Καλή εφαρμογή. Παράθεση Νοτάκιας από τα γενοφάσκια του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CINQUIS Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Kαλησπερα στην παρεα. Πλεον κατοχος Note και εχω ενα προβλημα το πληκτρολογιο ενω βλεπω τα ελληνικα γραματα οταν τα παταω μου γραφει αγγλικα Π.χ οταν παταω το 'ξ' μου βγαζει 'j'. Μπορει να με βοηθησει καποιος εψαξα μεσα στο φορουμ αλλα ειναι πολυ μεγαλο.. Παράθεση www.corollaclub.com www.clubcento.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigio13 Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Kαλησπερα στην παρεα. Πλεον κατοχος Note και εχω ενα προβλημα το πληκτρολογιο ενω βλεπω τα ελληνικα γραματα οταν τα παταω μου γραφει αγγλικα Π.χ οταν παταω το 'ξ' μου βγαζει 'j'. Μπορει να με βοηθησει καποιος εψαξα μεσα στο φορουμ αλλα ειναι πολυ μεγαλο.. Δεν κατεβαζεις και κανενα αλλο πληκτρολογιο να δεις αν συμβαινει το ιδιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CINQUIS Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Το σκεφτηκα αλλα δεν το δοκιμασα ηθελα να δω αν υπαρχει λυση για το πληκτρολογιο της samsung. Παράθεση www.corollaclub.com www.clubcento.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Όποτε μου συνέβη αυτό όσο είχα το note ήταν γιατί για κάποιο λόγο η συσκευή είχε χάσει το csc αρχείο.πήγαινε στον dialer και γράψε *#1234# και δες τι γράφει στο csc.Αν με τον κωδικό αυτό σε πάει στο superuser πατάς το back και θα σου δείξει τις πληροφορίες που θες. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CINQUIS Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Με λεει csc unknown Παράθεση www.corollaclub.com www.clubcento.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Aυτό είναι το πρόβλημά σου.Δε ξέρω ποια ρομ έχεις τώρα,αλλά λογικά αν την ξαναπεράσεις θα επανέλθει.Πιστεύω ότι τα παιδιά που έχουν ακόμη τη συσκευή,μπορούν να σε βοηθήσουν Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CINQUIS Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Eπιδη ειναι το πρωτο Samsung τηλεφωνο που εχω (το nexus δεν πιανεται γιατι επαιρνε τα παντα μεσω ΟΤΑ) ολη η διαδικασια γινεται μεσα απο το ΚΙΕS? Παράθεση www.corollaclub.com www.clubcento.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanouris Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Παιδια σημερα στο τελειως ακυρο το κινητο αναψε μονο του και εβγαλε το μενου για επανεκινηση κλπ...παταω πισω και το ξαναβγαζει...και με λιγα λογια το power button δεν δουλευει..δεν μπορω να κλειδωσω,βγαζω μπαταρια και ξαναβαζω και το κινητο ανοιγει αυτοματα...καμια ιδεα να το σωσω η' αναγκαστικα παω στο service..? το κινητο ειναι με την "μαμα" ρομ... :cry: Παράθεση Xiaomi Mi10T Amazfit T-Tex Sony a6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Παιδια σημερα στο τελειως ακυρο το κινητο αναψε μονο του και εβγαλε το μενου για επανεκινηση κλπ...παταω πισω και το ξαναβγαζει...και με λιγα λογια το power button δεν δουλευει..δεν μπορω να κλειδωσω,βγαζω μπαταρια και ξαναβαζω και το κινητο ανοιγει αυτοματα...καμια ιδεα να το σωσω η' αναγκαστικα παω στο service..? το κινητο ειναι με την "μαμα" ρομ... :cry: Λογικά είναι πρόβλημα στο power button. Δε σε βλέπω να το γλιτώνεις το service. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanouris Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Λογικά είναι πρόβλημα στο power button. Δε σε βλέπω να το γλιτώνεις το service. Λογικα μεσα στην εγκυηση δεν ειναι ?? μην με βαλουν να πληρωνω απο το πουθενα..και να πω οτι που επεσε πουθενα...Στην πενα το εχω... :confused: Παράθεση Xiaomi Mi10T Amazfit T-Tex Sony a6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Λογικα μεσα στην εγκυηση δεν ειναι ?? μην με βαλουν να πληρωνω απο το πουθενα..και να πω οτι που επεσε πουθενα...Στην πενα το εχω... :confused: Σίγουρα είσαι μέσα στην εγγύηση αφού το τηλέφωνο δεν έχει κλείσει καν 2 χρόνια ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanouris Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Σίγουρα είσαι μέσα στην εγγύηση αφού το τηλέφωνο δεν έχει κλείσει καν 2 χρόνια ακόμα. Ωραια...οποτε παω μεσα στην εβδομαδα να το δωσω... λιγο ακυρο αυτο που θα ρωτησω αλλα ξερουμε ποσο θα παρει απο χρονο..? μην μου πουνε κανα 2βδομαδο διοτι πηγα σε μικροτερο κινητο και μου εχουν βγει τα ματια... Παράθεση Xiaomi Mi10T Amazfit T-Tex Sony a6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
torter10 Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Παιδιά μόλις πήρα το Note για τον πατέρα μου και του έβαλα την 4.1.2 επίσημη ελληνική. Έχω πρόβλημα όμως, γιατί δεν συνδέεται στο internet μέσω 3G. Μου βγάζει αυτό στο screenshot... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Ελεγξε τις ρυθμίσεις internet. Ωραια...οποτε παω μεσα στην εβδομαδα να το δωσω... λιγο ακυρο αυτο που θα ρωτησω αλλα ξερουμε ποσο θα παρει απο χρονο..? μην μου πουνε κανα 2βδομαδο διοτι πηγα σε μικροτερο κινητο και μου εχουν βγει τα ματια... Παράδοση στον γερμανο Κοζάνης-->επισκευή--->αποστολή και πάλι στο κατάστημα στην Κοζάνη,το δικό μου έκανε 9 ημέρες.Λογικά εσύ μιας και είσαι Αθήνα σε 3-4 μέρες θα το έχεις. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Ελεγξε τις ρυθμίσεις internet. Παράδοση στον γερμανο Κοζάνης-->επισκευή--->αποστολή και πάλι στο κατάστημα στην Κοζάνη,το δικό μου έκανε 9 ημέρες.Λογικά εσύ μιας και είσαι Αθήνα σε 3-4 μέρες θα το έχεις. σμαρτεκ και θα το πάρεις σε 2μερες το πολύ.. σε αυτά η σαμσουνγκ είναι φοβερή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Για όποιον ενδιαφέρεται βγήκε και η επίσημη ελληνική 4.1.2. Θα την βρείτε στο sammobile ή μέσω kies. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
con Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Για όποιον ενδιαφέρεται βγήκε και η επίσημη ελληνική 4.1.2. Θα την βρείτε στο sammobile ή μέσω kies.Μόνο εγώ είχα μείνει μάλλον να περιμένω την ελληνική έκδοση... Πολύ καλή δουλειά έκαναν τελικά. Το butter δίνει άλλη αίσθηση στη χρήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Μόνο εγώ είχα μείνει μάλλον να περιμένω την ελληνική έκδοση... Πολύ καλή δουλειά έκαναν τελικά. Το butter δίνει άλλη αίσθηση στη χρήση. Για πες αναλυτικες επιδοσεις. Καμερα κ.λ.π Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
con Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Για πες αναλυτικες επιδοσεις. Καμερα κ.λ.πΟ φόβος μου ήταν οτι θα γίνει πολύ αργό στη χρήση πράγμα που δεν συνέβη στη λίγη ώρα δοκιμών που έχω κάνει. Η κάμερα επίσης λειτουργεί γρήγορα. Την μπαταρία θέλω να δω πώς πάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Ο φόβος μου ήταν οτι θα γίνει πολύ αργό στη χρήση πράγμα που δεν συνέβη στη λίγη ώρα δοκιμών που έχω κάνει. Η κάμερα επίσης λειτουργεί γρήγορα. Την μπαταρία θέλω να δω πώς πάει. ακόμα και εγώ που είμαι με κουστομ περιμένω να ακούσω σχόλια για την μπαταρία μόλις εχεις. νέα πες μας ποσο σου έβγαζε πριν και πόσο τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 Μάλλον φεύγω και εγώ και πάω στο 2. Που μπορω να βρω official ελληνική? Και τι βήματα πρέπει να ακολουθησω? Τώρα είμαι με stunner 4.2.2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
con Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 (edited) ακόμα και εγώ που είμαι με κουστομ περιμένω να ακούσω σχόλια για την μπαταρία μόλις εχεις. νέα πες μας ποσο σου έβγαζε πριν και πόσο τώρα.Η μπαταρία είναι με ίδια χρήση στα ίδια επίπεδα. Γενικά έχω πάντα απενεργοποιημένα gestures/voice κλπ. Επίσης δείχνει να έχει βελτιωθεί η απόδοση στο wifi. Ένα άλλο που παρατήρησα είναι οτι σταμάτησε να κρεμάει όταν για πληκτρολόγιο χρησιμοποιώ swype. Edited June 12, 2013 by con Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konxas Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 Καλησπέρα παιδιά Προχθές έλαβα την αναβάθμιση του JB 4.1.2. Ακριβώς το επόμενο λεπτό άρχισαν προβλήματα με την κάρτα μνήμης (Sandisk Ultra) 32 gb hcI. 1. Lag στο scrolling 2. Κατανάλωση μπαταρίας 3. SD card Unexpectedly Removed 4. Τυχαίες επανεκκινήσεις Πήγα για επιστροφή την κάρτα μνήμης και επειδή είδαν οτι δουλεύει σε pc μου είπαν οτι δεν θα την δεχθούν πίσω. Και μετά μου είπαν να το πάω σε εξουσιοδοτημένο samsung για να περάσει την αναβάθμιση κατευθείαν στην συσκευή και οχι ΟΤΑ όπως την λαμβάνουν οι πιο πολλοί. Μπορεί κανείς να βοηθήσει; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts