elthis Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Παιδια καλησπερα και μια ερωτησουλα οποιος γνωριζει.κατα ποσο ειναι μεγαλυτερο το note απο το galaxy s tab με τις 5 ιντσες;ψηνομαι αγρια οπως καταλαβαινετε αλλα κολαω στο θεμα μεγεθος για καθημερινη χρηση... Δε θα διαπιστώσεις διάφορα και επιπλέον το note κάθετε πολύ καλύτερα στο χέρι.Νομίζω ότι είναι λίγο ποιο ελαφρύ επίσης.... Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 29, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 H samsung ετοιμαζει το GT-N8010. :rolleyes: Ειναι ενα καινουργιο note αγνωστων διαστασεων. Το γραμμα N ανοικει στην σειρα των galaxy note. Έχουν κυκλοφορήσει κάποιες φήμες εδώ και μερικές ημέρες αλλά το θεωρώ περιττό να συζητάμε για κάτι τέτοιο από τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgrod Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Δε θα διαπιστώσεις διάφορα και επιπλέον το note κάθετε πολύ καλύτερα στο χέρι.Νομίζω ότι είναι λίγο ποιο ελαφρύ επίσης.... Φοβαμαι μηπως με κουρασει μετα απο λιγο καιρο στο κουβαλημα καθε μερα αλλα αν ειναι σαν το 5αρι περιπου ειναι οκ...το ειδα απο κοντα και επαθα παντως δεν υπαρχει σαν συσκευη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mss2000 Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 παιδια εχω βαλει το skype και δεν μπορω να κανω βιντεοκληση ,να με δει και να δω τον αλλον ,ειναι 8εμα κινητου η λογισμικου ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Η μεγαλύτερη επιτυχία της Samsung θα είναι αν εσύ το κρατήσεις πάνω από 4 μήνες..:p Πιστεύω ότι λες τα πιο σωστά πράγματα, τροφή για τη σκέψη. Μπράβο Βαγγέλη..Άλλωστε εσύ μου άνοιξες πρώτος τα ματιά...Και από ότι βλέπουμε ανοίγουν σιγά σιγά τα ματιά και σε μεγάλα μυαλά του development που αυτό είναι το σημαντικότερο. Ηλια το γεγονος οτι για τα δικα μου δεδομενα κατατασσεται στα κινητα -σταθμο που περασαν απο τα χερια μου (Nokia 7650 - SE P800 - Siemens SX1 κλπ) ειναι απο μονο του σημαντικο, καθως οταν εχεις δει πραγματικα πολλες συσκευες απαξιωνεις σε ενα βαθμο την υποθεση "κινητα τηλεφωνα". Οποτε, με αυτα τα δεδομενα, οταν μια συσκευη σου κανει κλικ εχει απο μονη της κανει μεγαλη επιτυχια... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 υπερπληρης συσκευη.προδωπικα εγω βρηκα σε αυτο ολα οσα εψαχνα χρονια:αυτονομια,μεγεθος,καλη καμερα ,καλο ηχειο,++++πολλα αλλα.προσωπικα μονο σε note 2 θα ξαναπαω Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis11 Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Καλησπέρα. Ακόμα μια ερώτηση. Προσπαθώντας να στείλω ενα sms σε πολλούς παραλήπτες (ομάδα παραληπτών) είδα οτι υπάρχει περιορισμός σε 10 μόνο παραλήπτες. Μήπως ξέρει κάποιος πως μπορεί να ξεπεράσει αυτόν τον περιορισμό; Σας ευχαριστώ. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mss2000 Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 εχω βαλει το go launcher ex και χωρις να ειμαι αρκετα σιγουρος βλεπω πολλη περισσοτερη ελευθερη μνημη,μπορει να το επιβεβαιωση καποιος αλλος ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 30, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Καλησπέρα. Ακόμα μια ερώτηση. Προσπαθώντας να στείλω ενα sms σε πολλούς παραλήπτες (ομάδα παραληπτών) είδα οτι υπάρχει περιορισμός σε 10 μόνο παραλήπτες. Μήπως ξέρει κάποιος πως μπορεί να ξεπεράσει αυτόν τον περιορισμό; Σας ευχαριστώ. Σε stock rom όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukalis Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους!!! Χτες το βράδυ παρήγγειλα το note από amazon.de και θα ήθελα λίγο την βοήθεια σας ξέρετε σε πόσες μέρες περίπου φτάνει Ελλάδα? Και αν έχει ελληνικό μενού? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους!!! Χτες το βράδυ παρήγγειλα το note από amazon.de και θα ήθελα λίγο την βοήθεια σας ξέρετε σε πόσες μέρες περίπου φτάνει Ελλάδα? Και αν έχει ελληνικό μενού? Καλημέρα, χρόνια πολλά. Από τη στιγμή που είναι διαθέσιμο στη παραγγελία, κάνει περίπου 3-4 εργάσιμες. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukalis Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Ωραία!!! Ανυπομονώ να έρθει!! Μήπως ξέρεις αν έχει και ελληνικό μενού ι πρέπει να αλλάξω rom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Ωραία!!! Ανυπομονώ να έρθει!! Μήπως ξέρεις αν έχει και ελληνικό μενού ι πρέπει να αλλάξω rom? Θα εχει Ελληνικα..;)...Σαν να το αγορασες απο Ελλαδα θα ειναι. Μην ανησυχεις... Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasNK Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Τί γίνεται με το update;Πότε θα έρθει στις ελληνικες συσκευές; Επίσης αυτοί που το πέρασαν ήδη κατάφεραν να κάνουν root και πώς; Παράθεση RX8 rules! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Τί γίνεται με το update;Πότε θα έρθει στις ελληνικες συσκευές; Επίσης αυτοί που το πέρασαν ήδη κατάφεραν να κάνουν root και πώς; Διάβασε εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=321524 Θα βρείς διάφορες λύσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukalis Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Ή σε 48 ώρες με UPS, όπως ήρθε σε μένα. Θα είναι όλα στα ελληνικά,αρκεί βέβαια να αλλάξεις τη γλώσσα στην αρχή,που αρχίζει στα γερμανικά...Κάνε και τις δύο αναβαθμίσεις πριν περάσεις εφαρμογές,θα γίνουν από ενημέρωση λογισμικού στις ρυθμίσεις Μου λέει παράδοση από 5 Ιανουαρίου έως 11 Ιανουαρίου αλλά το ποσό που μου πίρε ειναι528ευρω και όχι 503 που κάνει η συσκευή μήπως τα 23ευρω είναι μεταφορικά με ups? Και αν ναι γιατί μου λέει τόσες πολλές μέρες για παράδοση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Μου λέει παράδοση από 5 Ιανουαρίου έως 11 Ιανουαρίου αλλά το ποσό που μου πίρε ειναι528ευρω και όχι 503 που κάνει η συσκευή μήπως τα 23ευρω είναι μεταφορικά με ups? Και αν ναι γιατί μου λέει τόσες πολλές μέρες για παράδοση? Νομιζω εχεις επιλεξει απλο ταχυδρομειο και τα 23 ευρω ειναι τα απλα μεταφορικα...Νομιζω ξαναλεω... Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukalis Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Νομιζω εχεις επιλεξει απλο ταχυδρομειο και τα 23 ευρω ειναι τα απλα μεταφορικα...Νομιζω ξαναλεω... Δηλαδή εσύ ποσά πλήρωσες για να σου έρθει σε 48 ώρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Δηλαδή εσύ ποσά πλήρωσες για να σου έρθει σε 48 ώρες? Εγω τελικα δε το εφερα απο εκει...Ο costsa41 μπορει να βοηθησει που το πηρε προσφατα. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FR33Z3R Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Μου λέει παράδοση από 5 Ιανουαρίου έως 11 Ιανουαρίου αλλά το ποσό που μου πίρε ειναι528ευρω και όχι 503 που κάνει η συσκευή μήπως τα 23ευρω είναι μεταφορικά με ups? Και αν ναι γιατί μου λέει τόσες πολλές μέρες για παράδοση? Η διαφορα στη τελικη τιμη οφειλεται στο οτι στη Γερμανια το φπα ειναι 19%, ενω στην Ελλαδα 23%. Οταν παραγγελνεις στο τελος το συστημα του αμαζον.ντε προσθετει το επιπλεον φπα και το παει στο 23%, συν τα απλα μεταφορικα φθανει στο τελικο ποσο τα 528euro. Παράθεση Xiaomi Mi Max3 4/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_gr Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Εχουμε νεα για το ποτε θα ειναι διαθεσιμη η νεα ενημερωση για τα ελληνικα Note; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Εχουμε νεα για το ποτε θα ειναι διαθεσιμη η νεα ενημερωση για τα ελληνικα Note; Αυτα τα νεα ειναι δυσκολο να τα μαθει καποιος.Εξαρταται απο τις εταιριες.Οταν βγει στον ''αερα'' σιγουρα καποιο παιδι απο εδω θα μας ενημερωσει αμεσα.;) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Νομίζω ότι με την ενημερωση που έγινε υπάρχει ένα θεματάκι στο dolphin τι εννοώ, Σαν browser χρησιμοποιώ των dolphin. Όταν παω στη μπάρα του να γράψω μια λέξη (χρησιμοποιώ το κλασσικό 3Χ4 πληκτρολόγιο) πατώντας 2 φορές παραδείγματος χάρη στο 6 πατώ 2 φορές για το ξ, κρατάει πρώτα το ν στη μπάρα και μετά ξαναβγαίνει το ν και έπειτα το ξ. Αυτό μου το κάνει μετά την αναβάθμιση. . . Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Κι εγώ τον dolphin χρησιμοποιούσα αλλά μετά το note μόνο opera γιατί προσαρμόζει και το κείμενο που μεγαλώνεις στο σημείο που θέλεις, πράγμα που ο dolphin δεν κάνει ή εγώ δεν ανακάλυψα... Πραγματι ο opera κανει σωστο text reflow αλλα μετα την rocket v12 και τη δουλεια που εκαναν τα παιδια με τον μαμισιο browser δεν υπαρχει επιστροφη... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Βαγγέλη δηλαδή το "μαμα" δουλεύεις? (7 μέρες σου έμειναν :D ) Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts